Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım afiyet olsun,az yemek ve bol yürüyüş...valla harika.
bende yarın oğluşuma yapıcam yumurtalı ekmek,ne yalan söyliyim benimde canım istemiyor değil,azıcık maydonozda eklerim. :))
valla hayatım,yumurtalı ekmeğe,muza, birazcık fazladan öğle yemeğine olmamış derdim (hani çok kötü besleniyorsun ya) :90: ama zaten kilo yapacak şeyler değil hemde akşam salata yiyorsun sadece. afiyet olsun canım.

mercimeğin her çeşidine bayılıyorum,yeşil mercimeği epeydir yapmıyorum.en kısa zamanda denemeliyim. :)) afiyet olsun canım,öğünlerinde bir abartı yok gibi geldi bana :44:
valla bende normalde cuma günleri akşam temizliğimi yaparım ama dün akşam kolum kanadım kalkmadı,bugün yaparım diyorum halim olursa artık.
düzeltirsin canım sıkıntı yok. sınavların için şimiden başarılar,çok çok iyi çalışmanı dilerim. çarşamba günü bekliyoruz ona öre. :))
kızlar yetiştirmeme gereken işlerim var 1 saat kadar olmıcam.
bu arada liste hazırlama sırası bizde zannediyordum ama değilmiş. çok şükür. ben işlerimi halledip geleyim.
sıra bizde değil diye sevindim ama yine ben yaptım listeleri

Son düzenleme:
günaydım kızlar hatta tünaydın :))
küçük aksiliklerden ötürü yoktum 2 gün anladığım zaten farkedilmemişim:90::90:
dün yediklerimi yazayım;
kahvaltı : k-fleks yarım kase yarım yağlı sütle,yarım saat sonra 1 kepekli galeta
ara : 2 kepekli galeta
bir form çayı
öğlen : bir kase ezogelin çorbası yanında salata eşliğinde ve ince 2 dilim ekmek
ara : 2 mandalin
akşam : 12 tane hamsi balığı ve salata öncesinde az çorba
(balık üstüne helva yenir misali iki çatalda helva yedim )
ara : yoğurt
akşam babam yine dondurma getirdi hemde maraş ama ben ısrarlara rağmen yemedim

bugünkü menü
sabah bir bardak su
kahvaltı : az sucuklu yumurta beyaz peynir ve 4 zeytin bir dilim ekmek ve şekersiz çay eşliğinde
dayanamadım ve çok az bir çatal helva yedim ) o kadar da olsun ama değil mi:)))
birazdan meyve arası yaparım ...

Öncelikle reyhantuananın bireyselde birinciliği hayırlı olsun cnm tebrikler

hosgeldınız umarım bol paylaımlı hos vakıt gecırırız
hoşbulduk dombili pek hoş gelemedim bu hafta geçmiş kilolar sayesinde batırdım sizi ama haftaya soz düzelticem..tüm suç reglde:26:

BU hafta regl ve moral bozukluğu vardı o yüzden ben yorum yapmayacağım umarım haftaya harika sonuçlar alacaksın arkdaşım ..

cnm teşekkür ederim ama gerçekten regl de duba olanlardanım sanırım... bugün 4.gün ve kilom bu sabah için aç karnına; tam 67.5kg yani bu regl ne yaptıysa ilk3gün yapıyor
Şimdi sizin için bende 66lı bi kiloya düşebilmek istiyorum cumaya... 66.9a bile razıyım.. bu hafta 68.8olduysa 2kg gidişi süper olur bence

bu arada bikac gun yediklerine yorum yapamayabilirim kusura bakma olur mu, salı günkü sınava kasıyorum pc basına az geciyorum...hergün 1 ya da 2kere ugrarım salıya kadar... sonra ugrarım zaten her sn su sınav bi gecsin... yogunlasmam gereken tek şey sınav...

kızlar inşallah haftaya yine güzel sonuçlar alırsınız.
ela,firuze,nur ve ben daha fazla çalışmalıyız.

düzeltirsin canım sıkıntı yok. sınavların için şimiden başarılar,çok çok iyi çalışmanı dilerim. çarşamba günü bekliyoruz ona öre. :))

merak etme kaptanım bomba gibi dönücem..bu regl beni engelleyemicek
bu arada gecen günkü yaspasta pilav falan arkdslarla yemek gününde sanırım kilo bazlı bişi gelmemis bana... regl bitmek üzere ve bugün 67.5kg çıktım aç karnına... derdi bizim kilo bildirim günüyleymiş reglin
Günde 1-2ugrarım kaptanım kusura bakmayın tekrar...

Gitmeden yazayım...hazır vücuttaki ödem giderken dedim bugün bi lapa dieti yapıım... varsa hala su gitsin iice...
cuma umarım 66lı bi kg görürüm de bu haftayı telafi edebilirim....

Görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın... bana bol bol dua edin nolur artım mezun olayım

teşekkür ederim ad.inşallah haftaya hepimiz birinciliği paylaşırız canım.

fiyuce teşekkür ederim arkadaşım.inşallah azimle devam ederim

03.12.2010
sabah
az kaşarlı yağsız tost
6 zeytin
öğlen
2 y.kaşığı peynirli makarna
2 y.kaşığı taze fasulye
1 kepçe mercimek çorba
1domates,salata(yağsız)
ara
1 elma
6 petibör bisküvi
akşam
yarım porsiyon ıspanak yemeği

04.12.2010
sabah
karışık bir tost
ara
1 küçük peynirli ev poğçası
sabahtan beri ayaktayım koşturuyorumişler çok yoğun.dayanamadı
tostumda büyüktü
öğlen yemesemmi arkadaşlar

ad'cığım,
derya başlangıç kilosunu 82 yazmış ama maalesef giderken kilosunu yazmamış. benim aklımda yazdı gibi kalmıştı. yanlışlık oldu canım kusura bakma.
yardımların için teşekkürederim hayatım. bu arada ne zamandır yazamadım, soracam kayınvaliden gittimi diye, sen döndüğüne göre o gitti. özlettin kendini hayatım.
valla hayatım eğer vermemiş olsaydım üzülürdüm kesinlikle,dediğin gibi 200 gr iyi geldi.
deryanın 3 gün olmayacağını hatırladım ama kilosunu yazmışmıydı hatırlayamadım. :44:
bencede nihan yediklerin fazla değil, biz asıl ela ve reyhanın cezasını atlamayalım lütfen, firuzeyi malum durumlardan dolayı es geçiyorum. ama bir dahakine af yok ona göre hep benmi çekecem cezaları arkadaşım. lütfen ela ve reyhan için gerekli ceza uygulaması yapılsın. ben ikisinede 2 gün akşam saat 6 dan sonra yemek olayı yasaklansın diyorum.

hay ağzını öpeyim.
bu konuda rabiaya katılıyorum herkes birbirinin yazdıklarını dikkatle okusun arkadaşlar ve gerekli yorumlar yapılsın lütfen. öyle gelip yedim içötim deyip çıkmak yok. kimse alınmasın ama yapamıyorum diyen varsa izne ayırabiliriz. çaba harcayanlarla harcamayanlar arasında haksızlık olsun istemiyorum.
bende arkadaşlar gibi düşündüm hamileyim yazacaksın sandım.neyseki değilmişsin geçmiş olsun canım.
evet canım evin her köşesinde kilom farklı çıkıyor,o yüzden ben hep aynı yerde tartılıyorum.ama bugün eczanede klasik tartıda tartıldım.
terazinin sabit bir yerde durması daha iyi reyhancım. sonuç hem aynı çıkar.ben sürekli banyonda tutyorum.
gunaydın ben geldımm
sonunda ınternet sorunum cozuldu
bu arada dıkkat ettıklerm edemedıklerım oldu kılom 70.3
spor yapamadım
bu arada bugun mısafırım gelecek ısım cok akşama ugrarım
hoşgeldin dombilicim, internet sorununun çözülmesine sevindim. bol paylaşım ve sohbet :13: bekliyorum hayatım.

arkadaşlar tebriklerini bildiren herkese yürekten teşekkür ediyorum.sayenizde oldu.kontrol mekanizmalarım benim.size nasıl hesap veririm diye düşünüp yememeğe çalışıyorum.hepinizi öpüyorum

reyhancım bireyseldeki birinciliğini tebrik ederim inşALLAH devamı böyle güzel gelir ve amacına kısa zamanda ulaşırsın canım

eloşuma maşallah diyorum, aşısı şifa olsun kuzucuğa. aslında pek güzel bir beslenme değil hem ana öğün olarak yemişsin hemde 1 tane yemişşin en azından. 1 ad lahmacun 250 kalori ayrıca sindirimide zordur,böylelikle sana kilo olarak dönebilecek bir besin.
Kesinlikle hak veriyorum ..
Benim hayatımı o kadar çok etkiledi ki anlatamam ve pişmanım ..

ben saydım 9 tane olmuş rabiacım.
elimden geleni yapmaya çalışıyorum, :78:
amanın yakaladım kıızzlarrr. rabianın kaçamağını yakaladııımm aboooow hemide 1 dilim revani. hemen bakıyorum şimdi.
huh baktım geldim netten kaç kalori diye valla kimisi yazmış 320-kimisi yazmış 360 bir yerdede 512 yazıyor biz en iyisi ortalama alalım 350 kalori olsun.
ceza olarak rabiacım 1 saat oryantal 340 kalori. merdiven çıkmak 480 kalori, hızlı yürümek 300 kalori. yapabilirsin diye bunları sıraladım ama seç birini hayatım hangisi olsun dersen.

aşkolsun farkettik ya melankolim o yüzden listede yoksun.
canım öğünlerin iyi olmuş,bizdede balık üstüne helva yerler ama ben pek tercih etmiyorum,daha doğrusu ona yer kalmıyor. afiyet olsun canım. boşver dondurmayı yaa. kış geldi zaten ne dondurması, babacığın almasın dondurma dicem ama bu seferde baklava alıp gelir sürekli oda olmaz,şimdi havalar serinledi ya o yüzden pek yemek istemeyebilirsin dondurmayı ama baklava vs. hayır diyemezsin diye düşünüyorum.
hııım az uscuklu yumurta, az helva :44: afiyet olsun canıım..

inşallah firuzecim,bunu senin sağlığın için diliyorum herşeyden önce. herşeyi bir kenara bırak şimdilik,ve sınavlarına adapte ol, olki daha rahat bir kafayla aramızda olasın. sende kendine iyi bak. çok çalış canım çok.

canım dünkü menün güzelmiş,petibör tatlı isteğine karşılıktı sanırım afiyet olsun.
bugün içinde hep karbonhidrat ağırlıklı başlamışsın. bence öğle yemeği olarak haşlanmış,yoğurtlu bir sebze iyi giderdi ama ekmeksiz,yada 1 tabak sebze yemeği ara öğün olarakta yoğurt olabilir.

kızlar ben artık kaçıyorum çok bile kaldım. ehe :)))hepinize güzel huzur dolu bir hafta sonu diliyorum. bende inşallah yarın hava güzel olursa oğlumla tiyatroya gidecceğiz gerçi olmasada gideriz inşallah. arada huysuz olsada artık büyüdü sayılır kuzum,ana oğul gezelim azcık. öpüyorum ciciler.

unutmadan yazayım tekrar. sadece gelip yediklerini yazıp sonradan cevap beklemeyin,geçmişi okuyup lütfen yorumlar yazın.
öpüüyorum ciciler.

canım dünkü menün güzelmiş,petibör tatlı isteğine karşılıktı sanırım afiyet olsun.
bugün içinde hep karbonhidrat ağırlıklı başlamışsın. bence öğle yemeği olarak haşlanmış,yoğurtlu bir sebze iyi giderdi ama ekmeksiz,yada 1 tabak sebze yemeği ara öğün olarakta yoğurt olabilir.[/QUOTE]

tamam arkadaşım tavsiyene uyucam öğle yemeği 1 kepçe yayla çorba,susuz 4 kaşık sebze yemeği,biraz yoğurt
çok sağol fikir verdiğin için

iyi eğlenceler canım

aaa az daha unutuyordum kallisteye ad-soyad-adres-ve tel bilgilerinizi özelden mesaj atmayı unutmayın.

çekilişe girenler.
ad1
ela
nur
seda
reyhan
masal
kallistenin ismini bulduğunuzda üstüne tıklayın,profiline girin,özel mesaj gönder basın ve yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…