• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın diyeyim bu arada herkese.
dosba da bir günaydın demiş yine kaçmış:)) uyumaya mı gittin kız:)
nihancım sana da günaydın.

günaydın kızlar bu yazıyı yazıyorum ama bu gözlerim yarı acık yarı kapalı yazıyorum cünkü 2gündür ne gündüz ne gce uyku yokk
dün ateşimiz 39bucuklardaydı gecede 38lere cıktı 4kere cıktı indii ve toplasan yarım saat uyumamışımdır başım felaket ağrıyoo heryerlerim ağrıyoo ela cok huysuz 10dk bir cığlık atarakk uyandı
bu geceeşimide kaldırdımm ama her kalkışta bende uyandımm annelik ne kadar zorr 2.cocuk istiyodukk ama inanın gözümde büyüyoo kimsem yokk cok zor gurbette olmakeşimede izin yokk
şimdi tv izliyoo uyumuyoo 2gündür yemekte yemiyoo dün sadece yoğurt ve biraz süt içtii
dr gitsem serum takarlar kesinn:26:

28.12.10

Kahvaltı 7.30
1 haşlanmış yumurta 80
1 kk. Büyüklüğü süzme peynir 29
1 ad kurabiye 110 kalori

Ara yarım elma 30
Ara 1 ad ayva 63 kalori

Öğle 14.00
2 ad baget haşlama patatesli 390
4 ad dilim patates haşlama 52
1 dilim ekmek 63

Ara
200 gr yoğurt 195
1 ad elma 60

Akşam 19.30
1 dilim ekmek 63
1 tabak sebze karnabahar150 kalori
1 porsiyon yeşil salata domatesli 133 kalori
1106 kalori

Son düzenleme:
eminecim, geçmiş olsun canım. şimdi nasıl elanın ateşi? hasta olduklarında iştah hepten kesiliyor. neyi seviyorsa onlardan ver canım. çorba içse çok iyi olur ama bu iştahsızlıkla içer mi bilmiyorum.

asumancım, sana kaçamak yaptırmamışız oley:65: menün güzel olmuş. akşamki 1 dilim ekmeği kesebilirdin. ama muhtemelen sebze yemeklerini ekmeksiz yiyemiyorsun. günlük kalori alımın normal olduğu için sıkıntı olmaz sanırım.

28.12.10

Kahvaltı 7.30
1 haşlanmış yumurta 80
1 kk. Büyüklüğü süzme peynir 29
1 ad kurabiye 110 kalori

Ara yarım elma 30
Ara 1 ad ayva 63 kalori

Öğle 14.00
2 ad baget haşlama patatesli 390
4 ad dilim patates haşlama 52
1 dilim ekmek 63

Ara
200 gr yoğurt 195
1 ad elma 60

Akşam 19.30
1 dilim ekmek 63
1 tabak sebze karnabahar150 kalori
1 porsiyon yeşil salata domatesli 133 kalori
1106 kalori
asuman cnmm süpersinn
ne kadar güzel gidiyosunn
böyle gidersee cuma bildiriminde seni merak ediyorumm kalori hesaplamakta seni durdurmuşş

eminecim, geçmiş olsun canım. şimdi nasıl elanın ateşi? hasta olduklarında iştah hepten kesiliyor. neyi seviyorsa onlardan ver canım. çorba içse çok iyi olur ama bu iştahsızlıkla içer mi bilmiyorum.

asumancım, sana kaçamak yaptırmamışız oley:65: menün güzel olmuş. akşamki 1 dilim ekmeği kesebilirdin. ama muhtemelen sebze yemeklerini ekmeksiz yiyemiyorsun. günlük kalori alımın normal olduğu için sıkıntı olmaz sanırım.
saol cnmm ama hiç bir sey yemiyoo kek severdi kek aldım ama 1yudum ısırdı geresi yokk eteş cıkıyoo iniyoo surup yetmiyoo düşürmeyee fitiltakviye ediyomm

eminecim, ateş zor oluyor ben de biliyorum. düşene kadar elden pek bir şey gelmiyor. bir virüs falan mı bulaştı acaba çocuğa. çok dışarı da çıkmıyorsunuz gerçi. sulardan da olabilir.
verebilirsen sıvı şeyler ver canım. meyve suyu falan seviyorsa olabilir. inşallah en kısa zamanda geçer.

günaydın kızlar bu yazıyı yazıyorum ama bu gözlerim yarı acık yarı kapalı yazıyorum cünkü 2gündür ne gündüz ne gce uyku yokk
dün ateşimiz 39bucuklardaydı gecede 38lere cıktı 4kere cıktı indii ve toplasan yarım saat uyumamışımdır başım felaket ağrıyoo heryerlerim ağrıyoo ela cok huysuz 10dk bir cığlık atarakk uyandı
bu geceeşimide kaldırdımm ama her kalkışta bende uyandımm annelik ne kadar zorr 2.cocuk istiyodukk ama inanın gözümde büyüyoo kimsem yokk cok zor gurbette olmakeşimede izin yokk
şimdi tv izliyoo uyumuyoo 2gündür yemekte yemiyoo dün sadece yoğurt ve biraz süt içtii
dr gitsem serum takarlar kesinn:26:
canım günaydın
elacım bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum hayatım,ama yapabildiğin kadar arada camı açıp derin derin nefes alma işleminin seni biraz olsun rahatlatacağını düşünüyorum.
her zaman şöyle düşün bugünü atlatacaksınız ve yarın daha iyi olacaksınız. elanında yemek yememesine sakın takılma,bizler nasıl hasta olunca birşey yiyemiyorsak onlarda öyle oluyor,hiç ısrar etme annesi çünkü emin ol zafer onun olacaktır. ama zoru olduğu için yemiyor o kesin.
ağrı kesici falan verdiysen rahatlayıp uykuya dalacaktır canım. anne olmak gerçekten zor kolay olsaydı adı baba olurdu diyorum ben hep. geçecek hayatım bunlar yeterki sen kendini rahatlat canım. çok çok geçmişolsun
günaydın diyeyim bu arada herkese.
dosba da bir günaydın demiş yine kaçmış:)) uyumaya mı gittin kız:)
nihancım sana da günaydın.
günaydın canım
sanırım uyumaya gitmiştir rabiacım.
iyi uykular dosba
günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
1 kase sebze çorbası
2 tane k.budu köfte
2 çatal patates kızartması
1 dilim ekmek
1 saat yürüyüş
akşam yemeğin bana biraz fazla geldi hayatım yaklaşık 650 kalori kadar ama yürüyüşle sabitlemişsin
afiyet olsun. :66:

günaydııııınnnnn :71:
güsel bi gün diliyorum hepinize....

günaydın canım.:75:

eminecim, ateş zor oluyor ben de biliyorum. düşene kadar elden pek bir şey gelmiyor. bir virüs falan mı bulaştı acaba çocuğa. çok dışarı da çıkmıyorsunuz gerçi. sulardan da olabilir.
verebilirsen sıvı şeyler ver canım. meyve suyu falan seviyorsa olabilir. inşallah en kısa zamanda geçer.
sanırımm diş köpek dişlerimiz cıkıyoo eli azında ağlıyoduu gecee cünküü kafa sallıyo herşeye yemiyoo
dr gitsekmi gitmesekmi çünkü bakıp gönderiyoo
elanın diş cıkartırken hep ateş burun akıntısı öksürük olurr:2:

asumancım doğru söylüyosunn anne olmak kolay deill
baba olmaklafla içrat yokk inan izin alabilirsenaldiyorumm halim yokk denetleme hazırlığı var ne izini bişey olmaz yat diyoo sanki keyfimden oturuyorumm uyumuyo kii o kadar ateşe kendinden gecmesi lazım fır dönüyodu akşamm şimdide koltuktepelerindee benimde sanırım migren tutsak yokluyoo ilaç alıyım hemenn diyorumm yoksaa cok kötü oluyorumm

ben de bu gruba dahilim artık, ancak bana biraz bilgi verebilir misiniz?

her hafta aynı grupta devam edebiliyor muyuz?

canım hoşgeldin. inşallah bizlerle birlikte burada istediğin kiloya ulaşırsın.
kısaca kurallar şöyle
1- bol paylaşım yapılması zorunludur,çünkü ancak bu şekilde motivasyon sağlayabiliriz.ancak kimseye pc başında sabahla demiyoruz:))
2- yediklerimiz,yaptığımız activiteler,kaçamaklar:)) hepsini yazarız, ancak diğer arkadaşlara da cevaplar yazarız,yorumlar yazarız.(mecburidir)
3-yeni gelen üye 1 hafta deneme süresine tabi tutulur,paylaşımları tatminkar derecede olursa listeye alınır.
4-yeni gelen üye boy, kilo, yaş , hedef kilo istenir.
5-her cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimi yapılır. 1 hafta yapmayan 2.haftada diskalifiye edilir.

canım yukarıda belirttiklerim olması gereken kurallarımızdır uyulması zorunludur. bana uyar diyorsan,hadi bize kendini tanıtarak başla. hoşgeldin :93::71:

baba olmaklafla içrat yokk inan izin alabilirsenaldiyorumm halim yokk denetleme hazırlığı var ne izini bişey olmaz yat diyoo sanki keyfimden oturuyorumm uyumuyo kii o kadar ateşe kendinden gecmesi lazım fır dönüyodu akşamm şimdide koltuktepelerindee benimde sanırım migren tutsak yokluyoo ilaç alıyım hemenn diyorumm yoksaa cok kötü oluyorumm

elacım gurbette tek başına olmak çok zor canım,Allah kolaylık versin sana. ama sen çok güçlü bir annesin, tek başına o kadar sıkıntılar atlattın ama daha kötü durumda olabilirdik diye teselli et kendini hayatım,gerçekten içiine su serpilecektir.
ilaç almak iyi fikir,inşallah ağrında geçer hayatım. :70:

ah canım ne babalar var ne babalar,boşver sen benimki hepsinden iyi de, oda uykusuzluğa gelemiyor sanırım. birde zannediyorlarki sen evdesin ya muhakkak dinlenirsin. ama çocuk uyumayınca nereye uyursun ki o uyuyasıya kadar sen moralsizliğin,halsizliğin hat safhasında oluyorsun. canım birkaç saniye camı aç temiz hava al,inan iyi gelecektir.
sayende diyebilirim canım ama ne yalan söyliyim kaçamak yapmamak için çırpındım resmen. sebzenin yanında ekmek aramam normalde ama inan gözü kararmış bir şekildeydim,onu yemezsem kesin başka şeylere saldırırım diye yedirdim kendime(kandırdım kendimi) :37:
asuman cnmm süpersinn
ne kadar güzel gidiyosunn
böyle gidersee cuma bildiriminde seni merak ediyorumm kalori hesaplamakta seni durdurmuşş
saol cnmm ama hiç bir sey yemiyoo kek severdi kek aldım ama 1yudum ısırdı geresi yokk eteş cıkıyoo iniyoo surup yetmiyoo düşürmeyee fitiltakviye ediyomm
ah eminem ah,nerdeee ben kim kilo vermek kim. geçen gün tartıldım geçen haftayla aynıyım,sinirden çıldırdım o yüzden dün kaçamk yapmanın hat safhasındaydım ama sağolsun rabiacım çok zılgıt çekti bana bende pustum.:1:
ama incelmişim 2 cm kadar,midemin eskiye göre şişliği gitti gibi.:))dahada gider inşallah. faydalarını görüyorum ne yalan söyliyim. bu şekilde yaşamaya alışsam ne güzel olurdu.
sanırımm diş köpek dişlerimiz cıkıyoo eli azında ağlıyoduu gecee cünküü kafa sallıyo herşeye yemiyoo
canım bizimkininde elli sürekli ağzında ardaki azılar gelecek sanırım,o yüzden sürekli asabi ve birşey yemiyor doğru dürüst. dişleri için jel var canım,birde ağrı kesici şurup kullanırsan iyi gelir kulaklarına vuruyordur sancısı yavrucağın.

bu arada kızlar hediyelerimi dün gönderdim. ama alacak arkadaşım yerinde olmadığı için gelince görebilecek. fotolamak istedim ama makinamda pilim bittiği için,merceği dışarıda kalmış birşekilde işyeri çekmecemde duruyor,hiç aklıma gelmedi pillarin bitmiş olabileceği.neyse yani hediyelerimi fotolayamadım,alan arkadaşım hediyeleri açmadan önce paketleriyle açtıktan sonra falan resim çeker diye umuyorum,ama en çok sinirime gidende yazdığım güzel notumu çantamta bulamadım,aldığım kartın içine koyacaktım,illa bir aksilik yaşarım zaten hediye konusunda.
neyse bu arada reyhanda haberi olan yoktur sanırım.
canlar, paylaşım konusunda yılbaşı sonrası yeniden yapılanmaya gideceğiz haberiniz olsun. :))

Son düzenleme:
bende varım... neler yapıyoruz nasıl yapıyoruz...
ay ne heyecanlıyım ben:3:

bende varım... neler yapıyoruz nasıl yapıyoruz...
ay ne heyecanlıyım ben:3:

canım hoşgeldin. inşallah bizlerle birlikte burada istediğin kiloya ulaşırsın.
kısaca kurallar şöyle
1- bol paylaşım yapılması zorunludur,çünkü ancak bu şekilde motivasyon sağlayabiliriz.ancak kimseye pc başında sabahla demiyoruz:))
2- yediklerimiz,yaptığımız activiteler,kaçamaklar:)) hepsini yazarız, ancak diğer arkadaşlara da cevaplar yazarız,yorumlar yazarız.(mecburidir)
3-yeni gelen üye 1 hafta deneme süresine tabi tutulur,paylaşımları tatminkar derecede olursa listeye alınır.
4-yeni gelen üye boy, kilo, yaş , hedef kilo istenir.
5-her cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimi yapılır. 1 hafta yapmayan 2.haftada diskalifiye edilir.

canım yukarıda belirttiklerim olması gereken kurallarımızdır uyulması zorunludur. bana uyar diyorsan,hadi bize kendini tanıtarak başla. inan ne kadar paylaşım yaparsan sende okadar memnun kalacaksın. bizlere kolay alışacağını ümid ediyorum.tekrar hoşgeldin

bugün sabah evde kahvaltı yapamadım.
bende işyerime 1 dilim ekmek,1 kk büyüklüğünde süzme peynir ve 5 ad zeytin getirdim. 1 bardak tatlandırıcılı çayla gitti mideme.
aslında dosbacım sana yazmıştım ama aynı şeyi benimde yapmam gerekiyor. geç kahvaltı yani saat 9-10 arası kahvaltı yapsam daha iyi olacak bunu ayarlamaya çalışayım en iyisi.
aldığım kalori. 157 kalori

birazdan öğle yemeğimi söylerim kesinlikle sebze ve yoğurt yiyeceğim.(inşallah)

günaydın canım
sanırım uyumaya gitmiştir rabiacım.
iyi uykular dosba

akşam yemeğin bana biraz fazla geldi hayatım yaklaşık 650 kalori kadar ama yürüyüşle sabitlemişsin
afiyet olsun. :66:
takımca hayırlı olsun kızlar, kaptanımız artık şakadanak ne yediyseniz kaç kalori olduğunu yazıveriyor:) artık yemekleri buna göre planlamalıyız bence:1:
ben de spora gittim asumancım. şimdi oğlan uyudu. yeni oturabildim.:97:

canım, sen anne olarak çocuğunun belirtilerini bilirsin. diş olduğundan eminsen gitmeyin bence doktora. ama ateşini kontrol altında tutman lazım. gerçi zaten tutyorsundur da ben ateşten korkarım ondan bir kere daha yazma ihtiyacı duydum. bebişin dişetlerini havuçla falan ovsan veya havucu ona ver ki acısını alsın. buzluğa koyduğun bir tülbentle de masaj yapabilirsin. kuzuların çok zorlandığı dönemler oluyor diş dönemleri.

sayende diyebilirim canım ama ne yalan söyliyim kaçamak yapmamak için çırpındım resmen. sebzenin yanında ekmek aramam normalde ama inan gözü kararmış bir şekildeydim,onu yemezsem kesin başka şeylere saldırırım diye yedirdim kendime(kandırdım kendimi) :37:
emineye cevabında inceldim demişsin çok sevindim canım. sana spor ödevi vericez sen az daha dur:)) beslenmen düzene girince bir tek spor kaldı, onu da halledeceğiz inş.
o zaman o ekmeği yediğin için tebrik ederim. dünkü moralle senden kaçamak görmediysem muhteşem bir gelişme var demektir.

canlar, paylaşım konusunda yılbaşı sonrası yeniden yapılanmaya gideceğiz haberiniz olsun. :))
yılbaşı sonrasını bekliyoruz o halde asumancım:))

bugün sabah evde kahvaltı yapamadım.
bende işyerime 1 dilim ekmek,1 kk büyüklüğünde süzme peynir ve 5 ad zeytin getirdim. 1 bardak tatlandırıcılı çayla gitti mideme.
aslında dosbacım sana yazmıştım ama aynı şeyi benimde yapmam gerekiyor. geç kahvaltı yani saat 9-10 arası kahvaltı yapsam daha iyi olacak bunu ayarlamaya çalışayım en iyisi.
aldığım kalori. 157 kalori

birazdan öğle yemeğimi söylerim kesinlikle sebze ve yoğurt yiyeceğim.(inşallah)
kahvaltın çok süper ve az kalorili olmuş:46::46: işyerine yemeğini getirdiğin için de ayrıca tebrik ediyorum seni.:46:
hadi bakalım, öğle yemeğini de hafif olur inş. canım. bu arada cuma bildirim olacak mı? haberin varmı asumancım.

selamlar çok sevgili kardeş takımım :64::64: nasılsınız kızlar ne var ne yok asumancım tatlandırıcı kullanma canım ilerde kemik erimesi yapıyor uzun süreli kullanımlarda şekersiz içmeye alışsan daha iyi olur bence hepinizi öpüyorum arkadaşlar :70::70:

Back
X