Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım miktarlar ve günde kaç kez kullanacağın değişecektir ayrıca elzem olsa şu aşamada alın kullanın derdi bence Dr a danışmadan verme. Geçmiş olsun bebeğine bu arada inşallah geçer. Alerji birçok sebeple olabilir aslında bazen yedikleriyle bazen evdeki halı toz vs birçok şeyle alerjiler ortaya çıkabiliyor. Hatta şöyle söyleyeyim alerjilerinden dolayı evde halı bırakmayan arkadaşlarım vardı içinde birikmeler yapıyor halı yapısı itibariyle diye. Dr un tavsiyelerini takip edip geçmemesi durumunda başka uzmanlık alanlarına yonelebilirsinBanada hava makinası var mı dedi var dedim.ama konu kaynadi havayla alakalı hiç bisey demedi.bilmiyorum nasıl vereceğim bebeğe hava.aparati var ama.icine ne koyayim nekadar koyayim bilemeidm.bilen var mı.bebekler için yada sağlık ocağına mı sorsam yarın.. o havayı bana vermişti doktor daha önce. Ben hiç hava kullanmadım ikizlere benim bilemiyorum oyuzden..
Antibiyotik kullanma canım. Sen zencefil demle iç. El kadar bebe yazık.Hayırlı geceler kızlar var mı birileri benim gibi hala uyumayan...bugün bebeği doktora götürdük geldik çocukları kreşten al yemek derken fırsat bulamadim menü yazmaya..bebekte hırıltı var ya geçmiyor.. burnunu çekiyoruz usutmuyoruzda ama hirilti ve oksuruk gecmedi 1aydir..bi antibiyotik verdi 3 günlük onu kullanicaz şimdi gecmezse alerji testi yaptırin dedi ek gıdaya geçmedik ne alerji yapacakki pandemi dışarı ciktigimizda yok..ciğerlere sirta bisey inmemis bogazda dedi.bakalim ilac kullanınca gecer ins.
Gördüm çoook şükür, inş Ekimsonuna da 55lere dayanmayı planlıyorum, yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz. Daha çok spor yapmaya başladım inşallah bırakmam çoook iyi geliyorSuper menu olmus takip edemedim bi suredir 59 u gordunmu
Geldim canım. Kusura bakma uyuyakalmışım.bi-zuzu Ellssa K knickerbockerbande kızlar bildirimlerinizi bekliyorum.
Evet canım sporun da çok faydası var.Gördüm çoook şükür, inş Ekimsonuna da 55lere dayanmayı planlıyorum, yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz. Daha çok spor yapmaya başladım inşallah bırakmam çoook iyi geliyor
Canım tarihi yanlış atmışsın. Hazirandayız. Düzelt lütfenGünaaydınlar
Cuma 57.6
Bugün 56.5
Fark 1.1
Tamam canım. Ellerine sağlıkEllssa canım ben listemizi paylaştım. Sonuç listesi işi sende lütfen Saat 20:00 den sonra yaparsın. Akşam mutlaka yapmaya çalış. Sorun çıkarsa telefondan haberleşiriz.
Listeye girebilirsin o zamaan
Yanlış alarm haftaya girebiliyomuşsun. 68 den aşağı olman gerekiyor amaa takımın birincisisiinnn