Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben menü paylaşmıyosam kesin kaçırmışımdır ipin ucunu😜😜
Şu saatten sonra tutuyorum o ipi ve akşam menümle geliyorum kaptanım😍😍
Yanı ben menü olarak ne yazsam bilemedim..şuan geldiğimiz yer önümüze getiriyor yemekleri açık büfe değil Allahtan.cocuklarla böyle daha güzelmiş valla.oyuzden normal porsiyon .vok yememeye gayret ediyorum bakalım.

pessinus pessinus Ellssa Ellssa 3oglanannesi 3oglanannesi Bravequeen Bravequeen Kızlar menüleri göremedim. Bekliyorum menüleri.
Kaptan yazdığım gibi şuan cumaya kadar tatildeyim inş.ne yediğimi inan bilemiyorum.

sabah(normal kahvalti tabagi zeytin peynir yumurta salata domates)
öğle(etli fasulye yemegi..manti)
akşam(corba...2 kasik pilav..patates puresi ve 1 kofte..salata..karpuz)
birde gece çay ve çerez..

Spor olarak ta sabahtan havuz..ogleden sonra denize girdim 1 er saat...

Şu 1 sürahi..litre bilmiyorum.

Dün menümü yazamadım kızlar hint dizisi izlemeye başladım:)) sabah 10da bir açtım telefondan ertesi sabah 4 e kadar izledim arada 2 saat izlememişimdir.. sevmiyorum aslında takılıp kalıyorum diziye iki bölüm izle yeter ama nerdeee heyecanlı bölümlerde kaptırıyorum geceyi ayakta geçirebiliyorum. Neyseki dizi sayesinde akşama kadar gardrop düzenledim ütü yaptım camları mutfak dolaplarını sildim karşımda ses olsun diye açmıştım ama beğendim bırakamadım.. Dün menümde gayet iyiydi arada üç beş kaşık sütlaç yedim sadece oda olsun canııım okadar i yaptım erimiştir

Kaptan yazdığım gibi şuan cumaya kadar tatildeyim inş.ne yediğimi inan bilemiyorum.

Yüzmen iyiymiş eritmişsindir inşallah

Dün menümü yazamadım kızlar hint dizisi izlemeye başladım:)) sabah 10da bir açtım telefondan ertesi sabah 4 e kadar izledim arada 2 saat izlememişimdir.. sevmiyorum aslında takılıp kalıyorum diziye iki bölüm izle yeter ama nerdeee heyecanlı bölümlerde kaptırıyorum geceyi ayakta geçirebiliyorum. Neyseki dizi sayesinde akşama kadar gardrop düzenledim ütü yaptım camları mutfak dolaplarını sildim karşımda ses olsun diye açmıştım ama beğendim bırakamadım.. Dün menümde gayet iyiydi arada üç beş kaşık sütlaç yedim sadece oda olsun canııım okadar i yaptım erimiştir
Ben de öyleyim yaa kaptırınca gidiyor.. En azından oturup kalmamışsın. Temizlik de yapmışsın😍 cumaya bol kilo vermeler

Selam kızlaaaaaarrrrrrrr :KK200:

Artık canlanmamız gerekiyor farkındasınız di mi?

Bravequeen Bravequeen nerelerdesin hiç görünmüyorsun? pessinus pessinus canım sen de yoksun ortalıklarda. Toplaşın bi bakim ne var ne yok?

Ben bu cuma bomba gibi geliyorum inşallah. Sizlerden de aynı performansı bekliyorum ona göre. Benim emeklerimi boşa çıkarmayın. Duydunuz mu Ellssa Ellssa 3oglanannesi 3oglanannesi

Ben menü paylaşmıyosam kesin kaçırmışımdır ipin ucunu😜😜
Şu saatten sonra tutuyorum o ipi ve akşam menümle geliyorum kaptanım😍😍
Hadi bakalım bekliyorum akşam menünü :KK69::KK69:

Gece çerezi yemesen iyiymiş. Belli bir saatten sonra yeme. Suyu da mutlaka çok iç.

Menüm

12:30
Sade kahve

14:00
1 dilim fındıklı kek
Sade kahve

18:30
4 kaşık kıymalı yoğurtlu kabak
3 kaşık kavurmalı pirinç pilavı

Su
4,5 litre

Spor
Gün boyu ev temizliği

Kitap
Yüksek Gerilim

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
2 tereyağında yumurta
2 dilim beyaz ekmek
Maydonoz domates salatalık
1 kk ezine peynir
1 tk nuga

Ara 13.30
250 ml süt
3 tane hurma

Akşam 17.00
1 kepçe yayla çorbası
1 kase tonbalık salatası

19.00
6 tane soslu fıstık

Su 2 lt
Spor 8 bin adım

Menüm

Sade kahve

1 dilim fındıklı kek
Sade kahve

Su
4,5 litre

Spor
Gün boyu ev temizliği

Kitap
Yüksek Gerilim
Afiyet olsun kuzum suyun çok iyi sporun mükemmel.. Kek demişken bende fit kek denemesi yaptım muzlu içi hiç pişmedi 50 dk bekledim hamur olarak çıktı

Menüm

Sade kahve

1 dilim fındıklı kek
Sade kahve

Su
4,5 litre

Spor
Gün boyu ev temizliği

Kitap
Yüksek Gerilim
Çok az yemişsin. Keşke daha sağlıklı ve yeterli miktarda yeseydin. Bundan sonra daha sağlıklı yiyecekler bekliyorum senden. Su çok fazla olmuş sanki. Spor mükemmel :KK9::KK9:
İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
2 tereyağında yumurta
2 dilim beyaz ekmek
Maydonoz domates salatalık
1 kk ezine peynir
1 tk nuga

Ara 13.30
250 ml süt
3 tane hurma

Akşam 17.00
1 kepçe yayla çorbası
1 kase tonbalık salatası

19.00
6 tane soslu fıstık

Su 2 lt
Spor 8 bin adım
Güzel olmuş menü. Düzelmeye başlamış. Su az olmuş ama. Adım sayısı gayet güzel.

Hastane çok yoğun bugün. Şimdi ancak yazabiliyorum menümü.

Kahvaltı (07:45)
1 dilim ananas

Öğle (13:00)
1 tabak etli nohut yemeği
3 yemek kaşığı pirinç pilavı

Akşam (17:30)
1 tabak etli patates yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 tabak salata

3 lt su, spor yok.

Selam kızlaaaaaarrrrrrrr :KK200:

Artık canlanmamız gerekiyor farkındasınız di mi?

Bravequeen Bravequeen nerelerdesin hiç görünmüyorsun? pessinus pessinus canım sen de yoksun ortalıklarda. Toplaşın bi bakim ne var ne yok?

Ben bu cuma bomba gibi geliyorum inşallah. Sizlerden de aynı performansı bekliyorum ona göre. Benim emeklerimi boşa çıkarmayın. Duydunuz mu Ellssa Ellssa 3oglanannesi 3oglanannesi
Kaptanımmmm lütfen kusura bakmayın ❤️❤️
Köydeyim internetim çok az kaldı . Buralara gelemiyorum bile inşallah bir hafta içerisinde İstanbul'a dönünce düzeleceğim 😐😑

polokey2244 polokey2244 kaçak nerelerdesin? Bitmedi mi düğün? Ben geldim sen kaçmışsın :KK70::KK70::KK70:
Düğünler ay çok şükür bittiler canısı şimdi gezmelerdeyim :KK70: ayın 1 inde eve döncem kısmetse ve tabi gruba da 🥰🤩 bu bacınızı her gören kız sen nasıl zayıflamışsııınnn deyip duruyo :KK70:bu gelişimde dahada bi keyiflendim 🤭

Menüm
Kahvaltı 09.30
Yarım simit
5 zeytin
1 üçgen peynir

Ara 12.00
2 tane erik
Yarım şeftali
Yarım armut

Ara 14.00
1 kase yoğurt

Akşam 17.00
1 dilim ızgara antrikot
4 yk patates püresi
1 dilim beyaz ekmek
Köz sebzeler

Spor yok aşılandım bugün yan gelip yatıyorum :)
Su 3 lt

X