• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yukarıda verdiğim linke tıkladığınızda direk kallistenin profiline gidiyorsunuz canlar. özel mesaj atmayı unutmayın.

Kızlar ancak bakabiliyorum nasılsınız ?
Bugünkü menümü yazayım.
Sabah:YArım simit domates peynir 4 zeytin çay
Öğle:çay
Akşam: Alabalık bol salaTA

Aaa asıl söylemem gerekeni unuttum 1.5 saat dans ettim :64::66::66:
Fiyucecim ben de bugünlerde bir sürü plan yapmışım doğru dürüst bakamıyorum nete ..
Kaptancığım evet kilonun teki gitti haftaya diğeri de gidecek ve sonra hedef 55 ..
Bugün de hoşuma giden 2 şey oldu ..
Tayt bakayım dedim kilo verdim ya giyebilirim yavaş yavaş diye.
Dükkana girdim bedenli m mi l mi alsam diye düşünüyorum adam s verdi olmaaz diğerleri sana dedi sevindirik oldum , sonra geldim taytı denedim gayet güzel durdu daha bir mutlu oldum ..
Ve bugün tanıtım yapıyordum ( Bir turizm firmasında başladım anketörlük sarmadı)
Bir ara ayağa kalkmam gerekti kıza lavaboyu gösterdim.
MAsaya geldim bayan fiziğin ne kadar güzel inceciksin dedi :1::1:
Ben de kilo vermeye çalışıyorum falan muhabbeti yaptım sonra amna tabi hoşuma çook gitti :1:

Fiyucecim ben de bugünlerde bir sürü plan yapmışım doğru dürüst bakamıyorum nete ..
Kaptancığım evet kilonun teki gitti haftaya diğeri de gidecek ve sonra hedef 55 ..
Dükkana girdim bedenli m mi l mi alsam diye düşünüyorum adam s verdi olmaaz diğerleri sana dedi sevindirik oldum , sonra geldim taytı denedim gayet güzel durdu daha bir mutlu oldum ..
Ve bugün tanıtım yapıyordum ( Bir turizm firmasında başladım anketörlük sarmadı)
Ben de kilo vermeye çalışıyorum falan muhabbeti yaptım sonra amna tabi hoşuma çook gitti :1:
canım senın adına sevındım darısı basıma
banada bıraz ınceldın dıyorla bubıle yetıyor
3 gun once esım kılo verdınde gobekduruyordedı bende kolay kolay gıtmez dedım esımde ben senı gobeklı ıstemıyorum mekık cek ole olmaz dedı :(
pazartesı mekık cekmeye baslıyacagım
bugunkı yedıklerım
sabah1fıncan yeıl cay 2 dılım ekmek 1 yumurta bıraz peynır
oglen 2 yk etlı bamya 1 yk kasıgı pılav ve salata 1 kepce mercımek corası
akşamdısarı cıkmıstık kıymalı pıde ve kola az oncede 1 dılım portakallı kek

ad canım kalısteye neden ozelden yazacagız çekılıs denılıyorda ne anlayamadım
evet canımkılo verıpte geldım cok ıstıyorum bu ayıb sobunda 66 kılo almam lazım kı suan 70 kıloyum pazartesı kosu bandına yenıden baslıyacagım
oruc tutmanın cok faydasını gordum
ıftarda az yedım 1 bardak su meyve 2 saat sonra da yemek yedım yedıklerım 4 yk sebze 1 dılım ekmek yogurt falan
dıkkkat ettım
sızlerı ozlemısım
mısafırım eksık olmuyor tabı hamur ıslerıde anada kalıyor fırında su boregı duruyor cok sınır bozucu
esımde ıstahlı olunca ona uymamak zor oluyor
dosba nerede ?
rla masal neneyse kızlar nerlerdesınız

canım senın adına sevındım darısı basıma
banada bıraz ınceldın dıyorla bubıle yetıyor
3 gun once esım kılo verdınde gobekduruyordedı bende kolay kolay gıtmez dedım esımde ben senı gobeklı ıstemıyorum mekık cek ole olmaz dedı :(
bugunkı yedıklerım

Akşam yemeği kötü olmuş dombilicim ..
Kek..
Kola ..
Pide ..
Hepsi ayrı ayrı kaçamaklıkolmuş ne dersin?
Bence bu akşam sporla telafi etmelisin onları ..

evet canımkılo verıpte geldım cok ıstıyorum bu ayıb sobunda 66 kılo almam lazım kı suan 70 kıloyum pazartesı kosu bandına yenıden baslıyacagım
ıftarda az yedım 1 bardak su meyve 2 saat sonra da yemek yedım yedıklerım 4 yk sebze 1 dılım ekmek yogurt falan
dıkkkat ettım
sızlerı ozlemısım
mısafırım eksık olmuyor tabı hamur ıslerıde anada kalıyor fırında su boregı duruyor cok sınır bozucu
dosba nerede ?

Biz de seni özlemişiz Dombili ..
Dosba izinli 3 haftaydı 1 haftası bitti ..
Düğüne gitti ..
Neyneysenin de misafirleri var biraz az giriyor bu sıralarda ..

Kızlar bugun superdım
yanı sabah kahvaltımı yapdım
aksama dogruda taze fasulye ve salata yedım
ama aksam mısafırıme profıterol yapınca 2 dılım yedım !!!
off sınırlenmedımde degıll
ama pazartesı ıtıbarıyle ıse baslıyorum mutluyum hıc olmazsa yemegı tamamen kesmıs olucammm :)

iyi geceler kızlar. misafirlerimi uğurladım. :85:şimdi de evin içi bomboş kaldı. onlar varken yeri geliyordu sürekli yemek şu bu canım sıkılıyordu ama gittikleri zaman da üzüldüm. eşimi özlemekle de ilgili bu sanırım. neyse misafirlerin gitmesi dmek artık diyetime istediğim gibi devam edebilirim demek. misafir varken illaki çeşit çok oluyor. hepsinden yemesem dahi bir miktarından yenmek zorunda kalınıyor. öğle yemeklerim bu yüzden biraz şişti son günlerde. neyse artık, tembelliğimdn tek çeşit pişirip yerim inşallah.

bugünkü yediklerim:

kahvaltı: yarım simit, sosisli yumurta, 1 kk peynir ve 2 zeytin. 3 bardak çay.
ara: 1 hurma ve 1 armut.
öğle: 1 kepçe yayla çorbası, 2 küçük kase zeytinyağlı karnabahar.
ara: yok (dışarı çıktık)
akşam: salata yapmaya vakit yoktu. babamın aldığı kızarmış tavuktan birkaç parça ve onunla gelen salatadan yedim. 1 bardak yarı sulandırılmış ayran içtim.

biraz önce 1 kase nar yedim.

daha da geç oldu yatarım inşallah. yarın yeni bir gün:93:

selam kızlar inşallah herkesler iyidir ben de iyiyim çok şükür ama çook halsizim,ya grip olacağım yada regl döneminin başka etkileri. 2 güne kalmaz olurum.
rabia canım her hafta emin adımlarla ilerliyorsun harikasın gerçekten.
bu grup işinde nerede yanlış yapıyoruz diyeceğim ama belli aslında. örneğin ben grup arkadaşımdan gerekli elektiriği uyarıyı ilgiyi alamadım. :76: neyse bakarız bi hal çaresine.
ben direk regl oldum asumancım. son günlerdeki tatlıya olan isteğimdeki artışta bir açıklamaya kavuştu. napalım bu da hayatın bir gerçeği. tatlı isteğimi dizginlemekle geçebilir bu haftam.
canım, çok şükür her hafta kilom düzenli iniyor. benim de istediğim tam olarak buydu. birden bütün kilolarımı atma idealim olmadı. inşallah böyle devam ederim.
grup işinde sana %100 katılıyorum. ben de grup arkadaşımdan bir uyarı bir ilgi bir şey alamadım. sen gösterdin mi sorusu gelebilir. birkaç kez menülerin yorum yazdım ama bilmiyorum olmadı.

bende yarın oğluşuma yapıcam yumurtalı ekmek,ne yalan söyliyim benimde canım istemiyor değil,azıcık maydonozda eklerim. :))
valla hayatım,yumurtalı ekmeğe,muza, birazcık fazladan öğle yemeğine olmamış derdim (hani çok kötü besleniyorsun ya) :90: ama zaten kilo yapacak şeyler değil hemde akşam salata yiyorsun sadece. afiyet olsun canım.
yumurtalı ekmek diyette olmaz mı asumancım yaw? ben sadece süt ve yumurtaya batırdım valla, çok masumdu. tavayı da yanmayacak kadar yağladım hatta fazla yağı akıttım yani o derece. muzu da seviyorum ben yaw:) kendime 4 porsiyon meyve verdim günlük. 1 muz 1 porsiyonu götürüyor, ama daha bilgili arkadaşlar yazarsa öğrenirim 1 muz kaç porsiyon?
ayrıca da ilgilendiğin ve menümü dikkatle okuduğun için teşekkür ederim canım:71::71: olmamışsa olmamış de ki ben de öğreneyim yanlış yaptıklarımı:93:

küçük aksiliklerden ötürü yoktum 2 gün anladığım zaten farkedilmemişim:90::90:
dün yediklerimi yazayım;
kahvaltı : k-fleks yarım kase yarım yağlı sütle,yarım saat sonra 1 kepekli galeta
ara : 2 kepekli galeta
bir form çayı
öğlen : bir kase ezogelin çorbası yanında salata eşliğinde ve ince 2 dilim ekmek
ara : 2 mandalin
akşam : 12 tane hamsi balığı ve salata öncesinde az çorba
(balık üstüne helva yenir misali iki çatalda helva yedim )
ara : yoğurt
akşam babam yine dondurma getirdi hemde maraş ama ben ısrarlara rağmen yemedim :64:
dondurmayı yemediğin için çiçekler sana gelsin.:71::71:
menün güzel olmuş, 2 çatal helvanın da bence zararı yok. ayrıcaa yokluğun farkedildi tabii ki, hatta ben kilo bildirimi yapmamış olmana çok şaşırdım. sen normalde takımda baya aktif gözüküyorsun kilo bildirimini nasıl unuttun?

yardımların için teşekkürederim hayatım. bu arada ne zamandır yazamadım, soracam kayınvaliden gittimi diye, sen döndüğüne göre o gitti. :8: özlettin kendini hayatım.
valla hayatım eğer vermemiş olsaydım üzülürdüm kesinlikle,dediğin gibi 200 gr iyi geldi.
deryanın 3 gün olmayacağını hatırladım ama kilosunu yazmışmıydı hatırlayamadım. :44:
bencede nihan yediklerin fazla değil, biz asıl ela ve reyhanın cezasını atlamayalım lütfen, firuzeyi malum durumlardan dolayı es geçiyorum. ama bir dahakine af yok ona göre :63: hep benmi çekecem cezaları arkadaşım. lütfen ela ve reyhan için gerekli ceza uygulaması yapılsın. ben ikisinede 2 gün akşam saat 6 dan sonra yemek olayı yasaklansın diyorum.
hay ağzını öpeyim. :1:
bu konuda rabiaya katılıyorum herkes birbirinin yazdıklarını dikkatle okusun arkadaşlar ve gerekli yorumlar yapılsın lütfen. öyle gelip yedim içötim deyip çıkmak yok. kimse alınmasın ama yapamıyorum diyen varsa izne ayırabiliriz. çaba harcayanlarla harcamayanlar arasında haksızlık olsun istemiyorum.

canım kayınvaldemler bugün gitti. ben onlara rağmen fırsat buldukça gelip yazmaya çalıştım. bazen kafam kazan gibi oluyordu, bir yandan onlar konuşuyor bir yandan burayı okuyorum cevap yazıyorum falan. ama her durumda geçmişi okudum, hiç kaybım yok:)

ela ve nihanın cezalarını beğendim. bence gayet uygun. takımımızda ceza sistemi varsa herkese uygulamalıyız bence. bu aralar bakıyorum gelip akşam şunu yedim yediysem yedim gibi bir hava var. ben revaniden 2 dilim yiyebilirdim ama 1 dilimi bile yazmak yeterince zordu:43:

canım bak övülmek adına değil gerçekleri söylemek adına yazıyorum: misafirim varken yeri geldi okudum ama cevap yazmaya fırsatım olmadı. okuyup da cevap yazacağım kısımları bir word belgesine atıp fırsat bulduğumda geldim cevap yazdım. ha tamam belki konu geçmişti ama olsun ben yine de okudum. takım olmak böyle bir şeydir bence. herkesin de menüsüne dikkat ediyorum. elimden geldiğince de yazıyorum. bunu da en iyi masal biliyor.

amanın yakaladım kıızzlarrr. rabianın kaçamağını yakaladııımm :52: aboooow hemide 1 dilim revani. :53: hemen bakıyorum şimdi.
:10: huh baktım geldim netten kaç kalori diye valla kimisi yazmış 320-kimisi yazmış 360 bir yerdede 512 yazıyor biz en iyisi ortalama alalım 350 kalori olsun.
ceza olarak rabiacım 1 saat oryantal 340 kalori. merdiven çıkmak 480 kalori, hızlı yürümek 300 kalori. yapabilirsin diye bunları sıraladım ama seç birini hayatım hangisi olsun dersen. :70:
senden başka kimseden yorum gelmedi revaniye canım ya:) yani kaçamağımın yakalanmasına bile sevinecek hale geldim o derece.
bir tane oryantal aerobik programı indirdim. ben onu yapayım istersen 1 saat, zaten denemk istiyordum yapabilecek miyim diye?

kızlar ben artık kaçıyorum çok bile kaldım. ehe :)))hepinize güzel huzur dolu bir hafta sonu diliyorum. bende inşallah yarın hava güzel olursa oğlumla tiyatroya gidecceğiz gerçi olmasada gideriz inşallah. arada huysuz olsada artık büyüdü sayılır kuzum,ana oğul gezelim azcık. öpüyorum ciciler.

canım ben yetişemedim sana ama yine de inşallah oğluşunla güzel vakit geçirirsin. ana oğul gezin sefanız olsun:87:

Kızlar ancak bakabiliyorum nasılsınız ?
Bugünkü menümü yazayım.
Sabah:YArım simit domates peynir 4 zeytin çay
Öğle:çay
Akşam: Alabalık bol salaTA
alabalık kısmı çok çok güzel. öğle yemeği olmadığı için 1 negatif puan canım. meyve yok 2. negatif nokta.

dansa başladın demek. maşallah yeniliklere çok açıksın masalcım:) ama dans çok güzel fikir gerçekten, çok imrendim.:97:
bu arada ben de bugün 40 beden pantolon aldım:) bir zamanlar 46 bedene kadar çıktığımı söylersem mutluluğumu tahmin edersin zannediyorum.

bugunkı yedıklerım

mekik çekmek iyi oluyor göbek için gerçekten.

bu arada akşamki kıymalı pide ve kek olmamış. ve bu ikisi ceza da gerektiriyor. ben 3 gün birer saat koşu bandı öneriyorum ceza olarak. diğer arkadaşlar da fikir belirtirse netleştiririz.

dıkkkat ettım
sızlerı ozlemısım
dosba nerede ?
canım çekiliş yılbaşı çekilişi. asuman sana da yazmıştı katılmak ister misin diye ama sanıyorum gözünden kaçmış. çekilişe katılanlar kallisteye mesaj atıyorlar.

valla canım fırında da dursa tezgahta da dursa yemeyeceksin.

dondurmayı yemediğin için çiçekler sana gelsin.:71::71:
menün güzel olmuş, 2 çatal helvanın da bence zararı yok. ayrıcaa yokluğun farkedildi tabii ki, hatta ben kilo bildirimi yapmamış olmana çok şaşırdım. sen normalde takımda baya aktif gözüküyorsun kilo bildirimini nasıl unuttun?
canım çiçekler için çok sağol :))
küçük bir şakaydı sadece ama bildirim yapamamın sebei çok ayrı.aslında şöyle;perşembe gecesi topiğe yazdım ve gönderdim zannettim meğer mail gelmemiş,kontrol etmek istedim fakat site onarıma girmişti o yüzden bakamadım,sabahta işe gidiyorum ve nete giremedim ama yineden telefonumla bağlanıp kontrol etmek istedim fakat o da olmadı.velhasıl eve geldiğimde öğrendim ki benim geceden attığım mail gitmemiş :(( napalım dedim sağlık olsun,haftaya inş. aksilikler seyretmezse listeye girebilme şans olur olmazsada benim adresim yine 13. takım:)) benden kurtulş yok açıktan devam ederim :))

senin adına çok sevindim canım :))
darsı bizlerinde başına inş.
:34:

Son düzenleme:
Gunaydın kızlarrr
herkese ıyı pazarlarrr

Bu aralar pek gıremıyorum iş güç derken
Daha sabah kahvaltımı yapmadım ama bugun sert bır dıetle bıtırcem gunu 3 4 gundur rahat davranıyorum cunku :52:
oglen bır corba aksamda corba ıle kapatmam lazım :D

Günaydın kızlar ..
Neyneysecim herkesin ayrı bir faydası oluyor takımda.
Akşam bilgisayarı kapattıktan sonra mandalina yedim.
Meyve konusuna senden alıştım biliyorsun.
Balığa da Emine saolsun ..
Bundan sonra mümkün oldukça haftada bir balık yemeğe çıkmaya karar verdik ..
Öğlende danstan çıktım sıhıyeden kızılaya 20 dakika da ancak işe gittim hiç fırsat yoktu arada ve 18i geçiyordu çıktığımda mecburen böyle oldu ama daha dikkat edeceğim.
Ben bu bir kaç günden beri menüleri çok dikkatli okuyamıyorum girip hemen yazıp çıkmam gerekiyor gibi bir durum oldu kaçırdığım bir şey var mı?
Neyneyse harikasın ciddi anlamda ne demek ya kaç beden bir incelme ciddi anlamda mükemmel ..
Dansla hiç alakam yoktur aslında ama hoşuma gitti ..
Devam etmeyi düşünüyorum.
Sürekli bir yenilik arayışındayım şimdi de İtalyanda kursu arıyorum veya İspanyolca bildiğiniz bir yer var mı?
Nasıl zaman bulacağım bunca şeye bende bilmiyorum ama ..
BU arada sen sormuştun Oğlak burcuyum ..
Sanırım okuyup cevap yazamamıştım .

Sedacım nasıl oldun iyi misin?
İşe başladın mı bu arada pazartesi mi?

Kızlar bugun superdım
yanı sabah kahvaltımı yapdım
aksama dogruda taze fasulye ve salata yedım
ama aksam mısafırıme profıterol yapınca 2 dılım yedım !!!
off sınırlenmedımde degıll
ama pazartesı ıtıbarıyle ıse baslıyorum mutluyum hıc olmazsa yemegı tamamen kesmıs olucammm :)

İşi şimdi okudum ..
Kahvaltı senin için büyük bir gelişme yapmıyordun hiç..
Ama profiterol konusu hiç olmadı sanırım bir cezayı hakettin ama ben o konuda başarılı değilim arkadaşlara havale ediyorum ..

iyi geceler kızlar. misafirlerimi uğurladım. :85:şimdi de evin içi bomboş kaldı. onlar varken yeri geliyordu sürekli yemek şu bu canım sıkılıyordu ama gittikleri zaman da üzüldüm. eşimi özlemekle de ilgili bu sanırım. neyse misafirlerin gitmesi dmek artık diyetime istediğim gibi devam edebilirim demek. misafir varken illaki çeşit çok oluyor. hepsinden yemesem dahi bir miktarından yenmek zorunda kalınıyor. öğle yemeklerim bu yüzden biraz şişti son günlerde. neyse artık, tembelliğimdn tek çeşit pişirip yerim inşallah.

bugünkü yediklerim:

kahvaltı: yarım simit, sosisli yumurta, 1 kk peynir ve 2 zeytin. 3 bardak çay.
ara: 1 hurma ve 1 armut.
öğle: 1 kepçe yayla çorbası, 2 küçük kase zeytinyağlı karnabahar.
ara: yok (dışarı çıktık)
akşam: salata yapmaya vakit yoktu. babamın aldığı kızarmış tavuktan birkaç parça ve onunla gelen salatadan yedim. 1 bardak yarı sulandırılmış ayran içtim.

biraz önce 1 kase nar yedim.

daha da geç oldu yatarım inşallah. yarın yeni bir gün:93:

Yediklerine özellikle dikkat ediyorum kahvaltıyı güzel yapıp sonra azaltıyorsun öğünleri güzel oluyor ..
Acaba kzıartılmış tavuğun kalorisi nasıldır ki?
Benim için de alternatif olabilir mi diye düşündüm.

Back