• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar giremedimm neden yine hastanedeydimm elayı götürdümm
allahım bu aralar üzerimizde kara bulutlar dolaşıyoo yüzünde kırmızı benekler varr
kızamak yada su ciceği dedi dr yadaa alerji sinek ısırığı nasıl ısırıksaa
knt edecğim dikkatli davran dedii aşı olduğu için az atlatırsınız dediibakalımm cuma tekar cağırdı kntle
çoğalmazsaa başka bişeymişş
gelelim bana regle oldum vee kasıklarımm felaket ağrıyooo
eşim yok gönderdimm bakalımm perşemce gelecek ama hasta sonu yine yokkk
yediklerime gelincee
sabah cok gec yedik 1yumurtaa 2diim ekmek
öğlen domates corbası ekmeksizz

Ayy az kalmış Neyneysecim ne güzel kavuşacaksınız ..
Belki bize zamanın olmaz eşin gelince demiştim :)
Ben de çok sıkkın olduğum zamanlarda hep oyalandım buralarda çok iyi olmuştu ..
Proteine faydası olmaz sanırım ama ben dikkat edeyim proteine derken fazla kaçırdım sanırım.
Bakalım bekleyelim 5 seans toplam.
Aman sağlığında problem olmasın da ..ÇOk güzel gidiyorsun maşallah .
Yağlı cilde gül suyunun kötü geldiğini okumuştum da.
az kaldı çok şükür canım, bugün de 28:) ne eşim ne de ben bilgisayardan pek uzaklaşamıyoruz:) bu bakımdan buralarda olurum diye tahmin ediyorum, bakalım.
5 seans az değil canım. inşallah sonuçta basen kısmından biraz gider sen de memnun kalırsın. benim anladığım seni en çok rahatsız eden basen bölgesi..

ah cnm ya keske girebilseydim alese...gecen sınavda 76almıstım biraz yükseltmek istiyordum...fena dagıldım ben ya toplayamadım kendimi :( buzdolabım düzeldi bugün yaptırdım...aslında olay buzdolabı da degil...resmen yemege sıgınıyorum
canım hoşgeldin. seni yeniden görmek güzel. buzdolabın da tamir olmuş. ales de kısmet işte unutmuşsun. vardır onda da bir hayır. inşallah moralin daha iyidir şimdi.

oglen saat2 gibi arkdsmla beraber yedim yemek

ızgara tavuk( 2tavuk gogsu vardı ızgara+4-5kücük elma dilim patates + bol yeşillik) + 1cola:59:
aksama dogru depresyondan beni cıkarmak icin biyerlerde oturalım diye tutturdular...
1kadeh kırmızı şarap:77:
aksam 9da eve geldim... çay kaşıgıyla 3-4kaşık:59: fındık ezmesi yedim...
sonra işte bu saate kadar 1 elma-1portakal-1mandalina

bide bitki çayı içtim doğuş form kırmızı meyveler...

hımm bide arada 3-4tane jelibon arkds zoruyla:77:

şimdi yatıcam yarın okul var,zaten bi bugün okuldayım... bayaa da gec oldu saat gecmise bakayım derken...söz yarın ugrucam düzenli girmeye calısıcam...
bide sunumum var onu halletmem lazım hala baslayamadım:(

napsam ki sizin gibi gidip bi salata malzemesi alısverisi ve sonrasında bol bol salata ile beslenmeye mi başlasam diyorum...
ne diyorsunuz:59::61:

hepinize iyi uykular...
ayrıca sabah giremiceem icin şimdiden yarın için iyi günler....:71:
ne yaparsan yap ama bir şeyler yapsan iyi olur canım. burda birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz. ama ben bakıyorum, tamam talihsizlikler üst üste geliyor hayatında, belli bir düzen tutturamıyorsun. iradeli olman lazım. sende artık kaçamak okumak istemiyorum ben canım. bir hafta düzenli diyet yaptın onda dereceye girmiştin. demek ki başarabiliyorsun. lütfen artık bu hafta takımımız güzel kilo verenlerin takımı olsun.:97:

Dayanamadım yine bir browni yedim :(

Bence yarından itibaren kaçamakları bırakmalıyız tamamen ..
bence bugünden itibaren kaçamakları bırakmalısınız. browni de ne oluyor masalcım? hani bu hafta dikkat edilecekti???

neysecim spor olayına hayranım canım maşallah :nazar:
kavitasyon muhakkak etkileyecektir ama masalcım keşke bizde spora başlasak
bugün klasik kahvaltı ile başladım demek isterdim ama sucuklu yumurta yedim sadece 2-3 dilim sucuk vardı...
çay içiyorum şimdi ekmekte sadece 1 dilim kadardı
canım sporun faydası çok. başka türlü ben de çok hızlı bir metabolizmaya sahip olduğumu sanmıyorum.
kahvaltın da güzel olmuş, afiyet olur inşallah.

bugün az öne işe gelirken belediye otobüsü şöförü ile kavga ettim ya bindiğim gibi gaza bastı manyak herif düşüyordum cebmdeki bozukluklar düştü yere bitane çocukta toplamaya koşuyo peşinden bana vermek için hey Allahım ya 2 sn beklese bi oturayım veya ne bileyim kızdım bide bana cevap veriyor ya yol boyunca tartıştım enerjimi boşalttım rahatladım oh be:1::1:

neyse
dün akşam yemeğim
4 tane köfte
2 çatal patates kızartması
1 dilim ekmek
bikaç kaşık yoğurt

1,saat yürüyüş
1 fincan salep

gece yatarken 1 kase yoğurt

sabah kahvaltım
1 bardak süt şekersiz
bitane yarım poğaça
haşin nihan gelmiş:1::1: kız senin otobüs şoförüyle bu kadar kavga edebileceğin aklıma gelmezdi:) çok sakin birisin gibi geliyordu bana. hakkını arama sözkonusu olunca kartal oluyorsun sanırım:1: şaka bir yana, insan olan bir özür diler değil mi? o haliyle senle yol boyunca tartışmasına diyecek söz bulamıyorum.
bu arada yediklerin de güzel. kaçamak yok.:nazar:

nihancım yine uyuyamadım...bu defa daha kötü sürekli telefonum çaldı en fazla 20dk uyumuşumdur...
neyse kalktım sersem gibiyim duş aldım kendime geldim
dün annemden aşure geldi...memleketten saolsun her sene gönderiyor zaten başkasının aşuresini de pek yemem...
öğle yemeği olarak 1 kase yiyorum ama biliyorum ki yanlış yapıyorum :((
bari biraz komşulara dağıtayım yoksa bitene kadar bana 2 kilo aldırır :26:
sabah sabah tartışmışsın ama bazen hakediyorlar özür dileseler hemen inişeceksin hatta niye kızdım diyeceksin ama hiç aşağı kalmıyorlar...neyse bundan sonra günün güzel geçsin inş.
dosbacım, memleketten aşureler geliyor ha:) anne aşuresini bir şeye değişmem. afiyet olsun canım. dağıtma fikrine de katılıyorum. nefisini körletecek kadar ye ve dağıt komşular kilo alsın:)

allahım bu aralar üzerimizde kara bulutlar dolaşıyoo yüzünde kırmızı benekler varr
knt edecğim dikkatli davran dedii aşı olduğu için az atlatırsınız dediibakalımm cuma tekar cağırdı kntle
yediklerime gelincee

Canım çok geçmiş olsun kuzuma ya nazar değmiştir boncuğuma annesi
Allah kavuştursun diyeyim canım kader arkadaşıyız valla keşke yakın olsaydık canım ikimizinde kocişler arada uğruyor eve

az kaldı çok şükür canım, bugün de 28:) ne eşim ne de ben bilgisayardan pek uzaklaşamıyoruz:) bu bakımdan buralarda olurum diye tahmin ediyorum, bakalım.
5 seans az değil canım. inşallah sonuçta basen kısmından biraz gider sen de memnun kalırsın. benim anladığım seni en çok rahatsız eden basen bölgesi..

canım hoşgeldin. seni yeniden görmek güzel. buzdolabın da tamir olmuş. ales de kısmet işte unutmuşsun. vardır onda da bir hayır. inşallah moralin daha iyidir şimdi.

ne yaparsan yap ama bir şeyler yapsan iyi olur canım. burda birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz. ama ben bakıyorum, tamam talihsizlikler üst üste geliyor hayatında, belli bir düzen tutturamıyorsun. iradeli olman lazım. sende artık kaçamak okumak istemiyorum ben canım. bir hafta düzenli diyet yaptın onda dereceye girmiştin. demek ki başarabiliyorsun. lütfen artık bu hafta takımımız güzel kilo verenlerin takımı olsun.:97:

bence bugünden itibaren kaçamakları bırakmalısınız. browni de ne oluyor masalcım? hani bu hafta dikkat edilecekti???

canım sporun faydası çok. başka türlü ben de çok hızlı bir metabolizmaya sahip olduğumu sanmıyorum.
kahvaltın da güzel olmuş, afiyet olur inşallah.

haşin nihan gelmiş:1::1: kız senin otobüs şoförüyle bu kadar kavga edebileceğin aklıma gelmezdi:) çok sakin birisin gibi geliyordu bana. hakkını arama sözkonusu olunca kartal oluyorsun sanırım:1: şaka bir yana, insan olan bir özür diler değil mi? o haliyle senle yol boyunca tartışmasına diyecek söz bulamıyorum.
bu arada yediklerin de güzel. kaçamak yok.:nazar:

dosbacım, memleketten aşureler geliyor ha:) anne aşuresini bir şeye değişmem. afiyet olsun canım. dağıtma fikrine de katılıyorum. nefisini körletecek kadar ye ve dağıt komşular kilo alsın:)

canım rabiacım ya bidenem ne güzel çözmüşün beni evet sakinimdir aslında ama sinirlerim tepeme çıkınca sakinlikten eser kalmıyor:1:

Valla canım bizim burda inanılmaz net sorunu oluyor biri çok yavaş diye hızlısına geçtik 2 ay sonra oda aynı duruma geldi
Kkda çok sorun çıkarıyor eşimde sistemin çok yoğun olduğunu bu yüzdende kaldırmadığını söylüyor ama bilmiyorum artık

Bence negatiflik olayındada sen kendini öyle hissetmek istediğin için öyle oluyor biz kadınlar en ufak birşeye moralimiz bozulduğu zaman bütün gemileri yakıyoruz bence kadınların en kötü yanı

Teşekkür ederim canım
memlekette inş girmeye çalışacağım canım
ben netten ders dinliyorum uzaktan eğitimi eşim bu yüzden tablet aldı içinde güzel internetide var ordan girerim inş
Sizleri yalnız bırakmam :9::9:
Sen nasılsın bakalım artık buralardasın değil mi bilgisayar işini hallettin

Aslında çok güzel bişey canım inş. uygulayabilirsin bi ara bende denemiştim faydası oluyor gerçekten
Öncelikle günlük ne kadar kalori almalısın bunu öğren ona göre kalorini dengele

Bayılıyorum şu aktifliğine canım öğrenciliğini en güzel şekilde değerlendiriyorsun

Hoşgeldin canım aramıza
inş istediğin şekilde kilonu verirsin

sınav için geçmiş olsun canım inş iyi bi puan gelir
Hangi bölümü istiyorsun canım

Allah kavuştursun canım ne güzel kurtuluyorsunuz o sıkıntıdan
darısı bizlerin başına inş.

Ay canım ya bende deneyeyim bari senin maskelerini bal hariç yüzümde 1 haftadır inanılmaz sivilce oluştu

Afiyet olsun canım

Hepsi sorunlu nihancım onların ben hamile iken dershaneye gidiyordum kaç kere düşme tehlikesi geçirdim şöförlerin yüzünden sonuncusundada amcanın birisi tutmuştu ama ben 9 aylık hamileyim karnım burnumda resmen
Yemek içinde afiyet olsun ama akşam yemeğinde ekmek olmasa daha güzel olurdu sanki

Afiyet olsun canım benşim canımda istiyor aşure ama bizim buralarda öyle yapan yok neyse artık memlekete gidince yerim :17:

Ayy canım elektiriğin gitmesi çok can sıkıcı bi olay en sinir olduğum şeydir inş hallolur bugün
bide hamile insan biniyo dimi tam manyaklar ya töbe töbe
gündüz ekmeği çok yememeiştim canım ondan akşam 1 tane yedim:61:
Oleyy sonunda geçmişe cevap yazabildim
Kucağımda bilgisayar ayakta gezerken bitirdim değilse benim cadı müsade etmiyor canavarlık yapıyor
Gelelim menüme
Akşam
2tane köfte
yarım kase çorba köftenin yanındada 1 bardak ayran
akşamda
çay ve 1tane elma 1 tane mandalina
sabah 3 dilim ekmek
ve bir parça peynir yanındada çay
arada yarım muz yedim yarısını kızıma yedirdim
şimdide kahve içeceğim

afiyet olsun ikimizde köfte yemişiz he:1:
bende az önce 3 fındık 3 anetp fıstğı yedim daha da bişey istemiyo canım

yediklerime gelincee
evet herşey üstüste gelmiş gerçekten eminecim
geçmiş olsun elayı öp benim için canım ya
ama çok az yemişsin çorbayıda ekmeksz yemişin

bide hamile insan biniyo dimi tam manyaklar ya töbe töbe
gündüz ekmeği çok yememeiştim canım ondan akşam 1 tane yedim:61:

afiyet olsun ikimizde köfte yemişiz he:1:
bende az önce 3 fındık 3 anetp fıstğı yedim daha da bişey istemiyo canım

Valla kimin bindiği önemli değil onlar için adamlar psikopata bağlamış özellikle istanbuldakiler tam çıldırmış durumda
gündüz az yediysen tamam sorun yok o zaman
evet istesek denk getiremezdik
afiyet olsun fındık ve antep fıstığı için

Valla kimin bindiği önemli değil onlar için adamlar psikopata bağlamış özellikle istanbuldakiler tam çıldırmış durumda
gündüz az yediysen tamam sorun yok o zaman
evet istesek denk getiremezdik
afiyet olsun fındık ve antep fıstığı için

tabi istanbuldakiler daha da psikopattır :57:
sağol nurcum

nur cnm evet eşler yok yakın olsak gider gelirdik kızlarda kudururduuu biz ayrı kudururdukk:)))
nihan kız kavgamı ettin bende ederimm öyle durumlarda terslerim yadaa
ben mi kaçırdım HAMİLEMİSİN yoksaa
asumancım yoğun yine sanırım
rabiada spordan gelmiş sanırımm nasılsın cnm
dosbamda geziyomuşş
masalda okuldadır
firuzede cok yemek yiyomuş buaralarrr herhaldee

nur cnm evet eşler yok yakın olsak gider gelirdik kızlarda kudururduuu biz ayrı kudururdukk:)))
dosbamda geziyomuşş
masalda okuldadır

he kavga ettim yol boyunca tartıştık inerken bile hala tartışıyorduk o susmuyo o sussa bende susacam ama adamda bi çene vardı :1:
yok kız nur hamileyken yaşamış düşüyomuş az kaldı onu anlattı

kaptancım bazen insan negatif oluyor ama atmak için çaba göstermek lazım...bi de beynimizi inandırmamak...mesela beni herkes güler yüzlü tanır bi de hiç kin tutamam...buna inandığım için herhalde çok çabuk barışır hemen olumlu düşünürüm
bi tek hastalıklar ve kilom hakkında çok pozitif biri dğilim ama sanırım son zamanlarda aşmaya başladım daha çok şükreder oldum
neyse balım sen zaten şu ara yoğunsun bi de ben beynini ütülemeyeyim
ama yarın sabah derin derin 3 nefes al ve ver...aynaya bak ben güzelim de...oğluşunu öp şükret...
kısaca güne güzel başla sonrası zaten gelir
ütülemek mii ? sen ancak benş rahatlatırsın dosbacım. bende kredin sonsuz ne söylesen alınmam kırılmam çünkü sen pozitifsin ve bunu yazılarınada yansıtıyorsun. Allah için negatif olanı da göremdim kimsenin yazıların da. negatiflik bana arada bir yapışıyor,bazı şeylerden sıyrılasıya kadar gitmiyor.şu diyet olayına bi asılayım düzelicem inşallah yarından itibaren diyete giriyorum hadi hayırlısı. :68: güne güzel başlayamadım hayatım yaa.:(( ( üzgünüm.
İyi akşamlar kaptancığım ..
Yarın seni çok iyi görmek istiyorum umarım öyle olur ..
:71::71: Bunlarda sana ..
Derse gittim sınav varmış kaynadı öyle olunca arada Dosbacım :)
Yıl başında gitmeyi düşünüyorum ama 57 kilo olmam lazım o zamana kadar ..
Bugün tartıldım veeee 60.5 olarak gördüm kendimi :2::2:
canım teşekkürederim, ama malesef bugünde halsiz ve yorgunum of kızlar aslında inanın o kadar sıkıntı içindeyimki, şükür olsun düzelebilecek şeyler o yüzden sizide sıkmak istemiyorum yavaş yavaş yoluna soktukça anlatırım. bende 55 olmak istiyorum hemde çoookkk :41:
asumancım bir temizlik daha yapmadım ama ev çoktaan kirlendi. canım isteyince yaparım artık yaw evde eşim olmayınca misafirim falan olmuyor, yan gel yat yani:33:
valla çocuklar konusunda da çok haklısın, bizde bıkkınlık var ama onlar enerji dolu.
canım, sana da iyi akşamlar. fasulye niye rahatsız etti senin mideni o kadar? dokunuyor mu?
umarım oğluşunla güzel bir gece geçirirsin. yarın seni pozitif görmek üzere canım.
ev işi ömrümün en kolay olaylarından biri yani onu takmak bile beni rahatsız etmiyor. :))boşver sende yan gel yat,elbet bir zaman kalkarsın acelesi yok haklısıın:)) fasulye niye rahatsız etti bilemedim ama sanırım sabahtan vardı bende üşütmüş olabirilim dicem ama bugün iyiym,bazen midemin nazlanacağı tutuyor malesef.
merhaba arkadaşlar ben çok eski üye takıma yeniden katılıp kiloları varmek istiyorum kendimi tanıtayım 32 yaşında ev hanımı 2 çocuk annesiyim 1,5 sene önce 13.takımda kilolarımı vermeye başlamiştım daha sonra birkaç kez pc bozulunca birazda tembellik olunca verdiğim kiloları teker teker aldım şimdi yeniden 13.takımda olup başladığım işi bititrmek kilolarımdan sizlerin desteğiyle kurtulmak istiyorum bende sizleri tanıya bilirmiyim
dosbacım sen nasılsın görüşmeyeli neler yaptın
adcım sana da çok teşekkürler
ricaederim hayatım. ama böyle bir kere yazıp bırakılmak istemiyoruz emirelim,bol paylaşım istiyoruz. :13:
1 ay falan kaldı dimi eşinin gelmesine ?
Bırakmazsın ama dimi eşin gelince bizi :17:
Tamam canım yarından itibaren öyle yapacağım ..
Trekking pazar günü ..
Yağmur falan olmaz da inşallah ..
Hoş öyle de tadı başka olur da sonra hasta olabilirim.
Off hiç güzel değildi kavitasyon o yüzden bahsetmedim sanırım.
Gittim 1 saat 10 dakika falan sürdü.
Vücut analizimi yaptılar ilk önce ..
Dur onu ayrıntılarıyla yazayım ..
%80.54 yağsoz kütle
%4.19 mineral miktarı
%19.42 protein miktarı
İç yağlanmamın değeri 1 miş ( En küçük değer )
Protein oranım haricinde normalmiş ..
Metabolizma yaşım da 12ymiş :))
yarım saat kavitasyon sürdü.
10 dakika titreştiren alet adını hatırlayamadım.
Bir de lenf drenaj vardı ..
Bir de baskı yapan bir alet unuttum adını ..
Toplam 1 saat 10 dakika falan sürdü.
Ölçülerimi aldılar.
Not aldılar.
Ölçülecekmiş her seansta ama kıyafetimde hiç değişiklik yoktu..
Sözde 4-5 cm incelecektim ..
senin bu treaking olayına bayılıyorum,bizde genelde her yaz bizim arka tarafta denize giderken yapıyoruz gerçi senin yaptığın kadar uzun sürmüyor ama 15 dk piknik yükleriyle işgence gibi geliyor. artık gitmicem zaten kilo verip plajlarda takılacam. :))) rabianında dediği gibi kavitasyon sana göre değil. kız üşenmede her akşam 10 dk bacak hareketleri yap bak yaz ayında nasıl kayboluyor basenler,para tuzağı bunlar başka birşey değil valla.
masalcım faydasını görürsün ama bende takıma ilk girdiğimde pasif zayıflamayı denemiştim :((
2 yıl önce 600 tl bayıldım ama sonuç sadece 4cm inceldim
diyetisyenle ayda 3kilo verip 4cm zaten inceldim ve daha kalıcı olmuştu...
bakma benim iradesizliğime :((
şu aralar motivasyon sağlıyamıyorum ama kendimi toplayacağımı ümit ediyorum
neysecimde sormuş...evet bugünlerde biraz dalgın yorgun kırgın...
sanırım enerjime komşularımın nazarı değdi :(( ciddi söylüyorum çok inanıyorum
nazara artık bende çok inanıyorum,dosbacım oku kendini bol bol faydasını görürsün hayatım.
cnm mantının büyügü benm tek bildiğim tatar mantısı...bizde tatarlık var da..annem hep bize öyle mantı yapardı..artık ben kendi unumdan yapıyorum...
caybardagının agzıyla kesilir hamur,yarım ay şeklinde kapatılır sonra susuz servis edilir...icide oldukca dolu olur...sanırım bundan bahsediyorsun...
http://img25.imageshack.us/img25/3882/im000409n.jpg
şu şekildedir... hatta ben diger mantıyı pek sevmem buna alıstıgımızdan sanırım...
bide içine nohut koyma olayı var, o aslında işin eglencesi, annem 1-2tane atar kimde çıkacak falan diye:):)
ah be kaptanım...ipi tutucam da bi özgüvenim yerine gelse...
bide saglık desen oda yokki tam olarak...cıldırcam normal bi insan gunde kac kere wcye gider bilmiorm ama ben bazen 2-3gunde 1ancak cıkabiliorm....:26:
bende aynı durumdayım cnm... kot pantolonla akşam wc sonrası 68.7gösterdi:59::59:
bende de eksiklik var bu sıralar yerine gelmeli biran önce gidişat iyideğil gerçekten bende 57.5 kiloyum ne güzel değilmi 56.5 tan 57.5 a çıktım tebrik ediyorum kendimi. wc olayını akşamları sebze yiyerek çözmeye çalış hayatım,pilav vs makarnadan uzak durmaya çalış derim, kayısı ve salatalıkda tanıdığım bir kaç arkadaşta işe yaradığını biliyorum. :)
geldim kendime.....:71:
gözün aydın buzdolabın yapulmış öğünler yine kötü,afiyet olsun hayatım. :(
kızlar bende katılıyım size ya bende zayıflamak istiyorum boyum 1,65 kilom 59 bende 50 olmak yada 52 olmak istiyorum ama kızım var her gün 2 yada 3 çeşit yemek yapmak zorundayım bende dayanamayıp yiyorum kilo almıyorum ama zayıflayamıyorumda :44:
canım boyuna göre kilon çok normal,vereceğin en fazla 2-3 kg olabilir sonrasında koruman gerekiyor kilonu,akşamları sadece salata ve ekmeğide hayatından çıkararak istediğin sonucu elde edebilirsin. ama yazışmak istersen herazaman yazabilirsin bizlere.
bugün az öne işe gelirken belediye otobüsü şöförü ile kavga ettim ya bindiğim gibi gaza bastı manyak herif düşüyordum cebmdeki bozukluklar düştü yere bitane çocukta toplamaya koşuyo peşinden bana vermek için hey Allahım ya 2 sn beklese bi oturayım veya ne bileyim kızdım bide bana cevap veriyor ya yol boyunca tartıştım enerjimi boşalttım rahatladım oh be:1::1:

neyse
dün akşam yemeğim
4 tane köfte
1 dilim ekmek
bikaç kaşık yoğurt

1,saat yürüyüş
1 fincan salep

sabah kahvaltım
1 bardak süt şekersiz
bitane yarım poğaça
otobüs şöförlerinden nefret ediyorum benide çok bunaltıyorlar,artık sabahları binmemeye çalışıyorum başka ,başka bir minübüs var daha işime geliyor artık. öğünlerin afiyet olsun canım.
nihancım yine uyuyamadım...bu defa daha kötü sürekli telefonum çaldı en fazla 20dk uyumuşumdur...
neyse kalktım sersem gibiyim duş aldım kendime geldim
dün annemden aşure geldi...memleketten saolsun her sene gönderiyor zaten başkasının aşuresini de pek yemem...
öğle yemeği olarak 1 kase yiyorum ama biliyorum ki yanlış yapıyorum :((
bari biraz komşulara dağıtayım yoksa bitene kadar bana 2 kilo aldırır :26:
sabah sabah tartışmışsın ama bazen hakediyorlar özür dileseler hemen inişeceksin hatta niye kızdım diyeceksin ama hiç aşağı kalmıyorlar...neyse bundan sonra günün güzel geçsin inş.
haklısın hayatım dediğin gibi sen en iyisimi aşurenin yarısını dağıt. afiyet olsun.
uyuyamadın demek zaten hep öyle oluyor canım
neye niyetlensen olmuyor..
qay evet özür dilese pişmanlık duyarım keşke bişey demeseydim diye ama bunlar daha çok üste çıkıyor
selam kaptan. elektrik olmayıncada olmuyor inşallah gelir
kesinlikle olmuyor eşim görüşmüş yapacaklarını söylemişler. şimdiye kadar yapmışlardır umarım.
öğle yemeğim 1 kase çorba
1 dilim ekmek
3 tane minik gofret

afiye olsun.

öğle yemeğim
1 tabak karnabahar
1 tabak keşli makarna:((

ne güzel uzaklaşmıştım makarna pilavdan tekrar yemek istemiyorum ama bugün gerçekten çok canım istedi.

gerçekten birşeyler yapacağım beni bekleyin anacım

Son düzenleme:
otobüs şöförlerinden nefret ediyorum benide çok bunaltıyorlar,artık sabahları binmemeye çalışıyorum başka ,başka bir minübüs var daha işime geliyor artık. öğünlerin afiyet olsun canım.

kesinlikle olmuyor eşim görüşmüş yapacaklarını söylemişler. şimdiye kadar yapmışlardır umarım.

afiye olsun.
ben mecburum bitek otobüs gidiyor:97:
hadi inşallah yapılmıştır...
sağol kaptancım :81:

Son düzenleme:
Hangi ildesin acaba?
Kaç kilosun boyun kaç hedefin nedir?
Çocukların kaç yaşında ..
Çok soru sordum biliyorum ama takımdakileri aklıma tamamen yerleştirmeden yorum yapamıyormuşum gibi hissediyorum :)

Ben Ankaradayım hacettepe üniversitesinde okuyorum.
20 yaşına girdim gireceğim ..
50 ye doğru inmek istiyorum bakalım kaç olursa ama ilk hedefim 55 ..
Mümkün oldukça forumdayım seviyorum burayı ..
Soracağın bir şey varsa atladığım cevap verebilirim.

Bu arada hoşgeldinn :68:
Hmm son bir soru genelde ne zamanlar giriyorsun foruma ?

merhaba eskibir masal ben izmir bornovada oturuyorum boyum 160 65.2 kiloyum 56-57 kilo olmak istiyorum 2çocuğum var 1 erkek 1kız oğlum 12 yaşında kızım 9 yaşında benda sana bir soru sorayım hangi bölümde okuyorsun

günaydıııııınnnn :71:
benden sonra akşam kaynatmışsınız....ama napıyım erken kalkmak beni erken yatağa götürür oldu
tatar mantısı bizim meteze benziyo ama biz onu patates ile yaparız benim annemde çerkez de :))

Gece uyku tutmafı 4ü geçiyordu uyuduğumda Dosbacım :(
Hareketi azaldı gibi son zamanlarda takımın inşallah tekrar daha yoğun olur.

neysecim spor olayına hayranım canım maşallah :nazar:
kavitasyon muhakkak etkileyecektir ama masalcım keşke bizde spora başlasak
bugün klasik kahvaltı ile başladım demek isterdim ama sucuklu yumurta yedim sadece 2-3 dilim sucuk vardı...
çay içiyorum şimdi ekmekte sadece 1 dilim kadardı
Bu akşam koşmaya çıkacağım Dosbacım.
Hangi semtteydin sen beraber çıkalım :)

neyse
dün akşam yemeğim
4 tane köfte
1 dilim ekmek
bikaç kaşık yoğurt

1,saat yürüyüş
1 fincan salep

sabah kahvaltım
1 bardak süt şekersiz
bitane yarım poğaça

Bahaneyle stres atmışsın Nihancım :P
Bence sorun oalcak bir şey yok menünde güzel olmuş.
Salep istedi canım ya ..

herkesler iyidir inşallah.
bende iyiiym çok şükür. dün evimde elektriğim yoktu,sayacımız yanmış,eşim gidip yeni sayac aldı ama takmaya gelmediler sinir oldum,oğlumla bütün gece üst katta kayınvalidedeydik. gece yatmaya evimize indik. bakalım inşallah bugün gelirler gelmezlerse kendileri bilirler. :))
henüz öğle yemeği yemedim elektriğim olmadığı için kahvaltı da edemedim zaten sadece 1 tane muz yedim. yılbaşı hediyemi henüz almadım,sanırım haftaya halledip göndericem.
fırsat buldukça buradayım. :92:

Ne zaman gönderilecek hediyeler kaptancığım?

1 dilim ekmek
3 tane minik gofret

Gofret haricinde problem yok ama benim kaçamaklara laf etmeye hakkım yok :(

Teşekkür ederim canım
memlekette inş girmeye çalışacağım canım
ben netten ders dinliyorum uzaktan eğitimi eşim bu yüzden tablet aldı içinde güzel internetide var ordan girerim inş
Sizleri yalnız bırakmam :9::9:
Sen nasılsın bakalım artık buralardasın değil mi bilgisayar işini hallettin

Aslında çok güzel bişey canım inş. uygulayabilirsin bi ara bende denemiştim faydası oluyor gerçekten
Öncelikle günlük ne kadar kalori almalısın bunu öğren ona göre kalorini dengele

Bayılıyorum şu aktifliğine canım öğrenciliğini en güzel şekilde değerlendiriyorsun

İyiyim Nurcum kardeşimin bilgisayarını aldım bakalım şimdilik öyle hallettim.
BU akşamdan itibaren başlıyorum hesaplamaya ..
Benim o ya hayır dedim bugün ...
Canım hiç sorma bu sene gerçekten öyleyim resmen bir şeylere katılmaktan yoruluyorum ama bir de geçen seneki halimi görseydin .. Sıfırdım erkek arkadaşımın kıskançlığından .. Biriktirmişim çok şeyi ..

yediklerime gelincee

Tatlım geçmiş olsun.
huzursuzluğu falan var mı Elanın?
Kızamık olunca fazla huzursuz oluyorlar sanırım..
Ekmeksiz çorbayla doydun mu :S
Off ben bu sıralarda çok obur oldum doymuyorum sorun ben de sanırım.

Bugün durdurdum kendimi Neyneysecim tamamen haklısın.
Ve akşam da koşuya çıkacağım.
45 dk-1 saat falan ..
Dün yaptıüım çok kötüydü ...

Aslında biz kilo vermek yerine insanlara mı kilo aldırsak ki:D:D
Hadi kızlar herkes komşusuna tatlı falan versin:D

dosbamda geziyomuşş
masalda okuldadır

Okuldaydımm geldim :)

canım teşekkürederim, ama malesef bugünde halsiz ve yorgunum of kızlar aslında inanın o kadar sıkıntı içindeyimki, şükür olsun düzelebilecek şeyler o yüzden sizide sıkmak istemiyorum yavaş yavaş yoluna soktukça anlatırım. bende 55 olmak istiyorum hemde çoookkk :41:

senin bu treaking olayına bayılıyorum,bizde genelde her yaz bizim arka tarafta denize giderken yapıyoruz gerçi senin yaptığın kadar uzun sürmüyor ama 15 dk piknik yükleriyle işgence gibi geliyor. artık gitmicem zaten kilo verip plajlarda takılacam. :))) rabianında dediği gibi kavitasyon sana göre değil. kız üşenmede her akşam 10 dk bacak hareketleri yap bak yaz ayında nasıl kayboluyor basenler,para tuzağı bunlar başka birşey değil valla.

Her zaman paylaşabilirsin bizimle kaptancığım.
Bu arada kurstan haber var mı?

Trekking olayına bend e bayılıyorum.
Geçen 8de çıktık işte 6ya doğru döndük ..
Bütün gün yürüdük ama harikaydı eğlenceliydi ..
Pazartesi sınavım olmasına rağmen gideceğim bu hafta ..
Haftada 1 kilo versem bile yeter aslında bana ama çok çabuk bıkıyorum bırakıyorum :S
Spora da tekrar başlıyorum biliyorsunuz ilk zamanlar spor varken nasıl veriyordum ..

Kızlar bitti sunumumm ..
Off çok gerildim hazırlıklar tam değildi falan.
Birden her şey çok güzel gitti ..
İyi geçti yani sunumum ..
Sınav sonucumda geldi 82 :)
O da güzel ..
Bu dönem bir şey oluyor bana 80in altına inmedim daha ..

Kaçamağım yok olmayacak da bugün ..
Şimdi yemeğimi halledeceğim sonra bir kuaföre gideceğim kampüsteki ..
Sonra gelirim spora çıkarım ...

[

.. eldin emirel:71:
bende eski üyeyim geri döndüm verdiklerimi aldıktan sonra:59: nickin tanıdık geliyor sanırım eskiden;)
adım firuze ocak17 de 25yasına giricem,172boyunca 68küsür kilolu koca göbekli kalçasız garip bişeyim:1:
ankarada hala(!) öğrenciyim fizik mühendisliği...
öyle işte...
peki sen?

hoşbulduk bu maaşallah bu boyla koca göbekliyim diyorsan ben ne yapayım bilmem ama bende aynen senin gibiyim kalçasız koca göbek ama benim ki kesin seninkinden kocaman herkes ankaralı bakıyorum topikte

bu gün ne yediğimi yazayımda daha sonra yine geçmişe bakayım bir türlü şu formu kullanmayı tam olarak öğrenemedim bu arada yemeğide yaktım
neyse boş vereyim bunları bu gün bu gün kaçamak yaptım bol bol hazırlayın sopaları
sabah 1dilim ekmek peynir şekersiz yeşil çay
ara süt tozu ile neskafe 1 fındak
öğle 1 elma 2 kaşık yoğurt biraz tarçın
herşey buraya kadar güzeldi
öğleden sonra ev gezmesine gittim 1 çörek 1 un kurabiyesi ve kabak tatlısı yedim

herkesler iyidir inşallah.
bende iyiiym çok şükür. dün evimde elektriğim yoktu,sayacımız yanmış,eşim gidip yeni sayac aldı ama takmaya gelmediler sinir oldum,oğlumla bütün gece üst katta kayınvalidedeydik. gece yatmaya evimize indik. bakalım inşallah bugün gelirler gelmezlerse kendileri bilirler. :))
henüz öğle yemeği yemedim elektriğim olmadığı için kahvaltı da edemedim zaten sadece 1 tane muz yedim. yılbaşı hediyemi henüz almadım,sanırım haftaya halledip göndericem.
fırsat buldukça buradayım. :92:
elektriksiz kalmışsınız, geçmiş olsun canım. inşallah bugün eve gittiğinde bağlamış olurlar elektriği.

1 dilim ekmek
3 tane minik gofret
minik gofret :47::47::47:

sınav için geçmiş olsun canım inş iyi bi puan gelir
Hangi bölümü istiyorsun canım

Allah kavuştursun canım ne güzel kurtuluyorsunuz o sıkıntıdan
darısı bizlerin başına inş.
teşekkrü ederim canım. bölüm konusuna karar vermedik henüz. eşim gelince bakacağız inşallah.
canım inşallah sizin de eşleriniz iyi yerlerde yaparlar askerliklerini ve inşallah tez zamanda hallolur.

Oleyy sonunda geçmişe cevap yazabildim
Kucağımda bilgisayar ayakta gezerken bitirdim değilse benim cadı müsade etmiyor canavarlık yapıyor
Gelelim menüme
Akşam
2tane köfte
yarım kase çorba köftenin yanındada 1 bardak ayran
akşamda
çay ve 1tane elma 1 tane mandalina
sabah 3 dilim ekmek
ve bir parça peynir yanındada çay
arada yarım muz yedim yarısını kızıma yedirdim
şimdide kahve içeceğim
canım helal olsun kucağında bilgisayarla ayakta gezerek yazdın, öyle mi?:71::71:
küçük yaramaz annesine müsaade etmedi demek:96::96:
beslenmen de güzel olmuş. afiyet olsun.

Back
X