valla hayatım grupmu kaldı,hayal olduk valla. :97: kimse uymuyorki zaten. 100 gr mı ben verdim,sen aldın.sonuç aynı oluyor sanırım
:
askerlik sorunu olan herkese Allah yardım etsin diyorum
nurcum inş. daha iyisindir??
ela nasıl oldu acaba karnı hala ağrıyor mu(
verenleri tebrik ediyorum alanlarda sadece gramlardan bahsediyor bence bu da başarı....
canım gerçekten zor durumdasın,Allah yardımcın olsun, doğal reçeteleri denedinmi hayatım,işe yarayanlar var biliyorsundur.
düzelir hayatım iştahı bence sıkıntıya sokma kendini. benim oğlumda öyleydi,gerçi yine öyle ama ilk zamanlarınki gibi değil. ama işine geleni silip süpürüyor.
.
kızlar yeni geldim cok kötüyümsabahtn beri hastanedeydim arttı acil felan
akşamda giremedimm ünser cıktıı(
iğne yaptılarr ilaç eşim alacak daha
kilom 60
giremeyebilirim yatacağımm
canımm çok geçmişolsun,bol bol dinlen hayatım.kızlar yeni geldim cok kötüyümsabahtn beri hastanedeydim arttı acil felan
kilom 60
ricaederim şekerim...sağol kaptancım teşekkürler
geçmiş olsun canım ya
hııımmm harika.afiyet olsun.öğlen menüm
3yk pilav ve üzerine tavuk
grubumuza nazar değdi galiba önceden ne muhabbet ederdik
valla nurum gönlümden geçen iyi olmandır canım. bakma öyle yazdığıma,hem ağrılar hem çocuk. canım yakınlarında falan akraban varmıydı hani ne bileyim yanına gidip evladını teslim edebileceğin. canım migrenle ilgili ne bileyim en azından kas gevşetici rahatlatıcı birşeyler kullansan,bitki çayları gibi. ağrı geçirmez belki ama en azından hafifletir belki.iyi araştırmak lazım tabi amanette bu konuyla ilgili sıkıntısını dile getiren bir çok yazılar var. kulüptede vardır mutlaka bakabilirsen bak derim hayatım.
görmemişsin demek kaptancım olsunkızlar öncelikle şunu belirteyimbu yazıların hepsini yemi gördüm.ama inanın yoktu, mesela nurdan önce ela yazmış,nihan yazmış,nuru gördüm onlaryoktu amaaa.neyse zararın neresinden dönülürse kardır.
canımm çok geçmişolsun,bol bol dinlen hayatım.
ricaederim şekerim...
hııımmm harika.afiyet olsun.
bugün masal yok hayatım ondandır bu sessizlik. şaka bir yana herkesin işi var hayatım ondandır,ela hasta nurun yarın misafiri gelecek,masal sınavda,rabiasanırım sporda gerisini bilmiyorum :13:
afiyet olsun canım, mangalda da ne güzel olmuştur o şimdievet canım götürdüm valla babam yaptı çokta güzel olmuş mangalda yaptı daha yicektim ama fazla gelir diye yemedim. sağol canım
asumancım senin iştahın mı kesildi:)) şimdi de çok az yemeye başladın canım. ama sıkıntılı değil gibisin. kendiliğinden kesildiyse problem yok da aman öyle bir sıkıntın falan olmasın. gr da olsa verebildiğin için kutluyorum canım. önemli olan bence her tartıldığında bir öncekinden küçük rakam görmek.günaydın kızlar,herkesler iyidir inşallah.bende iyiyim,sadece her zamanki gibi uykum var.
bildirimleriizi not aldım. bende 56.9 olmuşum. aman ne çok kilo verdim ama ne yalan söyliyim tekrar 56 lı rakamları görmek beni mutlu etti,inşallah dahada mutlu olucam. bu hafta dombili,firuze ve rabianın haftası sanırım,kızlar harikasınız tebrik ederim. bu arada sedadan haberi olan varmı. çekilişte onun yüzünden kaldı,ama inşallah bir sıkıntısı yoktur.
neyse buralarda olacağım
bu arada dün akşam
2 kaşık pilav ve 1 parça tavuk yedim
ilerleyen saatlerde film izlerken 5-6 ad kabuklu fıstık yedim.
bu sabahda kahvaltıda sadece 1 bardak çay ve 4 çatal patates kızartma yedim.:))
inanın canım başka birşey yemek istemedi neyse öpüyorum ciciler.
canım inşallah 60'lı rakamlar gelir artık. ben de heyecanla onları bekliyorum. kendilerini o kadar uzun zamandır tartıda görmedim ki:)tebrikederim fıstık, sessiz sakin verdin kiloları haftaya 60 lı kiloları görürsün inşallah.
inşallah düzelir canım. kurabiye yapıyorum tatlı yesin işte diye onu da silip süpürmüyor. marketten alsak silip süpürüyor. kendim yapıp market paketine koyacağım bu gidişle:76: zaten meyve suyu paketine de çaktırmadan pekmez koydum. geçen de 1 tane portakal suyu ekledim içine. afiyetle içiyor beyefendi:76:düzelir hayatım iştahı bence sıkıntıya sokma kendini. benim oğlumda öyleydi,gerçi yine öyle ama ilk zamanlarınki gibi değil. ama işine geleni silip süpürüyor.
benimde o sıkıntım vardı,bende bıraktım,ne varsa ondan yediriyorum artık.
canım çok geçmiş olsun. biz de endişelendik burda. ülser de zor ama en azından karnındaki ağrının sebebi ortaya çıktı.kızlar yeni geldim cok kötüyümsabahtn beri hastanedeydim arttı acil felan
kilom 60
merhaba takyon nasılsın
iyi olmana çok sevindim canımmeraba nihancım sağol iyi olmaya çalışıyorum çok şükür sen nasılsın ?
iyi olmana çok sevindim canım
bende iyiyim sağolasın..
haklısın takyoncum. Sağol.sağol canım öyle yada böyle iyi olmak zorundayız Allah iyilik versin canım
canım ya sen benden iyi biliyorsundur tabiki,ağrılar geçsin diye araştırmıssındır herşeyi.benimkide laf işte. ama ne yapayım belki bir fatdam olur diye umutlanıyorum canım,o yüzden yazıyorum kusura bakma olurmu hayatım. sen bana '' he '' de geç. :78:Canım çok sağol yinede buralardayım sayfaları çok gezmezsem rahatım
hiç kimsem yok zaten kızımda bensiz imkanı yok durmaz babada bile beni görecek öyle bi çocuk yani
bitki çayı içemiyorum artık süt insin diye her türlü otu içmekten tiksindim direk lavobaya koşuyorum görünce ama yinede bi araştıracam çok sağol
sorma nihanım,inan görmedim ama yok yaa bende kusur yok canlarım kaç kere sayfayı yenile yapıyorum sonra bakıyorum,alttaki yazıyı yazıyorum ama üsttekiler yok. neyse ama bu sıkıntının benden kaynaklanmadığına bir emin olayım o zaman şikayet edicem. :))görmemişsin demek kaptancım olsun
evet herkezin işi vardır tabiki
afiyet olsun canım, mangalda da ne güzel olmuştur o şimdi
asumancım senin iştahın mı kesildi:)) şimdi de çok az yemeye başladın canım. ama sıkıntılı değil gibisin. kendiliğinden kesildiyse problem yok da aman öyle bir sıkıntın falan olmasın. gr da olsa verebildiğin için kutluyorum canım. önemli olan bence her tartıldığında bir öncekinden küçük rakam görmek.
canım inşallah 60'lı rakamlar gelir artık. ben de heyecanla onları bekliyorum. kendilerini o kadar uzun zamandır tartıda görmedim ki:)
inşallah düzelir canım. kurabiye yapıyorum tatlı yesin işte diye onu da silip süpürmüyor. marketten alsak silip süpürüyor. kendim yapıp market paketine koyacağım bu gidişle:76: zaten meyve suyu paketine de çaktırmadan pekmez koydum. geçen de 1 tane portakal suyu ekledim içine. afiyetle içiyor beyefendi:76:
canım çok geçmiş olsun. biz de endişelendik burda. ülser de zor ama en azından karnındaki ağrının sebebi ortaya çıktı.
akşamlar direk etkiliyor canım. ben de ancak salata yiyorum ve bana çok faydalı olduğunu düşünüyorum. meyve de güzel bir alternatif olur bence. ben gündüz hakkımı tükettiğim iin akşam meyve yemiyorum:)rabiacım,akşamları mümkün olduğunca az yemeğe çalışıyorum birkaç gündür. inanıyorum ki böyle güzel sonuç elde edeceğim. benim çok zor oluyor çünkü çok acıkıyorum,fıstık yeme sebebimde ondandır yoksa tansiyon hep başlıyor horon yapmaya. :)) evdede meyve bitti eşim birkaç gündür geç geliyordu sen alırsın diyor ama bende unutuyorum malesef neyse inşallah bu akşam garanti alacağım. inşallah istediğimiz rakamları görürüz.
hayatım bence senin ufaklık olayı çözmüş,vay abur cuburcu vay. ama bilmiyorki annesi ondan daha zeki. annelik bambaşka birşey yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?