Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hala kullanıyor musun antidepresanları takyoncum? inşallah bırakmışsındır.
bıraktım canım zaten başlardada isteyerek almamıştım eşimin zoruyla aldım onları bıraktım şimdi almıyorum sonuçta herşeyin bilincinde olan insanlarız ilaçlara ihtiyacım yok çok şükür eşimin ısrarıyla almıştım

canım ben de zaten şaşırdım bir an. bir şeylerin bilincinde bir insana benziyorsun. illaki acı büyük ancak sırtımızı yaslayabileceğimiz bir inancımız var çok şükür. Rabbim sabrını veriyor. ilaçları bırakmana ayrıca sevindim canım. şimdi diyet zamanı desene:) haftaya inşallah güzel derecelerini görürüz takyoncum.:81:

katılıyorum sana canım bende öyle düşünüyorum dediğim gibi çevrenin baskısıyla almıştım benim onlara ihtiyacım yok İnşaAllah...çok şükür.. evet şimdi diyet zamanı bu hafta başladım inşaAllah haftaya vermiş olurum :))

olsun canım, çevrendekiler de seni düşündükleri için muhtemelen antidepresan alman yönünde bir karara vardılar. önemli olan şu anda bırakmış olman. maşallah bilinçli bir insansın.
haftaya vermiş olursun inşallah canım hatta hepimiz vermiş olalım inşallah.:97:

Allah razı olsun canım haklısın.. inşaAllah hep beraber çok daha iyi olucaz haftaya :))))

kızlar nihayet birazda olsun yalnız kalabildim.
listeyi paylaşıma sunup geçmişe biraz bakayım yazabildiklerimi yazayım hemen. buralardayım öptüm.

amiiiiiinnnnnnnnnn
canım ilaçlara bırakmana bende çok sevindim, inşallah bir dahada hiç ihtiyacın olmaz.
canım gayet güzel, afiyet olsun. bence sabahları ekmek yiyebilirsin. ben kendimi senin yerine koyunca ekmeksiz hayatta kahvaltı yapamam diyorum:)
sağol rabiacım,sadece sabahları yiyeyim diyorum abartmadan tabi,ekmeği en çok akşam yemeklerinin yanında seviyorum hele bir de tazeyse aman Allah ım napam şimdi gelde yeme.

Valla cannım bende katılmak istiyorumda kız uyanıkken gelip pcyi kapatıyor uyuyuncada koşturmacaya giriyorum o yüzden bi türlü fırsat bulamıyorum
Kilo feci takıldı canım imkanı yok inmiyor
valla nurcum sende haklısın canım ama paylaşım olmayınca olmuyor,bekliyoruz hayatım. :13:
özelden mesaj yazdım ama buradanda yazayım reyhanım senin kendini tanıtma mesajını görmedim, canım yarına kadar yılbaşı çekilişi için kendini tanıtma mesajını bekliyoruz. özeline yazdığım mesajı okursan sevinirim.:)))
asumancım güzel beslenmişsin ama kilo verdinmi merak ettim bakkk
pizza az yedim diyosunn inş eritirsinnkolay gelsinnn
valla elacım o kadar yedikten sonra verdimmi bilemiyorum ama zannetmiyorum bakalım tartı ne alemde bu akşam anlarım. ona görede ilk fırsatta tartılıp söylerim.
sabah kahavaltımm
2dilim cavdar ekmeğini kızartığ cemen sürdüm kendim yaptımm :)))
öğlen karnıbahar haşlaması haydari kalmıştı onunla yedimm
afiyet olsun elacım da, çemen nasıl birşeydir yaa. tamam pastırmanın etrafını saran tuzlu şey değilmi,nasıl yiyonuz onu.
dün akşam ben kaç kere yazdım hepsi gitti neredeyse artık sıkıldım bıraktım. çok gıcık oldu gerçekten ama yavaş yavaş düzelecek inşallah biraz daha sabır dicez.
o fırtına bugün buraya geldi elacım,dışarısı çok fenaydı ama neyseki biraz dindi,
akşamı gereksiz besinlerle kapatmışsın, canımın içi iştahınmı yoktu da yemek yemedin.

nihancım yediğin gözleme 1 yufkalık gözlememiydi hayatım öyleyse neden kilo veremediğin belli. akşam yemeğindede 2.5 dilim ekmek yemişsin hadi buyur. az yiyor olabilirsin ama seninde ben gibi karbonhidratı kesmen lazım,nasıl olcek onu bilmiyorum sorma sakın. :86:
canım geçmiş olsun hayırlısı ile iyileş inşallah. mağazalarda malesef arada bende rastlıyorum o tip insanlara, tamam çalışan olarak birşeyler satabilme telaşındalar hak veriyorum ama göz var nizam var değilmi hani bak ona göre konuş. ama birşey söyleyeyimmi onların dediklerini gerçek sana zevksizlerde var biliyormusun satıcının her söylediğine inanan,hal öyle olunca satıcıda bu taktiği herkesin üstünde deniyor ama arada yanlış kişilere tosluyor yeni kabanını güle güle kullan şekerim.
merhabalar arkadaşlar ad1 davetin için teşekkürler kısmetse buradan mezun olmak için geldim yarından itibaren paylaşıma başlayacağım yolumuz açık olsun
sanırım akşamı bekliyorsun kitkurdu ne zaman geleceksin hayatım gün bitti valla.
gelsin meyveler gitsin kaçamaklar.
afiyet olsun dosbacım balığı hüplettin mideye. ayrıca yemeğe rabiayı çağırdında beni niye çağırmadın bakem. sizi gidi Ankara güzelleri siziii.

canım öncelikle 3 günlük diyetler yapmaya karar verdim,3 gün sıkayım kendimi çok düzenli gideyim öğünleri dengeleyeyim,sonra 1 gün sadece 1 öğün ödülleneyim diyorum ama bilemiyorum açıkçası,orta yolu bulmam bu işi kılıfına uydurmam lazım biran önce.

1 yufkadan:78::78:
nasıl olcak kaptanım sordum bile
ya bide bu akşam günüm var gezmeğe gitçem:78::78::78:

adcım valla yemeğe sende gel hatta takımca gelin isterim...
bana zaten mutfak işi versinler zevkle :))
bugün baskülde birazcık inmiş gördüm kendimi ama daha fazlam var (
zamanla olacak inş.
yediklerime dikkat ettim bugün akşama kaçamağım olmaz inş.
yazılanlara baktım takımıma bi eleştiri yapayım istedim ama en başta kendime
genelde kilosunu yazmış bi de yediklerini yazmış çıkmış...
valla sabahları nihan sonrasında ad ve neysecim götürüyor gibime geldi takımı...
masalcım hep olurdu şimdi pc yok...
elacımda şu günlerde rahatsız sanırım
kendimi zaten biliyorum...
bence motivasyonun artması için sadece kaptanım değil herkes birbirini eleştirsin...bana biri çok yemişsin deyince hemen toparlıyorum ama benimde birilerini uyarmam gerekiyo...
herkes bu kuralı biliyor ama uygulama bu aralar biraz düşmüş...
naçizane dosba böle düşünüyor kimseyi kırmak istemem ama kızlar bu hafta kimse çok güzel kilo verememiş bence sebebi kopmalardan gibi...
neyse çok konuştum

canım değişik bir şeyler denemen iyi olur bence. 3+1 formülünü de beğendim:) bence en başta akşamları ekmeği kes. sadece sabah ve çok gerekirse öğlen ekmek ye. bu bile ark eder gibi geliyor bana.

1 yufkadan:78::78:
nasıl olcak kaptanım sordum bile
ya bide bu akşam günüm var gezmeğe gitçem:78::78::78:

nihancım canım gitmeden 1 kase çorba iç...orda miden biraz dolu olunca kaçamak azalır gibime geliyor...salatalara yönel...tatlı olarakta süt tatlısı varsa tercih et yoksa tatlıyı ikiye böl :))

doğru dedin ama canım haklısın

nihancım canım gitmeden 1 kase çorba iç...orda miden biraz dolu olunca kaçamak azalır gibime geliyor...salatalara yönel...tatlı olarakta süt tatlısı varsa tercih et yoksa tatlıyı ikiye böl :))

sağol canım mecburen evde yemek yicem oruçluyum ama az yerim artık
diğer önerilerinede uycam tatlım sağol

Vardır umarım canım dinimiz kolaylık dini zaten ben bugün tutmayı kalpten istedim Allah kabul eder inş
bende kızdın sandım valla he
yok hayatım yaa kızarmıyım ben kolay kolay kızabilen bir insan değilim kii.
demek isterdim ama evet çok çabuk parlayan bir insanım (güneş gibi yani)
neyse ama gerçekten senin yazdıklarına kızmadım hayatım,çünkü sizleri tanıyorum ve niyetinizi biliyorum yani az çok anlıyorum o yüzden problem yok gerçekten. :13: orucunu canı gönülden Allah kabul etsin inşallah diyorum.

ufaklığı sallıyormusun yoksa kendiliğinden uyuyormu rabiacım.
ben 1-2 haftadır gerçekten yoğun olduğum için istediğim kadar paylaşımda bulunamıyorum ama bunun asıl suçlusu sitedir ki hemen hemen her yazdığım yazıda ya bakımda diyor ya yada uzun bir süre yazdığımı göndermeye çalışıyor falan filan yani beni çok oyalıyor hemen tıkır tıkır yazsam yazılarımda gitse çok rahat olacak.
takımda hepimiz biliyoruz ki biraz kopukluklar var. ben bunu sitenin bakım sürecine bağlıyorum ki o yüzden şu anda pek birşey demek istemiyorum. yani geliniyor sadece 1 kere yazıp çıkılıyor,tamam işi olabilir net gitmiş olabilir ama bunun hergün olmaması gerekiyor. diyorum ya sitenin bakım süreci geçsin diye bekliyorum en fazla 1-2 hafta daha idare ederim ama sonrasında paylaşımı gerçekten az olan sadece gelip tek bir yazı yazan arkadaşların izne ayrılmasını ricaedeğim,baktık takım azalıyor,en fazla sonunda takım kapanır. ama ben çaba sarfedip karşımdakinin zahmete girmediğini görünce üzülmüyor değilim.
herkes görevini yerine getirse keşke.

yiğidi ödür hakkını yeme demişler ya kaptanım bu laf senin içinde biçilmiş kaftan bence bu yazın üzerine,ben yaklaşık 2 yıldan beri bu takımdayım ama listede varım yada yokum takip etmeye çalıştım ,yazamadığım zamanlarda oldu fakat nezaketinizin kaybolduğu bir an görmedim,pamuk kalpli kaptanım benimkeza eski kaptanımız melis de senin gibiydi adcım.tabiki yapmuş olduğn tüm eleştirilere katılıyorum,elimden geldiğince paylaşım ve yorumlarda bulunmayada gayret gösteriyorum kendi adıma,takımda bir kopukluk var,en basiti selam vermekten bile kaçınıyoruz bazen,aslında yazılacak olan kelime sadece birkaç kelimeden ibaret...
kendi adıma bu konuda daha hasas olacağım ve aynı hassasiyeti diğer arkadaşlarıanda bekliyorum,üzmeyelim kaptanımızı

sağol kaptancım
amin inş. kabul olmuştur.

bu arada bende çabuk parlarım ya bu huyumu hiç sevmiyorum

nur,nihan,dosba,adcım hayırlı akşamlar hepinize
bugün nedense pek keyfim yok sanırım üşüttüm (
midem bulanıyo özelliklede öksürürken ( keza burun akıntısı....:2:
bugün düzenli beslenemedim hastalık fena vurdu beni..
sabah : bir muz
ara : bir kepekli galeta
ara: bir kepekli galeta
öğlen :2 bardak su,evde yemek yoktu bende halsiz olduğumdan yapamadım ama sıcak çorbayı çok aradım..iki dilim ekmeğe tost yaptım yağsız yanında da şekersiz çay
şimdi bir mandalina yerim
akşama ise çorba içerim yeter bana
canım bişey istemiyor çünkü:94:

kızlar aldığım kilo yemekten değil valla antidepresanlar beni bu hale getirdi

Çok geçmiş olsun canım
ah o ilaçlar ah

valla nurcum sende haklısın canım ama paylaşım olmayınca olmuyor,bekliyoruz hayatım. :13:

4:

Kesinlikle canım insanın motivasyonuda gidiyor böyle bi durumda
KPSS belasına başladım netten ders dinlemeye başlıyorum ama inanın tam olarak dinlemiş değilim
Anlayamıyorum gün ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor
sabah kalkıyorum ev işi yemek ilayda yorgunluktan bitap düşüp yatağa
çok sıkıldım her gün aynı sıkıntı

Kesinlikle canım eleştirilmezsek ileri gidemiyoruz
ben bi ara geçmişe hiç gidemedim sayfaları gezerken ağrım dahada artıyordu şimdi daha iyiyim şükür ama tam anlamıyla baş ağrım geçmedi daha

İyi akşamlar canım
çok geçmiş olsun dikkat et kendine çok kötü bi hava var tam hastalanmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…