• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gün boyu nette problemler vardı :(( ne yediğimi bile yazamadım...:52:geç kalktığım için :)
sabah-öğle : bir haşlanmış yumurta, yarım kibrit kutusu beyaz peynir ,2 tane zeytin ve bir tatlı kaşığı bal hepsini bir dilim ekmekle yedim :9:
ara : 2 bardak bitki çayım , yarım cevizli sucuk ( başka adı varmı bilmiyorum )
akşam : 2,5 kepçe sebze çorbası (kereviz,patates,havuç) , 6 kaşık karnabahar , bir dilim kabak böreği ( ekmek yerine )
ara : bir mandalina bir portakal yerim :))
aralarda suyumuda içiyorum
bu arada dosbacım bugün ne kadar su içtin?:44:

Uyuyup kalmışım ben de :S
Şimdi uyandım ..
Böreklerin çok yağlı olduğunu ve ekmek yerini tutmadığını söylemişti Fiyuce.
Sadece bilgi amaçlı paylaştım ben de çok seviyorum ve yiyorum.
Her şeyi silersem menümden yapamam çünkü ..

melankoli canım sadece 4 bardak su içtim 1lt falan yani :((
çnk bugün hep dışardaydım hayatım :(( şimdi bak canım çok sıkıldı hatırlattığın için saol canım

Hadi bakalımm al eline suyunu Dosbam yudum yudum iç :)

iyi akşamlar 2 gündür çok yoğundum pek giremedim nete ne zaman elime alayım desem çocuklar kaptı elimden ve şarzını bozmuşlar sağolsunlar bari son sarjı kullanayım dedim neysenecim tebrik ederim dereceye girmişsin adcım bu ne sürat kısa zamanda kilo filan kalmayacak dosba ela kendinizi iyi hissetmenize çok sevindim cumartesi kız kardeşim ve annemler vardı bir ara ne olur dedim benim şu forma bir bak toplu alıntı yapamıyorum ayy abla çok kolay dedi sonra tabiki olmadı kesin eminim artık olmuyor ayarlarında sorun var belki bana yardım eden arkadaşlara çok teşekkürlerbütün gün çocuklardan fırsat bulamadım şimdi de eşim offff karşıma geçti ne ne zaman kapatacım diye bakıyor iyi geceler

Uyuyup kalmışım ben de :S
Şimdi uyandım ..
Böreklerin çok yağlı olduğunu ve ekmek yerini tutmadığını söylemişti Fiyuce.
Sadece bilgi amaçlı paylaştım ben de çok seviyorum ve yiyorum.
Her şeyi silersem menümden yapamam çünkü ...

günaydın canım sana :)) bana iyi geceler :9:
tatalım öyle yağlı börek olsa yermiyim hiç :19:
ev yufkalarına annem kabar rendesini sarmış içine şeker ceviz koymuş,süt ve sıvı yağlada yufkayı az yumuşatmış,sadece bu kadar en fazla olsa olsa kalorisi 75 falandır,yani benim yediğim dilimin hesabı :61:

günaydın canım sana :)) bana iyi geceler :9:
tatalım öyle yağlı börek olsa yermiyim hiç :19:
ev yufkalarına annem kabar rendesini sarmış içine şeker ceviz koymuş,süt ve sıvı yağlada yufkayı az yumuşatmış,sadece bu kadar en fazla olsa olsa kalorisi 75 falandır,yani benim yediğim dilimin hesabı :61:

Eee hiç bir şeyi yokmuş o zaman melankolicim ohh afiyet olsun :)
İyi geceler canım ..

melankoli canım sadece 4 bardak su içtim 1lt falan yani :((
çnk bugün hep dışardaydım hayatım :(( şimdi bak canım çok sıkıldı hatırlattığın için saol canım

o zaman dışarıda olduğunda şöyle bir çözüm üretiyorz ; pet şişeyle yanına su alıyosun çantanın içinde taşınmasıda kolay :)) yada saatini su alarmı olarak dışarda olduğun vakite göre ayarlayıp kruyosun :61: sudan kurtuluş yok :9: canın sıkılmasın hiç en azından uyumadan 1,5 lt tamamlayalım :81:

Eee hiç bir şeyi yokmuş o zaman melankolicim ohh afiyet olsun :)
İyi geceler canım ..

söyledim ya tatalım öyle yağlı olsa yermiyim hiç,en azından yemeyi seçsem bu kesin sabah yada öğle vakti olur:9: hafif bir börek oluyor,tavsiye ederim,tabi daha da lezzetli hale getirmek istenirse üzerine şerbette mis oluyo miss:52:

söyledim ya tatalım öyle yağlı olsa yermiyim hiç,en azından yemeyi seçsem bu kesin sabah yada öğle vakti olur:9: hafif bir börek oluyor,tavsiye ederim,tabi daha da lezzetli hale getirmek istenirse üzerine şerbette mis oluyo miss:52:

CAnım yapabildiğim daha doğrusu uğraşabildiğim tek börek milföy ..
Diğerlerine fırsat bulamıyorum bir türlü aslında çok da severim mutfağa girmeyi.

CAnım yapabildiğim daha doğrusu uğraşabildiğim tek börek milföy ..
Diğerlerine fırsat bulamıyorum bir türlü aslında çok da severim mutfağa girmeyi.

öğrencilik işte,olsun tatillerde sergilersin marifetlerini inşALLAH :)) bu arada kilo takip çizelgesi yaptım nşALLAH olmuştur :))

Son düzenleme:
İyiyim Neyneysecim sen nasılsın?
Ne yazık ki başlıyor ödevler sunum sınavlar derken sıkıştım biraz ..
Dediğin gibi kararlarım güzel o yüzden devamını getirmek istiyorum.
Ve bu kararımdan sonraki ilk sınavım yarın.
İyi geçmesini özellikle istiyorum.
Evde miydiniz oğluşunla ?
En baştan beri söylüyorum menülerin çok güzel..
Haftada bir balığı unutmamanı ayrıca tebrik ediyorum ..
CAnım annene sorabildin mi havuzu?
ilahi masalcım, dosbaya yazmışsın:) ders çalışmak aklını başından aldı desene:)
sınavın inşallah iyi geçer canım. sabah mı sınavın?
canım, bazen yapacak bir şey bulamıyorum ben de. bugün balık yapmamış olsam da:)) balık en kolayı oluyor. bu arada dosbanın yazdığına cevap yazıyorsun ama bir yandan da bana sorduğun şeyleri soruyorsun ve bana hitap ediyorsun. psikolojik deney gibi mesaj yazmışsın.:9:
havuzu unutum canım, çok özür dilerim. yarın inşallah ilk fırsatta soruyorum.

Bugün ne yedim?

Sabah: 2 dilim meyveli kek = 276 kalori
kuşburnu
Ara: 1 portakal= 52 kalori
Ara : 1 Dido = 217 kalori
Öğle: 3 tane milföy = 570 kalori
Ara: 1 elma = 70
Akşam: makarna= 138

Toplam = 1323 kalori

Fazla oldu bugün farkındayım ama ders çalışırken kaçmış farkedemeden ..:14:
Bir de hastayım diye arkadaşım getirdi genelde ye diye :S
canım, sınav haftan falan olunca sana bir şey demeyeceğim ben bu haftalar. kendine dikkat etmeye çalış sadece. mide hassasiyetin falan düşündürücü. içebilirsen çorba içmeni tavsiye ederim, miden dinlenir.

gün boyu nette problemler vardı :(( ne yediğimi bile yazamadım...:52:geç kalktığım için :)
sabah-öğle : bir haşlanmış yumurta, yarım kibrit kutusu beyaz peynir ,2 tane zeytin ve bir tatlı kaşığı bal hepsini bir dilim ekmekle yedim :9:
ara : 2 bardak bitki çayım , yarım cevizli sucuk ( başka adı varmı bilmiyorum )
akşam : 2,5 kepçe sebze çorbası (kereviz,patates,havuç) , 6 kaşık karnabahar , bir dilim kabak böreği ( ekmek yerine )
ara : bir mandalina bir portakal yerim :))
aralarda suyumuda içiyorum
bu arada dosbacım bugün ne kadar su içtin?:44:
afiyet olsun melankoli canım. kabaklı börek tuzlu bir şey miydi tatlı mıydı ben anlamadım.:61:

iyi akşamlar 2 gündür çok yoğundum pek giremedim nete ne zaman elime alayım desem çocuklar kaptı elimden ve şarzını bozmuşlar sağolsunlar bari son sarjı kullanayım dedim neysenecim tebrik ederim dereceye girmişsin adcım bu ne sürat kısa zamanda kilo filan kalmayacak dosba ela kendinizi iyi hissetmenize çok sevindim cumartesi kız kardeşim ve annemler vardı bir ara ne olur dedim benim şu forma bir bak toplu alıntı yapamıyorum ayy abla çok kolay dedi sonra tabiki olmadı kesin eminim artık olmuyor ayarlarında sorun var belki bana yardım eden arkadaşlara çok teşekkürlerbütün gün çocuklardan fırsat bulamadım şimdi de eşim offff karşıma geçti ne ne zaman kapatacım diye bakıyor iyi geceler
emirelciğim teşekkür ederim. inşallah seni daha fazla aramızda görebiliriz. gerçi bilgisayarla ilgili bir sorun olmuş sanırım, umarım şarjın bozulması etkilemez.

melankoli kilo çizelgen hayırlı olsun.

ben de yediklerimi yazıp çıkayım:

kahvaltı: 1 kurabiye, biraz peynir, 3 zeytin. 1 dilim ekmek.
ara: 1 armut, 1 portakal, 4-5 fındık
öğle: tavuklu mantar sote
ara: 2 kupa yeşilçay
ikindi: 1 kase barbunya
akşam: salata, çay

şimdi yatıyorum kızlar,hepinize iyi geceler :)))

İyi geceler Melankolicim ..

ilahi masalcım, dosbaya yazmışsın:) ders çalışmak aklını başından aldı desene:)
sınavın inşallah iyi geçer canım. sabah mı sınavın?
canım, bazen yapacak bir şey bulamıyorum ben de. bugün balık yapmamış olsam da:)) balık en kolayı oluyor. bu arada dosbanın yazdığına cevap yazıyorsun ama bir yandan da bana sorduğun şeyleri soruyorsun ve bana hitap ediyorsun. psikolojik deney gibi mesaj yazmışsın.:9:
havuzu unutum canım, çok özür dilerim. yarın inşallah ilk fırsatta soruyorum.

canım, sınav haftan falan olunca sana bir şey demeyeceğim ben bu haftalar. kendine dikkat etmeye çalış sadece. mide hassasiyetin falan düşündürücü. içebilirsen çorba içmeni tavsiye ederim, miden dinlenir.

Sensin gibi geldi nasıl oldu anlamadım ama Neyneysecim ..
Cidden o yorumu sen yazmışsın gibi geldi de öyle yazdım.
Cidden fazla çalıştım sanırım bünyeme çok fazla geldi.
Bir de çalışınca stres de fazla oldu ..
Sınavım sabah ve 9da ..
Kalkabilirim inşallah :(
Ben de çok seviyorum balığı valla.
Ama ancak kızılaya inince yanımda seven birisi varsa yiyebiliyorum.
FArkındayım canım zaten çok kötü olduğunun menümün ama sınavlar işte.
İlk kez ciddiye alıp çalışıyorum ..
Midem de hiç iyi değil aslında ama çorba yapmak bile nasıl zor geliyor anlatamam :S
FAzla üşengecim.
Hafta içi yemekhaneye gitmeye çalışırım akşamları en azından fast food tarzında yememiş olmak için :(

melankoli kilo çizelgen hayırlı olsun.

ben de yediklerimi yazıp çıkayım:

kahvaltı: 1 kurabiye, biraz peynir, 3 zeytin. 1 dilim ekmek.
ara: 1 armut, 1 portakal, 4-5 fındık
öğle: tavuklu mantar sote
ara: 2 kupa yeşilçay
ikindi: 1 kase barbunya
akşam: salata, çay

Akşam yemeğini kaçta yiyorsun Neyneyse?
Salata yedikten sonra çok acıkıyorum da ..
Mantar da çok güzel olmuş.
Afiyet olsun ..

Cidden fazla çalıştım sanırım bünyeme çok fazla geldi.
Bir de çalışınca stres de fazla oldu ..
Sınavım sabah ve 9da ..
Kalkabilirim inşallah :(
Ben de çok seviyorum balığı valla.
Ama ancak kızılaya inince yanımda seven birisi varsa yiyebiliyorum.
FArkındayım canım zaten çok kötü olduğunun menümün ama sınavlar işte.
İlk kez ciddiye alıp çalışıyorum ..
Midem de hiç iyi değil aslında ama çorba yapmak bile nasıl zor geliyor anlatamam :S
FAzla üşengecim.
Hafta içi yemekhaneye gitmeye çalışırım akşamları en azından fast food tarzında yememiş olmak için :(
canım, saat ilerliyor. yatabilirsen yatsan daha iyi olur. gerçi geç uyandım yazmışsın. arkadaşlarını da tenbihleü sabah uyandırsınlar eğer kalkamazsan. stres illaki olur ama çalıştıktan sonra rahat düşünmeye çalış. sen elinden geleni yapmış oluyorsun.
bu arada akşamları yemekhane fikri süper canım. karnını güzelce doyurursan kaçamak yapmadan da çalışırsın inşallah. ders çalışırken enerjiye ihtiyacın var. ceviz fikri çok güzel de yokmuş. öncelik sınavların. sonra bakarız senin beslenme durumlarına.

Akşam yemeğini kaçta yiyorsun Neyneyse?
Salata yedikten sonra çok acıkıyorum da ..
Mantar da çok güzel olmuş.
Afiyet olsun ..
canım, bugün geç yedim. dışardaydık. saat 10 gibi yedim o salatayı:)) bugünü saymayalım.
normalde 7-8 civarı yiyorum. hep diyorlar 6'dan sonra falan yemeyin diye ama ben geç yatmaya alışık bir insanım. erken yersem çok acıkırım. böyle yapınca acıkmıyorum. acıksam bile meyve ile geçebilen cinsten oluyor.

canım, saat ilerliyor. yatabilirsen yatsan daha iyi olur. gerçi geç uyandım yazmışsın. arkadaşlarını da tenbihleü sabah uyandırsınlar eğer kalkamazsan. stres illaki olur ama çalıştıktan sonra rahat düşünmeye çalış. sen elinden geleni yapmış oluyorsun.
bu arada akşamları yemekhane fikri süper canım. karnını güzelce doyurursan kaçamak yapmadan da çalışırsın inşallah. ders çalışırken enerjiye ihtiyacın var. ceviz fikri çok güzel de yokmuş. öncelik sınavların. sonra bakarız senin beslenme durumlarına.

canım, bugün geç yedim. dışardaydık. saat 10 gibi yedim o salatayı:)) bugünü saymayalım.
normalde 7-8 civarı yiyorum. hep diyorlar 6'dan sonra falan yemeyin diye ama ben geç yatmaya alışık bir insanım. erken yersem çok acıkırım. böyle yapınca acıkmıyorum. acıksam bile meyve ile geçebilen cinsten oluyor.

BU saat oldu ben hala ders çalışıyorum desem inanır mısınız?
Ezberledim artık her şeyi.
Ama akşam uyuyunca uykum da kaçtı devam ediyorum ben de.
Valla tembihledim ama inşallah başarılı olabilirler.
6 tane de alarm kurduk odada 2 kişi:D
İyi gerildim ama şöyle güzel bir sınav geçirebilsem bundan sonra ne yapmam gerektiğini anlamış olacağım.
O zaman yiyebildiğim şeyler oldukça yemekhaneye gidip kaçamaksız geçirmeye çalışayım biraz rahatlayınca da spora geçerim.
Bak bu yemeği çok erken yememek de iyi fikir.
O genel saatlerde uyuyanlar için.
Biz zaten geç yatıyoruz.
O kadar saat durulmaz ki yemeden..
Çok güzel şeyler kapıyorum senden saol ;)

günaydıııınnnnn :71:
demeyin bu satte ne işin var diye kahvaltıyı yapıp yatmayı düşünüyorum :3:
yemek saatleri konuşulmuş ufak bi dip not diyetisyenim uyumadan yarım saat önce keserdi yemeyi...aslında sık sık metabolizmayı uyarmak lazım
hadi şimdilik ben kaçtım

günaydıııınnnnn :71:
demeyin bu satte ne işin var diye kahvaltıyı yapıp yatmayı düşünüyorum :3:
yemek saatleri konuşulmuş ufak bi dip not diyetisyenim uyumadan yarım saat önce keserdi yemeyi...aslında sık sık metabolizmayı uyarmak lazım
hadi şimdilik ben kaçtım

Günaydın Dosbacım ..
Afiyet olsunn ..
Metabolizma açısından o da mantıklı ..
Hangisi doğru ki bir sürü şey konuşuluyor.
Saol paylaştığın için canım .

Bu arada sıfır uykuylayım ..
Arkadaşımla konuşmaya dalmışız.
Saat 5te farkettik o saatten sonra da yatınca kalkamayız diye yatmadık.
Şimdi güzelce elimi yüzümü yıkayıp kahvaltı yapacağım umarım kendime gelirim.

geçmiş olsun nihancım. biz de merak etmiştik sabah seni göremeyince.. meğer hastalıktanmış. hain melankoli sana bulaştırdı değil mi:1::1:

Çok geçmiş olsun canım inş kolayca atlatırsın

nihancım geçmiş olsun canım

geçmiş olsun hayatım,sanırım saman nezlesi oldun.
özel sektör den nefret ediyorum yaa kesinliklee. inadına çık karşılarına iste izni git evine yat aşağıya. gerçi söyleyene bak kendim yapabiliyorum sanki. :50:

cnm gecmis olsun hayırdır ya böyle takımca herseyimiz hastalıklar falan da...umarım kısa zamanda düzelirsin... dikkat et kendine :71:

saolun kızlar ya geçti çok şükür:97:
günaydın herkeze özledim valla sizleri

perşembe iş çıkışı eve bi gittim bi yattım yatış o yatış cuma işe gelemedim 3 gün yattım hep ama şimdi iyiyim ne yedim ne içtim bilmiyorum bugün yeni bi başlangıç yapayım artık

sabah kahvaltım
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Back
X