• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım 200 gr da olsa sana motivasyon sağlayacak bu giden kilo inşallah. özelden de yazdım sana fderya yazdı diye hatırlıyorum. ayrıca şehirdışında o. 3 gün yok. net bulursa gelir belki. melankoli de aksatmazdı, yazdı mı acaba? hatırlayamadım.

aslında nihancım sen çok abartmamışsın. gün boyunca ekmek yememişsin. akşam da spor yapmışsın. yani bence bu sefer cezalık bi durum yok.

afiyet olsun canım.
sağol canım içim rahat değildi pişmanlık duyuyordum valla:1: içimi rahatlattın

yok tatlım ya :) kendini iyi frenlemişsin sen aslında. minik 1 kurabiye ve poğaça ile nasıl kurtardın kendini:) çok ısrar ediyorlar o tarz durumlarda. ben zorlanıyorum.

yazılanların hepsını okuayamasamda
gayet ıyı kg verımerı :D

Menum
Sabah 1 kase corn flakes sekersız ve lıght sut
yanındada mınık dılım kepek ekmegının ustune krem peynır ve 1 domates

oglen
bır tabak ıskembe corbası ve bol lımonlu roka salatası

ara
2 adet glıserın cubuk
ve 1 yemek kasıgı lor peynır belkıde daha az :)

Aksam
Ne yazıkkı kocamın ıstegı uzerıne spagettı bolonez soslu
1 tabak yıcem yanındada lıght yogurt

bu arada artık yemeye az cok basladım
cunku son ıkı gundur
ne yesem cıkardım :(
mıdemde tutamadım
sanırım hıc yemedıgımden kaynaklanıyor
8 aralıkda dıyetısyene 2. randevum var bakalım ne dıcek :D

derya yazdımı bende hatırlayamadım,listeyi paylaşıma verdim zaten. :((
artık dediğim gibi 1 kişilik yerimiz var paylaşımı bol olan listeye alınır diyorum artık hani eşitlik olsun diye. :)
neyse firuzecim haftayada yüzeltirsin listeyi. şaka bir yana haftaya gerçekten güzel mücadele vermeliyiz bunu daha çok kendi adıma söylüyorum tabii :))
neyse reyhanım özel mesaj gönderme konusuna gelince kişinin ismine tıklıyorsun profil bilgilerine gir özel mesaj gönder yap canım açıklayıcı oldumu bilmiyorum olmazsa ayarlarız birşeyler hayatım.
bu arada dombilide çekilişe girmek istermi ki inşallah görürde yazıyı hemen cezap yazar.

yok tatlım ya :) kendini iyi frenlemişsin sen aslında. minik 1 kurabiye ve poğaça ile nasıl kurtardın kendini:) çok ısrar ediyorlar o tarz durumlarda. ben zorlanıyorum.

:1: evet bi tabak yesen ilave edelim filan diyo bazıları:1:
bende zorlandım ama muhabbet ederken filan kaynadı ortada

kızlar yetiştirmeme gereken işlerim var 1 saat kadar olmıcam.
bu arada liste hazırlama sırası bizde zannediyordum ama değilmiş. çok şükür. ben işlerimi halledip geleyim.

derya yazdımı bende hatırlayamadım,listeyi paylaşıma verdim zaten. :((
artık dediğim gibi 1 kişilik yerimiz var paylaşımı bol olan listeye alınır diyorum artık hani eşitlik olsun diye. :)
neyse firuzecim haftayada yüzeltirsin listeyi. şaka bir yana haftaya gerçekten güzel mücadele vermeliyiz bunu daha çok kendi adıma söylüyorum tabii :))
neyse reyhanım özel mesaj gönderme konusuna gelince kişinin ismine tıklıyorsun profil bilgilerine gir özel mesaj gönder yap canım açıklayıcı oldumu bilmiyorum olmazsa ayarlarız birşeyler hayatım.
bu arada dombilide çekilişe girmek istermi ki inşallah görürde yazıyı hemen cezap yazar.
öyle ama işte üzüldüm valla:( bende vermiştm de su regl mahvetti hersei bite su gece yedigim pilav...:59:

Şimdi kızlar biraz yüzsüzlük gibi olacak ama salı gününe kadar izin istiyorum.. söz diete dikkat edicem ve kilo verms olucam cuma günü... sadece salı günkü sınava kadar pcden uzak durmak istiorm olur mu:77:

kilo veren herkesi tebrik ediyorummm
kendimide kınıyorummm
yediklerimi yazayımm
sabah kahvaltıda 2dilim kızarmış ekemek 2kaşaık kadar lorr
ara 2mandalina
salep
öğlen 1dilim ekmek 1haşlanmış yumurta sabah haşmaıştım cnm istememişti
şimdi 2tane mandalina yedimm
akşam yemeğine ıspanak,lakşa çorbası,yoğurt sarımsaklıı bide havuç yoğurtlamasıı:))
akşamada meyve ve kahvemi içerim muhdemeden
buğünn koşturmadan bakamadımm fazla yemeklerimi yaptım kız uyansın süpürgeye başlıcam yarın koçiş evde olunca iş yapılmıyo

adcim canım teşekkür ederim ben hep şuna inanıyorum istedikten sonra herşey olur canım . ama sana söylemiştim değilmi karbonhidrat diyeti bir mucize diye sende denemek istersen hemen bilgilendirme yapabilirim .:4: sende benim canımsın seninde maşallahın var hem benim gibi çok kiloluların haftada fazla kilo vermesi normal sen zayıf kategorisindesin o yüzden az az ama uzun vadede daha kalıcı vermen daha güzel canım . çok öpüyorum kucak dolusu sevgiler :16:

neyneysecim çok teşekkür ederim canım takip etmen çok hoşuma gitti darısı vermek isteyip veremeyen tüm arkadaşlara seni ve herkezi çok çok öpüyorum . :16:

masalcım ben sırf senin için değiştirmedim:81: daha önce yazmıştın değiştirmeyin diye:)
teşekkür ederim canım. burcun ne canım senin?
hazır hamsi de olur canım. ah ah ne güzel olur:56:

aa ben kaçırmışım nihan sen ne zaman kaçamak yaptın?

valla masalcım asumana gayet de ceza verdik. hiç de itiraz etmedi asumancım. biraz da şahısa göe oluyor. siz de bana verebilirsiniz. bu birbirimizle ilgilendiğimizi de gösteriyor. ben asumana ceza yazdım, kimse ne ne kadar süre yapacağı ne de ne kadar yapacağı konusunda bir şey yazmadı. yapıp yapmadığını da kendim takip ediyorum. yani ortaklaşa hareket edemiyoruz. sorun o bence. birbirine yorum yazmak sadece menün çok güzelmiş seklinde olmamalı diye düşünüyorum. herkes birbirini daha dikkatli okumalı.

Teşekkür ederim Neyneysecim direk fark ettim zaten değiştirmediğini değiştirmem bir dahakine demiştin ya ..
Bugün hamsi istiyorum diye gezdirdim baya arkadaşları ama yedim sonunda:1:
kızlar günaydın
ben yeni kalktım o yüzden geç kaldım
Başıma geleni hiç sormayın baş dönmesi ve mide bulantısı olunca millet hamile misin diye sormaya başladı hemen test yaptım negatif idrara güvenmedim baş ağrımda artınca eşim acile götürdü dr migren krizi dedi
hemen iğne vurdu bende şüphemi söyledim adet gecikmesi veya bi anormallik var mı dedi hayır dedim o zaman onbinde bir ihtimal ama kanda baktıralım dedi hemen kan verdik tabi saat 10 tahlil 12de çıkacak sonucu vermeden bişey yapmıyorlar bekledik
Allaha şükür sonuç negatif
kilom aynı canım
gram oynama yok

bi an hamileyim dicen diye bi nefeste okudum yazdığını valla canım.
geçmiş olsun Allah şifanı versin
şimdi iyimisin

Aynen ben de öyle kesin hamileyim diyecek diye okudum ..
Geçmiş olsun ..

offf batırdım listeyi ben:59:

BU hafta regl ve moral bozukluğu vardı o yüzden ben yorum yapmayacağım umarım haftaya harika sonuçlar alacaksın arkdaşım ..

yazılanların hepsını okuayamasamda
gayet ıyı kg verımerı :D

Menum
Sabah 1 kase corn flakes sekersız ve lıght sut
yanındada mınık dılım kepek ekmegının ustune krem peynır ve 1 domates

oglen
bır tabak ıskembe corbası ve bol lımonlu roka salatası

ara
2 adet glıserın cubuk
ve 1 yemek kasıgı lor peynır belkıde daha az :)

Aksam
Ne yazıkkı kocamın ıstegı uzerıne spagettı bolonez soslu
1 tabak yıcem yanındada lıght yogurt

bu arada artık yemeye az cok basladım
cunku son ıkı gundur
ne yesem cıkardım :(
mıdemde tutamadım
sanırım hıc yemedıgımden kaynaklanıyor
8 aralıkda dıyetısyene 2. randevum var bakalım ne dıcek :D

Geçmiş olsun Sedacım ..
Ben senin diyetisyene gittiğini kaçırmışım.

öyle ama işte üzüldüm valla:( bende vermiştm de su regl mahvetti hersei bite su gece yedigim pilav...:59:

Şimdi kızlar biraz yüzsüzlük gibi olacak ama salı gününe kadar izin istiyorum.. söz diete dikkat edicem ve kilo verms olucam cuma günü... sadece salı günkü sınava kadar pcden uzak durmak istiorm olur mu:77:

Zannetmiyorum ki kimse bir şey desin.
Yediklerine dikkat et ama olur mu?
Ve güzelce çalış güzelş haberlerle gel bize ..
reyhantuana bireyselde birinci olmuş çok çok tebrik ederim . kucak dolusu sevgiler .
Tebrik ederim Reyhantuana .

neyneysecim çok teşekkür ederim canım takip etmen çok hoşuma gitti darısı vermek isteyip veremeyen tüm arkadaşlara seni ve herkezi çok çok öpüyorum . :16:
canım ben de seni öpüyorum. senin adına çok sevindim. darısı hepimizin başına canım.

Teşekkür ederim Neyneysecim direk fark ettim zaten değiştirmediğini değiştirmem bir dahakine demiştin ya ..
Bugün hamsi istiyorum diye gezdirdim baya arkadaşları ama yedim sonunda:1:
rica ederim canım.:80:
afiyet olsun, ben öğlen yedim ama şimdi olsa yine yerim:) hamsi hastasıyım ha:)

bugün:

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 kk peynir ve 2 dilim yumurtalı ekmek. 2-3 bardak çay
ara: 1 hurma, 1 mandalina, 1 muz
öğle: yarım küçük kase tavuk çorbası, brüksel lahanası, 7-8 hamsi ve yoğurtlu kereviz.
ara: 1 kase nar ve öğlenden salata armıştı. onu yedim. 2 dilim elma
akşam: salata

çay içiyorum şimdi.

Evet masalcım
bu aralar fenayım yemesem bır turlu yesem bın turlu !
Randevumda bunlarıda anlatmam gerkıcek sanırım
hayırlısı sımdılıkkk

günaydın kızlar
akşam yemeğim
ıspanak yemeği 4yk
yoğurt

akşam yürüyüşe çıktık 1 bardak mısır yedim haşlanmış

spor olarak 6 km yürüyüş yaptık
30 mekik

sabah kahvaltı 2 dilim ekmek
klasik kahvaltı

selam kızlar inşallah herkesler iyidir ben de iyiyim çok şükür ama çook halsizim,ya grip olacağım yada regl döneminin başka etkileri. 2 güne kalmaz olurum.
reyhantuana canım bireysel birinciliğini tebrik ederim. :71: :46:
rabia canım her hafta emin adımlarla ilerliyorsun harikasın gerçekten.
dombili canım kilo veripte gelen ender yarışmacılardansın tebrik ederim.
masalcım bayram fazlalığının 1 i gitti kaldı biri. darısı başıma. süpersin.
seda sende emin adımlarla ilerliyorsun hayatım,sakın bırakma.
nihancım verdiğin kiloyu az deme sakın,hiç yoktan iyidir hayatım,o kadar kilo bile mutluluk sebebidir yani ben öyle düşünüyorum.
kızlar inşallah haftaya yine güzel sonuçlar alırsınız.
ela,firuze,nur ve ben daha fazla çalışmalıyız.
bu grup işinde nerede yanlış yapıyoruz diyeceğim ama belli aslında. örneğin ben grup arkadaşımdan gerekli elektiriği uyarıyı ilgiyi alamadım. :76: neyse bakarız bi hal çaresine.
bu arada kızlar kallisteye ad soyad adres ve telefon bilgilerinizi yazmayı unutmayın.bugün herkes halletsin lütfen pazartesiden sonrada hediye arayışına başlarız.

Back