Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

peki kaç dk haslamak gerekiyor? uzun mu süresi düdüklüye mi koyayım..
salatasını çok duydum denemek istiyorum acıkcası... glutensiz erişte yok yani görmedim hic ama kendimiz yapabiliyoruz dogrusu ben hic denemedim.. erişte değil de tel şehriyem var onunlada deneyebilirim... dur bakalım begenirsem bende müdavimi olurum..:) teşekkür ettim
ben hiç yapmadım yeşil mercimek bilmiyorum canım

ya bu hızlı cvp yazma şeysi yok alıntılayınca çıkıyor cvp panali sizdede öylemi

bende yapmadım bakalım neyneyseyi deneyip yapıcam bi ara... evet cnm site alt üst gene.. ben alıntı yap diyerek yazdıgım icin herseferinde bi problem yasatmadı bana..
haklısın valla site baya kasar oldu.. ama en azından masal a yarıcak yoksa ders çalısacagı yok
iyi dileklerin umarım gerçekleşir bakalım kısmet:) bi tedavi var mı bilmiyorum drumun soyledigi ihtimaller bunlar.. anne de de aynı problem oldugu icin kansızlık + erken menopoz.. ve genclik regl donemlerimiz annemin anlattıgına göre aynı.. ha kadın doguma tee 18yasında 1kere gitmstm ultrasonda hersey normal demslerdi ama bilmiyoruz yinede.. tabi bu beni korkutmaya yetiyor bile.. umaırm olmaz...evlenirsem bigun ozaman gidicem kadındoguma bidaha eger boyle bi tahlil ogrenme sekli varsa mutlaka bilmek isterim...
bu arada bu sabaha göre 2.2kg verdim belkide dun adam gibi bisi yemedigim icin... yarın da umarım bu kiloda olurum.. ama sanırm olmasam bile bugün aç yasamadıgım icin max 200gr falan eklenr sanırm... bakalım yarın ne olcak...
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...m-hakkinda-09-aralik-2010-a.html#post16566310
kızlar uyarıyı gördünüzmü bilmem ama ben yazayım dedim bakım olcakmış ben kaçtım öptüm hepinizi
cnm bilgilendirdiğin icin cok saol:) ii ki erken girmisim yoksa yazdıklarım kalacaktı ortada

sana bol bol yiyecek çeşidi hatırlatmak lazım en saglıklılarından önce meyve balık şimdi yumurta:):)
cnm arayıp haber vericek zaten, mutlaka yazarım... bende ona öyle diyince oda direk muş mardin olmasın o demişti.. dogrusu bi kuzeni ankda suan,abisi de denizlide yapmış.. böyle karambol ogrenicez yazarım mutlaka...
cnm ben suan zaten ylisanstan özel ogrenci olarak ders alıyorum 1tane.. subatta okul biterse tarihlendirmede ylisans yapıcam, özetle tarihi eser yaş tayini, işte adli tıp ölüm zamanı belirleme vs gibi, ışık ya da ısıyla yaş tayini yapma...malum ozon tabakası delindiginden beri artık karbon14e okadar güven kalmadı, bunlarda alternatif yöntemler..
ama esas hayalim hep uçaklar oldu.. odam bile parlement mavisi, duvarlarda ucak posterleri maketler falan... ailem antyada, ant havaalanındaki bikac havayolu şirketi subatta muhendis alımı yapacak diye duydum... cv yollıcam bakalım bi havuza düssün de... eger olursa ylisansı iptal edip gidebilrmde... herşey muallakta.. ha neden havayolu şirketi, çünkü tav havalimanlarına girmek için 5yıllık calısma gecmisi gerekiyor, tav a girmeye calısıcam o yuzden... bakalım kısmet... ha tabi iş bulamazsam dersanede fen bilg ogretmenli yaparım nası olsa tecrübe referans vs var da, odemeleri tam diil...
Kızlar ben kaçtım ..
Duş alıp yemeğe gideceğim oradan kütüphaneye.
Bilgisayarımı da yanıma alacağım ama bakmazsam iyi olacak.
Görüşmek üzere ..
umarım yanına almazsın laptopu da ders calısırsın
İlk mesajı ben mi yazdım diye baktım önce
Ben de bilemeyince ki genelde bilemiyorum buraya soruyorum.
Ve Başta Neyneyse olmak üzere güzel güzel yemek tarifleri geliyor
bende bayaa yemek yaparım da bazı gıdaları pek tüketmedigimden bilmiorum:) saolsun bu konuda neyneyse yardımda bulunacak bayaa bi:):)

bakım varmış ama ben girdim bakalım mesajım ulaşacak mı size...
öncelikle nihancım canım üzülme...hepimiz sınavlardan geçiyoruz...sabret...biliyorum acı çekerken birinden bunları duymak bazen hoş olmuyor...belki içinden nerden bileceksiniz dersin ama yinede senin için elimden dua etmek gelir bunu yapacağım

bana gelince hepinize cevap yazmadığımı gördüm çnk sizin yazdığınızda burda olmuyorum sonrasında da çok birikmiş oluyor yazamıyorum
en kısa zamanda buna çözüm bulcam :))
yediklerim ise karışık 1 kepçe çorba içtim
2 tane kadın budu köfte yedim
ve 4 çeşit salata vardı sadece tatlarına baktım çnk yağlı idi...
üzerinede 1 süt tatlısı yedim
akşamda çorba ve salata yedim ekmek almadım
eşimle yeni bi çin çayı keşfettik onu içmeye gittik...rahatlattı...
sanırım yatmadan da 1 mandalina belki 1 elma yerim

Canlarım merhabalar ben hala kendimi toplamaya çalışıyorum baş ağrım resmen yapıştı bana gitmek bilmiyor ilaç içemiyorum midem kötü
dra gidiyorum birsürü ilaç verip yolluyor beni eve bununla yaşamaya alışacaksın diyor tamam alışırımda arada bi uğrasa razıyım bir geldimi 1 hafta 10 gün beni bırakmıyor napacağımı bilemedim
allahtan hafifledi önceki gibi şiddetli değil hafif ağrıyla geçiriyorum
Sizler nasılsınız bi yaramazlık yoktur inş.
cumartesi günü misafirim var yarın hazırlık yapacam ama daha sık gelmeye çalışacağım

fiyuce,haşlanması uzun sürmüyor canım. kesinlikle düdüklüyü falan batırmaya değmez:) hatta biraz fazla haşla elinin altında bulunsun. bence şehriye ile de olabilir. biraz hayal gücüne kalmış bence:) misafir falan yoksa ben deneme yapmayı seviyorum, sana da tavsiye edebilirim

nurcuğum ne kadar uzun sürdü bu başağrısı canım. sağlıktan önemli bir şey yok aslında insan bunu anlıyor dönüp dönüp. geçmiş olsun canım.

Kızlar 1 saat çalıştık çalışmadık.
Yarın ki sınavdan cidden korkuyorum ama konuları bile bilmiyoruz derslere gitmemiştik pek farklı şube de olunca ..
Yemek konusunda cidden çok faydalarınız Fiyucecim ..
Yumurtayı yazdım kenara .
Bugün akşam da ..
3 yemek kaşığı pilavla haşlama tavuk yedim.
Menülerim iyi gibi dimi:)

Ne istediğini bilmen çok güzeel.
Peki mennun musun bölümünden?
Benim aklımda hala bölüm değiştirsem düşüncesi var da ..

Evet canım migren kriz şeklinde geldiği zaman süresi uzuyor
1 ay sürdüğünü hatırlıyorum ama şiddeti bu kadar fazla değildi daha azdı o zaman oruç tuttuğum için girmişti şu anki sinirle birlikte geldi o yüzdende çok rahatsız ediciydi

Yok mu bir çaresi bunun?
Bir kere gördüm migren krizine giren birisini o günden bu yana çok korkarım.

Yok mu bir çaresi bunun?
Bir kere gördüm migren krizine giren birisini o günden bu yana çok korkarım.

yok canım ne yazık ki
ben 7 yıldır çekiyorum ilk ilaç tedavisi ile başladık 3 yıl aynı ilacı kullandım bağımlılık yapıyor diye bıraktırdı drum daha sonra akapunktur oldum 1 yıl yine sonuç sıfır
en son evlendiğim yıl bi ilaç kullandım hem faydasını göremedim hemde kilo aldım böyle çekiyorum işte ağrı geldiğinde kendimi kaybediyorum 2 gün sonra kafamın acısı başlıyor yerlere vurmaktan artık

menüm:

kahvaltı: sosisli yumurta, peynir ve 1 dilimden az fazla ekmek
ara: 1 hurma ve 1 mandalina
öğle: hamsi ve soğan
ara: 1 kupa yeşil çay, 1 maden suyu
ara: ayva ve portakal ve 1 kase nar
akşam: salata

sabah 1 lokma kendi yaptığım simitten ve yarım da kurabiye yedim. oğlum çok iştahsız diye ona yapıyorum. 1 tane simit anca yiyor.

Afiyet olsun canım
çocuk için bişey yapmıyorum artık ben çünkü o azıcık yiyor kalan herşeyi ben yiyorum

beslenmen çok güzel canım,tebrikler :)
kızlar iyi akşamlar,vaktim kısıtlı o yüzden geçmişe bakıp yorumlarda bulunamadım (
neler yediğimi yazayım önce
kahvaltı : 2 bardak su, yarım kase k-fleks yarım yağlı sütle
ara: 1 kepekli galeta
fındıklı kapiçino
öğle : bir kase çorba 2 dilim ekmek ve bool salata eşliğinde
ara : malesef yapamdım
akşam : 1,5 kepçe çorba ve yarım dilim ekmekle 14 tane hamsi yedim
hacdan gelen tandığı ziyarete gittik ailece orda 2 hurma ve bir yaprak sarması yedim
biraz öncede son aramı yaptım bir mandalina :))

bu arada kilo bildirimide yapayım 82,5 (
belki vermişimdir ama sabah tartıldığım için ve yarın da mail atamayacağım için verdiysem haftaya eklenir diye düşündüm :))
herkeze iyi geceler...

not : sitenin bu halini hiç sevemedim ...

melankoli hoşgeldin. sınav yaklaştıkça stresin arttı sanırım. senin de beslenmen iyi olmuş. bu kapiçino hazır karışımlar sanırım değil mi? onların kalorisi biraz fazla değil mi canım?

kaptancım hic uyumadım.. dus alıp okula gidicem, belki de uyumadıgım icin bilmiyorum... kil an itibariyle 66.9 üzgünüm dünkü gibi 66.6 çıkmadı

gene de ii olsa gerek regl olmsaydım gecen hafta 67.6falandım çünkü....
şimdi acil cıkmam lazım...oglen gelnce direk yatarım sanırm... aksama dogru ugrarım... öptüm hepinizi....

bu arada askerlik yeri belli oldu....
‎14'üncü Mknz. P. Tug. Komutanlığı KARS

üzgünüm 59

Fiyucecim hayırlı olsun bakalım umarım iyi olur gittiği yer ..
Emin ol doğuda bazı yerler batıdan daha rahat birliğine göre değişecektir.
Ne zaman gidiyor?

yok canım öyle dermiyim beni rahatlatmak için yazıyorsun sonuçta sağol arkadaşım benim
arabayı servise göndermiş eşim bizle ilgili problem değilmiş arabanın sigortalarında problem varmış. çok şükür bizden değil yoksa bu kadar borcun içinde nasıl öderdik.

ay canım ya çok çok geçmiş olsun şu mübarek günün hatrına inş geçer
hasta halinle misafirmi kabul ettin canım ya Allah kolaylık versin...
afiyet olsun masalcım
sınavın güzel geçer umarım

afiyet olsun tatlım
afiyet olsun canım sitenin bu halini bende sevmedim yazdığım bu alıntılar gitmez inş. artık alıntı yapmaya bile korkuyo insan
kim di askere giden firuze söylemişindir ama ben kaçırmışım kusura bakma canım ya

günaydııııııınnnnnn
nasılsınız şekerler...bugün bildirim var dimi?? hadi hepinizin yüzü gülsün inş.
bana gelince sabitledim sanırım kilomu değişen bişi yok...
şimdilik böle iyiyim bi süre sonra dönmeyi düşünüyorum
nurcum canım çok üzüldüm benimde kuzenimde var çok zor olduğunu biliyorum şifa diliyorum canım

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
4 tane çinekop balığı(küçüklerdi)bol yeşillikli salata, domates
1 dilim ekmek

ara öğün
biraz armut ve portakal

sabah
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı ve çay

bu arada kilom 58 sabah tarıldığımda dün tarıldığımda 57.9 du ama bu sabah 100 gr oynamış nedense
kaptanım 58 yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…