Allah kabul etsin canım ne güzel tuttunuz oruçlarınızı...benim daha bugün bitti reglim...
yiğidi ödür hakkını yeme demişler ya kaptanım bu laf senin içinde biçilmiş kaftan bence bu yazın üzerine,ben yaklaşık 2 yıldan beri bu takımdayım ama listede varım yada yokum takip etmeye çalıştım ,yazamadığım zamanlarda oldu fakat nezaketinizin kaybolduğu bir an görmedim,pamuk kalpli kaptanım benimkeza eski kaptanımız melis de senin gibiydi adcım.tabiki yapmuş olduğn tüm eleştirilere katılıyorum,elimden geldiğince paylaşım ve yorumlarda bulunmayada gayret gösteriyorum kendi adıma,takımda bir kopukluk var,en basiti selam vermekten bile kaçınıyoruz bazen,aslında yazılacak olan kelime sadece birkaç kelimeden ibaret...
kendi adıma bu konuda daha hasas olacağım ve aynı hassasiyeti diğer arkadaşlarıanda bekliyorum,üzmeyelim kaptanımızı
nur,nihan,dosba,adcım hayırlı akşamlar hepinize
bugün nedense pek keyfim yok sanırım üşüttüm(
midem bulanıyo özelliklede öksürürken( keza burun akıntısı.... :2:
bugün düzenli beslenemedim hastalık fena vurdu beni..
sabah : bir muz
ara : bir kepekli galeta
ara: bir kepekli galeta
öğlen :2 bardak su,evde yemek yoktu bende halsiz olduğumdan yapamadım ama sıcak çorbayı çok aradım..iki dilim ekmeğe tost yaptım yağsız yanında da şekersiz çay
şimdi bir mandalina yerim
akşama ise çorba içerim yeter bana
canım bişey istemiyor çünkü:94:
merhaba ferihan :) estğ. canım kendini öyle tanıtma bence,hepimiz bazı dönemlerde kaçamak yaptık ama bunu en kısa zamanda telafi emeye gayret göster canım,utanılcak bir durum da söz konusu değil biz yabancımıyız:44:merhaba arkadaşlar ben pisboğazlının tekiyim kaçamak yaptım ve kilo veremedim . utanıyorum
meyveyi evet arttırsam iyi olur ma pekte iştahım yok midem bulanıyor süreklimelankoli canım geçmiş olsun mandalina yiyorsun ama istersen biraz daha fazla meyve ye bu aralar...ii geleceğine inanıyorum
boğaz ağrın varsa süt ve zencefil tavsiye ederim
hoş artık her kanalda her ot bi işe yarar hale geldi... türk milleti abartmadan yapamıyor işte...bildiğimiz bilmediğimiz herşeyi uygular olduk :))
neyse ben yine de bi türk olarak tavsiye edeyim
eşimin projesi kabul görmüş 6 aydır uğraşıyordu keyfimiz yerine geldi...eee bi türk olarak bunu kutlamak lazımyemeğe çıkıyoruz
kaçamak yapmayacağım demiştim bugün ama inan eşim için çok önemliydi böyle bi günde diyet desem çok bozulurbu nedenle en hafif menüyü seçeceğim inş. ona çaktırmadan
melankolim normalde unutkan bir insanımdır,yani bazı durumlarda anlam veremiyorum ama unutuyorum işte hatta burda o gün yazdığınız birşeyi bile size tekrar sorabilirim ki sormuşluğum olmuştur. demem o ki bu yoğunluğumda ve unutkanlığımla bile bazı şeyleri farkedebiliyorum. (hepimiz farkediyoruz,ama uygulama sıfır:))) burada sadece yazışarak arkadaşlıklar kurduk, kimimiz kalıcı oldu gönlümüzde kimisi kalmak istemedi.herşey bir yana yazarak bile olsa, hani tam anlamıyla olamaz belki ama anlayabiliyoruz birbirimizi. kim samimi kim değil belli oluyor gerçekten. artık çözebiliyorum,buraya yazmadığınızda neden yazmadığınızı az çok anlayabiliyorum çünkü aynı duyguları hemen hemen bende yaşıyorum. sizlerin sorunlarınızda bir arkadaşınız olarak yazılarımla yanınızda olmayı istiyorum, ama burası zayıflama yarıması ve herkesin eleştirilere açık olması gerekiyor. kuralları uygulamak zorundayız ve ben bu kuralları sizlere hatırlatmak ve gerekli müdaheleleri yapmak zorundayım.kırmadığıma sevindim,güzel benzetmen içinde teşekkürler melankolim biz hepimiz pamuk kalpliyiz.yiğidi ödür hakkını yeme demişler ya kaptanım bu laf senin içinde biçilmiş kaftan bence bu yazın üzerine,ben yaklaşık 2 yıldan beri bu takımdayım ama listede varım yada yokum takip etmeye çalıştım ,yazamadığım zamanlarda oldu fakat nezaketinizin kaybolduğu bir an görmedim,pamuk kalpli kaptanım benimkeza eski kaptanımız melis de senin gibiydi adcım.tabiki yapmuş olduğn tüm eleştirilere katılıyorum,elimden geldiğince paylaşım ve yorumlarda bulunmayada gayret gösteriyorum kendi adıma,takımda bir kopukluk var,en basiti selam vermekten bile kaçınıyoruz bazen,aslında yazılacak olan kelime sadece birkaç kelimeden ibaret...
kendi adıma bu konuda daha hasas olacağım ve aynı hassasiyeti diğer arkadaşlarıanda bekliyorum,üzmeyelim kaptanımızı
inşallah canım. huyumu aynen bende sevmiyorum nihancım. ama eskiye göre daha iyiyim şükürler olsun,geçen dosbayada yazdım kendimi ifade edebilmeyi yeni öğreniyorum diye,inşallahda böyle gidecek, yaş ilerledikçe özgüveni artıyor insanın. insanlar beni kırdıkları zaman bende onları kırmaya çalışmadan umurumda olmadıklarını gösterebiliyorum, ama biraz daha zamana ihtiyacım var sistem tam oturmadı. :))sağol kaptancım
amin inş. kabul olmuştur.
bu arada bende çabuk parlarım ya bu huyumu hiç sevmiyorum
ah gülüüüüm kıyamam yaa. neyse en azından tost yemişsin hayatım hiçbirşey yememekten iyidir. afiyet olsun, bol bol dinlen. geçmişolsun iyi akşamlar canım.nur,nihan,dosba,adcım hayırlı akşamlar hepinize
öğlen :2 bardak su,evde yemek yoktu bende halsiz olduğumdan yapamadım ama sıcak çorbayı çok aradım..iki dilim ekmeğe tost yaptım yağsız yanında da şekersiz çay
sana önceden verdiğim bir cevabı vermek istiyorum ''kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi ''bacuum.1 yufkadan:78::78:
nasıl olcak kaptanım sordum bile
ya bide bu akşam günüm var gezmeğe gitçem:78::78::78:
valla dosbacım gelmesi iyi olurdu,bir arada toplanırdık ama malesef şartlar el vermiyor. ama sende bu marifet varken gelmiş olsakda sadece bizim takımı değil bütün grupları aradan çıkarırsın o kesin.adcım valla yemeğe sende gel hatta takımca gelin isterim...
bana zaten mutfak işi versinler zevkle :))
bugün baskülde birazcık inmiş gördüm kendimi ama daha fazlam var(
zamanla olacak inş.
yediklerime dikkat ettim bugün akşama kaçamağım olmaz inş.
yazılanlara baktım takımıma bi eleştiri yapayım istedimama en başta kendime
genelde kilosunu yazmış bi de yediklerini yazmış çıkmış...
valla sabahları nihan sonrasında ad ve neysecim götürüyor gibime geldi takımı...
masalcım hep olurdu şimdi pc yok...
elacımda şu günlerde rahatsız sanırım
kendimi zaten biliyorum...
bence motivasyonun artması için sadece kaptanım değil herkes birbirini eleştirsin...bana biri çok yemişsin deyince hemen toparlıyorum ama benimde birilerini uyarmam gerekiyo...
herkes bu kuralı biliyor ama uygulama bu aralar biraz düşmüş...
naçizane dosba böle düşünüyor kimseyi kırmak istemem ama kızlar bu hafta kimse çok güzel kilo verememiş bence sebebi kopmalardan gibi...
neyse çok konuştum
kesinlikle haklısın, akşam ekmeği çıkarmalıyım hayatımdan, çıkarıcam inşallah. 3+1 formülü vay ismide oldu sayende,patenti bana ait ama. çok tutarsa sıkıntı olmasıncanım değişik bir şeyler denemen iyi olur bence. 3+1 formülünü de beğendim:) bence en başta akşamları ekmeği kes. sadece sabah ve çok gerekirse öğlen ekmek ye. bu bile ark eder gibi geliyor bana.
Kesinlikle canım insanın motivasyonuda gidiyor böyle bi durumda
KPSS belasına başladım netten ders dinlemeye başlıyorum ama inanın tam olarak dinlemiş değilim
Anlayamıyorum gün ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor
sabah kalkıyorum ev işi yemek ilayda yorgunluktan bitap düşüp yatağa
çok sıkıldım her gün aynı sıkıntı
melankoli canım geçmiş olsun mandalina yiyorsun ama istersen biraz daha fazla meyve ye bu aralar...ii geleceğine inanıyorum
boğaz ağrın varsa süt ve zencefil tavsiye ederim
hoş artık her kanalda her ot bi işe yarar hale geldi... türk milleti abartmadan yapamıyor işte...bildiğimiz bilmediğimiz herşeyi uygular olduk :))
neyse ben yine de bi türk olarak tavsiye edeyim
eşimin projesi kabul görmüş 6 aydır uğraşıyordu keyfimiz yerine geldi...eee bi türk olarak bunu kutlamak lazımyemeğe çıkıyoruz
kaçamak yapmayacağım demiştim bugün ama inan eşim için çok önemliydi böyle bi günde diyet desem çok bozulurbu nedenle en hafif menüyü seçeceğim inş. ona çaktırmadan
dosbacım, ne kadar iyi yapmışsın bu eleştiriyi yapmakla.. ve şunu da söylemeliyim kendine haksızlık etme lütfen. şu sıralar takımda izinli olarak yer alıyorsun ve paylaşımın gerçekten çok çok iyi. takımı götürenler arasında sen de varsın bence. takıma nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum. bir ara bilgisayarın başına oturabildiğimde sayfalarca okurdum da ancak takıma yetişebilirdim. şimdi ise bazen benim de uğrayasım gelmiyor. yani kızlar emin olun benim de bir sürü işim var. asumanın da bir sürü işi var. herkesin bir sürü işi var ama bu takımdan faydalanmak istiyorsak biz de burası için bir şeyler yapmalıyız diye düşünüyorum. arada fırsatınız olduğunda diğer takımları da gezin. çoğu bizim kadar aktif değil. takımımızın kıymetini bilelim kızlar.yazılanlara baktım takımıma bi eleştiri yapayım istedimama en başta kendime
genelde kilosunu yazmış bi de yediklerini yazmış çıkmış...
valla sabahları nihan sonrasında ad ve neysecim götürüyor gibime geldi takımı...
masalcım hep olurdu şimdi pc yok...
elacımda şu günlerde rahatsız sanırım
kendimi zaten biliyorum...
bence motivasyonun artması için sadece kaptanım değil herkes birbirini eleştirsin...bana biri çok yemişsin deyince hemen toparlıyorum ama benimde birilerini uyarmam gerekiyo...
herkes bu kuralı biliyor ama uygulama bu aralar biraz düşmüş...
naçizane dosba böle düşünüyor kimseyi kırmak istemem ama kızlar bu hafta kimse çok güzel kilo verememiş bence sebebi kopmalardan gibi...
neyse çok konuştum
canım oğlanı sallayarak uyutmuyorum. yanına uzanıyorum. oğlan da debelene debelene ancak uyuyor.ufaklığı sallıyormusun yoksa kendiliğinden uyuyormu rabiacım.
ben 1-2 haftadır gerçekten yoğun olduğum için istediğim kadar paylaşımda bulunamıyorum ama bunun asıl suçlusu sitedir ki hemen hemen her yazdığım yazıda ya bakımda diyor ya yada uzun bir süre yazdığımı göndermeye çalışıyor falan filan yani beni çok oyalıyor hemen tıkır tıkır yazsam yazılarımda gitse çok rahat olacak.
takımda hepimiz biliyoruz ki biraz kopukluklar var. ben bunu sitenin bakım sürecine bağlıyorum ki o yüzden şu anda pek birşey demek istemiyorum. yani geliniyor sadece 1 kere yazıp çıkılıyor,tamam işi olabilir net gitmiş olabilir ama bunun hergün olmaması gerekiyor. diyorum ya sitenin bakım süreci geçsin diye bekliyorum en fazla 1-2 hafta daha idare ederim ama sonrasında paylaşımı gerçekten az olan sadece gelip tek bir yazı yazan arkadaşların izne ayrılmasını ricaedeğim,baktık takım azalıyor,en fazla sonunda takım kapanır. ama ben çaba sarfedip karşımdakinin zahmete girmediğini görünce üzülmüyor değilim.
herkes görevini yerine getirse keşke.
geçmiş olsun melankoli. umarım şimdi daha iyisindir.nur,nihan,dosba,adcım hayırlı akşamlar hepinize
ferihan naptın senmerhaba arkadaşlar ben pisboğazlının tekiyim kaçamak yaptım ve kilo veremedim . utanıyorum
dosbacım, tebrik ederim canım. projeniz hayırlı olsun. umarım güzel bir akşam yemeği yemişsindir.:97:eşimin projesi kabul görmüş 6 aydır uğraşıyordu keyfimiz yerine geldi...eee bi türk olarak bunu kutlamak lazımyemeğe çıkıyoruz
kesinlikle haklısın, akşam ekmeği çıkarmalıyım hayatımdan, çıkarıcam inşallah. 3+1 formülü vay ismide oldu sayende,patenti bana ait ama. çok tutarsa sıkıntı olmasın
canlar neredeyse 1 saattir bu yazıyı yazmaya çalışıyorum, çıkış saatimde geldi.
hepinizi öpüyorum yarın konuşuruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?