- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Ben menü paylaşmıyosam kesin kaçırmışımdır ipin ucunupessinus Ellssa 3oglanannesi Bravequeen Kızlar menüleri göremedim. Bekliyorum menüleri.
Şu saatten sonra tutuyorum o ipi ve akşam menümle geliyorum kaptanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben menü paylaşmıyosam kesin kaçırmışımdır ipin ucunupessinus Ellssa 3oglanannesi Bravequeen Kızlar menüleri göremedim. Bekliyorum menüleri.
Inş.canim bakalım.eve gidince göreceğiz.. bu arada cuma günü döneceğiz eve inş.ogelene kadar yetişirim kilo bildirimine.Öyleydik ama işte biliyosun bayram tatili fena yaptı beni..
Öyle deme kuzuu kilo almadan gel lütfen.
Yanı ben menü olarak ne yazsam bilemedim..şuan geldiğimiz yer önümüze getiriyor yemekleri açık büfe değil Allahtan.cocuklarla böyle daha güzelmiş valla.oyuzden normal porsiyon .vok yememeye gayret ediyorum bakalım.Ben menü paylaşmıyosam kesin kaçırmışımdır ipin ucunu
Kaptan yazdığım gibi şuan cumaya kadar tatildeyim inş.ne yediğimi inan bilemiyorum.pessinus Ellssa 3oglanannesi Bravequeen Kızlar menüleri göremedim. Bekliyorum menüleri.
Yüzmen iyiymiş eritmişsindir inşallahKaptan yazdığım gibi şuan cumaya kadar tatildeyim inş.ne yediğimi inan bilemiyorum.
sabah(normal kahvalti tabagi zeytin peynir yumurta salata domates)
öğle(etli fasulye yemegi..manti)
akşam(corba...2 kasik pilav..patates puresi ve 1 kofte..salata..karpuz)
birde gece çay ve çerez..
Spor olarak ta sabahtan havuz..ogleden sonra denize girdim 1 er saat...
Şu 1 sürahi..litre bilmiyorum.
Ben de öyleyim yaa kaptırınca gidiyor.. En azından oturup kalmamışsın. Temizlik de yapmışsın cumaya bol kilo vermelerDün menümü yazamadım kızlar hint dizisi izlemeye başladım:)) sabah 10da bir açtım telefondan ertesi sabah 4 e kadar izledim arada 2 saat izlememişimdir.. sevmiyorum aslında takılıp kalıyorum diziye iki bölüm izle yeter ama nerdeee heyecanlı bölümlerde kaptırıyorum geceyi ayakta geçirebiliyorum. Neyseki dizi sayesinde akşama kadar gardrop düzenledim ütü yaptım camları mutfak dolaplarını sildim karşımda ses olsun diye açmıştım ama beğendim bırakamadım.. Dün menümde gayet iyiydi arada üç beş kaşık sütlaç yedim sadece oda olsun canııım okadar i yaptım erimiştir
Hadi bakalım bekliyorum akşam menünüBen menü paylaşmıyosam kesin kaçırmışımdır ipin ucunu
Kaptan yazdığım gibi şuan cumaya kadar tatildeyim inş.ne yediğimi inan bilemiyorum.
sabah(normal kahvalti tabagi zeytin peynir yumurta salata domates)
öğle(etli fasulye yemegi..manti)
akşam(corba...2 kasik pilav..patates puresi ve 1 kofte..salata..karpuz)
birde gece çay ve çerez..
Spor olarak ta sabahtan havuz..ogleden sonra denize girdim 1 er saat...
Şu 1 sürahi..litre bilmiyorum.
Afiyet olsun kuzum suyun çok iyi sporun mükemmel.. Kek demişken bende fit kek denemesi yaptım muzlu içi hiç pişmedi 50 dk bekledim hamur olarak çıktıMenüm
12:30
Sade kahve
14:00
1 dilim fındıklı kek
Sade kahve
18:30
4 kaşık kıymalı yoğurtlu kabak
3 kaşık kavurmalı pirinç pilavı
Su
4,5 litre
Spor
Gün boyu ev temizliği
Kitap
Yüksek Gerilim
Ya kaptan olmuyorki..Şimdi balkondayız mesela denize karşı çay çerez mecbur yeniyor.Hadi bakalım bekliyorum akşam menünü
Gece çerezi yemesen iyiymiş. Belli bir saatten sonra yeme. Suyu da mutlaka çok iç.
Ya kaptan olmuyorki..Şimdi balkondayız mesela denize karşı çay çerez mecbur yeniyor.
Çok az yemişsin. Keşke daha sağlıklı ve yeterli miktarda yeseydin. Bundan sonra daha sağlıklı yiyecekler bekliyorum senden. Su çok fazla olmuş sanki. Spor mükemmelMenüm
12:30
Sade kahve
14:00
1 dilim fındıklı kek
Sade kahve
18:30
4 kaşık kıymalı yoğurtlu kabak
3 kaşık kavurmalı pirinç pilavı
Su
4,5 litre
Spor
Gün boyu ev temizliği
Kitap
Yüksek Gerilim
Güzel olmuş menü. Düzelmeye başlamış. Su az olmuş ama. Adım sayısı gayet güzel.İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
2 tereyağında yumurta
2 dilim beyaz ekmek
Maydonoz domates salatalık
1 kk ezine peynir
1 tk nuga
Ara 13.30
250 ml süt
3 tane hurma
Akşam 17.00
1 kepçe yayla çorbası
1 kase tonbalık salatası
19.00
6 tane soslu fıstık
Su 2 lt
Spor 8 bin adım
Kaptanımmmm lütfen kusura bakmayınSelam kızlaaaaaarrrrrrrr
Artık canlanmamız gerekiyor farkındasınız di mi?
Bravequeen nerelerdesin hiç görünmüyorsun? pessinus canım sen de yoksun ortalıklarda. Toplaşın bi bakim ne var ne yok?
Ben bu cuma bomba gibi geliyorum inşallah. Sizlerden de aynı performansı bekliyorum ona göre. Benim emeklerimi boşa çıkarmayın. Duydunuz mu Ellssa 3oglanannesi
Düğünler ay çok şükür bittiler canısı şimdi gezmelerdeyim ayın 1 inde eve döncem kısmetse ve tabi gruba da bu bacınızı her gören kız sen nasıl zayıflamışsııınnn deyip duruyo bu gelişimde dahada bi keyiflendimpolokey2244 kaçak nerelerdesin? Bitmedi mi düğün? Ben geldim sen kaçmışsın