kızlar asuman nerelerde hiç görmedimm alttada yokkk
gören varmııı
olsun be tatlım, pişmanlık duyma:) yediysen afiyet olsun. şimdi önümüzdeki maölara bakalım bencenapayım be rabiacım ne zamandır çikolata yemiyordum yiyim dedim mantıyıda az yedim ama yinede fazla tabikide canım
yok eminecim bence de sağlıksız değil. ben de ev yapımı aldım. benimki cevizliydi. muhteşem bir tadı var. senin yaptığın da güzel olmuştur eminim. işte mesele güzel olması zaten:)rabia,nihan cnmalrım evde yaptımm biber salcası,domates salcası,kimyon,sarımsak zeytinyağ,peynir galeta unu ilk kez yaptım cnm istiyodu hazır almadımm cok sağlıksız deil ama iştahımı actııı gercektenn
merhaba asumancım. istersen seni izinli yazalım dermişimselam kızlar,herkes iyidir inşallah.
sabahtan beri buralardayım ama ancak yazabiliyorum,
biraz yoğunluğum var,ve de farkettim ki buraya yazıcam telaşesiyle birçok iş biriktirmişim. bu işe bir hal çare bulmam lazım. düşünücez artık.
bugün hiç birşey yemedim desem yeridir.
sadece biraz yulaflı bisküvi ve çay.
karnım aç öğle yemeği söyledim ama sinirlendim,ben diyorum anya onlar göndermiş konya. sinirlendim iptal ettim ama karnımın açlığını nasıl bastıracam bilmiyorum.
neyse geçmişe bakmaya çalışacağım,bakamazsam bugünlük kusuruma bakmayın.
hepinizi öpüyorum.
evini güle güle kirlet diyorum hayatım ama sen onun üstüne bir temizlik daha yapmışsındır. :))asumancım günaydın diyeli epey olmuş:) ben de siteye girdikten sonra kahvaltımı yaptım ve açtım müziği evi topladım. iyi oldu baya. hem de hareket ettim.
ballı limonlu suyu hep içiyorum aslında. başlarda menüme yazıyordum şimdi üşengeçlikten yazmıyorum.sabahları hiçbirşey yemeden 1 tatlı kaşığı bal ve yarım limonu ister ılık suya atarak ister sıcak suda içiyorsun. sonra 20 dk yine bir şey yiyip içmek yok. ben bağışıklık sistemim de kuvvetlenir düşüncesiyle terk etmedim. metabolizma için de iyi olduğunu söylüyorlar.
ricaederim emirelcim herzaman.adcım cevap verdiğin için teşekkürler beni unutmamamışsınız takımda boş yer varsa bende katıla bilirmiyim
ricaederim rabiacım,yorum yapmadan olurmu,yorum yaparak motivasyonumuzu artıracaz.alıntılar konusunda da haklısın ,okumakta fayda var.canım, alıntıları okumak iyi oluyor. ben de dün dosbanın yazısını öyle farkettim. bazen aynı anda yazıyoruz ve sayfa atlayınca o arada kaçabiliyor.
bizim oğlan kendi yatağında yatmakla ilgili bir sorun yaşamıyor ama uykuya dalması çook uzun sürüyor maalesef. bu uyku meselesi en sevmediğim konulardandır. yemeği bile bu kadar problem etmiyorum. abartısız 1 saatten fazla uğraştığım oluyor. sağa dönüyor sola dönüyor. bir şeyler anlatıyor. uyumamak için elinden geleni yapıyor velhasılı kelam. benimki öyle laminatta falan uyur mu bilmiyorum:) bıraksan 12'ye kadar oturabilir ya. hatta o vakitten sonra uyutmak istesen yine seni 1 saat uğraştırabilir. küçücük boyuyla bu enerji nerden geliyor anlamıyorum ki.
bana da çok gelmemişti aslında kahvaltım canımsofradan kalktığımda Allahım ne çok yedim midem şişti durumu olmadı kek yeyince ekmeği kesebilirdim, sadece o noktada kendime kızdım. o da biraz kilo verememenin motivasyonsuzluğu ile oldu. ayrıca canım yorumlaman çok iyi oldu kendimi iyi hissettim şimdi. çok teşekkürler.
ela o hediyeler banamıııııııslm kızlar nasılsınız bugün sabah kahvaltı yapıp carşıya cıktık yeni geldikk bakayımm dedimm
gecmişe bakacağımm buğün hediyelerimi tamamladım pazartesi göndereceğimm eşim yok sonra cünkü biraz erken olcak ama
yediklerimii yazayımm
sabah kahvaltı normaldi ama ekstra bikaç parça sucuklu yumurtaa
öğlen dışarda kumpirr
akşamı hafif atlatırım inş
[/URL][/IMG]
bunlarda hediyelerimm telden cekince bozuk cıktı fotograf makinemiz bozuldu( 50:
sende sağol hayatım. :13:Ad1 cim
saol cnm
tabıkı yenı seyler onerdıkce doktorum bende sıze yazarım seve seve
yeterkı bırılerıne bıraz yardımcı olayım ohh ne guzel olur :)
sınavın inşallah iyi geçmiştir rabiacım.iyi geceler kızlar. eminecim ve melankoli cevap yazacaktım ama oğlan uyutmaktan beynim kazan gibi olmuş. yarın da sınavım olduğu için fazla kalmayacağım. yarın öğleden sonra görüşürüz inşallah kızlar.
kahvaltı: sucuk, peynir ve 3 zeytin. 1 dilim ekmek
ara: 2 bardak çay
ara: 1 elma, 1 mandalina
öğle: tarhana çorbası, dünden kalmış az miktar brokoli
ara: 2.5 kupa adaçayı
ikindi: yoğurtlu kereviz
ara: 2 kupa yeşil çay, yarım ayva, 1 mandalina
akşam: ton balıklı salata
ara: 1 mandalina
ayran içip yatıorum inşallah, herkese iyi geceler.
firuzecim tut bakem ipi, biz seni yukarıya çekelim,ama önce ipi tutmaya çaba sarfet hayatım,bakıyorsun öyle. beterin beteri var, dertlerimi anlatsam burdan köye yol olur demiş şair.Kızlar...günlerdir yokum farkındayım... okadar çok sey oldu ki sinirken kendimi resmen yemege verdim...
giremedigim günler icin kusura bakmayın nolur... resmen külkedisi modundayım...
verilecek her türlü öneriye açıgım... yardımcı olun nolur
doğum günün kutlu olsun,mutlu ol senelerce.selam canlarımmm nasılsınız???
bugün benim doğum günüm :))
hoşgeldin hayatım,özlettin kendini,Kızlar nasılsınız_?
Yeni katılan bir arkadaşımız var sanırım hoş gelmiş ..
kitap bende var psikoloğumun tavsiyesiyle aldım ama hala okumadım.:))Kızlar okudunuz mu bilmiyorum Elif şafağın Aşk romanını ..
Oradan bir alıntı çok önceden okumuştum ama sizinle paylaşmak istedim bir yerde karşılaşınca ..
On Dördüncü Kural :
Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.
Bırak hayat sana rağmen değil, seninle birlikte aksın,
- Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir - diye endişe etme.
Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Bir tane de fıkra kızlar ..
Bir gülücük oluşur umarım yüzünüzde ...
Polise bir ihbar gelir, bir trafik kazası olmuştur.
Kazaya karışanlar temel ile dursun dur.
Polis gelir olay yerine, bakar ki arabalar da hiçbir hasar yok sapasağlam.
Fakat temel ile dursun un ağızları burunları dağılmış vaziyette.
Anlayamaz tabii ne olduğunu, sorar.
Temel anlatır: komiserum, hava çok sisliydi, önümü göremiyordum, kafamı camdan dışarı çıkararak sürüyordum arabayı, ha bu dursun da aynı o şekilde geliyimuş karşıdan.[/B]
Yesek yesek de kilo almasak ne güzel olur . öyle insanlar tanıyorum hayatım. çok rahat oluyorlar ve ben kıskanıyorum.Kaçtı valla ..
Annemler buradaydı hafta sonu ..
Onların yanında fazla abarttım ..
Şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum .
Yesek yesek de kilo almasak ne güzel olur .
Bol bol parti yaparız ..
kızlar asuman nerelerde hiç görmedimm alttada yokkk
gören varmııı
net kısa zamanda düzelir inşallah da hepimiz rahatlarız. hafta sonunu hafif atlatmışsın afiyet olsun hayatım.Slmlar şekerlerim nasılsınız
sabahtan beri siteye germeye çalışıyorum nette sorun oldu galiba bir türlü giremedim
sinir oldum bende
sizler nasılsınız bakalım bi yaramazlık yoktur inş.
ben ne yediğimi söyleyeyim sizlere
hafta sonu sabahları normal klasik kahvaltımı yaptım
2 dilim ekmek
bir parça peynir 2-3 tane zeytin
akşamlarıda yarım porsiyon sebze yemeği ve 1 kase çorba aralardada bol çay kahve ve su
akşamda 1 tane elma ve 1 tane mandalina yedim
bugün
1 dilim ekmek
ve çok az peynir yedim
şimdide kahvemi yaptım onu içiyorum
merhaba asumancım. istersen seni izinli yazalım dermişimşaka yapıyorum alınma sakın canım. işlerin önceliğin senin asumancım. biz seni merak ediyoruz sadece yoksa önce işlerini hallet buraya yine vakit ayırırsın kalırsa vaktin. yeter ki kendini üzme.
sen bugün biraz negatif mi uyandın yoksa? kendini açlığa mahkum etme canım. başka yemek ısmarlayacağın yer yok mu? aç kalırsan bir de bu stresle kaçamak ihtimalin artar. o da işleri daha kötü yapar.
valla nihancım hıncali ben daha değişik biliyorum mantının oldukça büyüğü olarak :)) afiyet olsun senin ki tam mantı olmuş ellerine sağlık
bende tarılmaya korkıuyorum masalcım haftasonu ben çok kaçamak yapmadım ama malum dün doğum günümdü... inanın çok yemedim ama ister istemez özel günleri es geçemiyoruz
masalcım sen derslerine git hayatım yoksa dönem sonu gelmez valla...kopukluk ii değil...
öğlen ne yiyeceğim bilmiyorum??
bu arada öğle yemeğimi yazayım
4yk sulu köfte yemeği
1 kase yoğurt
cnm doğum gününkutlu olsun nice mutlu yıllara
cnm bol kacamaklı bir hafta sonu olmuş inş bunlar kiloya dönmemiştir ertmişsindirr
sabah güzelmişş corbaa:)))
cnm fazla kaçırma yada sadece öğün olarak yee
yumurtayla mayonezide karıştırınca süper oluyooo pul biber,karabiber süperr
ay iştahım acıldıı okudukcaa
malüm günümdeyimm herhalde ondann
ayyyy şimdi catlıcam biri mantı biri çiğ börekk bende istiyommmmmm
afiyet olsun tatlımm
secim güzelmiş bide yoğurt olsa iyimişş
cnm özel gün diye görmedik duymadıkk
evet tam mantıı hıncalı duymadım hampal duymuştumdaha büyüğü ve üçgen katlanıyo odaa
afiyet olsunmnn hemen gelll
bana gelincee
sabah cemenli ekmek iştahımı actı nee bitti gerçii yapmayayımm bidahaa güzel ama yediriyooo
hediyemi eşime verdim yollıyacaktıı aradı kapalıymış öğleden sonra dedi bakalımm
bana kim alacak merak ettimmm
dosba aklımdayken cnm düğün resmi ekledinmii ben bi kaçırdımmmm
HAdi bakalımm kızlar bu hafta toptan toparlanma haftamız olsun muu??evet eminecim hafta sonum öyle geçti ama artık bu akşam yürüyüşe ve harekete başlarım
kız yoğurt vardı zaten dün akşamda bu akşamda hemde kendim mayaladım
eline bir bilgisayar geçmiş olmasına sevindim, kardeşin de durumdan memnundur umarım
canım sabah geçiştirme evet:)) yani vakit de dardı ve sınav öncesi aşırı bir şey yemek istemedim. sadece midem bulanmayacak kadar.. sınavım iyi gibiydi. bakalım siteye soruları koyarlarsa bakıcam kaç net var. bekliyorum.
yaw ben seni anlamaya çalışıyorum niye öyle diyorsun:) öğrencisin tabiki dört dörtlük öğünlerin oturmuyor. ama biz yine de uyarı vazifemizi yerine getiriyoruzhem bak fena mı kahvaltı kavramı oturmaya başladı sende:81:
çok güzel bir alıntı masalcım. ben de bir yere not edeyim, çok hoşuma gitti.
selam kızlar,herkes iyidir inşallah.
sabahtan beri buralardayım ama ancak yazabiliyorum,
biraz yoğunluğum var,ve de farkettim ki buraya yazıcam telaşesiyle birçok iş biriktirmişim. bu işe bir hal çare bulmam lazım. düşünücez artık.
bugün hiç birşey yemedim desem yeridir.
sadece biraz yulaflı bisküvi ve çay.
karnım aç öğle yemeği söyledim ama sinirlendim,ben diyorum anya onlar göndermiş konya. sinirlendim iptal ettim ama karnımın açlığını nasıl bastıracam bilmiyorum.
neyse geçmişe bakmaya çalışacağım,bakamazsam bugünlük kusuruma bakmayın.
hepinizi öpüyorum.
Slmlar şekerlerim nasılsınız
sabahtan beri siteye germeye çalışıyorum nette sorun oldu galiba bir türlü giremedim
sinir oldum bende
sizler nasılsınız bakalım bi yaramazlık yoktur inş.
ben ne yediğimi söyleyeyim sizlere
hafta sonu sabahları normal klasik kahvaltımı yaptım
2 dilim ekmek
bir parça peynir 2-3 tane zeytin
akşamlarıda yarım porsiyon sebze yemeği ve 1 kase çorba aralardada bol çay kahve ve su
akşamda 1 tane elma ve 1 tane mandalina yedim
bugün
1 dilim ekmek
ve çok az peynir yedim
şimdide kahvemi yaptım onu içiyorum
Asumancım canım ben çarşamba günü memlekete gidiyorum
Bana hediye gönderecek arkadaş memlekette annemlerin adresini versem oraya yollayabilir mi seninle özelden diyaloğa geçecem şimdi tamam mı
elacım hala foto eklemedim
evet kaptanım seni göremeyince bende meraklandım ama sanırım yılbaşı nedeniyle yoğun çalışıosun...
öğle yemeği atlamayım diyorum ama yarım muz yedim
başka bişi canım istemio
akşama uzuuuun zamandır patates yemeği yapmamıştım onu yapcam bakalım
yanına ne yaparım bilmiom
hoşgeldin hayatım,özlettin kendini,
ben iyiyim çok şükür sağlığım yerinde ama biraz yorgun gibiyim. düzelirim inşallah.sen nasılsın.
yeni gelen arkadaş bir daha gelmedi hayatım :44:
kitap bende var psikoloğumun tavsiyesiyle aldım ama hala okumadım.:))
çok güzel,güzel olan herşey gözlerimi doldurur. teşekkürler masalcım .
geldiğin belli oldu. nasılda iyi oldu ama,sağ hayatım devamını beklerim.
Yesek yesek de kilo almasak ne güzel olur . öyle insanlar tanıyorum hayatım. çok rahat oluyorlar ve ben kıskanıyorum.
yok alınmadım hayatım.izinli yazsanız iyi olur aslında,
malesef negatif uyandım,çünkü negatif yattım,dünüm negatifti. aslında ben negatifim yoksabir insan 1,5 günde üstüne oturan negatifliği atamazmı,o insanın kendisi negatifse atamaz tabii tıpkı benim gibi.
tekerleme gibi oldu. neyse yarına daha iyi olurum inşallah ama şu bir gerçek kızlar asla ve asla uykusuz kalmamam gerekiyor,sinir küpü oluyorum.
dosbacım patates zaten nişasta canım. pilav türü yapmasan yanına. salata veya çorba olabilir.
dosbacımm corba yap cnm
valla kızlar bugün pek katkım olmadı sohbetlere kusura bakmayın.
inşallah yarın telafim olur,
öğle yemeğini yarım tabak pilavüstüne fasulye yedim midemi ekşitti,yanıyor şuanda.
bu akşam eşim işte olacak,oğluşumla inşallah erken uyuruz,gerçi sanmıyorum ama bi umut benimkisi.
emirel canım takımda evet şu anda yerimiz var. paylaşımım bol olur dersen 1 haftalık deneme süresinden sonra gelirsin canım.
bu arada masalcım fderyayı bende bilemiyorum hayatım,epeydir görünmüyor ortalarda.
paylaşımların olsun hayatım ben memnun olurum,hatta üzerine konuşabiliriz bile,biraz olsun rahatlatır diye düşünüyorum.
yarın silkinipte kalkarım inşallah sağol canım.
kızlar hepinizi öpüyorum,neşhe dolu huzur dolu akşam diliyorum.
ahhh canlarım hemende uyarmışlar...evet dosba son 2 gündür dalgın acaba neden ??
çorba da yapmak gelmedi içimden
yoğurtlu lahana salatası yaptım üzerine havuç ve karnabahar ekledim
eşimin gelmesini bekliyorum çok acıktım
öğlen muzdan sonra sadece 1 elma yedim
açıııımmmmm
masalcım foto koyacağım canım ama senin şu öğle yemeği arada kaynamış mı ne:44:
haftasonu ailen geldiği için sayılmaz :)) ama umarım yakında yine görüşmezsiniz :)) ay çok kötüyüm dimi
kaptancım bazen insan negatif oluyor ama atmak için çaba göstermek lazım...bi de beynimizi inandırmamak...mesela beni herkes güler yüzlü tanır bi de hiç kin tutamam...buna inandığım için herhalde çok çabuk barışır hemen olumlu düşünürüm
bi tek hastalıklar ve kilom hakkında çok pozitif biri dğilim ama sanırım son zamanlarda aşmaya başladım daha çok şükreder oldum
neyse balım sen zaten şu ara yoğunsun bi de ben beynini ütülemeyeyim
ama yarın sabah derin derin 3 nefes al ve ver...aynaya bak ben güzelim de...oğluşunu öp şükret...
kısaca güne güzel başla sonrası zaten gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?