sağol canım içim rahat değildi pişmanlık duyuyordum vallacanım 200 gr da olsa sana motivasyon sağlayacak bu giden kilo inşallah. özelden de yazdım sana fderya yazdı diye hatırlıyorum. ayrıca şehirdışında o. 3 gün yok. net bulursa gelir belki. melankoli de aksatmazdı, yazdı mı acaba? hatırlayamadım.
aslında nihancım sen çok abartmamışsın. gün boyunca ekmek yememişsin. akşam da spor yapmışsın. yani bence bu sefer cezalık bi durum yok.
afiyet olsun canım.
yok tatlım ya :) kendini iyi frenlemişsin sen aslında. minik 1 kurabiye ve poğaça ile nasıl kurtardın kendini:) çok ısrar ediyorlar o tarz durumlarda. ben zorlanıyorum.
öyle ama işte üzüldüm valladerya yazdımı bende hatırlayamadım,listeyi paylaşıma verdim zaten.(
artık dediğim gibi 1 kişilik yerimiz var paylaşımı bol olan listeye alınır diyorum artık hani eşitlik olsun diye. :)
neyse firuzecim haftayada yüzeltirsin listeyi. şaka bir yana haftaya gerçekten güzel mücadele vermeliyiz bunu daha çok kendi adıma söylüyorum tabii :))
neyse reyhanım özel mesaj gönderme konusuna gelince kişinin ismine tıklıyorsun profil bilgilerine gir özel mesaj gönder yap canım açıklayıcı oldumu bilmiyorum olmazsa ayarlarız birşeyler hayatım.
bu arada dombilide çekilişe girmek istermi ki inşallah görürde yazıyı hemen cezap yazar.
hosgeldınız umarım bol paylaımlı hos vakıt gecırırızofff batırdım listeyi ben
sende hos geldın desenıze takım kalabalıklasıyor ol paylasımlı hos vakıt gecırmeler dılıyorumnasıl atıcam adres bilgilerimi canım yazarmısın
masalcım ben sırf senin için değiştirmedim:81: daha önce yazmıştın değiştirmeyin diye:)
teşekkür ederim canım. burcun ne canım senin?
hazır hamsi de olur canım. ah ah ne güzel olur
aa ben kaçırmışım nihan sen ne zaman kaçamak yaptın?
valla masalcım asumana gayet de ceza verdik. hiç de itiraz etmedi asumancım. biraz da şahısa göe oluyor. siz de bana verebilirsiniz. bu birbirimizle ilgilendiğimizi de gösteriyor. ben asumana ceza yazdım, kimse ne ne kadar süre yapacağı ne de ne kadar yapacağı konusunda bir şey yazmadı. yapıp yapmadığını da kendim takip ediyorum. yani ortaklaşa hareket edemiyoruz. sorun o bence. birbirine yorum yazmak sadece menün çok güzelmiş seklinde olmamalı diye düşünüyorum. herkes birbirini daha dikkatli okumalı.
kızlar günaydın
ben yeni kalktım o yüzden geç kaldım
Başıma geleni hiç sormayın baş dönmesi ve mide bulantısı olunca millet hamile misin diye sormaya başladı hemen test yaptım negatif idrara güvenmedim baş ağrımda artınca eşim acile götürdü dr migren krizi dedi
hemen iğne vurdu bende şüphemi söyledim adet gecikmesi veya bi anormallik var mı dedi hayır dedim o zaman onbinde bir ihtimal ama kanda baktıralım dedi hemen kan verdik tabi saat 10 tahlil 12de çıkacak sonucu vermeden bişey yapmıyorlar bekledik
Allaha şükür sonuç negatif
kilom aynı canım
gram oynama yok
bi an hamileyim dicen diye bi nefeste okudum yazdığını valla canım.
geçmiş olsun Allah şifanı versin
şimdi iyimisin
offf batırdım listeyi ben
yazılanların hepsını okuayamasamda
gayet ıyı kg verımerı
Menum
Sabah 1 kase corn flakes sekersız ve lıght sut
yanındada mınık dılım kepek ekmegının ustune krem peynır ve 1 domates
oglen
bır tabak ıskembe corbası ve bol lımonlu roka salatası
ara
2 adet glıserın cubuk
ve 1 yemek kasıgı lor peynır belkıde daha az :)
Aksam
Ne yazıkkı kocamın ıstegı uzerıne spagettı bolonez soslu
1 tabak yıcem yanındada lıght yogurt
bu arada artık yemeye az cok basladım
cunku son ıkı gundur
ne yesem cıkardım
mıdemde tutamadım
sanırım hıc yemedıgımden kaynaklanıyor
8 aralıkda dıyetısyene 2. randevum var bakalım ne dıcek
öyle ama işte üzüldüm vallabende vermiştm de su regl mahvetti hersei bite su gece yedigim pilav...
Şimdi kızlar biraz yüzsüzlük gibi olacak ama salı gününe kadar izin istiyorum.. söz diete dikkat edicem ve kilo verms olucam cuma günü... sadece salı günkü sınava kadar pcden uzak durmak istiorm olur mu
Tebrik ederim Reyhantuana .reyhantuana bireyselde birinci olmuş çok çok tebrik ederim . kucak dolusu sevgiler .
canım ben de seni öpüyorum. senin adına çok sevindim. darısı hepimizin başına canım.neyneysecim çok teşekkür ederim canım takip etmen çok hoşuma gitti darısı vermek isteyip veremeyen tüm arkadaşlara seni ve herkezi çok çok öpüyorum .
rica ederim canım.:80:Teşekkür ederim Neyneysecim direk fark ettim zaten değiştirmediğini değiştirmem bir dahakine demiştin ya ..
Bugün hamsi istiyorum diye gezdirdim baya arkadaşları ama yedim sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?