• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yiğidi ödür hakkını yeme demişler ya kaptanım bu laf senin içinde biçilmiş kaftan bence bu yazın üzerine,ben yaklaşık 2 yıldan beri bu takımdayım ama listede varım yada yokum takip etmeye çalıştım ,yazamadığım zamanlarda oldu fakat nezaketinizin kaybolduğu bir an görmedim,pamuk kalpli kaptanım benimkeza eski kaptanımız melis de senin gibiydi adcım.tabiki yapmuş olduğn tüm eleştirilere katılıyorum,elimden geldiğince paylaşım ve yorumlarda bulunmayada gayret gösteriyorum kendi adıma,takımda bir kopukluk var,en basiti selam vermekten bile kaçınıyoruz bazen,aslında yazılacak olan kelime sadece birkaç kelimeden ibaret...
kendi adıma bu konuda daha hasas olacağım ve aynı hassasiyeti diğer arkadaşlarıanda bekliyorum,üzmeyelim kaptanımızı:43:

gerçekten katılıyorum melankolicim yazdıklarına
çok güzel yazmışsın:70:
nur,nihan,dosba,adcım hayırlı akşamlar hepinize
bugün nedense pek keyfim yok sanırım üşüttüm :((
midem bulanıyo özelliklede öksürürken :(( keza burun akıntısı....:43::2:
bugün düzenli beslenemedim hastalık fena vurdu beni..
sabah : bir muz
ara : bir kepekli galeta
ara: bir kepekli galeta
öğlen :2 bardak su,evde yemek yoktu bende halsiz olduğumdan yapamadım ama sıcak çorbayı çok aradım..iki dilim ekmeğe tost yaptım yağsız yanında da şekersiz çay
şimdi bir mandalina yerim
akşama ise çorba içerim yeter bana
canım bişey istemiyor çünkü:94:

geçmiş olsun canım geçmiş olsun kendine dikkat et

sağol nihancım,malesef yorgunluğa ve uykusuzluğa hiç bünyem dayanmıyor ve emen iflas ediyor,en kısa zamanda toparlarım inş
ben çıkıyorum biraz yrsam belki toparlarım yoksa çok fenayım:2:
tekrar gelirim bir kaç saate ,hayırlı akşamlar :79:

melankoli canım geçmiş olsun mandalina yiyorsun ama istersen biraz daha fazla meyve ye bu aralar...ii geleceğine inanıyorum
boğaz ağrın varsa süt ve zencefil tavsiye ederim
hoş artık her kanalda her ot bi işe yarar hale geldi... türk milleti abartmadan yapamıyor işte...bildiğimiz bilmediğimiz herşeyi uygular olduk :))
neyse ben yine de bi türk olarak tavsiye edeyim :9:

eşimin projesi kabul görmüş 6 aydır uğraşıyordu keyfimiz yerine geldi...eee bi türk olarak bunu kutlamak lazım :7: :66: yemeğe çıkıyoruz :56:
kaçamak yapmayacağım demiştim bugün ama inan eşim için çok önemliydi böyle bi günde diyet desem çok bozulur :19: bu nedenle en hafif menüyü seçeceğim inş. ona çaktırmadan :34:

nur seni çok iyi anlıyorum canım...gelip yazabilmen bile çok ii...çnk ekran baş ağrısını iice artırıyor... kendimden biliyorum ama Allah eşime ve onun gibi çok çalışanlara yardım etsin

merhaba arkadaşlar ben pisboğazlının tekiyim kaçamak yaptım ve kilo veremedim . utanıyorum
:17:
merhaba ferihan :) estğ. canım kendini öyle tanıtma bence,hepimiz bazı dönemlerde kaçamak yaptık ama bunu en kısa zamanda telafi emeye gayret göster canım,utanılcak bir durum da söz konusu değil biz yabancımıyız:44:

takımımıza ya nazar değdi yada bu sitenin yavaşlaması sinirlerimizi bozdu :)) yani kendi adıma söleyim sinir oluyorum bu kadar yavaş bi kk'ya
eskiden böle değildi şimdi sayfalar arası geçiş bile zor

melankoli canım geçmiş olsun mandalina yiyorsun ama istersen biraz daha fazla meyve ye bu aralar...ii geleceğine inanıyorum
hoş artık her kanalda her ot bi işe yarar hale geldi... türk milleti abartmadan yapamıyor işte...bildiğimiz bilmediğimiz herşeyi uygular olduk :))

eşimin projesi kabul görmüş 6 aydır uğraşıyordu keyfimiz yerine geldi...eee bi türk olarak bunu kutlamak lazım :7: :66: yemeğe çıkıyoruz :56:
kaçamak yapmayacağım demiştim bugün ama inan eşim için çok önemliydi böyle bi günde diyet desem çok bozulur :19: bu nedenle en hafif menüyü seçeceğim inş. ona çaktırmadan :34:
meyveyi evet arttırsam iyi olur ma pekte iştahım yok midem bulanıyor sürekli :((
akşama sıcak süte hatme çiçeği demleyip içecem öksürüğe birebir (birçok kez denedim ) bu ot konusunda çok haklısın her yerde otlr ve yararları :1:
projenin kabul görmesine sevindim bir türk olarak hatta gurur duydum,tebrikler dosbam,bu akşamın keyfini çıkar bence tabi abrymadan :))
sen zaten ölçünü bilirisn tatlım:56::34:

merhaba kızlar nasılsınız maaşallah tam gaz devam ediyorsunuz diyete ben çok kilo aldım maalesef inanın şimdi kıymetinizi çok daha iyi anlıyorum hemen hemen her hafta diyete başlayıp ilk fersatta bozuyorum bir daha ki haftaya 1kilo daha almış olarak giriyorum offf off neyse sizler neler yapıyorsunuz

yiğidi ödür hakkını yeme demişler ya kaptanım bu laf senin içinde biçilmiş kaftan bence bu yazın üzerine,ben yaklaşık 2 yıldan beri bu takımdayım ama listede varım yada yokum takip etmeye çalıştım ,yazamadığım zamanlarda oldu fakat nezaketinizin kaybolduğu bir an görmedim,pamuk kalpli kaptanım benimkeza eski kaptanımız melis de senin gibiydi adcım.tabiki yapmuş olduğn tüm eleştirilere katılıyorum,elimden geldiğince paylaşım ve yorumlarda bulunmayada gayret gösteriyorum kendi adıma,takımda bir kopukluk var,en basiti selam vermekten bile kaçınıyoruz bazen,aslında yazılacak olan kelime sadece birkaç kelimeden ibaret...
kendi adıma bu konuda daha hasas olacağım ve aynı hassasiyeti diğer arkadaşlarıanda bekliyorum,üzmeyelim kaptanımızı:43:
melankolim normalde unutkan bir insanımdır,yani bazı durumlarda anlam veremiyorum ama unutuyorum işte hatta burda o gün yazdığınız birşeyi bile size tekrar sorabilirim ki sormuşluğum olmuştur. demem o ki bu yoğunluğumda ve unutkanlığımla bile bazı şeyleri farkedebiliyorum. (hepimiz farkediyoruz,ama uygulama sıfır:))) burada sadece yazışarak arkadaşlıklar kurduk, kimimiz kalıcı oldu gönlümüzde kimisi kalmak istemedi.herşey bir yana yazarak bile olsa, hani tam anlamıyla olamaz belki ama anlayabiliyoruz birbirimizi. kim samimi kim değil belli oluyor gerçekten. artık çözebiliyorum,buraya yazmadığınızda neden yazmadığınızı az çok anlayabiliyorum çünkü aynı duyguları hemen hemen bende yaşıyorum. sizlerin sorunlarınızda bir arkadaşınız olarak yazılarımla yanınızda olmayı istiyorum, ama burası zayıflama yarıması ve herkesin eleştirilere açık olması gerekiyor. kuralları uygulamak zorundayız ve ben bu kuralları sizlere hatırlatmak ve gerekli müdaheleleri yapmak zorundayım.kırmadığıma sevindim,güzel benzetmen içinde teşekkürler melankolim biz hepimiz pamuk kalpliyiz.
sağol kaptancım:69::69:
amin inş. kabul olmuştur.
bu arada bende çabuk parlarım ya bu huyumu hiç sevmiyorum
inşallah canım. huyumu aynen bende sevmiyorum nihancım. ama eskiye göre daha iyiyim şükürler olsun,geçen dosbayada yazdım kendimi ifade edebilmeyi yeni öğreniyorum diye,inşallahda böyle gidecek, yaş ilerledikçe özgüveni artıyor insanın. insanlar beni kırdıkları zaman bende onları kırmaya çalışmadan umurumda olmadıklarını gösterebiliyorum, ama biraz daha zamana ihtiyacım var sistem tam oturmadı. :))
öğlen :2 bardak su,evde yemek yoktu bende halsiz olduğumdan yapamadım ama sıcak çorbayı çok aradım..iki dilim ekmeğe tost yaptım yağsız yanında da şekersiz çay
ah gülüüüüm kıyamam yaa. neyse en azından tost yemişsin hayatım hiçbirşey yememekten iyidir. afiyet olsun, bol bol dinlen. geçmişolsun iyi akşamlar canım.
1 yufkadan:78::78:
nasıl olcak kaptanım sordum bile:37::37:
ya bide bu akşam günüm var gezmeğe gitçem:78::78::78:
sana önceden verdiğim bir cevabı vermek istiyorum ''kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi ''bacuum.:9:
dur ama bu işi çözecem yakında asıl cevabı ozaman söylerim. misafire giderken evde azda birşeyler ye ekmek olmasın,birde normal çay yerine içebilirsen yeşil çay iç derim.
adcım valla yemeğe sende gel hatta takımca gelin isterim...
bana zaten mutfak işi versinler zevkle :))
bugün baskülde birazcık inmiş gördüm kendimi ama daha fazlam var :((
zamanla olacak inş.
yediklerime dikkat ettim bugün akşama kaçamağım olmaz inş.
yazılanlara baktım takımıma bi eleştiri yapayım istedim :5: ama en başta kendime :14:
genelde kilosunu yazmış bi de yediklerini yazmış çıkmış...
valla sabahları nihan sonrasında ad ve neysecim götürüyor gibime geldi takımı...
masalcım hep olurdu şimdi pc yok...
elacımda şu günlerde rahatsız sanırım
kendimi zaten biliyorum...
bence motivasyonun artması için sadece kaptanım değil herkes birbirini eleştirsin...bana biri çok yemişsin deyince hemen toparlıyorum ama benimde birilerini uyarmam gerekiyo...
herkes bu kuralı biliyor ama uygulama bu aralar biraz düşmüş...
naçizane dosba böle düşünüyor kimseyi kırmak istemem ama kızlar bu hafta kimse çok güzel kilo verememiş bence sebebi kopmalardan gibi...
neyse çok konuştum
valla dosbacım gelmesi iyi olurdu,bir arada toplanırdık ama malesef şartlar el vermiyor. ama sende bu marifet varken gelmiş olsakda sadece bizim takımı değil bütün grupları aradan çıkarırsın o kesin.
eleştirme konusu bu kadar konuşulmuşken umarım halolur ama herzaman hem dobra olup,hemde tatlı olabilmeyi başarmalıyız yani mümkünse hani vardır ya öğretirken düşündürüyor diye bir laf öyle olsun,yani sen çok yedin sen az yedin demek pek bir işe yaramıyor zaten bunun karşı tarafta farkında birazda kendimizden birşeyler katalım bence.
ben herkesin bundan sonra daha dikkatli olacağına inanıyorum.
canım değişik bir şeyler denemen iyi olur bence. 3+1 formülünü de beğendim:) bence en başta akşamları ekmeği kes. sadece sabah ve çok gerekirse öğlen ekmek ye. bu bile ark eder gibi geliyor bana.
kesinlikle haklısın, akşam ekmeği çıkarmalıyım hayatımdan, çıkarıcam inşallah. 3+1 formülü vay ismide oldu sayende,patenti bana ait ama. çok tutarsa sıkıntı olmasın:9:
Kesinlikle canım insanın motivasyonuda gidiyor böyle bi durumda
KPSS belasına başladım netten ders dinlemeye başlıyorum ama inanın tam olarak dinlemiş değilim
Anlayamıyorum gün ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor
sabah kalkıyorum ev işi yemek ilayda yorgunluktan bitap düşüp yatağa
çok sıkıldım her gün aynı sıkıntı

canım biliyormusun beyin yorgunluğu vücut enerjimizin %50 sinde fazlasını alıyor,sen sürekli düşünen bir insansın kafana çok takıyorsun sürekli düşünmekten vücudunda yorgun düşüyor,bende öyleyim,bende sürekli düşünen bir insanım ve sürekli yorgunum,beynim vücut enerjimi bitiriyor, o yüzden çok düşünme sadece yaşa yani bazı zamanlarda.bak netten şu yazıyı buldum siteyide ekliyorum, bende uygun zamanımda bakıcam.

Doktora tezi hazırlayan ve her gün İngilizce kelime ezberlemeye çalışan bir öğretim görevlisi , Tiens firmasına ait Lesitinli kalisyum takviyesi kullanmıştır .İlk günlerde 40 kelime ezberleme kapasitesi zaman içinde 800 kelimeye çıkmıştır .Vücudun ihtiyacı olan bu takviye ile sizde unutkanlık ve beyin yorgunluğu gibi şikayetlerden kurtulabilirsiniz.

UNUTKANLIK VE BEYN YORGUNLUU

canlar neredeyse 1 saattir bu yazıyı yazmaya çalışıyorum, çıkış saatimde geldi.
hepinizi öpüyorum yarın konuşuruz inşallah.

iyi akşamlar arkadaşlarım.kaptanım bana yılbaşı hediyeleri için kendimi tanıtmamın gerektiğini belirten bir mesaj yazmamı rica etmiş.kendisine ilgisi için çok teşekkür ediyorum.canım kaptanım benim.nelerden hoşlandığımı yazmam gerekiyor sanırım.güzel olan herşeyi seviyorum.her bayan gibi giyim,takı,kıyafet,kozmetik favorilerim.açık tenli bir bayanım.sizden gelecek her hediyenin başımın üzerinde yeri var.şimdiden teşekkür ediyorum.sizleri seviyorum.

tebrik ederim canım.eşinin projesinin kabul edilmnesine çok sevindim.iyi eğlenceler sana ve afiyet olsun

sanırım akşamı bekliyorsun kitkurdu ne zaman geleceksin hayatım gün bitti valla. :12:
oruçluydum ramazan borcu muharrem sevabı derken okuldan geldim üşüyüncede sızıp kalmışım.özür kaptanım.
bugün okuldan eve 50 dakika yürüdüm.oruç olduğum için akşam sebze ağırlıklı beslendim ama suyu az içtim.

kaptanımında ıznıyle ızınlıyım ama bırseyler yazmamı engellemıcek sanırım :) :) :)
Rejımım ıyı gıdıyor yalnız hesap kıtaba dayanıyor onu yersem neyden kıscam sunu alırsam neyden kescem derken kendımı kalem defterde buluyorum her ogun yemeden once :) :)
İşin en komıgı yemeklerımı hesaplayıp ona gore yasamak
yalnız acayıp keyıflı ıkı gundur aynen uyguluyorum gunduzlerı az yıyorum
bu arada dıyetısyenden sıze tuyolarımızı yazayım
kızlar aksam 6 dan sonra yenmez lafı tamamen bır psıkolojık durunm benım doktorum eger aksam 6 da yersen gece yada yatmadan once asırı acıkırsın dedı ve ben 8 gıbı yemegımı yıyorum sonra meyvemı yıyorum ayrıca en ıyısıde yatmadan ıkı saat once herseyı bıtırıyorum
Ayrıca gunde 3 3.5 lt suyunda cok buyuk bır avantajı yokmus bana dedıgı 2 lt ondan sonrasında zorlamanın manası yok
Dıger bır konuysa meyveler :)
gunde dort porsıyon meyve yenmelıymıs rejımlerde :)
Bunun gıbı bır suru sey :)
Yalnız su yasımda ne dıetler ne doktorlargordum ama ılk defa bır doktorun bana YICEKSIN SEDA dedıgını duydum :)
VE gercekden tok olarak rejım yapıyorum
KAdının bır cok hastasıyla tanısdım hepsı mukemmel sonuclar alan ınsanlarkı en yakını patronumun esı 10 kılo vermıs ama sankı dersın ıkıye bolunmus :D
20 kg gıbı duruyor :)
Ayrıca benı en cok mutlu eden kemık yapım olculdu ve rahatladım
hanı vardırya 1.65 boy yazınca dırek sana verırler 55 kg olmalısın yazısını o tamamen ınce kemıklıler ıcın
Doktorum 1.65 boya maksımum 60 olmalısın dedı ve 60da senı cok zayıf gosterır ıdealın 63 65 arası olcak bak goruceksın dedı ben baya bır ınanmayınca :)
Bunun gıbı seyler
hep merak ederdım bu ender sarac ve bunun gıbı dıyetısyenler ne yapıyor dıye
gercekden uygulamaları sahane eger etrafınızda bu sekılde dıyetısyenler varsa bence deneyın derım
En onemlısı artık ıyıyım yemeklerımı yedıkten sonra kusmuyorum yada ortalıkta aclıkdan sınırlenmıyorum
PArtımı var doktorumu arıyorum aksam bole boleyemek var bugun neyı azaltayım aksam ne yıyım dıye super cıdden :)
GElısmelerı yazarım sıze tekrardan :)

yazılanlara baktım takımıma bi eleştiri yapayım istedim :5: ama en başta kendime :14:
genelde kilosunu yazmış bi de yediklerini yazmış çıkmış...
valla sabahları nihan sonrasında ad ve neysecim götürüyor gibime geldi takımı...
masalcım hep olurdu şimdi pc yok...
elacımda şu günlerde rahatsız sanırım
kendimi zaten biliyorum...
bence motivasyonun artması için sadece kaptanım değil herkes birbirini eleştirsin...bana biri çok yemişsin deyince hemen toparlıyorum ama benimde birilerini uyarmam gerekiyo...
herkes bu kuralı biliyor ama uygulama bu aralar biraz düşmüş...
naçizane dosba böle düşünüyor kimseyi kırmak istemem ama kızlar bu hafta kimse çok güzel kilo verememiş bence sebebi kopmalardan gibi...
neyse çok konuştum
dosbacım, ne kadar iyi yapmışsın bu eleştiriyi yapmakla.. ve şunu da söylemeliyim kendine haksızlık etme lütfen. şu sıralar takımda izinli olarak yer alıyorsun ve paylaşımın gerçekten çok çok iyi. takımı götürenler arasında sen de varsın bence. takıma nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum. bir ara bilgisayarın başına oturabildiğimde sayfalarca okurdum da ancak takıma yetişebilirdim. şimdi ise bazen benim de uğrayasım gelmiyor. yani kızlar emin olun benim de bir sürü işim var. asumanın da bir sürü işi var. herkesin bir sürü işi var ama bu takımdan faydalanmak istiyorsak biz de burası için bir şeyler yapmalıyız diye düşünüyorum. arada fırsatınız olduğunda diğer takımları da gezin. çoğu bizim kadar aktif değil. takımımızın kıymetini bilelim kızlar.

ufaklığı sallıyormusun yoksa kendiliğinden uyuyormu rabiacım.
ben 1-2 haftadır gerçekten yoğun olduğum için istediğim kadar paylaşımda bulunamıyorum ama bunun asıl suçlusu sitedir ki hemen hemen her yazdığım yazıda ya bakımda diyor ya yada uzun bir süre yazdığımı göndermeye çalışıyor falan filan yani beni çok oyalıyor hemen tıkır tıkır yazsam yazılarımda gitse çok rahat olacak.
takımda hepimiz biliyoruz ki biraz kopukluklar var. ben bunu sitenin bakım sürecine bağlıyorum ki o yüzden şu anda pek birşey demek istemiyorum. yani geliniyor sadece 1 kere yazıp çıkılıyor,tamam işi olabilir net gitmiş olabilir ama bunun hergün olmaması gerekiyor. diyorum ya sitenin bakım süreci geçsin diye bekliyorum en fazla 1-2 hafta daha idare ederim ama sonrasında paylaşımı gerçekten az olan sadece gelip tek bir yazı yazan arkadaşların izne ayrılmasını ricaedeğim,baktık takım azalıyor,en fazla sonunda takım kapanır. ama ben çaba sarfedip karşımdakinin zahmete girmediğini görünce üzülmüyor değilim.
herkes görevini yerine getirse keşke. :(
canım oğlanı sallayarak uyutmuyorum. yanına uzanıyorum. oğlan da debelene debelene ancak uyuyor.
canım site konusunda haklısın. bazen ben de azap çekiyorum 2 satır cevabı gönderebilmek için. kaptan olarak sana güvenimiz sonsuz canım, kararına da katılıyorum. birkaç hafta süre tanıman iyi olur. sonra duruma bakarsın.

geçmiş olsun melankoli. umarım şimdi daha iyisindir.

merhaba arkadaşlar ben pisboğazlının tekiyim kaçamak yaptım ve kilo veremedim . utanıyorum
:17:
ferihan naptın sen:20: 2 haftadır süper gidiyordun. nazar mı değdi yaw?

dosbacım, tebrik ederim canım. projeniz hayırlı olsun. umarım güzel bir akşam yemeği yemişsindir.:97:

kesinlikle haklısın, akşam ekmeği çıkarmalıyım hayatımdan, çıkarıcam inşallah. 3+1 formülü vay ismide oldu sayende,patenti bana ait ama. çok tutarsa sıkıntı olmasın:9:
canlar neredeyse 1 saattir bu yazıyı yazmaya çalışıyorum, çıkış saatimde geldi.
hepinizi öpüyorum yarın konuşuruz inşallah.
:16::16: ilahi asumancım:) güldürdün beni. 3+1 formülü hoşuna gitti demek. bakarsın diyet sektöründe çığır açarsın değil mi:)
iyi geceler sana canım.

menümü bir yazayım, yoksa unutuyorum:

kahvaltı: yarım dilim kek, 1 kk peynir, 3 zeytin. 2 minik dilim ekmek.:26:
ara: 1 elma, 1 mandalina
öğle: brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa adaçayı
ara: 2 çatal revani
akşam: 1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası, yarım karnıyarığın sadece içi.
akşam2: salata fasulyeli
ara: 1 kupa form çayı, 1 elma

1 tane portakalım var onu yiyeceğim. sonra da yatarım inşallah.

sabah çok oldu farkındayım. kaçtı ucu.

Back