• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar
inşallah herkes iyidir,bende idare ediyorum çok şükür.
hafta sonu diyetim eh fena değildi,yediklerimde abartı oldu ama çorba ve sebzede
kalori hesaplamalarımı yaptıktan sonra listelerimi paylaşırım.
hafta sonu hem iyi hemm kötü haberler aldım
iyi haber ikinci kez teyze oldum. naz kızımız dünyaya geldi.göremedim ama canı sağolsun hepsinin dilerim.
kötü haber kuzeminin oğlunun beyninde tümör çıktı,şimdi ankaradalar yarın sonuçlar belli olacak,iyi huylumu kötü huylumu diye.bu hafta ameliyat olma durumu var büyük ihtimalle.
ama şu var, Rabbimin hikmetine sual olumaz,her şerde bir hayır vardır herzaman.
çocuğun okulda arkadaşı kafasına kalemkutu atıyor,ondan sonra başağrısı başlıyor,dr gidiyorlar birşeymi oldu kafasına diye ve uzun süredir yerleşmiş olan tümörü buluyorlar. RAbbim in hikmeti.
eğer o durum yaşanmamış olsaydı çok geç farkedeceklerdi belkide. inşallah haırlısı olur.tümörün iyi huylu olması için dua ediyoruz.
neyse kızlar bugün yoğun olurum büyük ihtimalle çok gelemeyebiliriim belki,idare edin beni.
çekiliş olayındada ben hala hediyemi gönderemedim.:14: sanırım yarın gönderebilirim,çarşambada elinde olur. çok öpüyorum herkese kolay gelsin.:54:

selam kızlar
hafta sonu diyetim eh fena değildi,yediklerimde abartı oldu ama çorba ve sebzede
iyi haber ikinci kez teyze oldum. naz kızımız dünyaya geldi.göremedim ama canı sağolsun hepsinin dilerim.
kötü haber kuzeminin oğlunun beyninde tümör çıktı,şimdi ankaradalar yarın sonuçlar belli olacak,iyi huylumu kötü huylumu diye.bu hafta ameliyat olma durumu var büyük ihtimalle.
çocuğun okulda arkadaşı kafasına kalemkutu atıyor,ondan sonra başağrısı başlıyor,dr gidiyorlar birşeymi oldu kafasına diye ve uzun süredir yerleşmiş olan tümörü buluyorlar. RAbbim in hikmeti.
eğer o durum yaşanmamış olsaydı çok geç farkedeceklerdi belkide. inşallah haırlısı olur.tümörün iyi huylu olması için dua ediyoruz.
neyse kızlar bugün yoğun olurum büyük ihtimalle çok gelemeyebiliriim belki,idare edin beni.
çekiliş olayındada ben hala hediyemi gönderemedim.:14: sanırım yarın gönderebilirim,çarşambada elinde olur. çok öpüyorum herkese kolay gelsin.:54:

ay bi yandan iyi haber bi yandan kötü
hayat işte biyanda ağlayanlar:59::59: bi yanda gülenler
Allah doğana uzun ömürler versin ana babasına bağışlasın adcım
hasta olanda Allah acil şifa verip ana babasına bağışlasın
işte birşey vesile olmuşta hastalık çıkmış erken teşhis olmuş umarım kurtulur

bu arada günaydın adcım...

Son düzenleme:
saolun kızlar ya geçti çok şükür:97:
günaydın herkeze özledim valla sizleri
perşembe iş çıkışı eve bi gittim bi yattım yatış o yatış cuma işe gelemedim 3 gün yattım hep ama şimdi iyiyim ne yedim ne içtim bilmiyorum bugün yeni bi başlangıç yapayım artık
sabah kahvaltım
1 kase çorba
1 dilim ekmek
günaydın canım. hayırlısı ile iyileşmene çok sevindim nihancım.
hani insanoğluyuz,hasta olucaz,düşecez,kalkacaz ama dilerimki Rabbim hep böyle rahatsızlıklar göstersin cümlemize. kahvaltı içinde afiyet olsun canım.
ay bi yandan iyi haber bi yandan kötü
hayat işte biyanda ağlayanlar:59::59: bi yanda gülenler
Allah doğana uzun ömürler versin ana babasına bağışlasın adcım
hasta olanda Allah acil şifa verip ana babasına bağışlasın
işte birşey vesile olmuşta hastalık çıkmış erken teşhis olmuş umarım kurtulur
bu arada günaydın adcım...

Taktir-i İlahi , nihancım. iyiki kalem kutu gelmiş kafasına diyoruz, kesinlikle vesile oldu inşallah da hayırlara vesile olur. Rabbim kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin dilerim.onlara sağlık sıhhat hayırlı bir ömür nasip etsin dilerim.
amin canım. duaların içinde sağol hayatım,duaya çok ihtiyaçları olacak.

BU saat oldu ben hala ders çalışıyorum desem inanır mısınız?
Ezberledim artık her şeyi.
Ama akşam uyuyunca uykum da kaçtı devam ediyorum ben de.
Valla tembihledim ama inşallah başarılı olabilirler.
6 tane de alarm kurduk odada 2 kişi:D
İyi gerildim ama şöyle güzel bir sınav geçirebilsem bundan sonra ne yapmam gerektiğini anlamış olacağım.
O zaman yiyebildiğim şeyler oldukça yemekhaneye gidip kaçamaksız geçirmeye çalışayım biraz rahatlayınca da spora geçerim.
Bak bu yemeği çok erken yememek de iyi fikir.
O genel saatlerde uyuyanlar için.
Biz zaten geç yatıyoruz.
O kadar saat durulmaz ki yemeden..
Çok güzel şeyler kapıyorum senden saol ;)
canım, naptın? çok geç saate kalmışsın hatta uyumamışsın diğer mesajında öyle yazmışsın. inşallah sınavın iyi geçmiştir, uykusuzluk etkilememiştir.
ben erken yatmayı beceremeyenlerdenim:1: çocuğu yatırınca tek boş zamanım geceler oluyor. biraz uykudan fedakarlık ediyorum. kafamı öyle dinlendirebiliyorum.

günaydıııınnnnn :71:
demeyin bu satte ne işin var diye kahvaltıyı yapıp yatmayı düşünüyorum :3:
yemek saatleri konuşulmuş ufak bi dip not diyetisyenim uyumadan yarım saat önce keserdi yemeyi...aslında sık sık metabolizmayı uyarmak lazım
hadi şimdilik ben kaçtım
yaw işte diyet konusunda ortalıkta o kadar bilgi var ki. ama ben diyetisyenine katılıyorum. ben eğer erken yersem yatmadan önce patlayabilirim açlıktan:)

Bu arada sıfır uykuylayım ..
Arkadaşımla konuşmaya dalmışız.
Saat 5te farkettik o saatten sonra da yatınca kalkamayız diye yatmadık.
Şimdi güzelce elimi yüzümü yıkayıp kahvaltı yapacağım umarım kendime gelirim.
ah ah masalcım. artık akşama iyi bir uyku çekersin inşallah.

perşembe iş çıkışı eve bi gittim bi yattım yatış o yatış cuma işe gelemedim 3 gün yattım hep ama şimdi iyiyim ne yedim ne içtim bilmiyorum bugün yeni bi başlangıç yapayım artık

sabah kahvaltım
1 kase çorba
1 dilim ekmek
hastalığının geçmiş olmasına sevindim nihancım. şimdi asumanın mesajını görünce grip nezle ne kadar basit kalıyor dedim kendi kendime. oysa ben hasta olsam öldüm bittim oluyorum:) rabbimize çok şükretmemiz lazım sağlık için.
kahvaltın da çok hafif, afiyet olsun canım.:81:

selam kızlar
asumancım, merhabalar canım. aldığın kötü haber beni de etkiledi. inşallah tümörün iyi huylu olduğunu öğrenirler ve inşallah haklarında hayırlısı olur. rabbim evlatla imtihan etmesin, zor. çok sabır diliyorum canım sizlere ve aileye.
yeni gelen bebiş de hoşgelmiş. hakikaten dünyanın düzeni böyle. bir yandan yeniler geliyor, bir yandan birileri vefat ediyor veya hasta oluyor. hem seviniyoruz hem üzülüyoruz. iki duygu da hayatımızda yer almak zorunda. bebişinizi Allah size bağışlasın canım.

günaydın canım. hayırlısı ile iyileşmene çok sevindim nihancım.
hani insanoğluyuz,hasta olucaz,düşecez,kalkacaz ama dilerimki Rabbim hep böyle rahatsızlıklar göstersin cümlemize. kahvaltı içinde afiyet olsun canım.

Taktir-i İlahi , nihancım. iyiki kalem kutu gelmiş kafasına diyoruz, kesinlikle vesile oldu inşallah da hayırlara vesile olur. Rabbim kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin dilerim.onlara sağlık sıhhat hayırlı bir ömür nasip etsin dilerim.
amin canım. duaların içinde sağol hayatım,duaya çok ihtiyaçları olacak.
evet kaptan haklısın
dualarımız onlarla inş.
hastalığının geçmiş olmasına sevindim nihancım. şimdi asumanın mesajını görünce grip nezle ne kadar basit kalıyor dedim kendi kendime. oysa ben hasta olsam öldüm bittim oluyorum:) rabbimize çok şükretmemiz lazım sağlık için.
sağol rabiacım
Allah dermensız hastalık vermesin bunlar geçici dediğin gibi

asumancım, merhabalar canım. aldığın kötü haber beni de etkiledi. inşallah tümörün iyi huylu olduğunu öğrenirler ve inşallah haklarında hayırlısı olur. rabbim evlatla imtihan etmesin, zor. çok sabır diliyorum canım sizlere ve aileye.
yeni gelen bebiş de hoşgelmiş. hakikaten dünyanın düzeni böyle. bir yandan yeniler geliyor, bir yandan birileri vefat ediyor veya hasta oluyor. hem seviniyoruz hem üzülüyoruz. iki duygu da hayatımızda yer almak zorunda. bebişinizi Allah size bağışlasın canım.
rabiacım merhaba,söz konusu küçük bir çocuk olunca insan ister istemez etkileniyor. sonuçlar yarın belli oluyor,güzel hayırlı haberler bekliyoruz inşallah çok sağol canım.
güzel dileklerin için çok sağol rabiacım,amin. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib eylesin inşallah.
evet kaptan haklısın
dualarımız onlarla inş.
sağol rabiacım
Allah dermensız hastalık vermesin bunlar geçici dediğin gibi
amin canım,çok sağol.
öğle yemeğim yarım tabak makarna yoğurtlu ve azcık salçalı

afiyet olsun canım,yediğin makarna yağsız ise ortalama 100 ile 110 kalori arası beslenmişsin. ozaman hafif olmuş.

rabiacım merhaba,söz konusu küçük bir çocuk olunca insan ister istemez etkileniyor. sonuçlar yarın belli oluyor,güzel hayırlı haberler bekliyoruz inşallah çok sağol canım.
güzel dileklerin için çok sağol rabiacım,amin. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib eylesin inşallah.

amin canım,çok sağol.

afiyet olsun canım,yediğin makarna yağsız ise ortalama 100 ile 110 kalori arası beslenmişsin. ozaman hafif olmuş.
evet adcım yağsız makarna:97::97:

adcım Allah yardımcıları olsun inan çok üzüldüm moralim bozuldu inş. güzel haberlerini alırsınız
diğer tarftanda tebrik ederim canım teyze olmuşsun
nihancım kaçırmışım hayatım geçmiş olsun sanırım şimdi daha iisin
neysecim herzamanki gibi harikasın...bende geç yatanlardandım ama artık dayanamıyorum 12 de yataktayım
masalcım sınavın inş. güzel geçmiştir canım
melankoli bugün sanırım işbaşı yaptı
bana gelince orta şeker devam ediyorum bakalım

27.12.10
Kahvaltı 7.30

1 dilim ekmek 63
1 kk büyüklüğü peynir süzme 29
1haşlanmış yumurta 80
1 ad zeytin 13

Ara 10.20
1 ad mandelina 50
Ara 12.00
1 ad armut 70

Öğle 14.00
1 tabak zeytinyağlı kereviz. 215
2 ince dilim ekmek 126
100 gr yoğurt 95

Toplam 741 kalori

kerevizi zeytinyağlı olarak ilk defa yedim,çorbasını çok sevdiğim için yemeğinden emin olamadım ve yanına 2 ince dilim ekmek aldım,tahmin ettiğim gibi çıktı tadı,birdaha yemem zaten. yani çok kötü değil ama çok iyide değildi,yemek olsun diye yedim aslında yemezdım. kaloriside fazlaymış. ekmek olayına benim gerçekten girmemem gerekiyor,yoksa ipin ucu kaçabiliyor ama bugün sadece yemeği kurtarsın diye yedim. şimdiden 741 kalori olmuş 100 gr yoğurdum daha var akşamda sadece marul salatası tüketirim. biraz olsun iyi olur inşallah.

ad cım geçmiş olsun canım inş iyi huylu çıkar Allah şifa versin şükretmek için aslında ne kadar çok şeyimiz var ama maalesef farkında değiliz çocuklarımızın sağlıklı sıhatli oldukarı için ne kadar şükretsek azteyze olmuşsun hayırlı olsun kardeşinle aynı şehirde misiniz masal hiç uyumadan sınava mı girdin inş iiyi geçmiştir neysenicim orasını burasını kıvırırken çalıştırtım kokuyorum bir gün elektrik çarpacak, artık tamire göndermeye utanıyorum 2 günde bir tamirde arkadaşlar kahve ile ilgili konuşmuşsunuz diyette ne sakıncası varki merak ettim doğrusu

27.12.10
Kahvaltı 7.30

1 dilim ekmek 63
1haşlanmış yumurta 80
1 ad zeytin 13

Ara 10.20
1 ad mandelina 50
Ara 12.00
1 ad armut 70

Öğle 14.00
2 ince dilim ekmek 126
100 gr yoğurt 95

Toplam 741 kalori

kerevizi zeytinyağlı olarak ilk defa yedim,çorbasını çok sevdiğim için yemeğinden emin olamadım ve yanına 2 ince dilim ekmek aldım,tahmin ettiğim gibi çıktı tadı,birdaha yemem zaten. yani çok kötü değil ama çok iyide değildi,yemek olsun diye yedim aslında yemezdım. kaloriside fazlaymış. ekmek olayına benim gerçekten girmemem gerekiyor,yoksa ipin ucu kaçabiliyor ama bugün sadece yemeği kurtarsın diye yedim. şimdiden 741 kalori olmuş 100 gr yoğurdum daha var akşamda sadece marul salatası tüketirim. biraz olsun iyi olur inşallah.
asumancım, süzme peynir almışsın:) zeytin de var çok güzel.
kerevizin zeytinyağlısını ben de sevmiyorum. ama kereviz kilo verdiren sebzelerden. bu da şu demek sen o kerevizi eritirken daha fazla kalori yakacaksın. bu sebepten kereviz, brokoli diyetlerde öneriliyor. kalorisinin fazlalığına pek takılma canım ve mümkünse kerevizi diyetine daha çok dahil et.
akşam sadece salata olursa problemsiz bir gün olur kanaatindeyim.:81:

bu aralar biraz kaçırdım galiba misafir hafta sonu derken bu gün bişraz toparladım sabah 1dilim ekmek peynir roka 1kaşık çikolata (tamam kabul ediyorum çikolata olmasa daha iyiydi aramızda kalsın 3 -4 tane büsküvi yedim)öğle brokoli haşladım sarmısaklı yoğurtla 1 tabak yedim

sabah kahvaltım
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Hoşgeldin Nihancım.
NAsılsın şimdi iyi misin?

selam kızlar

Kaptancığım yiğenin kaç yaşındaydı?
İnan çok üzüldüm inşallah iyidir tümör.
Dualarım onunla olacak.
Güzel haberler verirsin inşallah bize.

canım, naptın? çok geç saate kalmışsın hatta uyumamışsın diğer mesajında öyle yazmışsın. inşallah sınavın iyi geçmiştir, uykusuzluk etkilememiştir.
ben erken yatmayı beceremeyenlerdenim:1: çocuğu yatırınca tek boş zamanım geceler oluyor. biraz uykudan fedakarlık ediyorum. kafamı öyle dinlendirebiliyorum.

yaw işte diyet konusunda ortalıkta o kadar bilgi var ki. ama ben diyetisyenine katılıyorum. ben eğer erken yersem yatmadan önce patlayabilirim açlıktan:)

ah ah masalcım. artık akşama iyi bir uyku çekersin inşallah.

Geldim sonunda ..
Bütün gün uyudum resmen başımı koyduğum yerde.
Şimdi de berbat durumdayım.
Sınavıma gelince beklediğim gibi değildi hiç.
ÇAlışmasam da aynı şekilde yapardım.
Sormayacağım dediği yerlerden sormuş çok sinir oldum.
Yine de bir 70-80 alırım diye düşünüyorum.
Cuma günü gidecektim Eskişehir'e yarın gitmeye karar verdim.
Odayı toplayacağım çamaşır atacağım çanta hazırlayacağım yemeğe gideceğim derken ne zaman yatarım bilmiyorum ama yatınca tekrar kalkabileceğimi de düşünmüyorum.

öğle yemeğim yarım tabak makarna yoğurtlu ve azcık salçalı

Afiyet olsun Nihancım.
Makarnayı sadece kendine yapıyorsan haşlama makarna yapabilirsin bence ..

adcım Allah yardımcıları olsun inan çok üzüldüm moralim bozuldu inş. güzel haberlerini alırsınız
neysecim herzamanki gibi harikasın...bende geç yatanlardandım ama artık dayanamıyorum 12 de yataktayım

Nasılsın Dosbacım?
Canın sıkkın gibiydi senin biraz iyi misin şimdi?

27.12.10
Kahvaltı 7.30

1 dilim ekmek 63
1haşlanmış yumurta 80
1 ad zeytin 13

Ara 10.20
1 ad mandelina 50
Ara 12.00
1 ad armut 70

Öğle 14.00
2 ince dilim ekmek 126
100 gr yoğurt 95

Toplam 741 kalori

Kalori yazmak çok güzel oluyor kaptancığım.
Nerede neyi dengelememiz gerektiğini öğreneceğiz bence bu şekilde zamanla ..
Kerevizi ben de hiç sevemedim gitti ama arada zorla yiyorum salatası falan olunca.

bu aralar biraz kaçırdım galiba misafir hafta sonu derken bu gün bişraz toparladım sabah 1dilim ekmek peynir roka 1kaşık çikolata (tamam kabul ediyorum çikolata olmasa daha iyiydi aramızda kalsın 3 -4 tane büsküvi yedim)öğle brokoli haşladım sarmısaklı yoğurtla 1 tabak yedim

Misafirler gelince yada bir yere gidince ben de hiç dikkat edemiyorum yediklerime.
Ama dışarı çıkınca ilginç bir şekilde kendimi kontrol edebiliyorum ..
Çikolatayla rokayı beraber mi yedinn :)

sağol masalcım iyiyim şimdi şükür

eşimle ikimize yaptım makarnayı haşlama derken suyunu süzmeden az suyla mı onu mu kastettin canım

Geldim sonunda ..
Bütün gün uyudum resmen başımı koyduğum yerde.
Şimdi de berbat durumdayım.
Sınavıma gelince beklediğim gibi değildi hiç.
ÇAlışmasam da aynı şekilde yapardım.
Sormayacağım dediği yerlerden sormuş çok sinir oldum.
Yine de bir 70-80 alırım diye düşünüyorum.
Cuma günü gidecektim Eskişehir'e yarın gitmeye karar verdim.
Odayı toplayacağım çamaşır atacağım çanta hazırlayacağım yemeğe gideceğim derken ne zaman yatarım bilmiyorum ama yatınca tekrar kalkabileceğimi de düşünmüyorum.

Çikolatayla rokayı beraber mi yedinn :)
üniv. hocaları biraz dengesiz olur canım. sormam der sorara falan. önemli olan yine de güzel bir not alacak olman bence.
yarın ne zaman çıkıyorsun yola?
bu arada diyet insana rokayla çikolata bile yediriyor:)

selam kızlar
öncelikle hayırlı olsun ALLAH hayırlı etsin küçük bebişi:nazar::emir_bebek:
tabi birde çok gçmiş olsun inşALLAH,RABBİM acil şifalar versin:59:vardır her şeyde bir hayır,inşALLAH iyi huylu çıkar adcım
evet canım bugün işbaşıydı,özlemişim öğrencilerimi sınıfımı :9:
27.12.10
Kahvaltı 7.30

1 dilim ekmek 63
1haşlanmış yumurta 80
1 ad zeytin 13

Ara 10.20
1 ad mandelina 50
Ara 12.00
1 ad armut 70

Öğle 14.00
2 ince dilim ekmek 126
100 gr yoğurt 95

Toplam 741 kalori

bende kerevizin çorbasını seviyorum ama yemeğini denemedim hiç :44: bu arada menün çok güzel yine,tebrikler canım:21:

bugünkü menüm :))
2 bardak su
kahvaltı : 2 dilim ekmekle salam ve kaşarlı yağsız tost yanında şekersiz çay
ara : yarım simit
öğlen : bir kepçe çorba , bir tabak zeytinyağlı fasulye , 2 köfte 4 tane ince dilim patatesli yemek ve yeşil salata
2 bardak su
ara : 2 mandalina
akşam : daha belli değil:9::60:
bu arada 12 gün gecikmeli oarak adet oldum dün akşam :))

Son düzenleme:
Back
X