Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vardır umarım canım dinimiz kolaylık dini zaten ben bugün tutmayı kalpten istedim Allah kabul eder inş

bende kızdın sandım valla he

ben uyudum da hiç dinç değilim. oğlan geç kalktığı için uyutması bana 1 saatten fazlasına maloldu. sinir oldum ancak uyudu şimdi. daha yemek yiyeceğim, duş alcam bir sürü mesele. senin dinç uyanmana sevindim canım.
ben ceza sisteminden yanayım zaten. her ne kadar hala uygulanmamış bekleyen bir cezam olsa da:)) bugün annem hastaneye gittiği için evde yaptım 1 saattten fazla spor ama ben onu zaten normalde yaptığım spor yerine yaptım:) dolayısıyla cezamı duştan sonra vaktim olursa yaparım veya yarın yaparım inşallah canım.
bu ceza sisteminde sorun katılımları düşük arkadaşlarda çıkıyor. mesela dombili geldi 3 çokonat yedim dedi gitti. ben ona ceza versem de o görmeyecek belki.. yani bilmiyorum belki ceza sistemini istemeyenler vardır aramızda. herkes fikrini söylesin bence. ben devam etmesinden yanayım, alacağım ceza olursa da uygularım. gecikmeli de olsa

öğle yemeğinde kestaneli pilav yedim ama kestanesi kalmamıştı ufak bi kaç parça et vardı üzerinde... miktar olarak bilmiyorum ama çok abartmadım
akşama balık var

neysecim bende sana katılıyorum
ceza isteyenlere verilsin ama bence birazcıkta hafif olmasın :))
mesela hiç su içmeyene 2.5lt su cezası verilsin ama benim zaten günde 2 lt su içmem lazımmış çnk içtiğim kalsiyum hapı az su ile alınırsa böbrek taşı yapıyormuş...mesela ben her türlü cezaya açığım
çok spor yapamıyorum ama koşu bandında ceza verilebilir bana :))
en sevdiğim şey 2 hafta kesinlikle yasaklanabilir :)) vs.vs.vs...

dosbacım afiyet olsun. ah balık dedin balık çekti canım:))
bu arada ceza konusundaki önerilerine katılıyorum. şunu da eklemek istiyorum birbirimizi yeterince tanıyorsak ceza vermek sorun olmuyor senin yazman çok iyi olmuş. sana ceza vermemiz gerekirse nerden yaklaşacağımızı öğrendik

mesela neysecim sen zaten spor yapıyorsun sana çok spor vermesekte olur ama elbet seninde karşı koyamadığın şeyler vardır belki yasaklarız

bu arada balığa gel hayatım
birazdan yeşillik almaya çıkacağım aslında pekte gözüm kesmiyor ama asla salatasız olmaz

ay canım teşekkür ederim balık davetin için buzlukta var biraz, çıkarayım da yarına ben de balık pişireyim bari bende de yeşillik yok, annem gelseydi oğluşu bırakıp pazara çıkacaktım ama annemden ses yok. meyve de kalmadı:) diyetimi nasıl devam ettirebilirim bilmiyorum dermişim:))

spor haftada 4 gün zaten baya yoruyor beni, ceza olarak verilebilir bu anlamda çünkü 4 günden sonra öö geliyor bana spordan. sevdiğim şeyler de zaten diyet kapsamında yasak gerçi ben cuma günleri kilo verdiysem yasakları biraz kırıyorum. bu hafta da kek var mesela kilo verme ödülü olarak. bu cuma ödüllerini geri alma cezası olabilir. su içiyorum ama miktarını kontrol etmiyorum. su cezası da verebilirsiniz. aklıma geldikçe yazarım ben.

of yaa yine kaçamak yok,ne yorumu yapayım ben şimdi bu listeye :84:
canım,yazdığın iyi oldu açıkçası,benimde yaptırmam gereken tahlillerim var ama fırsat bulupta yaptıramadım hala.sedacım zaten diyet falan hikaye önemli olanda sağlıklı beslenme. bunu öğrendikten sonra problem kalmıcak ama herzaman kendime söylediğim birşey var öncelikle irade kursuna gitmeliyim. onu öğrenince bir beslenme uzmanına gitmem gerekiyor. umarım sende hayırlısı ile bu işi yoluna koyar ve sağlıklı beslenerek istediğin kiloya gelirsin.kolay gelsin canım.
sen iyi durmuşsun canım ben çoktan uyarıları yapmıştım kendisine.
bana gelince 1kase çorba içtim
3-4yk kestaneli pilav yedim
brokolisalatası ve marul salatası yedim
üzeirnede hafif bi haşhaşlı tatlı yedim(içinde yağ yok ama şerbetli)
akşamda sadace 2yk kadar pilav yedim
kestaneyi ezelden beridir sevemedim, haşhaşlı tatlıyı bi tanıdık yapmıştı bir zamanlar güzeldi gerçekten. afiyet olsun
bende dahil olmak üzere tanıdığım birçok arkadaşım 30 yaş sendromunu yaşadı,tamamen olmasada zamanla hafifliyor. ayrıca çok teşekkürederim :78: ama kendimi ifade edebilmeyi yeni öğrendim desem şaşırırmısın.
oğlumunda son bir aşısı kaldı onuda yaptırınca tamamdır, şifa olsun elaya aşısı. algılarım bana kumpir harici başka şeylere yönelmiş olabileceğini de söylüyor hayatım afiyet olsun.
hediyeler son hafta herkesin elinde olacak şekilde gönderilsin. zaten yılbaşı cuma günü pazartesiden gönderilse herkesin eline ulaşır sanırım. ayrıcaaaa ben hediyemi erken gelse bile yılbaşı gecesi açıcam daha fazla mutlu olmak istiyorum,çünkü biliyorum ki alacağım tek hediye o olacak.
canım sen bu yazını yazarken ben raydan çıkıyordum o yüzden son yediklerimi görmeden yazdın yazını ama artık biliyorsun listeleri alt üst ettim.
bu arada akşamlarla anlaşma yaptım haftanın 6 günü bana dokunmasınlar onlara 1 günümü vereyim nasıl ben uyarım onlarda uyarsa sorun yok,çünkü zaten hep onların yüzünden zıvanadan çıkıyorum.
Ben geldim...Askerimizi uğurladık..Şu sıralar varmıştır kars'a...
Babamı da gönderdim 1saat önce...
canım hem baban hemde arkadaşın için Allah kavuştursun hayırlısı ile gidip geldinler inşallah.
firuzecim sende olayı abartmışsın,yemedin yemedin sonunda patladın. dengeli beslenmeyi öğrenmeliyiz yoksa daha çok üzülecez gibi geliyor kilo konusunda.

Son düzenleme:
akşamlarla yaptığın anlaşma güzel canım. 1 gün ödül olur hem. peki akşamları yemeyi mi kesiyorsun? yoksa hamurişi falan mı.. detayları alalım:))
biraz önce pazara gittim geldim. meyve stoklarım tamamlandı:) evde meyve olursa kaçamak olmuyor canım.

evet evde meyve olunca insan kaçamaklara daha uzak kalıyor...en azından ben öyleyim...tam bi meyve canavarıyım ama tabiiki onuda belirli sayıda yemek lazım
akşam yemeğim balık ve salata idi...1 dilimden az ekmek yedim
çayım demleniyor...

merhabalar arkadaşlar ad1 davetin için teşekkürler kısmetse buradan mezun olmak için geldim yarından itibaren paylaşıma başlayacağım yolumuz açık olsun

merhabalar arkadaşlar ad1 davetin için teşekkürler kısmetse buradan mezun olmak için geldim yarından itibaren paylaşıma başlayacağım yolumuz açık olsun

hoşgeldin kitkurdu... yarın tanıtırsın kendini artık...dileğin gerçek olsun ve burdan hep beraber mezun olalım

hayırlı akşamlar güzel hatunlar :) dasbam birtek seni görebilyorum aşağıda nasılsın ve nasıl gidiyor?
bu arada ben birkaç gündür nete bakamdım benim için yoğun ve yorucuydu yoksa takımımdan ayrı kalmam imkansız,açıkcası iki gündür yediğime pek dikkat edemedim malesef evde düzen bozulunca beslenme adına bende bir bakıma mecburi olarak dikkat edemedim,ama yarından itibaren eski bene dönüş yapıyorum,bu hafta sporada gidemedim üstüne üstelik adet dönemim geçti onun sıkıntısı derken dünden hafif başlayıp bugün şiddetini arttıran bir geniz ynmam var ve çok rahatsız ediyor,öksürtüyo ve biraz önce öksürmekten istifra ettim ( ben zaten birkaç günün yorgunluğunun çıkacağını biliyordum artık bi hal çaresine bakıcam....
bugün gelinimizle birlikte çarşıda gezdik kilo alımımdan dolayı kabanım bana dar olduğundan ee malum kışda bastırdı mecbur kendime bir kaban aldım,ama sinirde oldum,mağazaya girdik neyse beğendim görevli arkadaş gitti bedenimden bir büyük getirdi ve giydirdi,resmen orko gibi oldum ve ne dese beğenirsiniz:size çok yakıştı harika bir model çok şık oldunuz ve çok güzel taşıyosunuz üzerinizde...Aslında insanları bozmaktan hiç hoşlanmam ama hak ettiler.bende cevabı yapitırdım "sizin güzel dediğiniz buysa zevkinizi bir gözden geçirmek lazım" dedim tabi çok bozuldular ve bir takım özür mahiyetinde sözler sarfettiler...neyseki beden krizini aştık ve ürünü aldım
adcım yarn ben kilo bildirimi yapamayacağımdan bu akşam yazıyorum,çok veremedim aslında birkaç günün eksikliği 300 gr verebilmişim yani 82,2 kg

KIlzar nasılsınız?
Kilom 59 ..
Bildirim yapayım.
Bir kaç güne kadar olacak inşallah bilgisayarım.
Kaviasyona da gittim bu arada anlatacağım uzun uzun :)

günaydın kızlar

akşam yemeğim
1 kase çorba
2,5 dilim ekmek
3yk taze fasülye
biraz yoğurt

sahurda yediklerim
1 yumurta
zeytin
peynirli gözleme (hazır yufkadan)
biraz yoğurt

kilom sabah tartıldım 57,5 çıktı sürekli aç oldğum için mi böyle anlamadım

Son düzenleme:
afiyet olsun dosbacım.
hoşgeldin kitkurdu.

mrb kızlar nasılsınız dün girdim ama yazamadımm site bakımda diyoo yazdıklarımda silinde heppp
akşam yazacaktım hava berbattı fırtına yağmur doluu kantine gittik mahsur kaldık 15felan zor geldikk arabaya zor bindik elektirikler gittti hepp geldi jenratör var devreye giriyoo ama cokk fenaydı yayınlar bile gitti tvdee yani kötü bir geeydii balkondaki bütün eşyalar devrilmişş

dün neler yedim yazayımm
sabah 2dilimden ttost cavdar ekmeğiydi
öğlen mercimek corbası 1dilim ekmek
akşam 1tane patates dolmasıı,haydari
akşam 1bardak cay 1avuç kuruyemişş
1avuç cips

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…