Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun melankoli. umarım şimdi daha iyisindir.

teşekkür ederim neyneysecim ve diğer geçmiş olsun diyen arkadaşlarada;
nerdeyse 5 saat uyumuşum ama uyandığımda çok kötüydüm midem felaket bulantım var ama ortada birşey yok o derece yani,öksürük desen iflahımı kesti keza burun akıntısı ve aksırmaa:2:sanırım fena üşüttüm şimdi de sırtımdan doğru ağrı vuruyo nefes alırken anlam veremedim
sanırım en son öğlen yemek yedim şimdi iki kase limonlu arpa şehriyeli yoğurtlu çorba içtim inş. şifa olur...

şifa olsun melankoli canım. sen çok fena üşütmüşsün. bol bol dinlenmeye çalış demekten başka öaresi yok. sıcak çorbanın da tesiri olur inşallah canım.

menün gayet güzel olmuş kahvaltın da çok değil bence,tabi o iki çatal revani haricinde,aslında meyvelerle vücüt şeker eksikliğini gideriyor ama o kadar da olsun

revani ikramdı canım. aslında 2 koca dilimdi. 1 dilimini oğluma yedirdim ancak 2 lokma kaldı yemedi. ben de nefsimi körlettim:) 2 küçük çatalcık yedim ve 1 dilim kaldı.

neyneysecim canım sana iyi akşamlar,ben çıkıyorum duramıyorum daha fazla,en güzeli namazımı kılar yatarım tekrar,görüşürüz şeker :))

günaydıııııınnnnn
nasılsınız canlarım ?
bakıyorum dün gece kaynatmışsınız... melankoli canım nasıl oldun ??
neysecim afiyet olsun 2 çataldan bişi olmaz
bana gelince kaçırdım hiç anlatmayayım ...sonra sinemaya gittik akşam geç geldim eve...
kahvaltımı yaptım canım hiç bişi istemiyo ( 1 zeytin 1/2dilim peynir 1/2dilim ekmek çay

amin inşALLAH neyneysecim,geçen haftasonum ders sitresiyle geçti bu hafta yatarak şansa bak bendeki ama bunada şükür
canım insanoğlu işte her zaman farklı bir şey çıkıyor:) yine de sağlık gibisi yok değil mi?

ikram olduunu bilmiyordum ama o zaman oğluşuna yarasın,iradenede kocaman maşallah
teşekkür ederim canım:) ikram da olsa kaçınmak lazım ama olmuyor maalesef. yine de çok şükür iyi sıyırdım sanırım, altın altın bakıyordu bana revaniler

günaydın dosbacım. ben iyiyim çok şükür. yarın sınava girecem o biraz germeye başladı, bakalım hayırlısı. kaçırsan da güzel bir kutlama yapmışsınız belli canım. bugün dengelersin inşallah. bu sefer hangi filme gittiniz? maşallah yaw sık sık sinemaya gidiyorsunuz

günaydın sevgili takımım. yeni uyandık sayılır, gerçi yarım saat olmuş. şimdi ballı limonlu sıcak suyumu içiyorum. sonra da kahvaltıya bir şeyler düşünüyorum bakalım.

rabiacım bugün erkencisin canım günaydın.
daha önce dikkatimi çekmedi ballı limonlu suya yenimi başladın, kahvaltıyı şimdiye kadar yapmışsındır afiyet olsun canım.
bende şimdilik buralardayım,bugün biraz durgunum nedense kendimi halsiz hissediyorum.

neysecim ankarada yapılacak pek bişi yok sinemayıda seviyoruz... newyorkta beş minareye gittik... fikrimi sorarsan çok beğenmedim...içi boş gibi geldi bana...
adcım sanada günaydın :)) evet ğlen oldu dimi??
hafta sonu olduğu için sessizleşmiş yine...
ballı limonlu suyu aslında bende seviyordum ama bıraktım
bugün hala bişi yemedim aslında dışarı çıkmıştım canım neler neler çekti ama ben dur dedim :)) uzun zaman sonra dur diyebilmek bile başarı benim için :))
neyse ara yaparmıyım bilmiyorum ama öğle yemeğinde çorba ve karnabahar düşünüyorum

selam kızlar, ben 5. takımın şişkosu shelly. Hedefim 60 kilo, başlangıç 75 kilo. iki ay olacak ama ben daha 3 kilo verebildim. buna rağmen geçen hafta hemen hergün kaçamak yaptım ve bir haftada 300 gramını geri aldım. Ben pis şişkonun tekiyim. Benimle dalga geçer misiniz :)

Bu haftayı kendime "merhamet yok" haftası ilan ediyorum. Hergün spor, sıfır kaçamak ve doğru beslenmeyle haftaya tam 70 kiloya inmek istiyorum. bütün kadınlar kulübü duysun :)

günaydın dosbam,geceleri ben olamıyorum malesef ama,takımımızda yinede bir sohbet oluyor geceleri. güzel bir haber ve güzel bir gece. bu gibi durumlarda her zaman dikkat etmek lazım derim ama olan oldu tadını yaşa pişmanlıkla köreltme derim. afiyet olsun. :13:
canım hoşgeldin dün akşam yazını gördüm ama malesef yazamadım,artık çıkmam gerekiyordu kusura bakma. nasılsın emirelcim,çocuklar nasıl,sanırım 2 taneydi senin. özlettiniz kendinizi abla kardeş,acıbiber nasıl anladığım kadarıyla bu sıralar kitap kurdu oldu.:)) kilo almana üzüldüm, alması kolay vermesi zor olay.istersen takıl bizimle,ilk fırsatta listeyede girersin. :13:
teşekkürederim reyhanım
merhaba arkadaşlar ben pisboğazlının tekiyim kaçamak yaptım ve kilo veremedim . utanıyorum
seni gidi pis boğazlı seniii... birazdan geliyorum yanına. :))
bu yazıyı rabianın alıntısında farkettim hayatım görmemişim tebrik ederim dosbacım. bu ne projesiydi hatırlatsana hayatım,ama sanırım işin içinde yabancılarda var,Türk olarak gururlandığına göre,öyleyse 2 kere tebrik ederim. yemek olayındaki düşüncemi yukarıda yazdım zaten.:))
nur seni çok iyi anlıyorum canım...gelip yazabilmen bile çok ii...çnk ekran baş ağrısını iice artırıyor... kendimden biliyorum ama Allah eşime ve onun gibi çok çalışanlara yardım etsin
amiiinnnnn.
ricaederim hayatım. orucunu Allah kabul etsin inşallah. hem oruç,hem soğuk birde üstüne yürüyüş yormuş seni,dinlenebilmişsindir umarım. yemek hafif olmuş ama su olayını çözebilirsen harika olur,gerçi bende sen gibiyim çok fazla su olayım yok malesef ama aldığım cezadan sonra her fırsatta içmeye çalışıyorum artık. :)))
canım dün karşılaşırız belki dedim ama olmadı sorun değil. sadece kurallarımızdan bahsetmek istiyorum. öncelikle ilk kuralımız bol paylaşım yapmaktır. bizlerle yediğin herşeyi paylaşmanı istiyoruz. yediklerin içtiklerin,yaptığın aktiviteler diyeti ilgilendiren herşeyi. bunun yanında bizlerin yazdığı yazılara da yorumlar yazmanı istiyoruz. amaç birbirimize motivasyon sağlamak. bu da sohbetsiz olmuyor malesef.
ilk 1 hafta deneme süren,paylaşımların iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınırsın,her cuma kilo bildirim günümüzdür saat 11.30 a kadar kilonu bildirmeni istiyoruz.(bunu bir yere kaydedersen sevinirim)
ha birde öncelikli olarak kendini tanıtırsan sevinirim,boy,yaş ve kilo birde adını söylersen sakıncası olur mu. olursada problem yok:)) öpüyorum canım.

aşk olsun sedacım,olumu hiç izinli olabilirsin ama sen bu takımın bir üyesisin istediğin zaman gelip yazabilme hakkına sahipsin. canım aslında her diyetisyenin uygulaması farklı olabiliyor ama genelde hepside aç kalmamak gerektiğini savunuyor. anlaşılan sen bu diyetisyenden epey memnunsun canım sevindim. inşallah da güzel birsonuç elde edeceksin. gelişmeleri bekliyoruz. paylaşımların için sağol hayatım.
dosbacığımın bu yazısına cevap verdim ama senin cevabını görünce eksik bıraktığımı anladım .dosbanın paylaşımları konusunda yaptığın yoruma ve diğer yorumlarına kesinlikle katılıyorum rabiacım.
canım benim oğlumda aslında bizim yatağımızda uyumayı seviyor ama bazen gelip salla diyor şu sıralar favorisi laminant üzerinde uyumak. :)) 3+1 formülü umarım ilk olarak bende işe yarar,tabii tam anlamıyla uygulayabilirsem. sektörede el atarız artık. :))
bana göre çok olmamış sabah kahvaltın,sen regl dönemlerinde bile dikkat etmiş insanın, ayda 1 kerede olsun artık diyorum, ama tabi sen az yemeğe alıştığın için çok gelmiş olabilir.
revani olayında da tebrik ediyorum

[

asumancım günaydın diyeli epey olmuş:) ben de siteye girdikten sonra kahvaltımı yaptım ve açtım müziği evi topladım. iyi oldu baya. hem de hareket ettim.
ballı limonlu suyu hep içiyorum aslında. başlarda menüme yazıyordum şimdi üşengeçlikten yazmıyorum.sabahları hiçbirşey yemeden 1 tatlı kaşığı bal ve yarım limonu ister ılık suya atarak ister sıcak suda içiyorsun. sonra 20 dk yine bir şey yiyip içmek yok. ben bağışıklık sistemim de kuvvetlenir düşüncesiyle terk etmedim. metabolizma için de iyi olduğunu söylüyorlar.

adcım cevap verdiğin için teşekkürler beni unutmamamışsınız takımda boş yer varsa bende katıla bilirmiyim

canım, alıntıları okumak iyi oluyor. ben de dün dosbanın yazısını öyle farkettim. bazen aynı anda yazıyoruz ve sayfa atlayınca o arada kaçabiliyor.
bizim oğlan kendi yatağında yatmakla ilgili bir sorun yaşamıyor ama uykuya dalması çook uzun sürüyor maalesef. bu uyku meselesi en sevmediğim konulardandır. yemeği bile bu kadar problem etmiyorum. abartısız 1 saatten fazla uğraştığım oluyor. sağa dönüyor sola dönüyor. bir şeyler anlatıyor. uyumamak için elinden geleni yapıyor velhasılı kelam. benimki öyle laminatta falan uyur mu bilmiyorum:) bıraksan 12'ye kadar oturabilir ya. hatta o vakitten sonra uyutmak istesen yine seni 1 saat uğraştırabilir. küçücük boyuyla bu enerji nerden geliyor anlamıyorum ki.
bana da çok gelmemişti aslında kahvaltım canım sofradan kalktığımda Allahım ne çok yedim midem şişti durumu olmadı kek yeyince ekmeği kesebilirdim, sadece o noktada kendime kızdım. o da biraz kilo verememenin motivasyonsuzluğu ile oldu. ayrıca canım yorumlaman çok iyi oldu kendimi iyi hissettim şimdi. çok teşekkürler.

slm kızlar nasılsınız bugün sabah kahvaltı yapıp carşıya cıktık yeni geldikk bakayımm dedimm
gecmişe bakacağımm buğün hediyelerimi tamamladım pazartesi göndereceğimm eşim yok sonra cünkü biraz erken olcak ama
yediklerimii yazayımm
sabah kahvaltı normaldi ama ekstra bikaç parça sucuklu yumurtaa
öğlen dışarda kumpirr
akşamı hafif atlatırım inş
[/URL][/IMG]
bunlarda hediyelerimm telden cekince bozuk cıktı fotograf makinemiz bozuldu(50:

günaydıııııınnnnn
nasılsınız canlarım ?
bakıyorum dün gece kaynatmışsınız... melankoli canım nasıl oldun ??
biraz geç cvp ama hayırlı aklamlar diye başlayayım :)) dünden bugüne pek değişiklik yok sadece midem bulanmıyo o kadar tüm kemiklerm ağrıyor ama dinleniyorum bol bol inş. bir kaç güne birşeyciğim kalmaz :))
gerçekten de öyle neyneysecim tam işler yolunda diyorum ki bir şey ekleniyor ama bunada şükür,her şeyin başı sağlık gerisi zaten bir şekilde halloluyor :2:
bende gitmiştim o filme ve açıkcası film başladığında kardeşime neler olacağını söylemiştim o yüzden pek severek izleyemedim,filmde kopukluklar vardı ve saçma bitti,tavsiye etmem,şimdi ise av kapanıydı yanılmıyorsam filmin ismi iyleşeyim ona gidecem:98:

Ad1 cim
saol cnm
tabıkı yenı seyler onerdıkce doktorum bende sıze yazarım seve seve
yeterkı bırılerıne bıraz yardımcı olayım ohh ne guzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…