sağol canım yanihancım arabanız için sevindim canım
firuce Allah kavuştursun canım...sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama ben eşimi gönderemiyorum(
sorma nihancım biz evlendiğimizde eşim öğrenci idi...yeni bitti ve askerliği var şimdilik tecilli ama sonuçta bi gün gidecek ve onsuz kalmak zor gelio
hayırlısı olsun fiyuce. her yer memleket, karsa da birilerinin gitmesi gerekiyor. ama karsın çok kötü şartları olan bir yer olduğunu sanmam. ayrıca bu acemi birliği.. Allah kavuştursun canım.bu arada askerlik yeri belli oldu....
‎14'üncü Mknz. P. Tug. Komutanlığı KARS
günaydın nihancım. götürmüşsün balıkları:)) geçen hafta fazla aldığım hamsiyi hafta boyunca nerdeyse her gün balık yiyerek ancak bitirdim amaa yine balık görünce yine canım çekiyor:) ne balık aşkı varmış ben de.günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
4 tane çinekop balığı(küçüklerdi)bol yeşillikli salata, domates
1 dilim ekmek
ara öğün
biraz armut ve portakal
sabah
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı ve çay
işte ben de aynen o durumdaydım:)) gönderdik eşimi ağustos ayında şimdi 1 aydan biraz fazla bir zamanımız var. sayılı gün geçiyor zor olsa dasorma nihancım biz evlendiğimizde eşim öğrenci idi...yeni bitti ve askerliği var şimdilik tecilli ama sonuçta bi gün gidecek ve onsuz kalmak zor gelio
günaydın nihancım. götürmüşsün balıkları:)) geçen hafta fazla aldığım hamsiyi hafta boyunca nerdeyse her gün balık yiyerek ancak bitirdim amaa yine balık görünce yine canım çekiyor:) ne balık aşkı varmış ben de.
ayrıca diğer mesajda yürüyüş yaptığını da gördüm. çok güzel.
günaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapmak istiyorum az önce kıyafetlerimle tartıldım 61 çıktı.eczanede tartıldım.bi değişiklik yok ama almadığıma sevindim çünkü bu hafta kaçamaklar çoktu
Canım önceden ayarlanmıştı o yüzden arkadaşımda yardıma gelecekyok canım öyle dermiyim beni rahatlatmak için yazıyorsun sonuçta sağol arkadaşım benim
arabayı servise göndermiş eşim bizle ilgili problem değilmiş arabanın sigortalarında problem varmış. çok şükür bizden değil yoksa bu kadar borcun içinde nasıl öderdik.
ay canım ya çok çok geçmiş olsun şu mübarek günün hatrına inş geçer
hasta halinle misafirmi kabul ettin canım ya Allah kolaylık versin...
günaydııııııınnnnnn
nasılsınız şekerler...bugün bildirim var dimi?? hadi hepinizin yüzü gülsün inş.
bana gelince sabitledim sanırım kilomu değişen bişi yok...
şimdilik böle iyiyim bi süre sonra dönmeyi düşünüyorum
nurcum canım çok üzüldüm benimde kuzenimde var çok zor olduğunu biliyorum şifa diliyorum canım
sorma nihancım biz evlendiğimizde eşim öğrenci idi...yeni bitti ve askerliği var şimdilik tecilli ama sonuçta bi gün gidecek ve onsuz kalmak zor gelio
günaydın kızlar,herkesler iyidir inşallah.bende iyiyim,sadece her zamanki gibi uykum var.
bildirimleriizi not aldım. bende 56.9 olmuşum. aman ne çok kilo verdim ama ne yalan söyliyim tekrar 56 lı rakamları görmek beni mutlu etti,inşallah dahada mutlu olucam. bu hafta dombili,firuze ve rabianın haftası sanırım,kızlar harikasınız tebrik ederim. bu arada sedadan haberi olan varmı. çekilişte onun yüzünden kaldı,ama inşallah bir sıkıntısı yoktur.
neyse buralarda olacağım
bu arada dün akşam
2 kaşık pilav ve 1 parça tavuk yedim
ilerleyen saatlerde film izlerken 5-6 ad kabuklu fıstık yedim.
bu sabahda kahvaltıda sadece 1 bardak çay ve 4 çatal patates kızartma yedim.:))
inanın canım başka birşey yemek istemedi neyse öpüyorum ciciler.
valla hayatım grupmu kaldı,hayal olduk valla. :97: kimse uymuyorki zaten. 100 gr mı ben verdim,sen aldın.sonuç aynı oluyor sanırımCanım günaydın nasılsın
çok sevindim kilo vermene ben veremiyorum grubumuzu sen kurtar bari
benim kilok 64.5 100 gram almışım ne yazık ki
bende sabahları pijemalarımla tartılırım,öyle başladım öylede gidiyor.reyyhan kıyafet 1 kg fazladan gosterıyor
uzerınde sadece camasırınla ac karnına wc ye gıtmıs olarak tartıl 1 kg hatta1.5 kg eksık cıkıyorsun
1.5 saat yürüyüşün için kutluyorum canım.sağol canım ya
senin eşinde mi gitçek kız anlamadım valla
bu arada dün akşam 1,5 saat yürüyüş te yaptım yemekten sonra kızlar
valla işiniz zor kızlar. Allah kolaylık versin size.sorma nihancım biz evlendiğimizde eşim öğrenci idi...yeni bitti ve askerliği var şimdilik tecilli ama sonuçta bi gün gidecek ve onsuz kalmak zor gelio
tebrikederim fıstık, sessiz sakin verdin kiloları haftaya 60 lı kiloları görürsün inşallah.günaydın kızlar,
kilo bildirimimi yapayım. bu hafta kilom 71.2
en azından almadın hayatım,tebrikederim. ama bu hafta çok dikkat et lütfen.günaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapmak istiyorum az önce kıyafetlerimle tartıldım 61 çıktı.eczanede tartıldım.bi değişiklik yok ama almadığıma sevindim çünkü bu hafta kaçamaklar çoktu
benım kılom 70.3 ten 69,0a dustu
31 aralık sabahı 66 olmam lazım
dun yedıklerım
oructum gezmede 2 kase tavuklu salata
1 dılım borek
1 dılım kekeklı muhallebılı uzerıne cıkolata soslu tatalı
2 saat sonra 1 kase sehrıye corbası ve 1 yk makarna
2 saat sonra 1 dılım prmak kadar kadar kol böreği
bugun nıyetlı degılım kahvaltıya mısafırım gelıyor krep yapacagım
bugun
sabah 3 krep cay
ara yok
oğlen 4 yk pırasa
akşamada
yıne pırasa ve salata
sanırım açılmış canım,bilgim yok ama araştıracağız arkadaşla.Kaptancığım daha önceki yıllarda açılmış mı?
Önümüzdeki dönem açılır belki tekrar
canım gerçekten zor durumdasın,Allah yardımcın olsun, doğal reçeteleri denedinmi hayatım,işe yarayanlar var biliyorsundur.Canlarım merhabalar ben hala kendimi toplamaya çalışıyorum baş ağrım resmen yapıştı bana gitmek bilmiyor ilaç içemiyorum midem kötü
dra gidiyorum birsürü ilaç verip yolluyor beni eve bununla yaşamaya alışacaksın diyor tamam alışırımda arada bi uğrasa razıyım bir geldimi 1 hafta 10 gün beni bırakmıyor napacağımı bilemedim
allahtan hafifledi önceki gibi şiddetli değil hafif ağrıyla geçiriyorum
Sizler nasılsınız bi yaramazlık yoktur inş.
cumartesi günü misafirim var yarın hazırlık yapacam ama daha sık gelmeye çalışacağım
düzelir hayatım iştahı bence sıkıntıya sokma kendini. benim oğlumda öyleydi,gerçi yine öyle ama ilk zamanlarınki gibi değil. ama işine geleni silip süpürüyor.menüm:
kahvaltı: sosisli yumurta, peynir ve 1 dilimden az fazla ekmek
ara: 1 hurma ve 1 mandalina
öğle: hamsi ve soğan
ara: 1 kupa yeşil çay, 1 maden suyu
ara: ayva ve portakal ve 1 kase nar
akşam: salata
sabah 1 lokma kendi yaptığım simitten ve yarım da kurabiye yedim. oğlum çok iştahsız diye ona yapıyorum. 1 tane simit anca yiyor.
benimde o sıkıntım vardı,bende bıraktım,ne varsa ondan yediriyorum artık.Afiyet olsun canım
çocuk için bişey yapmıyorum artık ben çünkü o azıcık yiyor kalan herşeyi ben yiyorum
afiyet olsun, fındıklı kapiçino hariç günü iyi bitirmişsin ama oda mükafatın olsun artık,sanırım onların şekersizleri vardı. sitenin bu halinden kimse memnun değil ama alışıcaz artık.beslenmen çok güzel canım,tebrikler :)
kızlar iyi akşamlar,vaktim kısıtlı o yüzden geçmişe bakıp yorumlarda bulunamadım(
neler yediğimi yazayım önce
kahvaltı : 2 bardak su, yarım kase k-fleks yarım yağlı sütle
ara: 1 kepekli galeta
fındıklı kapiçino
öğle : bir kase çorba 2 dilim ekmek ve bool salata eşliğinde
ara : malesef yapamdım
akşam : 1,5 kepçe çorba ve yarım dilim ekmekle 14 tane hamsi yedim
hacdan gelen tandığı ziyarete gittik ailece orda 2 hurma ve bir yaprak sarması yedim
biraz öncede son aramı yaptım bir mandalina :))
bu arada kilo bildirimide yapayım 82,5(
belki vermişimdir ama sabah tartıldığım için ve yarın da mail atamayacağım için verdiysem haftaya eklenir diye düşündüm :))
herkeze iyi geceler...not : sitenin bu halini hiç sevemedim ...
sorun değil,canım sonuçta vermişsin çok güzel kilo.kolay gelsin.kaptancım hic uyumadım.. dus alıp okula gidicem, belki de uyumadıgım icin bilmiyorum... kil an itibariyle 66.9 üzgünüm dünkü gibi 66.6 çıkmadı
gene de ii olsa gerek regl olmsaydım gecen hafta 67.6falandım çünkü....
şimdi acil cıkmam lazım...oglen gelnce direk yatarım sanırm... aksama dogru ugrarım... öptüm hepinizi....
bu arada askerlik yeri belli oldu....
‎14'üncü Mknz. P. Tug. Komutanlığı KARS
üzülmek yok hayatım,haftaya inşallah.üzgünüm 59
Fiyucecim hayırlı olsun bakalım umarım iyi olur gittiği yer ..
Emin ol doğuda bazı yerler batıdan daha rahat birliğine göre değişecektir.
Ne zaman gidiyor?
gözün aydın canım.yok canım öyle dermiyim beni rahatlatmak için yazıyorsun sonuçta sağol arkadaşım benim
arabayı servise göndermiş eşim bizle ilgili problem değilmiş arabanın sigortalarında problem varmış. çok şükür bizden değil yoksa bu kadar borcun içinde nasıl öderdik.
günaydın dosbam.ben iyiyim canım sağol,anladığım kadarıyla sende iyisin,devamını dilerim.günaydııııııınnnnnn
nasılsınız şekerler...bugün bildirim var dimi?? hadi hepinizin yüzü gülsün inş.
bana gelince sabitledim sanırım kilomu değişen bişi yok...
şimdilik böle iyiyim bi süre sonra dönmeyi düşünüyorum
nurcum canım çok üzüldüm benimde kuzenimde var çok zor olduğunu biliyorum şifa diliyorum canım
afiyet olsun şeker.günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
4 tane çinekop balığı(küçüklerdi)bol yeşillikli salata, domates
1 dilim ekmek
ara öğün
biraz armut ve portakal
sabah
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı ve çay
bu arada kilom 58 sabah tarıldığımda dün tarıldığımda 57.9 du ama bu sabah 100 gr oynamış nedense
kaptanım 58 yazarsın
sağol kaptancım teşekkürlersanırım açılmış canım,bilgim yok ama araştıracağız arkadaşla.
canım gerçekten zor durumdasın,Allah yardımcın olsun, doğal reçeteleri denedinmi hayatım,işe yarayanlar var biliyorsundur.
düzelir hayatım iştahı bence sıkıntıya sokma kendini. benim oğlumda öyleydi,gerçi yine öyle ama ilk zamanlarınki gibi değil. ama işine geleni silip süpürüyor.
benimde o sıkıntım vardı,bende bıraktım,ne varsa ondan yediriyorum artık.
afiyet olsun, fındıklı kapiçino hariç günü iyi bitirmişsin ama oda mükafatın olsun artık,sanırım onların şekersizleri vardı. sitenin bu halinden kimse memnun değil ama alışıcaz artık.
sorun değil,canım sonuçta vermişsin çok güzel kilo.kolay gelsin.
üzülmek yok hayatım,haftaya inşallah.
gözün aydın canım.
günaydın dosbam.ben iyiyim canım sağol,anladığım kadarıyla sende iyisin,devamını dilerim.
afiyet olsun şeker.
yazdım canım.bunada şükür dert etme.
kızlar yeni geldim cok kötüyümsabahtn beri hastanedeydim arttı acil felan
akşamda giremedimm ünser cıktıı(
iğne yaptılarr ilaç eşim alacak daha
kilom 60
giremeyebilirim yatacağımm
amin canım.askerlik sorunu olan herkese Allah yardım etsin diyorum
nurcum inş. daha iyisindir??
ela nasıl oldu acaba karnı hala ağrıyor mu(
verenleri tebrik ediyorum alanlarda sadece gramlardan bahsediyor bence bu da başarı....
hamurişi yiyerek zayıflayanlar var adcım :))
evet ufak bi ihtimal ama bazı insanlar için hamurişi ve tatlı kilo yapmıyor...
ama malesef ben o tür guruplara hiç girmedim :))
ben ne yesem kilo alıyorum :))
şaka bi tarafa ama neyin ölçüsünü kaçırsam kiloya çabuk dönüşüyor...
aramı yaptım 2 mandalina yedim
günde 4 meyce hakkım var diye hesaplıyorum öğleden sonra kuzenin eşine gitcem orda yiyemem diye 2 tane yedim
kalorili şeylerden kaçacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?