bıraktım canım zaten başlardada isteyerek almamıştım eşimin zoruyla aldım onları bıraktım şimdi almıyorum sonuçta herşeyin bilincinde olan insanlarız ilaçlara ihtiyacım yok çok şükür eşimin ısrarıyla almıştımhala kullanıyor musun antidepresanları takyoncum? inşallah bırakmışsındır.
canım ben de zaten şaşırdım bir an. bir şeylerin bilincinde bir insana benziyorsun. illaki acı büyük ancak sırtımızı yaslayabileceğimiz bir inancımız var çok şükür. Rabbim sabrını veriyor. ilaçları bırakmana ayrıca sevindim canım. şimdi diyet zamanı desene:) haftaya inşallah güzel derecelerini görürüz takyoncum.:81:bıraktım canım zaten başlardada isteyerek almamıştım eşimin zoruyla aldım onları bıraktım şimdi almıyorum sonuçta herşeyin bilincinde olan insanlarız ilaçlara ihtiyacım yok çok şükür eşimin ısrarıyla almıştım
canım ben de zaten şaşırdım bir an. bir şeylerin bilincinde bir insana benziyorsun. illaki acı büyük ancak sırtımızı yaslayabileceğimiz bir inancımız var çok şükür. Rabbim sabrını veriyor. ilaçları bırakmana ayrıca sevindim canım. şimdi diyet zamanı desene:) haftaya inşallah güzel derecelerini görürüz takyoncum.:81:
olsun canım, çevrendekiler de seni düşündükleri için muhtemelen antidepresan alman yönünde bir karara vardılar. önemli olan şu anda bırakmış olman. maşallah bilinçli bir insansın.katılıyorum sana canım bende öyle düşünüyorum dediğim gibi çevrenin baskısıyla almıştım benim onlara ihtiyacım yok İnşaAllah...çok şükür.. evet şimdi diyet zamanı bu hafta başladım inşaAllah haftaya vermiş olurum :))
olsun canım, çevrendekiler de seni düşündükleri için muhtemelen antidepresan alman yönünde bir karara vardılar. önemli olan şu anda bırakmış olman. maşallah bilinçli bir insansın.
haftaya vermiş olursun inşallah canım hatta hepimiz vermiş olalım inşallah.:97:
amiiiiiinnnnnnnnnnolsun canım, çevrendekiler de seni düşündükleri için muhtemelen antidepresan alman yönünde bir karara vardılar. önemli olan şu anda bırakmış olman. maşallah bilinçli bir insansın.
haftaya vermiş olursun inşallah canım hatta hepimiz vermiş olalım inşallah.:97:
canım ilaçlara bırakmana bende çok sevindim, inşallah bir dahada hiç ihtiyacın olmaz.katılıyorum sana canım bende öyle düşünüyorum dediğim gibi çevrenin baskısıyla almıştım benim onlara ihtiyacım yok İnşaAllah...çok şükür.. evet şimdi diyet zamanı bu hafta başladım inşaAllah haftaya vermiş olurum :))
sağol rabiacım,sadece sabahları yiyeyim diyorum abartmadan tabi,ekmeği en çok akşam yemeklerinin yanında seviyorum hele bir de tazeyse aman Allah ım napam şimdi gelde yeme.canım gayet güzel, afiyet olsun. bence sabahları ekmek yiyebilirsin. ben kendimi senin yerine koyunca ekmeksiz hayatta kahvaltı yapamam diyorum:)
valla nurcum sende haklısın canım ama paylaşım olmayınca olmuyor,bekliyoruz hayatım. :13:Valla cannım bende katılmak istiyorumda kız uyanıkken gelip pcyi kapatıyor uyuyuncada koşturmacaya giriyorum o yüzden bi türlü fırsat bulamıyorum
Kilo feci takıldı canım imkanı yok inmiyor
özelden mesaj yazdım ama buradanda yazayım reyhanım senin kendini tanıtma mesajını görmedim, canım yarına kadar yılbaşı çekilişi için kendini tanıtma mesajını bekliyoruz. özeline yazdığım mesajı okursan sevinirim.:)))bu aralar işlerin yoğunluğundan giremedim canlarım ne zaman girip cevap yazmaya kalksamda site bakımda yazısıyla karşılaştım.kusuruma bakmayın.yılbaşı çekilişinden haberim oldu kaptanım merak etme.takip etmeye çalışıyorum yazamasamda.hepinizi öpüyorum
valla elacım o kadar yedikten sonra verdimmi bilemiyorum ama zannetmiyorum bakalım tartı ne alemde bu akşam anlarım. ona görede ilk fırsatta tartılıp söylerim.asumancım güzel beslenmişsin ama kilo verdinmi merak ettim bakkk
pizza az yedim diyosunn inş eritirsinnkolay gelsinnn
afiyet olsun elacım da, çemen nasıl birşeydir yaa. tamam pastırmanın etrafını saran tuzlu şey değilmi,nasıl yiyonuz onu.sabah kahavaltımm
2dilim cavdar ekmeğini kızartığ cemen sürdüm kendim yaptımm :)))
öğlen karnıbahar haşlaması haydari kalmıştı onunla yedimm
dün akşam ben kaç kere yazdım hepsi gitti neredeyse artık sıkıldım bıraktım. çok gıcık oldu gerçekten ama yavaş yavaş düzelecek inşallah biraz daha sabır dicez.mrb kızlar nasılsınız dün girdim ama yazamadımm site bakımda diyoo yazdıklarımda silinde heppp
akşam yazacaktım hava berbattı fırtına yağmur doluu kantine gittik mahsur kaldık 15felan zor geldikk arabaya zor bindik elektirikler gittti hepp geldi jenratör var devreye giriyoo ama cokk fenaydı yayınlar bile gitti tvdee yani kötü bir geeydii balkondaki bütün eşyalar devrilmişş
dün neler yedim yazayımm
sabah 2dilimden ttost cavdar ekmeğiydi
öğlen mercimek corbası 1dilim ekmek
akşam 1tane patates dolmasıı,haydari
akşam 1bardak cay 1avuç kuruyemişş
1avuç cips
nihancım yediğin gözleme 1 yufkalık gözlememiydi hayatım öyleyse neden kilo veremediğin belli. akşam yemeğindede 2.5 dilim ekmek yemişsin hadi buyur. az yiyor olabilirsin ama seninde ben gibi karbonhidratı kesmen lazım,nasıl olcek onu bilmiyorum sorma sakın. :86:günaydın kızlar
akşam yemeğim
1 kase çorba
2,5 dilim ekmek
3yk taze fasülye
biraz yoğurt
sahurda yediklerim
1 yumurta
zeytin
peynirli gözleme (hazır yufkadan)
biraz yoğurt
kilom sabah tartıldım 57,5 çıktı sürekli aç oldğum için mi böyle anlamadım
canım geçmiş olsun hayırlısı ile iyileş inşallah. mağazalarda malesef arada bende rastlıyorum o tip insanlara, tamam çalışan olarak birşeyler satabilme telaşındalar hak veriyorum ama göz var nizam var değilmi hani bak ona göre konuş. ama birşey söyleyeyimmi onların dediklerini gerçek sana zevksizlerde var biliyormusun satıcının her söylediğine inanan,hal öyle olunca satıcıda bu taktiği herkesin üstünde deniyor ama arada yanlış kişilere tosluyorhayırlı akşamlar güzel hatunlar :) dasbam birtek seni görebilyorum aşağıda nasılsın ve nasıl gidiyor?
bu arada ben birkaç gündür nete bakamdım benim için yoğun ve yorucuydu yoksa takımımdan ayrı kalmam imkansız,açıkcası iki gündür yediğime pek dikkat edemedim malesefevde düzen bozulunca beslenme adına bende bir bakıma mecburi olarak dikkat edemedim,ama yarından itibaren eski bene dönüş yapıyorum,bu hafta sporada gidemedim üstüne üstelik adet dönemim geçti onun sıkıntısı derken dünden hafif başlayıp bugün şiddetini arttıran bir geniz ynmam var ve çok rahatsız ediyor,öksürtüyo ve biraz önce öksürmekten istifra ettim ( ben zaten birkaç günün yorgunluğunun çıkacağını biliyordum artık bi hal çaresine bakıcam....
bugün gelinimizle birlikte çarşıda gezdik kilo alımımdan dolayı kabanım bana dar olduğundan ee malum kışda bastırdı mecbur kendime bir kaban aldım,ama sinirde oldum,mağazaya girdik neyse beğendim görevli arkadaş gitti bedenimden bir büyük getirdi ve giydirdi,resmen orko gibi oldum ve ne dese beğenirsiniz:size çok yakıştı harika bir model çok şık oldunuz ve çok güzel taşıyosunuz üzerinizde...Aslında insanları bozmaktan hiç hoşlanmam ama hak ettiler.bende cevabı yapitırdım "sizin güzel dediğiniz buysa zevkinizi bir gözden geçirmek lazım" dedimtabi çok bozuldular ve bir takım özür mahiyetinde sözler sarfettiler...neyseki beden krizini aştık ve ürünü aldım
adcım yarn ben kilo bildirimi yapamayacağımdan bu akşam yazıyorum,çok veremedim aslında birkaç günün eksikliği 300 gr verebilmişim yani 82,2 kg
sanırım akşamı bekliyorsun kitkurdu ne zaman geleceksin hayatım gün bitti valla.merhabalar arkadaşlar ad1 davetin için teşekkürler kısmetse buradan mezun olmak için geldim yarından itibaren paylaşıma başlayacağım yolumuz açık olsun
gelsin meyveler gitsin kaçamaklar.evet evde meyve olunca insan kaçamaklara daha uzak kalıyor...en azından ben öyleyim...tam bi meyve canavarıyım ama tabiiki onuda belirli sayıda yemek lazım
akşam yemeğim balık ve salata idi...1 dilimden az ekmek yedim
çayım demleniyor...
akşamlarla yaptığın anlaşma güzel canım. 1 gün ödül olur hem. peki akşamları yemeyi mi kesiyorsun? yoksa hamurişi falan mı.. detayları alalım:))
biraz önce pazara gittim geldim. meyve stoklarım tamamlandı:) evde meyve olursa kaçamak olmuyor canım.
nihancım yediğin gözleme 1 yufkalık gözlememiydi hayatım öyleyse neden kilo veremediğin belli. akşam yemeğindede 2.5 dilim ekmek yemişsin hadi buyur. az yiyor olabilirsin ama seninde ben gibi karbonhidratı kesmen lazım,nasıl olcek onu bilmiyorum sorma sakın. :86:
canım değişik bir şeyler denemen iyi olur bence. 3+1 formülünü de beğendim:) bence en başta akşamları ekmeği kes. sadece sabah ve çok gerekirse öğlen ekmek ye. bu bile ark eder gibi geliyor bana.canım öncelikle 3 günlük diyetler yapmaya karar verdim,3 gün sıkayım kendimi çok düzenli gideyim öğünleri dengeleyeyim,sonra 1 gün sadece 1 öğün ödülleneyim diyorum ama bilemiyorum açıkçası,orta yolu bulmam bu işi kılıfına uydurmam lazım biran önce.
1 yufkadan:78::78:
nasıl olcak kaptanım sordum bile
ya bide bu akşam günüm var gezmeğe gitçem:78::78::78:
adcım valla yemeğe sende gel hatta takımca gelin isterim...
bana zaten mutfak işi versinler zevkle :))
bugün baskülde birazcık inmiş gördüm kendimi ama daha fazlam var(
zamanla olacak inş.
yediklerime dikkat ettim bugün akşama kaçamağım olmaz inş.
yazılanlara baktım takımıma bi eleştiri yapayım istedimama en başta kendime
genelde kilosunu yazmış bi de yediklerini yazmış çıkmış...
valla sabahları nihan sonrasında ad ve neysecim götürüyor gibime geldi takımı...
masalcım hep olurdu şimdi pc yok...
elacımda şu günlerde rahatsız sanırım
kendimi zaten biliyorum...
bence motivasyonun artması için sadece kaptanım değil herkes birbirini eleştirsin...bana biri çok yemişsin deyince hemen toparlıyorum ama benimde birilerini uyarmam gerekiyo...
herkes bu kuralı biliyor ama uygulama bu aralar biraz düşmüş...
naçizane dosba böle düşünüyor kimseyi kırmak istemem ama kızlar bu hafta kimse çok güzel kilo verememiş bence sebebi kopmalardan gibi...
neyse çok konuştum
nihancım canım gitmeden 1 kase çorba iç...orda miden biraz dolu olunca kaçamak azalır gibime geliyor...salatalara yönel...tatlı olarakta süt tatlısı varsa tercih et yoksa tatlıyı ikiye böl :))
yok hayatım yaa kızarmıyım ben kolay kolay kızabilen bir insan değilim kii.Vardır umarım canım dinimiz kolaylık dini zaten ben bugün tutmayı kalpten istedim Allah kabul eder inş
bende kızdın sandım valla he
ufaklığı sallıyormusun yoksa kendiliğinden uyuyormu rabiacım.ben uyudum da hiç dinç değilim. oğlan geç kalktığı için uyutması bana 1 saatten fazlasına maloldu. sinir oldumancak uyudu şimdi. daha yemek yiyeceğim, duş alcam bir sürü mesele. senin dinç uyanmana sevindim canım.
ben ceza sisteminden yanayım zaten. her ne kadar hala uygulanmamış bekleyen bir cezam olsa da:)) bugün annem hastaneye gittiği için evde yaptım 1 saattten fazla spor ama ben onu zaten normalde yaptığım spor yerine yaptım:) dolayısıyla cezamı duştan sonra vaktim olursa yaparım veya yarın yaparım inşallah canım.
bu ceza sisteminde sorun katılımları düşük arkadaşlarda çıkıyor. mesela dombili geldi 3 çokonat yedim dedi gitti. ben ona ceza versem de o görmeyecek belki.. yani bilmiyorum belki ceza sistemini istemeyenler vardır aramızda. herkes fikrini söylesin bence. ben devam etmesinden yanayım, alacağım ceza olursa da uygularım. gecikmeli de olsa
sağol canım mecburen evde yemek yicem oruçluyum ama az yerim artık
diğer önerilerinede uycam tatlım sağol
yok hayatım yaa kızarmıyım ben kolay kolay kızabilen bir insan değilim kii.
demek isterdim ama evet çok çabuk parlayan bir insanım (güneş gibi yani)
neyse ama gerçekten senin yazdıklarına kızmadım hayatım,çünkü sizleri tanıyorum ve niyetinizi biliyorum yani az çok anlıyorum o yüzden problem yok gerçekten. :13: orucunu canı gönülden Allah kabul etsin inşallah diyorum.
ufaklığı sallıyormusun yoksa kendiliğinden uyuyormu rabiacım.
ben 1-2 haftadır gerçekten yoğun olduğum için istediğim kadar paylaşımda bulunamıyorum ama bunun asıl suçlusu sitedir ki hemen hemen her yazdığım yazıda ya bakımda diyor ya yada uzun bir süre yazdığımı göndermeye çalışıyor falan filan yani beni çok oyalıyor hemen tıkır tıkır yazsam yazılarımda gitse çok rahat olacak.
takımda hepimiz biliyoruz ki biraz kopukluklar var. ben bunu sitenin bakım sürecine bağlıyorum ki o yüzden şu anda pek birşey demek istemiyorum. yani geliniyor sadece 1 kere yazıp çıkılıyor,tamam işi olabilir net gitmiş olabilir ama bunun hergün olmaması gerekiyor. diyorum ya sitenin bakım süreci geçsin diye bekliyorum en fazla 1-2 hafta daha idare ederim ama sonrasında paylaşımı gerçekten az olan sadece gelip tek bir yazı yazan arkadaşların izne ayrılmasını ricaedeğim,baktık takım azalıyor,en fazla sonunda takım kapanır. ama ben çaba sarfedip karşımdakinin zahmete girmediğini görünce üzülmüyor değilim.
herkes görevini yerine getirse keşke.
sağol kaptancımyok hayatım yaa kızarmıyım ben kolay kolay kızabilen bir insan değilim kii.
demek isterdim ama evet çok çabuk parlayan bir insanım (güneş gibi yani)
neyse ama gerçekten senin yazdıklarına kızmadım hayatım,çünkü sizleri tanıyorum ve niyetinizi biliyorum yani az çok anlıyorum o yüzden problem yok gerçekten. :13: orucunu canı gönülden Allah kabul etsin inşallah diyorum.
kızlar aldığım kilo yemekten değil valla antidepresanlar beni bu hale getirdi
valla nurcum sende haklısın canım ama paylaşım olmayınca olmuyor,bekliyoruz hayatım. :13:
4:
adcım valla yemeğe sende gel hatta takımca gelin isterim...
bana zaten mutfak işi versinler zevkle :))
bugün baskülde birazcık inmiş gördüm kendimi ama daha fazlam var(
zamanla olacak inş.
yediklerime dikkat ettim bugün akşama kaçamağım olmaz inş.
yazılanlara baktım takımıma bi eleştiri yapayım istedimama en başta kendime
genelde kilosunu yazmış bi de yediklerini yazmış çıkmış...
valla sabahları nihan sonrasında ad ve neysecim götürüyor gibime geldi takımı...
masalcım hep olurdu şimdi pc yok...
elacımda şu günlerde rahatsız sanırım
kendimi zaten biliyorum...
bence motivasyonun artması için sadece kaptanım değil herkes birbirini eleştirsin...bana biri çok yemişsin deyince hemen toparlıyorum ama benimde birilerini uyarmam gerekiyo...
herkes bu kuralı biliyor ama uygulama bu aralar biraz düşmüş...
naçizane dosba böle düşünüyor kimseyi kırmak istemem ama kızlar bu hafta kimse çok güzel kilo verememiş bence sebebi kopmalardan gibi...
neyse çok konuştum
nur,nihan,dosba,adcım hayırlı akşamlar hepinize
bugün nedense pek keyfim yok sanırım üşüttüm(
midem bulanıyo özelliklede öksürürken( keza burun akıntısı.... :2:
bugün düzenli beslenemedim hastalık fena vurdu beni..
sabah : bir muz
ara : bir kepekli galeta
ara: bir kepekli galeta
öğlen :2 bardak su,evde yemek yoktu bende halsiz olduğumdan yapamadım ama sıcak çorbayı çok aradım..iki dilim ekmeğe tost yaptım yağsız yanında da şekersiz çay
şimdi bir mandalina yerim
akşama ise çorba içerim yeter bana
canım bişey istemiyor çünkü:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?