Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy az kalmış Neyneysecim ne güzel kavuşacaksınız ..
Belki bize zamanın olmaz eşin gelince demiştim :)
Ben de çok sıkkın olduğum zamanlarda hep oyalandım buralarda çok iyi olmuştu ..
Proteine faydası olmaz sanırım ama ben dikkat edeyim proteine derken fazla kaçırdım sanırım.
Bakalım bekleyelim 5 seans toplam.

Aman sağlığında problem olmasın da ..
ÇOk güzel gidiyorsun maşallah ..

Maskelere döneyim ben de en iyisi o zaman ..
Çok beğendim cidden.
Cildin nasıl yağlı mı kuru mu?
Yağlı cilde gül suyunun kötü geldiğini okumuştum da.

Benim için çok güzel bir alternatif oldu yapmaası da kolaymış ..
Yarın Karnıbahar vardı yarın onun salatasını yapayım olmazsa bitsin de sonra yapayım lahanayı ..
Ama cidden harika bir tarih saol ..

Ben de pişman oldum ..
Azimle yapılacak şeyler ne gerek varsa bu kavitasyona ..
Birden heveslenmiştim işte.

ben de müsaade alayım. 1 bardak ayranımı da içtim. sabah yine spor var. geldiğimde görüşmek üzere sevgili takımım.
iyi geceler.:119:

İyi geceler Neyneysecimm ..

ah cnm ya keske girebilseydim alese...gecen sınavda 76almıstım biraz yükseltmek istiyordum...fena dagıldım ben ya toplayamadım kendimi buzdolabım düzeldi bugün yaptırdım...aslında olay buzdolabı da degil...resmen yemege sıgınıyorum

selam canlarımmm nasılsınız???
bugün benim doğum günüm :))
dosbacım kusura bakma benm kafa pek yerinde degil bu aralar...girmedim msjımdan sonra tekrar simdi gordum gecms dogum gunun kutlu olsun...
işte tam bu durum... yemek yemek...durmadan yemek sinirimi ondan cıkarmak
cnm ales fena oturdu içime sorma valla... ailen gelmiş ne güzel, bikac gün güzel yemekler de yemek lazım
erkek arkdsm iiymiş...hergün arıyor batacak kontorden...ama triplere girmeye basladı...bıktımmm yasanmaz burdaa özledimmm vs...
hatta bugün ilkkez dısarı cıktım...beyimiz öle karısmaz bana ama icerledi tlfnda farkettm...evi aramıs sonra cebi aramış...böyle dedi simdi bende orda olcaktım falan die...ne bileyim bende üzüldüm öyle diyince
fenayım valla nihancım umarım bu hafta batırmam sizi... öneri bekliorm hepinizden beni kurtarın nolur
hayatımda okudugum en güzel kitaplardan biri (populer bilim kitapları dısında:))
bu söz de favorimdir... bide şu var bak yine o kitapta geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam...
Bir insan bilmiyorsa ne istediğini,hem seni ziyan eder, hem kendini...Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi,emin olmadığın Sevgiye teslim etme kendini...!

Kaçtı valla ..
Annemler buradaydı hafta sonu ..
Onların yanında fazla abarttım ..
Şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum .

Yesek yesek de kilo almasak ne güzel olur .
Bol bol parti yaparız ..
aynısını bende istiyorum... yiyip yiyip kilo almamak

cnm mantının büyügü benm tek bildiğim tatar mantısı...bizde tatarlık var da..annem hep bize öyle mantı yapardı..artık ben kendi unumdan yapıyorum...
caybardagının agzıyla kesilir hamur,yarım ay şeklinde kapatılır sonra susuz servis edilir...icide oldukca dolu olur...sanırım bundan bahsediyorsun...
http://img25.imageshack.us/img25/3882/im000409n.jpg
şu şekildedir... hatta ben diger mantıyı pek sevmem buna alıstıgımızdan sanırım...
bide içine nohut koyma olayı var, o aslında işin eglencesi, annem 1-2tane atar kimde çıkacak falan diye:):)

elacım maşallah cok yetenekliymişsin.. inan kırkyıl dusunsem evde yapmak aklıma gelmez...sözde 10senedir yemek yaparım çemen sevmem ama cidden bu tarif merak ettirdi:):)
ah be kaptanım...ipi tutucam da bi özgüvenim yerine gelse...
bide saglık desen oda yokki tam olarak...cıldırcam normal bi insan gunde kac kere wcye gider bilmiorm ama ben bazen 2-3gunde 1ancak cıkabiliorm....:26:
dosba cok haklısın... benmde sanırım acilen negatif olmayı bırakmam lazım
ama nasıl olcak bilmiyorum işte... offff offf....
Yıl başında gitmeyi düşünüyorum ama 57 kilo olmam lazım o zamana kadar ..
Bugün tartıldım veeee 60.5 olarak gördüm kendimi :2::2:
bende aynı durumdayım cnm... kot pantolonla akşam wc sonrası 68.7gösterdi
lahananın hastasıyım ve tarifini bilmiyordum cnm valla bana cok yarıcak cok saol hemen kaydediorm... hatta acilen benm tekrar salatayla beslen firuze moduna girmem lazım sanırım
hoşgeldin emirel
bende eski üyeyim geri döndüm verdiklerimi aldıktan sonra nickin tanıdık geliyor sanırım eskiden
adım firuze ocak17 de 25yasına giricem,172boyunca 68küsür kilolu koca göbekli kalçasız garip bişeyim
ankarada hala(!) öğrenciyim fizik mühendisliği...
öyle işte...
peki sen?

canım benm şimdi bak şöyle bi durum var, eger profilindeki çizelgen hatasızsa şayet zaten sen normal kilolardasın...bide 50kg olmak istiyorsun ya... ona dikkat ettin mi BMI 17lere düşüyor, buda aşırı zayıflık demek... boyun kactı hatırlamıyorum ama bence 55-53arası senn icin oldukca iyi...
bu kavitasyonu bende ilkkez sehir fırsatında duydum...ama şu var böyle şeyler genelde yag dokusu fazla,vücudu gevşek sarkık kisiler icin işe yarıyor...sen zaten aktif yasıyorsun pek etkilememis olması normal bence...ki buna sevinmelisin, demekki zaten iyisin suan etkilemiyor bunlar

cnm mrk ettim bende seni arkdslara ekledim kabul edersen sevinirim

geldim kendime...

dun giremedim kusura bakmayın...bugünde tum gün dısarıdaydım 1hafta sonra ilkkez

bugün buzdolabım yapıldı...allahtan ucuza mal oldu 50tl

sabah arkdsm uyandırdı tlfnla sonra buzdolabı tamiri falan kahvaltı edemedim... öğleden itibaren aksam 9a kadar dışarıdaydım...

oglen saat2 gibi arkdsmla beraber yedim yemek

ızgara tavuk( 2tavuk gogsu vardı ızgara+4-5kücük elma dilim patates + bol yeşillik) + 1cola
aksama dogru depresyondan beni cıkarmak icin biyerlerde oturalım diye tutturdular...
1kadeh kırmızı şarap
aksam 9da eve geldim... çay kaşıgıyla 3-4kaşık fındık ezmesi yedim...
sonra işte bu saate kadar 1 elma-1portakal-1mandalina

bide bitki çayı içtim doğuş form kırmızı meyveler...

hımm bide arada 3-4tane jelibon arkds zoruyla

şimdi yatıcam yarın okul var,zaten bi bugün okuldayım... bayaa da gec oldu saat gecmise bakayım derken...söz yarın ugrucam düzenli girmeye calısıcam...
bide sunumum var onu halletmem lazım hala baslayamadım

napsam ki sizin gibi gidip bi salata malzemesi alısverisi ve sonrasında bol bol salata ile beslenmeye mi başlasam diyorum...
ne diyorsunuz

hepinize iyi uykular...
ayrıca sabah giremiceem icin şimdiden yarın için iyi günler....

Dayanamadım yine bir browni yedim
Canım kilom çok değil biliyorum aslında ama zayıf olmak istiyorum.
Hem de bölgesel problemim var basen onu çözüme ulaştırmak istiyorum.
Pişmanım zaten kavitasyona spor daha etkili bence ..
Spora da başlayacağım tekrar ..

Dışarı çıkmana ve buzdolabının olmasına ayrı ayrı sevindim ..
FArkındasın kaçamaklarının değil mi söylememe gerek yok sanırım ..
Ama galiba sen de durduramıyorsun kendini ..
Benim de yarın sunumum var :S
bir geçse rahatlayacağım.
Bence yarından itibaren kaçamakları bırakmalıyız tamamen ..

kızlar bende katılıyım size ya bende zayıflamak istiyorum boyum 1,65 kilom 59 bende 50 olmak yada 52 olmak istiyorum ama kızım var her gün 2 yada 3 çeşit yemek yapmak zorundayım bende dayanamayıp yiyorum kilo almıyorum ama zayıflayamıyorumda :44:

firüze canım sen kilolu olduğundan emin misin? fotoların harika görünüyor
erkek arkadaşının aramasına sevindim
buzdolabının yapılmasına da :))
dışarı çıkmak her zaman iyidir...kafa dağıtmak için...
sadece salata ile akşamlarını geçirebilenlere hayranım
ama yinde içine tavuk,ton balık ve peynir gibi proteinler eklenmesi taraftarıyım

günaydıııııınnnn
benden sonra akşam kaynatmışsınız....ama napıyım erken kalkmak beni erken yatağa götürür oldu
tatar mantısı bizim meteze benziyo ama biz onu patates ile yaparız benim annemde çerkez de :))

neysecim spor olayına hayranım canım maşallah
kavitasyon muhakkak etkileyecektir ama masalcım keşke bizde spora başlasak
bugün klasik kahvaltı ile başladım demek isterdim ama sucuklu yumurta yedim sadece 2-3 dilim sucuk vardı...
çay içiyorum şimdi ekmekte sadece 1 dilim kadardı

en azından bugün birazcık uyumak istiyorum
9 gibi kalkarım öğleden sonra dışarı çıkcam görüşürüz

Nihancım sen ne kadar az yiyorsun öyle ..

HAdi bakalımm kızlar bu hafta toptan toparlanma haftamız olsun muu??
Biliyorum en çok ben bozdum bu hafta ama ..
azmı yiyorum kız hafta sonu baya kaçırdım ondan tatlım
olsun valla
çok güzel gidiyorsun tebrikler canım
artık bozma moralini bak herşey yoluna girmeye başlamış
resimlerine baktım çok güzelsin maşallah nazar değmesin
en azından bugün birazcık uyumak istiyorum
9 gibi kalkarım öğleden sonra dışarı çıkcam görüşürüz
günaydın dosbacım
benim içinde uyu valla

bugün az öne işe gelirken belediye otobüsü şöförü ile kavga ettim ya bindiğim gibi gaza bastı manyak herif düşüyordum cebmdeki bozukluklar düştü yere bitane çocukta toplamaya koşuyo peşinden bana vermek için hey Allahım ya 2 sn beklese bi oturayım veya ne bileyim kızdım bide bana cevap veriyor ya yol boyunca tartıştım enerjimi boşalttım rahatladım oh be

neyse
dün akşam yemeğim
4 tane köfte
2 çatal patates kızartması
1 dilim ekmek
bikaç kaşık yoğurt

1,saat yürüyüş
1 fincan salep

gece yatarken 1 kase yoğurt

sabah kahvaltım
1 bardak süt şekersiz
bitane yarım poğaça

Son düzenleme:
nihancım yine uyuyamadım...bu defa daha kötü sürekli telefonum çaldı en fazla 20dk uyumuşumdur...
neyse kalktım sersem gibiyim duş aldım kendime geldim
dün annemden aşure geldi...memleketten saolsun her sene gönderiyor zaten başkasının aşuresini de pek yemem...
öğle yemeği olarak 1 kase yiyorum ama biliyorum ki yanlış yapıyorum (
bari biraz komşulara dağıtayım yoksa bitene kadar bana 2 kilo aldırır :26:
sabah sabah tartışmışsın ama bazen hakediyorlar özür dileseler hemen inişeceksin hatta niye kızdım diyeceksin ama hiç aşağı kalmıyorlar...neyse bundan sonra günün güzel geçsin inş.

herkesler iyidir inşallah.
bende iyiiym çok şükür. dün evimde elektriğim yoktu,sayacımız yanmış,eşim gidip yeni sayac aldı ama takmaya gelmediler sinir oldum,oğlumla bütün gece üst katta kayınvalidedeydik. gece yatmaya evimize indik. bakalım inşallah bugün gelirler gelmezlerse kendileri bilirler. :))
henüz öğle yemeği yemedim elektriğim olmadığı için kahvaltı da edemedim zaten sadece 1 tane muz yedim. yılbaşı hediyemi henüz almadım,sanırım haftaya halledip göndericem.
fırsat buldukça buradayım. :92:

uyuyamadın demek zaten hep öyle oluyor canım
neye niyetlensen olmuyor..
qay evet özür dilese pişmanlık duyarım keşke bişey demeseydim diye ama bunlar daha çok üste çıkıyor

selam kaptan. elektrik olmayıncada olmuyor inşallah gelir

net kısa zamanda düzelir inşallah da hepimiz rahatlarız. hafta sonunu hafif atlatmışsın afiyet olsun hayatım.

.

Valla canım bizim burda inanılmaz net sorunu oluyor biri çok yavaş diye hızlısına geçtik 2 ay sonra oda aynı duruma geldi
Kkda çok sorun çıkarıyor eşimde sistemin çok yoğun olduğunu bu yüzdende kaldırmadığını söylüyor ama bilmiyorum artık

Bence negatiflik olayındada sen kendini öyle hissetmek istediğin için öyle oluyor biz kadınlar en ufak birşeye moralimiz bozulduğu zaman bütün gemileri yakıyoruz bence kadınların en kötü yanı

Kaçamaksız bir hafta sonu tebrik ediyorum Nurcum

Memleket neresi Nur?
Orada internete girebiliyor musun?

.

Teşekkür ederim canım
memlekette inş girmeye çalışacağım canım
ben netten ders dinliyorum uzaktan eğitimi eşim bu yüzden tablet aldı içinde güzel internetide var ordan girerim inş
Sizleri yalnız bırakmam
Sen nasılsın bakalım artık buralardasın değil mi bilgisayar işini hallettin

Ne yapmaya karar verdim ..
Her gün yediklerimin kalorisini hesaplamaya karar verdim ..
Motive olabileceğimi düşünüyorum.
Belki hesaplamak isteyen olur benimle birlikte ..

Pazar günü de trekking düşüncem var...

Aslında çok güzel bişey canım inş. uygulayabilirsin bi ara bende denemiştim faydası oluyor gerçekten
Öncelikle günlük ne kadar kalori almalısın bunu öğren ona göre kalorini dengele

Bayılıyorum şu aktifliğine canım öğrenciliğini en güzel şekilde değerlendiriyorsun

Hoşgeldin canım aramıza
inş istediğin şekilde kilonu verirsin

sınav için geçmiş olsun canım inş iyi bi puan gelir
Hangi bölümü istiyorsun canım

Allah kavuştursun canım ne güzel kurtuluyorsunuz o sıkıntıdan
darısı bizlerin başına inş.

Ay canım ya bende deneyeyim bari senin maskelerini bal hariç yüzümde 1 haftadır inanılmaz sivilce oluştu

Afiyet olsun canım

Hepsi sorunlu nihancım onların ben hamile iken dershaneye gidiyordum kaç kere düşme tehlikesi geçirdim şöförlerin yüzünden sonuncusundada amcanın birisi tutmuştu ama ben 9 aylık hamileyim karnım burnumda resmen
Yemek içinde afiyet olsun ama akşam yemeğinde ekmek olmasa daha güzel olurdu sanki

Afiyet olsun canım benşim canımda istiyor aşure ama bizim buralarda öyle yapan yok neyse artık memlekete gidince yerim

Ayy canım elektiriğin gitmesi çok can sıkıcı bi olay en sinir olduğum şeydir inş hallolur bugün

Oleyy sonunda geçmişe cevap yazabildim
Kucağımda bilgisayar ayakta gezerken bitirdim değilse benim cadı müsade etmiyor canavarlık yapıyor
Gelelim menüme
Akşam
2tane köfte
yarım kase çorba köftenin yanındada 1 bardak ayran
akşamda
çay ve 1tane elma 1 tane mandalina
sabah 3 dilim ekmek
ve bir parça peynir yanındada çay
arada yarım muz yedim yarısını kızıma yedirdim
şimdide kahve içeceğim

merhabalar kızlar,

ancak gelebildim. bir selam vereyim, umarım herkes iyidir. şimdi de geçmişi okuyayım. görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…