- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 42
Oruçluysan bugün tartılabilirsin canım. Bildirim saatinin önemi yok ama iftardan önce tartılmayı unutma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oruçluysan bugün tartılabilirsin canım. Bildirim saatinin önemi yok ama iftardan önce tartılmayı unutma.
Baklavanın bir dilimi bile o kadar kalorili ki artık canım istediği zaman birkaç kez düşünüyorum
Bugun 22siymis yine mi tartilacagimGeçen hafta 87.7
Evet canım. Dün mü tartıldın? Tarihi mi yanlış yazdın?Bugun 22siymis yine mi tartilacagim
Sagol canım kesin tetikleyen oydu ama bu hafta cok dikkatli olacağım hedefim de 2 kilo olsun... vooovv çok iddialı oldu bu da. Ayrıca tebrik ederim seni gayet güzel kilo vermişsin21 Nisan Çarşamba menü kontrolü
K krtp86 menü güzel+spor
İşte budur. Harikasın canım. O ekmek de olmasa zirveye yerleşeceksin
A aysegul6666 menü+spor
Meyvelerini sahurda ye tatlım
polokey2244 menü cıslı
Geçmiş olsun canım. Bir gün önce tatlı ve hamur işini çok yiyince migreni tetikledi tabi ama sen yine çatalına cıss bulaştırmışsın.
ekhion menü güzel+spor
Yemek esnasında su tüketilirse mideyi büyütür canım. Mide suyunun görevini engellediği için sindirim de zorlaşır. Şişkinlik olur. Ben iftarımı su ile açıp 15 dk sonra menümü yiyorum ve yemekten 1,5. saat sonra sıvı tüketmeye başlıyorum.
ada81 menü cıslı+spor
Sahuru su ile de olsa yap canım. Menünü biraz daha sağlıkla doldur. Tartı öncesi günü cısslardan uzak ol lütfen.
Ellssa menü güzel+spor
berceste_ menü+spor
yeninesilsosyolog menü+spor
afrasyab08 menü
Bravequeen menü+spor
aysenurt3991 menü cıslı+spor
Sibal57 menü cıslı
bi-zuzu menü bol cıslı+spor
K kahvevekitapsever menü cıslı
Suyu ilk defa ramazanda bukadar çok içtim 1.5 en fazla içebildiğim... Tatlıya Ben hala doyamadım ramazanın ilk günleri bir tepsi yapmıştım iki dilim yedim eşim tekrar istedi yoksa baklava alacak bikez daha yaptım şekeri falan bitık az koyarak yapıyorum. Ramazanda tatlısız akşam yemeği olmuyor bizim evde bende güllaç triliçe gibi hafif tatlıları tercih ediyorum.. Canını öektirdiğim için üzgünüm keşke yakın olsak tepsi dolapta duruyor yollardım hemen.kız çekirdek neyse de o triliçeyi yemiyeydin canımı da çektirdin sabah sabah acaba evde şekersiz unsuz trileçe yapablir miyiz, her iddiasına varım ki yapılır :) Bence trileçe dışında çok güzel menü, yürüyüş de var ve suyu da nası içiyon 2.5 lt maşallah sana
Sorma cnm ya bayadır yemiyodum ekmeği bu aralar gene başladım tam buğday yiyorum ama işte keşke hiç yemesem yediğimin tamamen buğdaydan yapıldığını hiç sanmıyorum çünkü21 Nisan Çarşamba menü kontrolü
K krtp86 menü güzel+spor
İşte budur. Harikasın canım. O ekmek de olmasa zirveye yerleşeceksin
A aysegul6666 menü+spor
Meyvelerini sahurda ye tatlım
polokey2244 menü cıslı
Geçmiş olsun canım. Bir gün önce tatlı ve hamur işini çok yiyince migreni tetikledi tabi ama sen yine çatalına cıss bulaştırmışsın.
ekhion menü güzel+spor
Yemek esnasında su tüketilirse mideyi büyütür canım. Mide suyunun görevini engellediği için sindirim de zorlaşır. Şişkinlik olur. Ben iftarımı su ile açıp 15 dk sonra menümü yiyorum ve yemekten 1,5. saat sonra sıvı tüketmeye başlıyorum.
ada81 menü cıslı+spor
Sahuru su ile de olsa yap canım. Menünü biraz daha sağlıkla doldur. Tartı öncesi günü cısslardan uzak ol lütfen.
Ellssa menü güzel+spor
berceste_ menü+spor
yeninesilsosyolog menü+spor
afrasyab08 menü
Bravequeen menü+spor
aysenurt3991 menü cıslı+spor
Sibal57 menü cıslı
bi-zuzu menü bol cıslı+spor
K kahvevekitapsever menü cıslı
Aynen kendimi kaybediyorum elimde değilbaklavayı gördüğümde (daha doğrusu herhangi bir tatlıyı diyeyim) düşünme yetim kayboluyor
Bende internette şekersiz baldan yapılan güllaç tarifi gördüm yarın onu yapıcam tartıda güzel bi sonuç bekliyorum bu hafta bi fitt güllaçı hakettimSuyu ilk defa ramazanda bukadar çok içtim 1.5 en fazla içebildiğim... Tatlıya Ben hala doyamadım ramazanın ilk günleri bir tepsi yapmıştım iki dilim yedim eşim tekrar istedi yoksa baklava alacak bikez daha yaptım şekeri falan bitık az koyarak yapıyorum. Ramazanda tatlısız akşam yemeği olmuyor bizim evde bende güllaç triliçe gibi hafif tatlıları tercih ediyorum.. Canını öektirdiğim için üzgünüm keşke yakın olsak tepsi dolapta duruyor yollardım hemen.