masalcım ben sırf senin için değiştirmedim:81: daha önce yazmıştın değiştirmeyin diye:)Kızlar öncelikle kilo çizelgelerinizi değiştirmemeniz çok iyi olmuş ben yorum yapamıyordum ..
Tebrik ederim Neyneysecim ..
Çok sağlıklı bir şekilde vermen kiloları çok güzel.
Bence de geçsin artık ..
FAzla duygusalım ve dışarıya bir şey yansıtmamak için kendimi kasıp duruyorum.
Dışarıda hazır yapılmışını yesem olmaz mı :S
Evde yapamam ki ben ..
aa ben kaçırmışım nihan sen ne zaman kaçamak yaptın?evet canım haklısın o kaçamakları hafta sonu telafi edicem inş siz ceza vermezseniz kendi kendime ceza vercem
valla masalcım asumana gayet de ceza verdik. hiç de itiraz etmedi asumancım. biraz da şahısa göe oluyor. siz de bana verebilirsiniz. bu birbirimizle ilgilendiğimizi de gösteriyor. ben asumana ceza yazdım, kimse ne ne kadar süre yapacağı ne de ne kadar yapacağı konusunda bir şey yazmadı. yapıp yapmadığını da kendim takip ediyorum. yani ortaklaşa hareket edemiyoruz. sorun o bence. birbirine yorum yazmak sadece menün çok güzelmiş seklinde olmamalı diye düşünüyorum. herkes birbirini daha dikkatli okumalı.Ceza verme konusunu pek beceremedik sanırım yumuşak kalpliyiz mi ne ..
Ama hafta sonu için ekstradan 2 saatlik spor olabilir diye düşünüyorum
günaydın kızlar
akşam yemeği
bir kaze çorba
hiç ekmek yemedim gün vardı:78:
biraz pasta sarma kurabiye ve küçük pohaça yidim :78:
yeşil çay içtim...
eve geldim yürüyerek, 1 saat yürüyüş
80 mekik 150 bisiklet hareketleri 60 kalça eritme hareketlerini yaptım
bana sporla ilgili ceza verebilirsiniz kızlar
sabah kahvaltı
1 kase çorba
1 dilim ekmek
kilom akşam bunları yememe rağmen sabah tartıldığımda 58.1 çıktı
günaydın kızlar
akşam yemeği
bir kaze çorba
hiç ekmek yemedim gün vardı:78:
biraz pasta sarma kurabiye ve küçük pohaça yidim :78:
yeşil çay içtim...
eve geldim yürüyerek, 1 saat yürüyüş
80 mekik 150 bisiklet hareketleri 60 kalça eritme hareketlerini yaptım
bana sporla ilgili ceza verebilirsiniz kızlar
sabah kahvaltı
1 kase çorba
1 dilim ekmek
kilom akşam bunları yememe rağmen sabah tartıldığımda 58.1 çıktı
hoşgeldin dombili canım. özledik senigunaydın ben geldımm
sonunda ınternet sorunum cozuldu
bu arada dıkkat ettıklerm edemedıklerım oldu kılom 70.3
spor yapamadım
bu arada bugun mısafırım gelecek ısım cok akşama ugrarım
hımm şimdi gördüm kaçamaklarını nihangerçi gündeymişsin ama yine de sistem işlemeli bence. yediklerini tam mikatarlarıyla yazar mısın canım? kaç sarma? kaç kurabiye? ondan sonra kaç kalori olduklarına göre ceza var.
hoşgeldin dombili canım. özledik seni
kızlar günaydın
ben yeni kalktım o yüzden geç kaldım
Başıma geleni hiç sormayın baş dönmesi ve mide bulantısı olunca millet hamile misin diye sormaya başladı hemen test yaptım negatif idrara güvenmedim baş ağrımda artınca eşim acile götürdü dr migren krizi dedi
hemen iğne vurdu bende şüphemi söyledim adet gecikmesi veya bi anormallik var mı dedi hayır dedim o zaman onbinde bir ihtimal ama kanda baktıralım dedi hemen kan verdik tabi saat 10 tahlil 12de çıkacak sonucu vermeden bişey yapmıyorlar bekledik
Allaha şükür sonuç negatif
kilom aynı canım
gram oynama yok
13 .TAKIM 184. ETAP
Ad1 ( 57.2 / 57.0 / 0.2 / 0.35 %)
dombili85 (71.5 / 70.3 / 1.2 / 1.68 %) (eski üye geri döndü)
ela26yeni ( 59.9 / 60.8 / -0.9 / -1.50 %)
eski bir masal ( 59.0 / 58.0 / 1.0 / 1.69 %)
fiyuce ( 61.5 / 68.8 / -7.3 / -11.87 %) (kapanan 12.takım üyesiyiydi.111. etapta kendi isteğiyle ayrılmış. )
neyneyse ( 73.7 / 72.3 / 1.4 / 1.90 %)
nihan86 ( 58.5 / 58.1 / 0.4 / 0.68 %)
nur_84 ( 64.4 / 0.0 / 0.00 %)
reyhantuana ( 63.0 / 61.0 / 2.0 / 3.17 %) (yeni üye)
seda__ ( 85.5 / 84.6 / 0.9 / 1.05 %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 654.2 / 655.3 / -1.10 / -0.17 %)
günaydın ciciler
inşallah iyisinizdir bende iyiyim çok şükür. 200 gr vermişim ama haftaya azimliyim inşallah 2 kilo vericem.
reyhanımada yazdığım gibi not defteri tamamdır. haftaya a dan z ye yediğim yaptığım herşeyi yazacağım. :18:
bu arada listeleri hazırlıyorum,sonuç listelerinide ben yapacağım,:26: işim uzun,melankoli ve derya kaldı,yalnız derya geçen haftaki kilosuna yazmışmıydı hatırlayamıyorum yazdıysa eğer gelirse tekrar yazarsa sevinirim.
unutmadan çekilişe katılan canlar lütfen ad soyad adres ve tel bilgilerinizi kalliste me mesaj atmanızı rica ederim.
canım 200 gr da olsa sana motivasyon sağlayacak bu giden kilo inşallah. özelden de yazdım sana fderya yazdı diye hatırlıyorum. ayrıca şehirdışında o. 3 gün yok. net bulursa gelir belki. melankoli de aksatmazdı, yazdı mı acaba? hatırlayamadım.200 gr vermişim ama haftaya azimliyim inşallah 2 kilo vericem.
reyhanımada yazdığım gibi not defteri tamamdır. haftaya a dan z ye yediğim yaptığım herşeyi yazacağım. :18:
bu arada listeleri hazırlıyorum,sonuç listelerinide ben yapacağım,:26: işim uzun,melankoli ve derya kaldı,yalnız derya geçen haftaki kilosuna yazmışmıydı hatırlayamıyorum yazdıysa eğer gelirse tekrar yazarsa sevinirim.
aslında nihancım sen çok abartmamışsın. gün boyunca ekmek yememişsin. akşam da spor yapmışsın. yani bence bu sefer cezalık bi durum yok.yok kız 1 kurabiye küçüktü zaten hepsinden 1 sarma 3 tane canım
kalorleri yakabileceğim sporla ilgili bütün cezaları memnuniyetle kabul ederim
zaten akşam yaptım ama sizinde özel yapmamı istediğiniz ne varsa yaparım
afiyet olsun canım.selam kızlar
öğle yemeğim 1 kepçe çorba
3yk ıspanak
biraz yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?