geçmiş olsun melankoli. umarım şimdi daha iyisindir.
menün gayet güzel olmuş kahvaltın da çok değil bence,tabi o iki çatal revani haricinde,aslında meyvelerle vücüt şeker eksikliğini gideriyor ama o kadar da olsunmenümü bir yazayım, yoksa unutuyorum:
kahvaltı: yarım dilim kek, 1 kk peynir, 3 zeytin. 2 minik dilim ekmek.:26:
ara: 1 elma, 1 mandalina
öğle: brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa adaçayı
ara: 2 çatal revani
akşam: 1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası, yarım karnıyarığın sadece içi.
akşam2: salata fasulyeli
ara: 1 kupa form çayı, 1 elma
1 tane portakalım var onu yiyeceğim. sonra da yatarım inşallah.
sabah çok oldu farkındayım. kaçtı ucu.
şifa olsun melankoli canım. sen çok fena üşütmüşsün. bol bol dinlenmeye çalış demekten başka öaresi yok. sıcak çorbanın da tesiri olur inşallah canım.
ikram olduunu bilmiyordum ama o zaman oğluşuna yarasın,iradenede kocaman maşallahrevani ikramdı canım. aslında 2 koca dilimdi. 1 dilimini oğluma yedirdim ancak 2 lokma kaldı yemedi. ben de nefsimi körlettim:) 2 küçük çatalcık yedim ve 1 dilim kaldı.
canım insanoğlu işte her zaman farklı bir şey çıkıyor:) yine de sağlık gibisi yok değil mi?amin inşALLAH neyneysecim,geçen haftasonum ders sitresiyle geçti bu hafta yatarak şansa bak bendeki ama bunada şükür
teşekkür ederim canım:) ikram da olsa kaçınmak lazım ama olmuyor maalesef. yine de çok şükür iyi sıyırdım sanırım, altın altın bakıyordu bana revanilerikram olduunu bilmiyordum ama o zaman oğluşuna yarasın,iradenede kocaman maşallah
günaydın dosbacım. ben iyiyim çok şükür. yarın sınava girecem o biraz germeye başladı, bakalım hayırlısı. kaçırsan da güzel bir kutlama yapmışsınız belli canım. bugün dengelersin inşallah. bu sefer hangi filme gittiniz? maşallah yaw sık sık sinemaya gidiyorsunuzgünaydıııııınnnnn
nasılsınız canlarım ?
bakıyorum dün gece kaynatmışsınız... melankoli canım nasıl oldun ??
neysecim afiyet olsun 2 çataldan bişi olmaz
bana gelince kaçırdım hiç anlatmayayım ...sonra sinemaya gittik akşam geç geldim eve...
kahvaltımı yaptım canım hiç bişi istemiyo( 1 zeytin 1/2dilim peynir 1/2dilim ekmek çay
günaydın dosbam,geceleri ben olamıyorum malesef ama,takımımızda yinede bir sohbet oluyor geceleri.günaydıııııınnnnn
nasılsınız canlarım ?
neysecim afiyet olsun 2 çataldan bişi olmaz
bana gelince kaçırdım hiç anlatmayayım ...sonra sinemaya gittik akşam geç geldim eve...
kahvaltımı yaptım canım hiç bişi istemiyo( 1 zeytin 1/2dilim peynir 1/2dilim ekmek çay
canım hoşgeldin dün akşam yazını gördüm ama malesef yazamadım,artık çıkmam gerekiyordu kusura bakma. nasılsın emirelcim,çocuklar nasıl,sanırım 2 taneydi senin. özlettiniz kendinizi abla kardeş,acıbiber nasıl anladığım kadarıyla bu sıralar kitap kurdu oldu.:)) kilo almana üzüldüm, alması kolay vermesi zor olay.istersen takıl bizimle,ilk fırsatta listeyede girersin. :13:merhaba kızlar nasılsınız maaşallah tam gaz devam ediyorsunuz diyete ben çok kilo aldım maalesef inanın şimdi kıymetinizi çok daha iyi anlıyorum hemen hemen her hafta diyete başlayıp ilk fersatta bozuyorum bir daha ki haftaya 1kilo daha almış olarak giriyorum offf off neyse sizler neler yapıyorsunuz
teşekkürederim reyhanımiyi akşamlar arkadaşlarım.kaptanım bana yılbaşı hediyeleri için kendimi tanıtmamın gerektiğini belirten bir mesaj yazmamı rica etmiş.kendisine ilgisi için çok teşekkür ediyorum.canım kaptanım benim.nelerden hoşlandığımı yazmam gerekiyor sanırım.güzel olan herşeyi seviyorum.her bayan gibi giyim,takı,kıyafet,kozmetik favorilerim.açık tenli bir bayanım.sizden gelecek her hediyenin başımın üzerinde yeri var.şimdiden teşekkür ediyorum.sizleri seviyorum.
seni gidi pis boğazlı seniii... birazdan geliyorum yanına. :))merhaba arkadaşlar ben pisboğazlının tekiyim kaçamak yaptım ve kilo veremedim . utanıyorum
bu yazıyı rabianın alıntısında farkettim hayatım görmemişim tebrik ederim dosbacım. bu ne projesiydi hatırlatsana hayatım,ama sanırım işin içinde yabancılarda var,Türk olarak gururlandığına göre,öyleyse 2 kere tebrik ederim. yemek olayındaki düşüncemi yukarıda yazdım zaten.:))melankoli canım geçmiş olsun mandalina yiyorsun ama istersen biraz daha fazla meyve ye bu aralar...ii geleceğine inanıyorum
boğaz ağrın varsa süt ve zencefil tavsiye ederim
hoş artık her kanalda her ot bi işe yarar hale geldi... türk milleti abartmadan yapamıyor işte...bildiğimiz bilmediğimiz herşeyi uygular olduk :))
neyse ben yine de bi türk olarak tavsiye edeyim
eşimin projesi kabul görmüş 6 aydır uğraşıyordu keyfimiz yerine geldi...eee bi türk olarak bunu kutlamak lazımyemeğe çıkıyoruz
kaçamak yapmayacağım demiştim bugün ama inan eşim için çok önemliydi böyle bi günde diyet desem çok bozulurbu nedenle en hafif menüyü seçeceğim inş. ona çaktırmadan
amiiinnnnn.nur seni çok iyi anlıyorum canım...gelip yazabilmen bile çok ii...çnk ekran baş ağrısını iice artırıyor... kendimden biliyorum ama Allah eşime ve onun gibi çok çalışanlara yardım etsin
ricaederim hayatım. orucunu Allah kabul etsin inşallah. hem oruç,hem soğuk birde üstüne yürüyüş yormuş seni,dinlenebilmişsindir umarım. yemek hafif olmuş ama su olayını çözebilirsen harika olur,gerçi bende sen gibiyim çok fazla su olayım yok malesef ama aldığım cezadan sonra her fırsatta içmeye çalışıyorum artık. :)))oruçluydum ramazan borcu muharrem sevabı derken okuldan geldim üşüyüncede sızıp kalmışım.özür kaptanım.
bugün okuldan eve 50 dakika yürüdüm.oruç olduğum için akşam sebze ağırlıklı beslendim ama suyu az içtim.
aşk olsun sedacım,olumu hiç izinli olabilirsin ama sen bu takımın bir üyesisin istediğin zaman gelip yazabilme hakkına sahipsin. canım aslında her diyetisyenin uygulaması farklı olabiliyor ama genelde hepside aç kalmamak gerektiğini savunuyor. anlaşılan sen bu diyetisyenden epey memnunsun canım sevindim. inşallah da güzel birsonuç elde edeceksin. gelişmeleri bekliyoruz. paylaşımların için sağol hayatım.kaptanımında ıznıyle ızınlıyım ama bırseyler yazmamı engellemıcek sanırım :) :) :)
Rejımım ıyı gıdıyor yalnız hesap kıtaba dayanıyor onu yersem neyden kıscam sunu alırsam neyden kescem derken kendımı kalem defterde buluyorum her ogun yemeden once :) :)
İşin en komıgı yemeklerımı hesaplayıp ona gore yasamak
yalnız acayıp keyıflı ıkı gundur aynen uyguluyorum gunduzlerı az yıyorum
bu arada dıyetısyenden sıze tuyolarımızı yazayım
kızlar aksam 6 dan sonra yenmez lafı tamamen bır psıkolojık durunm benım doktorum eger aksam 6 da yersen gece yada yatmadan once asırı acıkırsın dedı ve ben 8 gıbı yemegımı yıyorum sonra meyvemı yıyorum ayrıca en ıyısıde yatmadan ıkı saat once herseyı bıtırıyorum
Ayrıca gunde 3 3.5 lt suyunda cok buyuk bır avantajı yokmus bana dedıgı 2 lt ondan sonrasında zorlamanın manası yok
Dıger bır konuysa meyveler :)
gunde dort porsıyon meyve yenmelıymıs rejımlerde :)
Bunun gıbı bır suru sey :)
Yalnız su yasımda ne dıetler ne doktorlargordum ama ılk defa bır doktorun bana YICEKSIN SEDA dedıgını duydum :)
VE gercekden tok olarak rejım yapıyorum
KAdının bır cok hastasıyla tanısdım hepsı mukemmel sonuclar alan ınsanlarkı en yakını patronumun esı 10 kılo vermıs ama sankı dersın ıkıye bolunmus
20 kg gıbı duruyor :)
Ayrıca benı en cok mutlu eden kemık yapım olculdu ve rahatladım
hanı vardırya 1.65 boy yazınca dırek sana verırler 55 kg olmalısın yazısını o tamamen ınce kemıklıler ıcın
Doktorum 1.65 boya maksımum 60 olmalısın dedı ve 60da senı cok zayıf gosterır ıdealın 63 65 arası olcak bak goruceksın dedı ben baya bır ınanmayınca :)
Bunun gıbı seyler
hep merak ederdım bu ender sarac ve bunun gıbı dıyetısyenler ne yapıyor dıye
gercekden uygulamaları sahane eger etrafınızda bu sekılde dıyetısyenler varsa bence deneyın derım
En onemlısı artık ıyıyım yemeklerımı yedıkten sonra kusmuyorum yada ortalıkta aclıkdan sınırlenmıyorum
PArtımı var doktorumu arıyorum aksam bole boleyemek var bugun neyı azaltayım aksam ne yıyım dıye super cıdden :)
GElısmelerı yazarım sıze tekrardan :)
dosbacığımın bu yazısına cevap verdim ama senin cevabını görünce eksik bıraktığımı anladım .dosbanın paylaşımları konusunda yaptığın yoruma ve diğer yorumlarına kesinlikle katılıyorum rabiacım.dosbacım, ne kadar iyi yapmışsın bu eleştiriyi yapmakla.. ve şunu da söylemeliyim kendine haksızlık etme lütfen. şu sıralar takımda izinli olarak yer alıyorsun ve paylaşımın gerçekten çok çok iyi. takımı götürenler arasında sen de varsın bence. takıma nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum. bir ara bilgisayarın başına oturabildiğimde sayfalarca okurdum da ancak takıma yetişebilirdim. şimdi ise bazen benim de uğrayasım gelmiyor. yani kızlar emin olun benim de bir sürü işim var. asumanın da bir sürü işi var. herkesin bir sürü işi var ama bu takımdan faydalanmak istiyorsak biz de burası için bir şeyler yapmalıyız diye düşünüyorum. arada fırsatınız olduğunda diğer takımları da gezin. çoğu bizim kadar aktif değil. takımımızın kıymetini bilelim kızlar.
canım oğlanı sallayarak uyutmuyorum. yanına uzanıyorum. oğlan da debelene debelene ancak uyuyor.
canım site konusunda haklısın. bazen ben de azap çekiyorum 2 satır cevabı gönderebilmek için. kaptan olarak sana güvenimiz sonsuz canım, kararına da katılıyorum. birkaç hafta süre tanıman iyi olur. sonra duruma bakarsın.
ilahi asumancım:) güldürdün beni. 3+1 formülü hoşuna gitti demek. bakarsın diyet sektöründe çığır açarsın değil mi:)
iyi geceler sana canım.
bana göre çok olmamış sabah kahvaltın,sen regl dönemlerinde bile dikkat etmiş insanın, ayda 1 kerede olsun artık diyorum, ama tabi sen az yemeğe alıştığın için çok gelmiş olabilir.menümü bir yazayım, yoksa unutuyorum:
kahvaltı: yarım dilim kek, 1 kk peynir, 3 zeytin. 2 minik dilim ekmek.:26:
ara: 1 elma, 1 mandalina
öğle: brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa adaçayı
ara: 2 çatal revani
akşam: 1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası, yarım karnıyarığın sadece içi.
akşam2: salata fasulyeli
ara: 1 kupa form çayı, 1 elma
1 tane portakalım var onu yiyeceğim. sonra da yatarım inşallah.
sabah çok oldu farkındayım. kaçtı ucu.
asumancım günaydın diyeli epey olmuş:) ben de siteye girdikten sonra kahvaltımı yaptım ve açtım müziği evi topladım. iyi oldu baya. hem de hareket ettim.rabiacım bugün erkencisin canım günaydın.
daha önce dikkatimi çekmedi ballı limonlu suya yenimi başladın, kahvaltıyı şimdiye kadar yapmışsındır afiyet olsun canım.
bende şimdilik buralardayım,bugün biraz durgunum nedense kendimi halsiz hissediyorum.
canım, alıntıları okumak iyi oluyor. ben de dün dosbanın yazısını öyle farkettim. bazen aynı anda yazıyoruz ve sayfa atlayınca o arada kaçabiliyor.bu yazıyı rabianın alıntısında farkettim hayatım görmemişim tebrik ederim dosbacım. dosbacığımın bu yazısına cevap verdim ama senin cevabını görünce eksik bıraktığımı anladım .dosbanın paylaşımları konusunda yaptığın yoruma ve diğer yorumlarına kesinlikle katılıyorum rabiacım.
canım benim oğlumda aslında bizim yatağımızda uyumayı seviyor ama bazen gelip salla diyor şu sıralar favorisi laminant üzerinde uyumak. :)) 3+1 formülü umarım ilk olarak bende işe yarar,tabii tam anlamıyla uygulayabilirsem. sektörede el atarız artık. :))
bana göre çok olmamış sabah kahvaltın,sen regl dönemlerinde bile dikkat etmiş insanın, ayda 1 kerede olsun artık diyorum, ama tabi sen az yemeğe alıştığın için çok gelmiş olabilir.
revani olayında da tebrik ediyorum
biraz geç cvp ama hayırlı aklamlar diye başlayayım :)) dünden bugüne pek değişiklik yok sadece midem bulanmıyo o kadar tüm kemiklerm ağrıyor ama dinleniyorum bol bol inş. bir kaç güne birşeyciğim kalmaz :))günaydıııııınnnnn
nasılsınız canlarım ?
gerçekten de öyle neyneysecim tam işler yolunda diyorum ki bir şey ekleniyor ama bunada şükür,her şeyin başı sağlık gerisi zaten bir şekilde halloluyor :2:canım insanoğlu işte her zaman farklı bir şey çıkıyor:) yine de sağlık gibisi yok değil mi?
teşekkür ederim canım:) ikram da olsa kaçınmak lazım ama olmuyor maalesef. yine de çok şükür iyi sıyırdım sanırım, altın altın bakıyordu bana revaniler
günaydın dosbacım. ben iyiyim çok şükür. yarın sınava girecem o biraz germeye başladı, bakalım hayırlısı. kaçırsan da güzel bir kutlama yapmışsınız belli canım. bugün dengelersin inşallah. bu sefer hangi filme gittiniz? maşallah yaw sık sık sinemaya gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?