- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor ceza olmaz canım. Bizim için ancak ödül olur spor.. Daha güzel daha fit görünmemizi sağlar çünkü ve saymakla bitmeyen güzellikler..02.06.2021 tarihli menum.
Kahvaltı saat 12'de
2 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 yaprak wasa.
Aksam yemeği 16'da
ciğer şiş
Salata
Az bulgur
Bir avuçtan az daha genis lavaş
Ayran
Akşam kek yedim.
Spor yoktu akşam odamı toplamak zorunda oldugumdan. Kötü bir menüydü. Spor yapmamam ekstra utanç verici. Bugun hem yuruyus hem de eliptik bisiklet yapmayi dusunuyorum ceza olarak
Tamam canım hazırlarım. Listelerin en son paylaşma saati kaç?Kızlar bugün nöbetçiyim, hastanedeyim. Geçen hafta iptal olan kamp bu hafta olacak o yüzden yarın evden erken çıkmam lazım. Lütfen herkes saat 10:00 a kadar bildirimlerini tamamlasın.
Ellssa canım bu hafta yine sonuç hazırlama sırası bizde. İnternetin çekmediği bir yerde olacağım. Listeyi hazırlayabilir misin yarın?
Takım listemizi ben hazırlayacağım.
Tamam canım hazırlarım. Listelerin en son paylaşma saati kaç?Kızlar bugün nöbetçiyim, hastanedeyim. Geçen hafta iptal olan kamp bu hafta olacak o yüzden yarın evden erken çıkmam lazım. Lütfen herkes saat 10:00 a kadar bildirimlerini tamamlasın.
Ellssa canım bu hafta yine sonuç hazırlama sırası bizde. İnternetin çekmediği bir yerde olacağım. Listeyi hazırlayabilir misin yarın?
Takım listemizi ben hazırlayacağım.
Spor yok mu canım?09.45
- 3 yk Yulaf ile lapa
- 2 yk lor peynir
-2 yumurta
-2 yk yoğurt
-1 domates +3 biber ile sos
- 3 zeytin
- bolll salatalık
11.20: 3 hurma+ türk kahvesi
15.30: 4 tane tahinli kurabiye (küçük boy)
18.30: 4 yk tavuk göğsü
Bol salata(yağsız)
2 lt su
500 ip atlama niyetim var ama şimdilik yapmadım yapabilirsem bildiririmSpor yok mu canım?
Tamam canım hazırlarım. Listelerin en son paylaşma saati kaç?
Takım listesi sende, sonuç listesi bende
Tamamdır canımSaat 20:00 de son liste paylaşım saati canım.. 20:00 den sonra sonuç listelerini hazırlaman lazım
Bugunku menum
Kahvaltı 12 de
2 yumurta
2 yarım ay dilim kavun
Salatalik
Domates
Yarim pohaça
1 dilim peynir
Ara ogun
Bi sade sekersiz kahve
1 orta boy muz uzerine şekersiz yerfıstıği ezmesi
Akşam
1 yumurtalı menemen
1.5 dilim ekmek
Ayran
Spor 40 dk yuruyus 20 dk eliptik
Benim su sıkıntım yok. Gün içinde 4 litreye yakın içiyorum. Bugün 2 litre sadece isteyken içtim. Litrelik siselerim var ondan iki tane. Onun dısında sabah kalkar kalkmaz bi büyük bardak içerim ve az önce yine iki bardak içtim spordan gelince. Dünyanın en çok su içen insanıyım hatta iki üc yıl önce kesin şeker hastasıyım diye doktora gittim çok su içtiğim için. Sorun yokmuş çok şükürTotalde meyve porsiyonun çok olmuş. Poğaça olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Su ne kadar içtin?
Sağolasin canim . Kayinvalide hastalandi ona üzüldük .ama kritik durumu atlatti gibi şuan . Çok teşekkurederim.Geçmiş olsun canım. Evet gözlerimiz seni aradı kaç gündür.
Neyin vardı şimdi nasılsın?
Benim su sıkıntım yok. Gün içinde 4 litreye yakın içiyorum. Bugün 2 litre sadece isteyken içtim. Litrelik siselerim var ondan iki tane. Onun dısında sabah kalkar kalkmaz bi büyük bardak içerim ve az önce yine iki bardak içtim spordan gelince. Dünyanın en çok su içen insanıyım hatta iki üc yıl önce kesin şeker hastasıyım diye doktora gittim çok su içtiğim için. Sorun yokmuş çok şükür
Bu hafta hastalik telaşindan dietimede sporumada özen gösteremedim malesef. Yarin hiç tarti paylasmayayim isterseniz. Ortalamayida bozmayayim diye düsundum. sanirim asil listede degilim zaten suan .Sağolasin canim . Kayinvalide hastalandi ona üzüldük .ama kritik durumu atlatti gibi şuan . Çok teşekkurederim.
Tabiki yazarım artık. Bilmiyorum zararini ama içeyim diye zorlamıyorum hiç canım. Susuyorum zaten, içmezsem dudaklarım boğazım kuruyor. Doktor bi sorun yok dedi bünyeden bünyeden degisiyor demek ki.Menüye yazmadığın için bilemiyorum canım ne kadar içtiğini. Sen yine de her menünün sonuna ne kadar içtiğini yaz lütfen. Ayrıca biliyorsundur ki suyun fazlası da zararlı. Dikkatli tüketmek lazım. Aklında olsun.