Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar giremedimm neden yine hastanedeydimm elayı götürdümm
allahım bu aralar üzerimizde kara bulutlar dolaşıyoo yüzünde kırmızı benekler varr
kızamak yada su ciceği dedi dr yadaa alerji sinek ısırığı nasıl ısırıksaa
knt edecğim dikkatli davran dedii aşı olduğu için az atlatırsınız dediibakalımm cuma tekar cağırdı kntle
çoğalmazsaa başka bişeymişş
gelelim bana regle oldum vee kasıklarımm felaket ağrıyooo
eşim yok gönderdimm bakalımm perşemce gelecek ama hasta sonu yine yokkk
yediklerime gelincee
sabah cok gec yedik 1yumurtaa 2diim ekmek
öğlen domates corbası ekmeksizz

az kaldı çok şükür canım, bugün de 28:) ne eşim ne de ben bilgisayardan pek uzaklaşamıyoruz:) bu bakımdan buralarda olurum diye tahmin ediyorum, bakalım.
5 seans az değil canım. inşallah sonuçta basen kısmından biraz gider sen de memnun kalırsın. benim anladığım seni en çok rahatsız eden basen bölgesi..

canım hoşgeldin. seni yeniden görmek güzel. buzdolabın da tamir olmuş. ales de kısmet işte unutmuşsun. vardır onda da bir hayır. inşallah moralin daha iyidir şimdi.

ne yaparsan yap ama bir şeyler yapsan iyi olur canım. burda birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz. ama ben bakıyorum, tamam talihsizlikler üst üste geliyor hayatında, belli bir düzen tutturamıyorsun. iradeli olman lazım. sende artık kaçamak okumak istemiyorum ben canım. bir hafta düzenli diyet yaptın onda dereceye girmiştin. demek ki başarabiliyorsun. lütfen artık bu hafta takımımız güzel kilo verenlerin takımı olsun.:97:

Dayanamadım yine bir browni yedim

Bence yarından itibaren kaçamakları bırakmalıyız tamamen ..
bence bugünden itibaren kaçamakları bırakmalısınız. browni de ne oluyor masalcım? hani bu hafta dikkat edilecekti???

canım sporun faydası çok. başka türlü ben de çok hızlı bir metabolizmaya sahip olduğumu sanmıyorum.
kahvaltın da güzel olmuş, afiyet olur inşallah.

haşin nihan gelmiş kız senin otobüs şoförüyle bu kadar kavga edebileceğin aklıma gelmezdi:) çok sakin birisin gibi geliyordu bana. hakkını arama sözkonusu olunca kartal oluyorsun sanırım şaka bir yana, insan olan bir özür diler değil mi? o haliyle senle yol boyunca tartışmasına diyecek söz bulamıyorum.
bu arada yediklerin de güzel. kaçamak yok.

dosbacım, memleketten aşureler geliyor ha:) anne aşuresini bir şeye değişmem. afiyet olsun canım. dağıtma fikrine de katılıyorum. nefisini körletecek kadar ye ve dağıt komşular kilo alsın:)

Canım çok geçmiş olsun kuzuma ya nazar değmiştir boncuğuma annesi
Allah kavuştursun diyeyim canım kader arkadaşıyız valla keşke yakın olsaydık canım ikimizinde kocişler arada uğruyor eve

canım rabiacım ya bidenem ne güzel çözmüşün beni evet sakinimdir aslında ama sinirlerim tepeme çıkınca sakinlikten eser kalmıyor

bide hamile insan biniyo dimi tam manyaklar ya töbe töbe
gündüz ekmeği çok yememeiştim canım ondan akşam 1 tane yedim

afiyet olsun ikimizde köfte yemişiz he
bende az önce 3 fındık 3 anetp fıstğı yedim daha da bişey istemiyo canım

evet herşey üstüste gelmiş gerçekten eminecim
geçmiş olsun elayı öp benim için canım ya
ama çok az yemişsin çorbayıda ekmeksz yemişin

Valla kimin bindiği önemli değil onlar için adamlar psikopata bağlamış özellikle istanbuldakiler tam çıldırmış durumda
gündüz az yediysen tamam sorun yok o zaman
evet istesek denk getiremezdik
afiyet olsun fındık ve antep fıstığı için

tabi istanbuldakiler daha da psikopattır
sağol nurcum

nur cnm evet eşler yok yakın olsak gider gelirdik kızlarda kudururduuu biz ayrı kudururdukk:)))
nihan kız kavgamı ettin bende ederimm öyle durumlarda terslerim yadaa
ben mi kaçırdım HAMİLEMİSİN yoksaa
asumancım yoğun yine sanırım
rabiada spordan gelmiş sanırımm nasılsın cnm
dosbamda geziyomuşş
masalda okuldadır
firuzede cok yemek yiyomuş buaralarrr herhaldee

he kavga ettim yol boyunca tartıştık inerken bile hala tartışıyorduk o susmuyo o sussa bende susacam ama adamda bi çene vardı
yok kız nur hamileyken yaşamış düşüyomuş az kaldı onu anlattı

ütülemek mii ? sen ancak benş rahatlatırsın dosbacım. bende kredin sonsuz ne söylesen alınmam kırılmam çünkü sen pozitifsin ve bunu yazılarınada yansıtıyorsun. Allah için negatif olanı da göremdim kimsenin yazıların da. negatiflik bana arada bir yapışıyor,bazı şeylerden sıyrılasıya kadar gitmiyor.şu diyet olayına bi asılayım düzelicem inşallah yarından itibaren diyete giriyorum hadi hayırlısı. güne güzel başlayamadım hayatım yaa.( ( üzgünüm.
canım teşekkürederim, ama malesef bugünde halsiz ve yorgunum of kızlar aslında inanın o kadar sıkıntı içindeyimki, şükür olsun düzelebilecek şeyler o yüzden sizide sıkmak istemiyorum yavaş yavaş yoluna soktukça anlatırım. bende 55 olmak istiyorum hemde çoookkk
ev işi ömrümün en kolay olaylarından biri yani onu takmak bile beni rahatsız etmiyor. :))boşver sende yan gel yat,elbet bir zaman kalkarsın acelesi yok haklısıın:)) fasulye niye rahatsız etti bilemedim ama sanırım sabahtan vardı bende üşütmüş olabirilim dicem ama bugün iyiym,bazen midemin nazlanacağı tutuyor malesef.
ricaederim hayatım. ama böyle bir kere yazıp bırakılmak istemiyoruz emirelim,bol paylaşım istiyoruz. :13:
senin bu treaking olayına bayılıyorum,bizde genelde her yaz bizim arka tarafta denize giderken yapıyoruz gerçi senin yaptığın kadar uzun sürmüyor ama 15 dk piknik yükleriyle işgence gibi geliyor. artık gitmicem zaten kilo verip plajlarda takılacam. :))) rabianında dediği gibi kavitasyon sana göre değil. kız üşenmede her akşam 10 dk bacak hareketleri yap bak yaz ayında nasıl kayboluyor basenler,para tuzağı bunlar başka birşey değil valla.
nazara artık bende çok inanıyorum,dosbacım oku kendini bol bol faydasını görürsün hayatım.
bende de eksiklik var bu sıralar yerine gelmeli biran önce gidişat iyideğil gerçekten bende 57.5 kiloyum ne güzel değilmi 56.5 tan 57.5 a çıktım tebrik ediyorum kendimi. wc olayını akşamları sebze yiyerek çözmeye çalış hayatım,pilav vs makarnadan uzak durmaya çalış derim, kayısı ve salatalıkda tanıdığım bir kaç arkadaşta işe yaradığını biliyorum. :)
geldim kendime.....
gözün aydın buzdolabın yapulmış öğünler yine kötü,afiyet olsun hayatım.
canım boyuna göre kilon çok normal,vereceğin en fazla 2-3 kg olabilir sonrasında koruman gerekiyor kilonu,akşamları sadece salata ve ekmeğide hayatından çıkararak istediğin sonucu elde edebilirsin. ama yazışmak istersen herazaman yazabilirsin bizlere.
otobüs şöförlerinden nefret ediyorum benide çok bunaltıyorlar,artık sabahları binmemeye çalışıyorum başka ,başka bir minübüs var daha işime geliyor artık. öğünlerin afiyet olsun canım.
haklısın hayatım dediğin gibi sen en iyisimi aşurenin yarısını dağıt. afiyet olsun.
kesinlikle olmuyor eşim görüşmüş yapacaklarını söylemişler. şimdiye kadar yapmışlardır umarım.
öğle yemeğim 1 kase çorba
1 dilim ekmek
3 tane minik gofret

afiye olsun.

öğle yemeğim
1 tabak karnabahar
1 tabak keşli makarna(

ne güzel uzaklaşmıştım makarna pilavdan tekrar yemek istemiyorum ama bugün gerçekten çok canım istedi.

gerçekten birşeyler yapacağım beni bekleyin anacım

Son düzenleme:
ben mecburum bitek otobüs gidiyor:97:
hadi inşallah yapılmıştır...
sağol kaptancım :81:

Son düzenleme:

merhaba eskibir masal ben izmir bornovada oturuyorum boyum 160 65.2 kiloyum 56-57 kilo olmak istiyorum 2çocuğum var 1 erkek 1kız oğlum 12 yaşında kızım 9 yaşında benda sana bir soru sorayım hangi bölümde okuyorsun

Gece uyku tutmafı 4ü geçiyordu uyuduğumda Dosbacım
Hareketi azaldı gibi son zamanlarda takımın inşallah tekrar daha yoğun olur.

Bu akşam koşmaya çıkacağım Dosbacım.
Hangi semtteydin sen beraber çıkalım :)

Bahaneyle stres atmışsın Nihancım
Bence sorun oalcak bir şey yok menünde güzel olmuş.
Salep istedi canım ya ..

Ne zaman gönderilecek hediyeler kaptancığım?

1 dilim ekmek
3 tane minik gofret

Gofret haricinde problem yok ama benim kaçamaklara laf etmeye hakkım yok

İyiyim Nurcum kardeşimin bilgisayarını aldım bakalım şimdilik öyle hallettim.
BU akşamdan itibaren başlıyorum hesaplamaya ..
Benim o ya hayır dedim bugün ...
Canım hiç sorma bu sene gerçekten öyleyim resmen bir şeylere katılmaktan yoruluyorum ama bir de geçen seneki halimi görseydin .. Sıfırdım erkek arkadaşımın kıskançlığından .. Biriktirmişim çok şeyi ..

Tatlım geçmiş olsun.
huzursuzluğu falan var mı Elanın?
Kızamık olunca fazla huzursuz oluyorlar sanırım..
Ekmeksiz çorbayla doydun mu :S
Off ben bu sıralarda çok obur oldum doymuyorum sorun ben de sanırım.

Bugün durdurdum kendimi Neyneysecim tamamen haklısın.
Ve akşam da koşuya çıkacağım.
45 dk-1 saat falan ..
Dün yaptıüım çok kötüydü ...

Aslında biz kilo vermek yerine insanlara mı kilo aldırsak ki
Hadi kızlar herkes komşusuna tatlı falan versin

Okuldaydımm geldim :)

Her zaman paylaşabilirsin bizimle kaptancığım.
Bu arada kurstan haber var mı?

Trekking olayına bend e bayılıyorum.
Geçen 8de çıktık işte 6ya doğru döndük ..
Bütün gün yürüdük ama harikaydı eğlenceliydi ..
Pazartesi sınavım olmasına rağmen gideceğim bu hafta ..
Haftada 1 kilo versem bile yeter aslında bana ama çok çabuk bıkıyorum bırakıyorum :S
Spora da tekrar başlıyorum biliyorsunuz ilk zamanlar spor varken nasıl veriyordum ..

Kızlar bitti sunumumm ..
Off çok gerildim hazırlıklar tam değildi falan.
Birden her şey çok güzel gitti ..
İyi geçti yani sunumum ..
Sınav sonucumda geldi 82 :)
O da güzel ..
Bu dönem bir şey oluyor bana 80in altına inmedim daha ..

Kaçamağım yok olmayacak da bugün ..
Şimdi yemeğimi halledeceğim sonra bir kuaföre gideceğim kampüsteki ..
Sonra gelirim spora çıkarım ...

[

.. eldin emirel
bende eski üyeyim geri döndüm verdiklerimi aldıktan sonra nickin tanıdık geliyor sanırım eskiden
adım firuze ocak17 de 25yasına giricem,172boyunca 68küsür kilolu koca göbekli kalçasız garip bişeyim
ankarada hala(!) öğrenciyim fizik mühendisliği...
öyle işte...
peki sen?

hoşbulduk bu maaşallah bu boyla koca göbekliyim diyorsan ben ne yapayım bilmem ama bende aynen senin gibiyim kalçasız koca göbek ama benim ki kesin seninkinden kocaman herkes ankaralı bakıyorum topikte

bu gün ne yediğimi yazayımda daha sonra yine geçmişe bakayım bir türlü şu formu kullanmayı tam olarak öğrenemedim bu arada yemeğide yaktım
neyse boş vereyim bunları bu gün bu gün kaçamak yaptım bol bol hazırlayın sopaları
sabah 1dilim ekmek peynir şekersiz yeşil çay
ara süt tozu ile neskafe 1 fındak
öğle 1 elma 2 kaşık yoğurt biraz tarçın
herşey buraya kadar güzeldi
öğleden sonra ev gezmesine gittim 1 çörek 1 un kurabiyesi ve kabak tatlısı yedim

elektriksiz kalmışsınız, geçmiş olsun canım. inşallah bugün eve gittiğinde bağlamış olurlar elektriği.

1 dilim ekmek
3 tane minik gofret
minik gofret

sınav için geçmiş olsun canım inş iyi bi puan gelir
Hangi bölümü istiyorsun canım

Allah kavuştursun canım ne güzel kurtuluyorsunuz o sıkıntıdan
darısı bizlerin başına inş.
teşekkrü ederim canım. bölüm konusuna karar vermedik henüz. eşim gelince bakacağız inşallah.
canım inşallah sizin de eşleriniz iyi yerlerde yaparlar askerliklerini ve inşallah tez zamanda hallolur.

canım helal olsun kucağında bilgisayarla ayakta gezerek yazdın, öyle mi?
küçük yaramaz annesine müsaade etmedi demek:96::96:
beslenmen de güzel olmuş. afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…