- 31 Temmuz 2007
- 825
- 24
- 643
- 39
afiyet olsun canım.
yeşil mercimeğin pişireceğin kadarını yıka. sonra suyla haşla siyah suyu çıksın. haşladıktan sonrası hayal gücüne kalmış. ben salatama katıyorum mesela. veya çorbası yapılıyor soğanlı falan. ya da erişteyle bir yemeği var ama glutensiz erişte bulabiliyor musun bilmiyorum? haşlayıp çerez gibi bile yiyebilirsin, ben çok severim yeşil mercimeği.
peki kaç dk haslamak gerekiyor? uzun mu süresi düdüklüye mi koyayım..
salatasını çok duydum denemek istiyorum acıkcası... glutensiz erişte yok yani görmedim hic ama kendimiz yapabiliyoruz dogrusu ben hic denemedim.. erişte değil de tel şehriyem var onunlada deneyebilirim... dur bakalım begenirsem bende müdavimi olurum..:) teşekkür ettim
ben hiç yapmadım yeşil mercimek bilmiyorum canım
ya bu hızlı cvp yazma şeysi yok alıntılayınca çıkıyor cvp panali sizdede öylemi
bende yapmadım bakalım neyneyseyi deneyip yapıcam bi ara... evet cnm site alt üst gene.. ben alıntı yap diyerek yazdıgım icin herseferinde bi problem yasatmadı bana..
ben bu siteden artık birşey anlayamıyorum,çok yorucu oldu, çok yavaşladı. cevap yazma panelini göremedim alta biryerlerde konu cevaplama paneli var oraya tıkladığımda pencere geldi öyle yazıyorum. birşeyleri yazmak için bu kadar zahmete girmek beni sıkıyor gerçekten. ulaşılması zor bir site olsun diye uğraşırken iyice batırıyorlar.
haklısın valla site baya kasar oldu.. ama en azından masal a yarıcak yoksa ders çalısacagı yokfiruze canım hoşgeldin. dünden beri yama imkanım olamadı malesef. ama bakıyorum sen destan döktürmüşsün takımda,herkese ne güzel cevaplar yazmışsın uzun uzun. bir kız çocuğu istediğini yazmışsın,Allah gönlüne göre versin hayatım. bu menapoz olayının normalde önlemi var. senin hem ırsilik hemde hastalığın olduğu için sendede önlenebiliyormu ilaç yada iğneyle. hiç dr ile görüştünmü canım. inşallah 50 yaşına kadar girmezsin menapoza ki inşallah hepimizde girmeyiz canlar.
normalde bende mantara bayılırım,şöyle bol soğanlı bol biberli. ama çorbası için aynı şeyi söyleyemiyorum. el işi olayını aklıma soktum bir kere,eğitim almaya başlamalıyım ama aksilik bu ya halk eğitimde kursu yok. 10 yada 15 kişi başvuracağız ki açılsın. şimdi nerden toplayayım o kadar kişiyi.bir sürü iş. ama vazgeçmedim tabi ama ne zaman yapabilirim bilemiyorum, bu konuda önüme çıkan tüm fırsatları değerlendireceğim inşallah.
kilonu kaydettim canım. tebrikediyorum 2.200 gr vermişsin bu hafta bireyselde dereceye gireceğin kesin.
iyi dileklerin umarım gerçekleşir bakalım kısmet:) bi tedavi var mı bilmiyorum drumun soyledigi ihtimaller bunlar.. anne de de aynı problem oldugu icin kansızlık + erken menopoz.. ve genclik regl donemlerimiz annemin anlattıgına göre aynı.. ha kadın doguma tee 18yasında 1kere gitmstm ultrasonda hersey normal demslerdi ama bilmiyoruz yinede.. tabi bu beni korkutmaya yetiyor bile.. umaırm olmaz...evlenirsem bigun ozaman gidicem kadındoguma bidaha eger boyle bi tahlil ogrenme sekli varsa mutlaka bilmek isterim...
bu arada bu sabaha göre 2.2kg verdim belkide dun adam gibi bisi yemedigim icin... yarın da umarım bu kiloda olurum.. ama sanırm olmasam bile bugün aç yasamadıgım icin max 200gr falan eklenr sanırm... bakalım yarın ne olcak...
cnm bilgilendirdiğin icin cok saol:) ii ki erken girmisim yoksa yazdıklarım kalacaktı ortadahttp://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...m-hakkinda-09-aralik-2010-a.html#post16566310
kızlar uyarıyı gördünüzmü bilmem ama ben yazayım dedim bakım olcakmış ben kaçtım öptüm hepinizi
Bir anda sen M lerden sayınca mardin diyesim geldİ ( Eski erkek arkadaşımın tayini oraya çıkmıştı ondandır ) ..
BEn bile çok merak ettim valla nereye çıkacak diye.
Sonucun belli olsun da bizimle de paylaş hemen ..
Bu akşam da ben ders çalışacağım yarın önemli bir sınavım var ve ben daha konuları bile bilmiyorum
Yemek yiyeceğiz birazdan çıkıp sonra kütüphanede kalabildiğim kadar kalacağım.
Mide berbat bir şey kimsenin başına gelsin istemem kıvrandırdığı yetmiyor gibi bir şey de yenilmiyor. Bir kaç günden beri iyi gibi midem ..
Ama stres varken biliyorsun ki iyi olamsı mümkün değil o yüzden yapabildiğin kadar aklına takmamalısın diyeceğim ama ..
OKulu bitirince aklında olan bir yer var mı başlayamayı düşündüğün?
Poğaça arada yerim mümkün değil yememem ama daha dikkat ederim artık teşekkür ederim bilgilendirme için.
Alternatif kahvaltını ben çok severim aslında ama yumurta ne zamandan beri yemediğimi farkettim :S
sana bol bol yiyecek çeşidi hatırlatmak lazım en saglıklılarından
cnm arayıp haber vericek zaten, mutlaka yazarım... bende ona öyle diyince oda direk muş mardin olmasın o demişti.. dogrusu bi kuzeni ankda suan,abisi de denizlide yapmış.. böyle karambol ogrenicez yazarım mutlaka...
cnm ben suan zaten ylisanstan özel ogrenci olarak ders alıyorum 1tane.. subatta okul biterse tarihlendirmede ylisans yapıcam, özetle tarihi eser yaş tayini, işte adli tıp ölüm zamanı belirleme vs gibi, ışık ya da ısıyla yaş tayini yapma...malum ozon tabakası delindiginden beri artık karbon14e okadar güven kalmadı, bunlarda alternatif yöntemler..
ama esas hayalim hep uçaklar oldu.. odam bile parlement mavisi, duvarlarda ucak posterleri maketler falan... ailem antyada, ant havaalanındaki bikac havayolu şirketi subatta muhendis alımı yapacak diye duydum... cv yollıcam bakalım bi havuza düssün de... eger olursa ylisansı iptal edip gidebilrmde... herşey muallakta.. ha neden havayolu şirketi, çünkü tav havalimanlarına girmek için 5yıllık calısma gecmisi gerekiyor, tav a girmeye calısıcam o yuzden... bakalım kısmet... ha tabi iş bulamazsam dersanede fen bilg ogretmenli yaparım nası olsa tecrübe referans vs var da, odemeleri tam diil...
umarım yanına almazsın laptopu da ders calısırsınKızlar ben kaçtım ..
Duş alıp yemeğe gideceğim oradan kütüphaneye.
Bilgisayarımı da yanıma alacağım ama bakmazsam iyi olacak.
Görüşmek üzere ..
bende bayaa yemek yaparım da bazı gıdaları pek tüketmedigimden bilmiorum:) saolsun bu konuda neyneyse yardımda bulunacak bayaa bi:):)İlk mesajı ben mi yazdım diye baktım önce
Ben de bilemeyince ki genelde bilemiyorum buraya soruyorum.
Ve Başta Neyneyse olmak üzere güzel güzel yemek tarifleri geliyor