Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

09.45
- 3 yk Yulaf ile lapa
- 2 yk lor peynir
-2 yumurta
-2 yk yoğurt
-1 domates +3 biber ile sos
- 3 zeytin
- bolll salatalık

11.20: 3 hurma+ türk kahvesi

15.30: 4 tane tahinli kurabiye (küçük boy)

18.30: 4 yk tavuk göğsü
Bol salata(yağsız)

2 lt su

Menüm

11:30
Sade kahve

17:30
3 haşlanmış yumurta
11 siyah zeytin
Küçük 1 dilim ezine peynir
Domates soğan
1 kase yoğurt

Su
3,5 litre

Spor
Tibet 15 tekrar
7000 adım
100 ip

02.06.2021 tarihli menum.

Kahvaltı saat 12'de

2 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 yaprak wasa.

Aksam yemeği 16'da
ciğer şiş
Salata
Az bulgur
Bir avuçtan az daha genis lavaş
Ayran

Akşam kek yedim.
Spor yoktu akşam odamı toplamak zorunda oldugumdan. Kötü bir menüydü. Spor yapmamam ekstra utanç verici. Bugun hem yuruyus hem de eliptik bisiklet yapmayi dusunuyorum ceza olarak
Spor ceza olmaz canım. Bizim için ancak ödül olur spor.. Daha güzel daha fit görünmemizi sağlar çünkü ve saymakla bitmeyen güzellikler..

Kızlar bugün nöbetçiyim, hastanedeyim. Geçen hafta iptal olan kamp bu hafta olacak o yüzden yarın evden erken çıkmam lazım. Lütfen herkes saat 10:00 a kadar bildirimlerini tamamlasın.

Ellssa Ellssa canım bu hafta yine sonuç hazırlama sırası bizde. İnternetin çekmediği bir yerde olacağım. Listeyi hazırlayabilir misin yarın?

Takım listemizi ben hazırlayacağım.
Tamam canım hazırlarım. Listelerin en son paylaşma saati kaç?
Takım listesi sende, sonuç listesi bende🌿

Kızlar bugün nöbetçiyim, hastanedeyim. Geçen hafta iptal olan kamp bu hafta olacak o yüzden yarın evden erken çıkmam lazım. Lütfen herkes saat 10:00 a kadar bildirimlerini tamamlasın.

Ellssa Ellssa canım bu hafta yine sonuç hazırlama sırası bizde. İnternetin çekmediği bir yerde olacağım. Listeyi hazırlayabilir misin yarın?

Takım listemizi ben hazırlayacağım.
Tamam canım hazırlarım. Listelerin en son paylaşma saati kaç?
Takım listesi sende, sonuç listesi bende🌿

09.45
- 3 yk Yulaf ile lapa
- 2 yk lor peynir
-2 yumurta
-2 yk yoğurt
-1 domates +3 biber ile sos
- 3 zeytin
- bolll salatalık

11.20: 3 hurma+ türk kahvesi

15.30: 4 tane tahinli kurabiye (küçük boy)

18.30: 4 yk tavuk göğsü
Bol salata(yağsız)

2 lt su
Spor yok mu canım?

Bugunku menum

Kahvaltı 12 de

2 yumurta
2 yarım ay dilim kavun
Salatalik
Domates
Yarim pohaça
1 dilim peynir

Ara ogun
Bi sade sekersiz kahve
1 orta boy muz uzerine şekersiz yerfıstıği ezmesi

Akşam
1 yumurtalı menemen
1.5 dilim ekmek
Ayran

Spor 40 dk yuruyus 20 dk eliptik

Bugün menüm kötüydü biraz, yazayım yine de.

Kahvaltı (08:30)
1 tane dereotlu poğaça

Öğle (12:20)
1 kase yoğurt çorbası
5 sıkım çiğköfte, biraz marul
1 tane tavuk but
4-5 tane elma dilimi patates

Akşam (18:30)
4 yk et yemeği
3 yk pirinç pilavı
1 tane roll ekmek
1 kutu ayran
Yarım kase mercimek çorbası

3,5 lt su, 7548 adım ama 10 bin tamamlayacağım

Bugunku menum

Kahvaltı 12 de

2 yumurta
2 yarım ay dilim kavun
Salatalik
Domates
Yarim pohaça
1 dilim peynir

Ara ogun
Bi sade sekersiz kahve
1 orta boy muz uzerine şekersiz yerfıstıği ezmesi

Akşam
1 yumurtalı menemen
1.5 dilim ekmek
Ayran

Spor 40 dk yuruyus 20 dk eliptik

Totalde meyve porsiyonun çok olmuş. Poğaça olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Su ne kadar içtin?

Totalde meyve porsiyonun çok olmuş. Poğaça olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Su ne kadar içtin?
Benim su sıkıntım yok. Gün içinde 4 litreye yakın içiyorum. Bugün 2 litre sadece isteyken içtim. Litrelik siselerim var ondan iki tane. Onun dısında sabah kalkar kalkmaz bi büyük bardak içerim ve az önce yine iki bardak içtim spordan gelince. Dünyanın en çok su içen insanıyım hatta iki üc yıl önce kesin şeker hastasıyım diye doktora gittim çok su içtiğim için. Sorun yokmuş çok şükür

Günlük menüm 02.06.2021
Sabah:1 haşlanmış yumurta
2dilim peynir
Domates salatalık
1dilim tb ekmeği
Ara: şekersiz türk kahvesi
Yeşil çay
Öğle:Taze dolma
Yoğurt
Ara:1tane muz arasina 1tatli kaşığı fıstık ezmesi
Aksam: 1kase ekşili turşu (haşlanmış kabak patlıcan biber sumak sarimsakla yapılan bir çeşit yaz turşusu )

Su: 2.5lt
Spor: temizlik yaptim

1fincan yeşil cay

Benim su sıkıntım yok. Gün içinde 4 litreye yakın içiyorum. Bugün 2 litre sadece isteyken içtim. Litrelik siselerim var ondan iki tane. Onun dısında sabah kalkar kalkmaz bi büyük bardak içerim ve az önce yine iki bardak içtim spordan gelince. Dünyanın en çok su içen insanıyım hatta iki üc yıl önce kesin şeker hastasıyım diye doktora gittim çok su içtiğim için. Sorun yokmuş çok şükür

Menüye yazmadığın için bilemiyorum canım ne kadar içtiğini. Sen yine de her menünün sonuna ne kadar içtiğini yaz lütfen. Ayrıca biliyorsundur ki suyun fazlası da zararlı. Dikkatli tüketmek lazım. Aklında olsun.

Sağolasin canim . Kayinvalide hastalandi ona üzüldük .ama kritik durumu atlatti gibi şuan . Çok teşekkurederim.🥰
Bu hafta hastalik telaşindan dietimede sporumada özen gösteremedim malesef. Yarin hiç tarti paylasmayayim isterseniz. Ortalamayida bozmayayim diye düsundum.:KK43: sanirim asil listede degilim zaten suan .

Menüye yazmadığın için bilemiyorum canım ne kadar içtiğini. Sen yine de her menünün sonuna ne kadar içtiğini yaz lütfen. Ayrıca biliyorsundur ki suyun fazlası da zararlı. Dikkatli tüketmek lazım. Aklında olsun.
Tabiki yazarım artık. Bilmiyorum zararini ama içeyim diye zorlamıyorum hiç canım. Susuyorum zaten, içmezsem dudaklarım boğazım kuruyor. Doktor bi sorun yok dedi bünyeden bünyeden degisiyor demek ki.

X