Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

rabiacım firuzecim masalcım hepinize teşekkürler kızlar alıntıyla cveplıcam bilgisayar çok yavaş
haklısınız hepsi imtihan şimdi birazdaha iyiyim insan bi anda o kadar karamsarlığa kapılıyorki hem sizle konuştum hem ağladım ve açıldım şimdi daha iyi görebiliyorum. isyan etmek biz müslümanlara yakışmaz doğrusunuz canlarım benim.
firüze herkezin bi derdi var işte seninkinede çok üzüldüm. inş hayırlı bi zamanda evlat sahibi olursun tabi öncesinde hayırlı bi eş
geçmiş olsun ayrıca çölyak olduğunu bilmiyordum. iyiki varsınız kızlar bazen yakınımdakine anlatamadığımı burda anlatıyorum sizde sıkılmadan cevaplıyorsunuz çok teşekkür ederim

nihancım ne demek canım, sen yeter ki iyi ol. gerçekten hepimizin böyle zamanları oluyor, önemli olan atlatabilmek bu duyguları sanırım. faydamız da olduysa ne mutlu:116:

teşekkür ederim cnm:) ya varya cidden nihan'ın dedigi gibi... bu forum insana acaip moral veriyor..sizin sayenizde:)
lapa olayı vücuttaki ödemi atmak icin yapılıyor...
1cay bardagı pirinci 3cay bardagı suyla haslıyorsun... icine salata malzemesi ne istersen ya da direk pirinc...sabah ogle aksam tüketiyorsun..vücut ödemi atıyor... önemli olan o gün şekerli ve tuzlu hiçbişey tüketmemek regl dönemlerinde öneririm...

ne demek cnm hepimiz aynı durumdayız.. o yuzden belkide daha yakınız..
inşallah bakalım.. bi kızım olursa zaten dünyalar benim olcak:)
teşekkür edeirm.. bende 10yıllık kansızlık dertleri sonrası çölyak oldugumu zaten haziranda ogrendim...

o degil de sonra sohbete devam ederiz ben kacıyorum cidden fena midem kazındı
öptüm hepinizi

fiyuce, hadi kaç artık:) seninki öğle değil ikindi yemeği olacak nerdeyse.
bu arada lapa güzel bir şeye benziyor. ben diyet yapmaya başladım başlayalı pirinci de unuttum:)

inş dünyalar güzeli sağlıklı bi kızın olur.
tamam canım sonra konuşuruz yine:80:

nihancım ne demek canım, sen yeter ki iyi ol. gerçekten hepimizin böyle zamanları oluyor, önemli olan atlatabilmek bu duyguları sanırım. faydamız da olduysa ne mutlu:116:
oldu tabiki olmazmı canım ya

fiyuce, hadi kaç artık:) seninki öğle değil ikindi yemeği olacak nerdeyse.
bu arada lapa güzel bir şeye benziyor. ben diyet yapmaya başladım başlayalı pirinci de unuttum:)

evett şuan bi yandan da tıkınıyorum:)
yogurtla karıstırdım..

kızlar yeşil mercimek aldım babamın ısrarları sonucu protein bilmemne deposu die basımın etini yedi... ii de bu nası pişirilir ne yapabilirim diet olcak şekilde önerisi olan var mı?

afiyet olsun canım.
yeşil mercimeğin pişireceğin kadarını yıka. sonra suyla haşla siyah suyu çıksın. haşladıktan sonrası hayal gücüne kalmış. ben salatama katıyorum mesela. veya çorbası yapılıyor soğanlı falan. ya da erişteyle bir yemeği var ama glutensiz erişte bulabiliyor musun bilmiyorum? haşlayıp çerez gibi bile yiyebilirsin, ben çok severim yeşil mercimeği.

ben hiç yapmadım yeşil mercimek bilmiyorum canım

ya bu hızlı cvp yazma şeysi yok alıntılayınca çıkıyor cvp panali sizdede öylemi

ben bu siteden artık birşey anlayamıyorum,çok yorucu oldu, çok yavaşladı. cevap yazma panelini göremedim alta biryerlerde konu cevaplama paneli var oraya tıkladığımda pencere geldi öyle yazıyorum. birşeyleri yazmak için bu kadar zahmete girmek beni sıkıyor gerçekten. ulaşılması zor bir site olsun diye uğraşırken iyice batırıyorlar.

firuze canım hoşgeldin. dünden beri yama imkanım olamadı malesef. ama bakıyorum sen destan döktürmüşsün takımda,herkese ne güzel cevaplar yazmışsın uzun uzun. bir kız çocuğu istediğini yazmışsın,Allah gönlüne göre versin hayatım. bu menapoz olayının normalde önlemi var. senin hem ırsilik hemde hastalığın olduğu için sendede önlenebiliyormu ilaç yada iğneyle. hiç dr ile görüştünmü canım. inşallah 50 yaşına kadar girmezsin menapoza ki inşallah hepimizde girmeyiz canlar.
normalde bende mantara bayılırım,şöyle bol soğanlı bol biberli. ama çorbası için aynı şeyi söyleyemiyorum. el işi olayını aklıma soktum bir kere,eğitim almaya başlamalıyım ama aksilik bu ya halk eğitimde kursu yok. 10 yada 15 kişi başvuracağız ki açılsın. şimdi nerden toplayayım o kadar kişiyi.bir sürü iş. ama vazgeçmedim tabi ama ne zaman yapabilirim bilemiyorum, bu konuda önüme çıkan tüm fırsatları değerlendireceğim inşallah.
kilonu kaydettim canım. tebrikediyorum 2.200 gr vermişsin bu hafta bireyselde dereceye gireceğin kesin.

Ara olarak 7-8 badem yedim.
Öğle: 1 burger salata 1 dilim kızartılmış kepekli ekmek ..
afiyet olsun masalcım.

nazar değmiştir hayatım sıkma canını. düzelir herşey yoluna girer,sağlığın varsa gerisin boş.

afiyet olsun masalcım.

nazar değmiştir hayatım sıkma canını. düzelir herşey yoluna girer,sağlığın varsa gerisin boş.
bende öyle düşündüm herkezin gözü kaldı çünkü ben kimsenin bişeyini kıskanmam ama çevremdekiler öyle değil evet kaptancım haklısın her şeyin başı sağlık

Bir anda sen M lerden sayınca mardin diyesim geldİ ( Eski erkek arkadaşımın tayini oraya çıkmıştı ondandır ) ..
BEn bile çok merak ettim valla nereye çıkacak diye.
Sonucun belli olsun da bizimle de paylaş hemen ..
Bu akşam da ben ders çalışacağım yarın önemli bir sınavım var ve ben daha konuları bile bilmiyorum
Yemek yiyeceğiz birazdan çıkıp sonra kütüphanede kalabildiğim kadar kalacağım.

Mide berbat bir şey kimsenin başına gelsin istemem kıvrandırdığı yetmiyor gibi bir şey de yenilmiyor. Bir kaç günden beri iyi gibi midem ..
Ama stres varken biliyorsun ki iyi olamsı mümkün değil o yüzden yapabildiğin kadar aklına takmamalısın diyeceğim ama ..
OKulu bitirince aklında olan bir yer var mı başlayamayı düşündüğün?
Poğaça arada yerim mümkün değil yememem ama daha dikkat ederim artık teşekkür ederim bilgilendirme için.
Alternatif kahvaltını ben çok severim aslında ama yumurta ne zamandan beri yemediğimi farkettim :S

Ne demek Nihancım ..
Ben de normalde çok çok güçlü görünen biriyim.
Ama burada canım mı sıkkınmış üzülüyormuy muşum anlatıyorum direk hiç saklama gereği duymuyorum.
Bence de çok rahatlatıyor.

Kaptancığım daha önceki yıllarda açılmış mı?
Önümüzdeki dönem açılır belki tekrar

İlk mesajı ben mi yazdım diye baktım önce
Ben de bilemeyince ki genelde bilemiyorum buraya soruyorum.
Ve Başta Neyneyse olmak üzere güzel güzel yemek tarifleri geliyor

Kızlar ben kaçtım ..
Duş alıp yemeğe gideceğim oradan kütüphaneye.
Bilgisayarımı da yanıma alacağım ama bakmazsam iyi olacak.
Görüşmek üzere ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…