Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gerçekten kız ne kadar doluymuşun he

ev gezmesı var ben nıyetlıyım hamur ıslerınden uzak durum bu sayede
bırazcık alırımıftarda yemek ıcın
bu arada canım tatlı ıstıyor
oglumun cıcı bebesını yedım ama boleyken bıle kılo vermısım cok mutluyum

Doğru yolu bulmuşsun ama bak Dosbacım ..
Artık daha güzel ve mutlu kilo vereceksin.

Çok güzel kaçamak yapamayacağın kesin oruçlu olduğun için ..
Aslında benim tatlı isteğime de ne güzel gelir.
Ve ben oruç tuttuğum da hiç yiyesim gelmiyor iftarda falan da ..

canım orucluyken ben tatlı tatlı dıye dolanıyorum oglanın bebe buskıvılerıne saldıdım artık
ama hamur ısını engellıyorum
bırde
akşamda en az 30 dk hızlı tempo yuruyorum
bı tatlıya hayır dıyebılsem sımdık gezmeye gıdecegım hazırlanıyorum oglan uyansın onu beklıyorum

Son düzenleme:
merhaba reyhancım, evet canım dikkat etmeye çalıştın, kilo verememiş olsanda almamış olmanıda dilerim. herzaman yanındayız canım, her ne kadar bu sıralar pek burada olamasamda herzaman aklımdasınız emin ol hayatım.
asumancım, dikkat etmeye çalışıyorsun biliyorum canım. işler yoğun olunca elden ne gelir? yine de bakıyorum akşamları dikkatlisin. bu da bence takdire şayan
sağol canımın içi.yapmaya çaşıyorum, bu saatten sonra artık kilo almak istemiyorum.
ne kadar umut dolu bir yazıdır bu, içindeki şu hevesin hiç solmasın canım.
elacım,inşallah şu saate kadar birşeyin kalmamıştır canım. :26:
kızlar be kaçıyorum akşama uğrarım
hepinizi öpüyorum

tebrik ederim dombilim,darısı başıma.

İyi eğlenceler Dombilicim ..

selam kızlar öğlen menümü yazmayı çok isterim ama yiyemediğimden yazamıyorum.

eşim öğlen arabayla almaya geldi yolda araba bozuldu ya daha 3 ay oldu alalı bide 2011 model çokta kullanmıyoruz nasıl bozuluyor anlamıyorum. şu hayatta neyi çok istersem olmuyo
evlendim annem hastalandı evliliğimi bilemedim ilk yıllar üzüntüden
bebeğim oldu heveslendim sevindim içim içime sığmadı oda gitti kollarımdan
bişey sahibi olayım dedim borç harç araba aldım oda bozuldu
yok ya bu dünyada bana mutluluk yasak artık bunu anladım ben

Nihancım canım bazen terslikler gözümüzün önüne çok geliyor ama belki de bu kadar olumsuz bakmamalısın hayata ..
Sonuçta yaşadığımız sorunlar bizim sabrımızı sınamak için ..
Şükret bak sevdiğin bir eşin var birbirinize destek oluyorsunuz ..
Anneler tabiki çok başka üzülmemen mümkün değildir ama sen iyi ol ki ihtiyacı olduğunda yanında olabil ..
Bebeğini kaybettin çok üzücü bir durum ama ileride çok iyi bir evlat sahibi olacağına eminim ..
İnan senden çok çok kötü durumda olanlar var dua et haline şükret eminim hayatın yoluna girecektir ..

Nihancım canım bazen terslikler gözümüzün önüne çok geliyor ama belki de bu kadar olumsuz bakmamalısın hayata ..
Sonuçta yaşadığımız sorunlar bizim sabrımızı sınamak için ..
Şükret bak sevdiğin bir eşin var birbirinize destek oluyorsunuz ..
Anneler tabiki çok başka üzülmemen mümkün değildir ama sen iyi ol ki ihtiyacı olduğunda yanında olabil ..
Bebeğini kaybettin çok üzücü bir durum ama ileride çok iyi bir evlat sahibi olacağına eminim ..
İnan senden çok çok kötü durumda olanlar var dua et haline şükret eminim hayatın yoluna girecektir ..

inş canım sağol doğru benden daha kötü durumda olanlar da var
ama insanız işte herşey üstüste gelince insan olumsuzluklara kapılıyor düşünüyorum bendemi hata var bişeyi yanlış mı yaptım diye

günaydın:) saol cnm.. şimdi önümde 1sunum var vize yerine geçicek onu da zaten pc basında halledicem...biraz zor olucak sunum ama yaparım sanırım... aynı zamanda yanında mühendislik raporu istiyor hoca...
şu ctsi geçsin... bi askere gitsin oda, kendime daha rahat bakabilicem...
evet yeme düzenim cok karmaşık oldu ama aşırı az oldu sanırım...bide inat ettim belli bi saatten sonra yemicem diye...geç yatsam bile etkisi oldu bunun.. suan bu sabah itibariyle kilom 66.6

günaydın kızlarrrr
karnım felaket gecmedi midemi karınmı sözemiyorumm bide
arada bakarımm yatıyorumm
cnm günaydın geçmiş olsun son bikaç sayfayı okuyamadım neyin var hayırdır?
günaydın kaptanım...geçmiş sayfalarda gördüm el işiyle ilgili planların varmış... baya geç oldu ama bence denemelisin, insanın bişeyler üretebildiğini hissetmesi kadar güzel bir duygu yok bence:)

teşekkür ederim masalcım:) bakalım hoca ne not vericek... bence 60alıcam ama bakalım... bizim geçme notu bu ders icin hoca final takıntılı finalde 60al geçiyorsun der herkes... ama ort 60 istio... öyle dd dc ile de gecirmiyor ya cc ya ff...
bu arada tatli krizin gözümden kaçmadı değil...sanırım düzensiz beslenmeden böyle oldu...hicbisi yemiosun sonrasında sen engel olmaya calıssan da bünyen saldırıyor herşeye... bence kendini bu kadar aç bırakma...
bak ne güzel gecmis sayfalarda balık meyve falan gördüm..süper:)

bu arada bu dans kursuna nekadara gidiosun... bende hep istemisimdir ama dans edemem niye bilmiyorum yeteneksizim gibi geliyor biraz bilgi verir misin bende bakayım belki başlarım:):)

dün akşam yemeğim
mantar yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurrt

sabah kahvaltı
2 dilim ekmk
klasik kahvaltı
nihancım mantar yazmıssın ya aklıma geldi arkdsımın tarifi... tavsiye edeyim dedim...

arkadasım yapmıstı gecen bana, mantarı sotelik dograyıp tavada pişiriyorsunuz az yag ile(ki dietse bence yagsız da pişebilir),sonra üstüne sarımsaklı yogurt onun üstüne de az biberli sos tıpkı mantıdaki gibi... süper bi tadı oluyor hem de hafif tavsiye ederim
mantara bayılan biriyim de:)
cnm arada oluyor öyle... insan bişeyler yemek istiyor en kalorilisinden...bi hafta kilo iyi verince diger hafta biraz boslayabiliyor...ama onemli olan azim...
eski kilo veriş olayımda bn karsımda hamburger yerken millet salata ile besleniyordum...
ha tabi şimdi istesem de hamburger falan yiyemiyorum o ayrı ama... güzel vücutlu insanlara bakıyorum, kırkkere giysi degistirisime bakıyorum...diyorum kilo vermeliyim...
böyle düsün yaparsın sen ben inanıyorum hepimiz bigün istedigimiz kilolarda olucaz
Bu arada erkenden kalktım kahvaltımı yaptım.
1 sadece poğaça
Çeyrek domates
1 bardak çay
5 zeytin ( çok mu ki?)
Biraz peynir ....
masalcım zeytin sevmem ama biliyorum ki zeytindeki yag saf yag...sana zararı olmaz bence...
bence sen ordaki pogacaya takıl... aşırı yag kullanılır pogacada.. onun yerine mesela bi iki dilim ekmek biraz daha yesillik ekleyebilirsin
ama tabi senn kahvaltı etmeden çıkışlarına göre süper ötesi bi kahvaltı olmus tebrik ederim, zeytin olayından korkma.... böyle kahvaltı et akşam abartmazsın

ah cnm bu dedigini bende yapmayı cok istiyorum ama olmuyor... mesela pilav.. ben gördüm mü öyle bikaç kaşıkla doymam...yani gözüm doymaz
ah bi ayarlayabilsem...umarım yaparsın da bizde senden ögreniriz...
mesela suan canım acaip bazlama istiyor... tarifde yollamıslar dernekten... kendi unumla denemek istiyorum ama kendime koşul koydum... bugünkü kilomdan daha az ya da aynı çıkarsam yarın evet yarın bazlama yapıcam kendime:)
kuzum valla bende aynı durumdayım... ama hep dediğim bişey vardır... isyan etsen de seni seven insanlar icin ayakta durmak zorundasın... bunu asla unutma üzülerek kimseye faydan olmaz... insanlar üzülüp ağlayıp bi kenara çekilerek sadece kendilerini rahatlatırlar... ama güçlüysen olumlu düşünürsen hep işte ozaman bişeyler rayına girer...
ben de çocuk hayranıyım.. en büyük istegim bi kızım olsun.. sırf bu yüzden ayrılık haline geldik erkek arkdsmla, onun planları 6-7yıl sonrası icin.. benimse okadar vaktim olmayabilir.. 25yasındayım, annem 28menopoz baslangıcı 32tam menopozlu biri... aynı zamanda bendeki bu çölyak hastalıgının ilk etkisi kısırlık.. öyle korkuyorum ki.. herseyi bırakıp 30umdan once evlenmekten baska istegim yok, çünkü hayalim kızım olsun.. ama olmazsa eğer, yine dururum.. okadar cok cocuk varki sokakta, yurtta... kendiminmiş gibi severim diyorum..
anne baba üzüntüsü gecmez bilirim..ama onlar senin üzgün olmanı asla istemez...bunu unutmadan yaşa..
bide..sakınan göze çöp batar derler ya, her sn kötü bisi olcak diye sakın düsünme derim... gün olur devran döner herşey düzelir elbet...
Ara olarak 7-8 badem yedim.
Öğle: 1 burger salata 1 dilim kızartılmış kepekli ekmek ..
inanamıyorum masal düzgün besleniyor afferim sana:)
acıktıkca salataya dadan derim.. ben öyle yaptım kac gundur... kilo falan almıyorsun...

bu arada yukarıda gördüğünüz destanı yazıcam derken ben hala bişey yiyemedim...
ölcem açlıktan bile diyemiyorum midemi resmen unuttum...
dün de gece kaçamak yapmadım...
ne yicem şimdi ben
kilo geri almaktan da korkuyorum...
evde de pek bisi kalmadı...
lapa mı yapayım yoksa haslanmıs patates günü mü... ya da baska önerisi olan...

Kaptancım senden bişey rica edicem...benm cuma günleri 8:30da dersim varda 7:30gibi cıkıyorum evden.. olurda uyuya kalırsam direk çıkmam gerekebilir... o yüzden olur da saat8:30a kadar kilo bildirimi yapamazsam şayet 66.6kg alırsan kilomu sevinirim

Haklısın canım ama bence bunlar seni sınamak için arka arkaya gelen olaylar.
Yapman gereken de güçlü olmak dik durmak.

afiyet olsun canım niye bu kadar az yedin

Az mı olmuş ki :)
Sevindim bak ben de çok mu demiştim.
DÜnkü yaptıklarımdan sonra ..

Belli oldu mu gideceği yer askere Fiyıcecim?
İnanıyorum o kadar emek boşa gitmeyecek ve bu dersten kurtulacaksın ..
Dün yaptıklarımı sorma ne oldu anlayamadım birden ..
Haklısın hep düzensiz beslenmeden oldu ..
ama artı not değil mi bugüne düzen konusunda ..
Poğaça çok mu yağlıdır ama kahvaltı da ancak o gitti ..
Aslında ben yine yapmazdım da kahvaltı düzgünce oda arkadaşım kızdı kalk kahvaltıya gidiyoruz dedi erkenden öyle düzene girdi
Dansa okulda gidiyorum ama dışarıdan da geliniyor.
Dışarıdan gelenlere aylık 20 tl.
Gayette eğlenceli bence gelebilirsin.

Bence lapa yap patatesten daha iyi geliyor nedense bana .
Karbonhidrat ya patates full ondan galiba ..

Haklısın canım ama bence bunlar seni sınamak için arka arkaya gelen olaylar.
Yapman gereken de güçlü olmak dik durmak.

afiyet olsun canım niye bu kadar az yedin

Az mı olmuş ki :)
Sevindim bak ben de çok mu demiştim.
DÜnkü yaptıklarımdan sonra ..

Belli oldu mu gideceği yer askere Fiyıcecim?
İnanıyorum o kadar emek boşa gitmeyecek ve bu dersten kurtulacaksın ..
Dün yaptıklarımı sorma ne oldu anlayamadım birden ..
Haklısın hep düzensiz beslenmeden oldu ..
ama artı not değil mi bugüne düzen konusunda ..
Poğaça çok mu yağlıdır ama kahvaltı da ancak o gitti ..
Aslında ben yine yapmazdım da kahvaltı düzgünce oda arkadaşım kızdı kalk kahvaltıya gidiyoruz dedi erkenden öyle düzene girdi
Dansa okulda gidiyorum ama dışarıdan da geliniyor.
Dışarıdan gelenlere aylık 20 tl.
Gayette eğlenceli bence gelebilirsin.

Bence lapa yap patatesten daha iyi geliyor nedense bana .
Karbonhidrat ya patates full ondan galiba ..

Canım artık menülerimin kötü olmasına o kadar alışmışım ki inanamıyorum güzel deyince
O zaman bugünü güzel geçirmeye çalışayım ben ..
hadi bakalım bugünü güzel geçirmeye çalış yine yorumlarız menünün kalan kısmını:125:

altına imza atabilirim:):129:

e canım sen böyle yapınca sorunların düzelecek mi? bu dünya böyle canım. her şey mükemmel giderken birden sorunlar başlar. bazen sorunlar olur bazen çok güzel şeyler olur. hepimiz bir imtihan dünyasındayız işte. burda sen de görüyorsun bizlerin de zaman zaman inişleri çıkışları oluyor. canım her inişin bir çıkışı vardır merak etme. bugünlerin böyle geçiyorsa rabbim sana bir ferah kapısı açacaktır. hem biz müslümanız bize ümitsizlik yakışmaz canım. bu kaybettiklerin sana misliyle dönecektir buna inanmalısın.

Ara olarak 7-8 badem yedim.
Öğle: 1 burger salata 1 dilim kızartılmış kepekli ekmek ..
ara yapılmış, öğle yemeği de yenmiş. gayet güzel.:81:

canım kilon çok güzel. yarın inşallah listede güzel bir yerin olacak bana öyle geliyor. sunumunda da kolay gelsin.
şimdi bak kilo vermen güzel gidiyor, işte tam bu noktada alacam korkusuyla vücuduna yiyecek vermezsen vücut da kilo vermeyi bırakabilir. asıl şimdi dikkatli olmalısın ve kendini aç bırakmamalısın. lapayı bilmiyorum ama biliyorsun patates iyi bir opsiyon değil. sebze varsa evde onu tavsiye ederim veya çorba.

yok cnm daha belli olmadı.. bu akşam belli olacak...içimden durmadan mugla marmaris mersin geçiyor m harfine takmıs durumdayım ama ... bakalım bekliyorum bende merakla..
inşallah kurtulurum bu dersten.. cidden bunalmıs durumdayım artık...2.uzatış yılı bıktım bitse artık bi hayatımı kurabilsem...
cidden bu bi artı düzenli beslen daha rahat edersin...zaten bikaç gündür seni daha bi anladım.. bende de gastrit var, yemeyince midem almıyor sonra böyle düzensiz oluyorum...
cnm benim baba tarafının meslegi fırıncılık, babam her ne kadar devlet memuru olsa da süper poğaca yapar, onların icine 1tepsi icin 1paket falan katıyag ekleniyor.. ama sana süper bi kahvaltı önerisi;
1haslanmıs yumurta
beyaz peynir
salatalık domates biber dogra bunları ustunden biraz zeytinyagı gezdir(ben zeytin tüketmedigim icin katıyorum) biraz limon süper gidiyor kahvaltıda...
ha ekmek 1-2dilim yeterli.. aslına bakarsan kalıbına göre hesapla pogacanın... o boyut kadar ekmek yesen daha az kalori, neden cunku yagı az...

şimdi seni dinleyip kaçıyorum kendime lapa yapıcam..domates salatalık falanla karıstırıp ohhh...açımmmm:)

bu arada arkdslar cok yaptıgım bi salata örnegi tavsiye ederim, benim gibi ıspanak sevmeyenler icin...
herzaman yaptıgınız salatadaki marul yerine ıspanak dograyın çiğden... hem daha vitaminli hemde tadı süper oluyor:)

kaçtımmm gelirim bi ara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…