Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şimdi gitmek zorundayım cevap yazamadığım arkadaşlar varsa çok özür dilerim inş en kısa hepinize hoşbulduk diyeyim en kısa zamanda cevap vermek için elimden geleni yapmaya çalışacağım

kızlar cemen tarifi sormuşsunuz yazayımm
bende intden aldımm tarifi
1kaşık biber salcası
1kasık domates salcası
2kaşık kadar galeta unu biraz daha az olabilir ben göz kararı kattım
3diş sarımsak dövülmüş
1kk dan biraz büyük beyaz peynir
tuz,kimyon,zeytin yağ göz kararı koydumm
hepsini karıştırdımm küçük kase cıkıyoo
afiyet olsunn iştah actı

canım, elacığa çok geçmiş olsun. kızamık veya suçiçeğindense alerjik olsa daha iyi sanırım. bebiş nazlıdır da şimdi hastalıktan.
bugün az yemişsin sen canım. belli ki iştahın yok. senin de kasık ağrın geçer inşallah. kendine dikkat etmeye çalış canım, üşütme.

canım rabiacım ya bidenem ne güzel çözmüşün beni evet sakinimdir aslında ama sinirlerim tepeme çıkınca sakinlikten eser kalmıyor
nihancım sessiz kalmaktan iyi olmuş yaptığın. ben sinirlensem kendime zararı olur, sen siniri dışarı atmışsın en güzeli bence.

rabiada spordan gelmiş sanırımm nasılsın cnm
iyiyim şekerim. spora devam işte. başka da bir gelişme yok, bekliyorum

he kavga ettim yol boyunca tartıştık inerken bile hala tartışıyorduk o susmuyo o sussa bende susacam ama adamda bi çene vardı
yok kız nur hamileyken yaşamış düşüyomuş az kaldı onu anlattı
adam da ne çenesizmiş ya, sus otur işte. belediye otobüsüyse şikayet etseydin ya. internet sitesi falan vardır.

bence mide stresten öyle tepki veriyor, dün sen baya gergindin canım. piyango fasulyeye vurmuş demek ki:)
kilo verip plajlarda takıl tabiki hayatım. inşallah yaza istediğin kiloda olursun, yazın sefasını sürersin: deniz, kum oh mis.

canım arada sırada yenebilir makarna, pilav. sen uzun zamandır yemiyordun. kafana çok takma bence. akşam ekmeği kes, sorun kalmaz.

hoşgeldin emirel.
ben eylül ayında başladım takıma. hala da buralardayım bakalım. 27 yaşındayım. 1 tane oğlum var 2 yaşında. çalışmıyorum, evdeyim ben de. ankarada yaşıyorum. zamanla daha iyi tanışırız inşallah.[/QUOTE]

hoşbulduk neyseneycim allah bağışlasın oğlunu ikusura bakma biraz geç oldu cevap vermem evet zamanla daha iyi tanışırız

hoşgeldin emirel.
ben eylül ayında başladım takıma. hala da buralardayım bakalım. 27 yaşındayım. 1 tane oğlum var 2 yaşında. çalışmıyorum, evdeyim ben de. ankarada yaşıyorum. zamanla daha iyi tanışırız inşallah.[/QUOTE]

hoşbulduk neyseneycim allah bağışlasın oğlunu ikusura bakma biraz geç oldu cevap vermem evet zamanla daha iyi tanışırız

hımm koşu fikri iyi olmuş. browniyi yakarsın böylece. canım en güzeli spor. hem kendini iyi hissediyorsun. stresin gidiyor.
komşular duymasın ayrıca:))

tebrik ederim masalcım, sunumun güzel geçmiş. notların da güzelmiş. 80'in altına inmemek ne demek..bravo sana. dönemin böylece devam eder inşallah.
kuaför sefaları da yapılsın, oh ne güzel.

ev gezmesi her şeyi batırmış.

emirelcim öncelikle hoşgeldin canım
nasılsın???bak hala ben burdayım ( şu an listede değilim ama takımı hiç bırakmadım
en azından kilo almıyorum.... sen ne kadar aldın??

hoşbulduk dosbacım sana imreniyorum ad da sende ne güzel arkadaşlıklar kurdunuz takımı hiç bırakmadınız 65 leri buldum gram gram veriyorun kilo kilo alıyorrum kilomu koruduğumu zannediyordum ama nasıl oldu anlamadım bir anda almaya başladım durduramadım eğer dur demezsem gidiyor

Sana ev gezzmesini yasaklamak gerek demek ki
Gayet güzel gitmişsin son anda bozulmuş ..

Çemeni çok severim ama çok ekmekle yiyebiliyorum ve kaçırıyorum hep ..
Eminim çok da güzeldir..

Koşacağım saat 19-20 olsun da diyorum :)
Dediğin gibi stres falan da kalmıyor ..
KOmşuları bir görsen maşallah hepsi incecik
Geçen bir kek yapıp götürmüştüm aaslında devam mı etsem ne

Bu dönem gerçekten hayatım pek bir yolunda nazar değmesin ..
Aslında amacım tamamen birini unutmaktı onun için her şeye zaman ayırmaya yorulmaya çalıştım derken bir baktım hem çok hareketli dolu dolu bir hayatım olmuş hem de nasıl olduysa derslerim oldukçaiyi :) Nazar değmesin .. Ama asıl amacıma ulaşamadım o ayrı .. :2:
Kuaföre de gittim geldim ..
Gelirken markete uğradım ve abur cuburu es geçtim istesem de yapamam artık bu gün kaçamak

Bu arada pilav makarna veya diğer karbonhidratlar ..
Hep diyetlerde yenilmemeli diye biliriz değil mi?
Ama değilmiş ..
Evet miktarı azaltılmalı ama asla kaldırılmamalıymış.
Ve bizim verdiğimiz kiloları almamızın asıl nedeniymiş.
Aklıma yatmayan bir kısmı var da iyice bir araştırayım bakalım ..

şimdi gitmek zorundayım cevap yazamadığım arkadaşlar varsa çok özür dilerim inş en kısa hepinize hoşbulduk diyeyim en kısa zamanda cevap vermek için elimden geleni yapmaya çalışacağım

canım hosgeldın
napıyorsun
duydum kı semıha teyzeden çok zayıflamıssın
naptın gerı mı aldın kılolarını
dedılerkı
emırel cok zayıflamıs cok guzel olmus
ogluda kızıda buyumus
neyse canım hosgeldın
ben, tanıyorsun daha once yıne burada konusmustuk
ankarada da kı gelın

sabah 1/2 krep 1 dılım ekmek
oglen 1 dılım ekmek ve 1 top yumurta sarısı
ıkındı 1/2 krep
akşam 4 yk zeytınyaglı kabak yemegı

Vee kalorileri ile birlikte yediklerimi yazayım ..

Sabah : K special ( Süt ile birlikte ) = 125 kalori
Öğle: Bir elma = 75
Akşam : Karnıbahar salatası = 412 kalori ( Bu arada ders çalışıyordu arkadaşım yanımda karnıbahar değil karnabaharmış )

Toplam 612 kalori ..

Yediklerim bunlar bugün sunumla uğraşacağım derken fırsatımda olmadı pek.
Dosbacım teşekkür ederim dünkü lahana salatası fikrinden geldi aklıma karnıbahar lahanayı da en kısa zamanda yapacağım harika bir şey oldu ...

1 saat koşu ( 8 km hızla olduğunu varsayarsak ) 360 kalori falan yakıyormuş ..

Bugünümün iyi geçtiğini düşünüyorum ..

Son düzenleme:
Hafif bir şekilde atlatmışsın bu günü de ..
Tebrik ederim

masal aslında 1 haftadır abartıyorum bugun (asureler bıtınce gece) kara verdım basladım asureye hıc dayanamıyorum
6 gundur sabbah ogle akşam nerdeyse asure yedımm
bıttı rahatladım
gunduz ev gezmesı var amonyaklı pasta
poğaca
pırınc salatası yapacakmıs
ben evde yemek yıypte gıdem dıom kı saldırmayayım
vede bu cuma yıne oruca baslıyacagım bakalım

kıme gıttınız bakayım hıııııı ?

Ben de ben de aşureye hiç dayanamam ..
Yıl başında eve gideceğim.
O yüzden yılbaşına kadar dikkat etmem lazım ki gidince yaptığım kaçamaklar eşitlesin durumu :)
Bence direk yarın oruç tut :S
Pastaya dayanılmaz gibi hissettim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…