Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ellssa Ellssa
Ben de böyle biliyorum ya, filtre kahve içiyorum genelde, süt şeker katmadıkça sade türk kahvesi gibi bişey, sadece demleme stili farklı. Hatta biz çekirdek kahve alıp ondan çekiyoruz kendi keyfimizie göre :)
Filtre kahvesi içilebilir canım. Türk kahvesi ne anne tarafından akraba gibiler. Benim sözüm diğer kahvelere..

1 lahmacun kadar zannedip de aferin güzel menü, az yemişsin demeyin diye açıkladım😃 yani Ayşegül'den beklenmez ya, şaşırmayın ne kadar az yemiş diye...
4 dilim yedim, o da bi kıymalı pide yapıyor burda. Aslında 2-3 dilimde bırakmalıydım🙄
Hala açıklıyor yalnız canimmm olsun eritirsin sen hızlı bir bünyem var daha önceki menü lerini de biliyorum ben senin
Galiba bu sefer suyu eskisi gibi icmiyordum ve yediklerinden pişman oluyorsun onu fark ettim aysegul cum

İyi geceler kızlar menüm
Sahur 04.00
1 yumurta tereyağında
5 zeytin
3 tane yağlı biber turşusu
2 dilim çt ekmek
1 kk beyaz peynir

İftar 20.00
1 pors taze fasulye
1 porsiyon sebzeli fırın somon

Ara 22.00
1 pors triliçe

Ara 12.00
2 avuç tuzlu çekirdek

Sahura kadar uyumuyorum film keyfi yaparken ağzım boş kalamadı bugün

Su 2.5 lt
Spor 60dk yürüyüş

20 Nisan Salı menü kontrolü

Ellssa Ellssa menü güzel+spor
Aysegul 6666 Aysegul 6666 menü cıslı
Sahurun hamur+şeker olmuş canım. Sadece hurma yesen 3 yerine 5 de olurdu ama miss olurdu. İftarda köfte ve salata yeterliydi. Muz ve puding bozmuş menünün güzelliğini. Suyun az ve spor istiyorum senden. 15 dk da olsa😉
@krtp86 menü+spor
Espresso olmasa idi menü güzeldi canım. Suyun az. Güzel gidiyosun.
@ada81 menü cıslı+spor
1 bardak su da olsa sahur yap canım. Sahurda şifa vardır. İftarda ekmek ve helva olmamış. Şeker yüklemesi yaparak yağ yakımını durdurmuşsun. Su az. Yürüyüşlerin güzel.
yeninesilsosyolog yeninesilsosyolog menü güzel+spor
Acıkmadın çünkü menün güzel canım. Güzel menü kan şekerini yükseltmez.
@polokey2244 menü bol cıslı
Gününü çöp yaparak kendine en büyük cezayı vermişsin zaten canım. Yeni yağ hücrelerinle mutsuz olmaya hazır mısın?
K kahvevekitapsever menü güzel
Menün tam sana, güzel gönlüne layık canım. Su ve sporu yazmayı unutmuşsun.. Menüne çiğ sebze de ekle bağırsakların bayram etsin😉
aysenurt3991 aysenurt3991 menü bol cıslı+spor
İlk başladığında sevdiğim menülerin nereye kayboldu? Seni rahatsız eden vicdanın canım.
Sen Allah'tan iste, azmin en güzelini verecektir. Nasıl namaz için oruç için niyet ediyoruz. Beslenme için de niyet et. "Niyet ettim Allah'ım senin rızan için, sağlıklı bir bedene sahip olmak için sağlıklı beslenmeye. Sen yardım et, bana güç ver Allahım. Bismillahirrahmanirrahim" de ve gör bak o zaman kendine😍
@pessinus menü cıslı+spor
Menü olmamış ama yürüyüş harika
@Bravequeen menü cıslı+spor
Akşamki çikolata ve gece yenen pekmez muz olmasa menü güzeldi canım. Su az..
berceste_ berceste_ menü cıslı+spor
Akşamki aralar olmamış canım. Diyetisyen önerisi mi?
@afrasyab08 menü
Menüne çiğ sebze de eklermisin canım? Su az. Az daha gayret et 2 litre olsun suyun. Sen yaparsın🌸
bi-zuzu bi-zuzu menü cıslı+spor
Sahurda yenen ekmek ve marmelat gündüz erimiştir derken geç saatte salep içmişsin. Bunu neden yapıyosun kendine canım? Su az..
ekhion ekhion menü+spor
Akşamki pide olmasa menü güzeldi canım.

Menü Bildirmeyenler

LAydLiNe LAydLiNe
Sibal57 Sibal57
@candy-candy
@Eyslg
begum75 begum75
Muhteşemsin enerjine hayranım alakana teşekkür ederim 🥰. Aslında herkes diğerlerinin menülerini yorumlasa çok güzel olur. Hatayı biliyoruz ama okumak dha bi işe yarıyor.. Ramazan da nasıl besleneceğimi biliyorum ama uygulamada başarısızım tüm günün açlığıyla herşeye saldırasım geliyor ve engelleyemiyorum kendimi. Alakasız menüler yapıyorum hepsinden yemek için aslında ramazan açgözlülüğe de son vermedir başarmak için ramazan menülerime sıkı kurallar getiriyorum. Bu sahurda da hafiften coştum ama yarın iftardan itibaren tatlısız az menülü olucam.. Hergün menüleri değerlendirme yapacağım yüzüm olmuyor kendi menümün yanlışlarından ilk iş menülerimi düzenlemek.. Tekrardan emeğine sağlık 🥰

Hala açıklıyor yalnız canimmm olsun eritirsin sen hızlı bir bünyem var daha önceki menü lerini de biliyorum ben senin
Galiba bu sefer suyu eskisi gibi icmiyordum ve yediklerinden pişman oluyorsun onu fark ettim aysegul cum
Evet, suyu eskiden min 2,5 içerdim bazen 3-3,5 olurdu, şimdi 2 yi zor içiyorum.. Ama en önemlisi eskiden kızım gündüz uyuduğu için yürüyüş bandında hergün 1 saat yürüyüş yapıyordum, her gün spor yapınca menülerime de daha özen gösteriyordum o kadar sporum boşa gitmesin diye.artık gündüz uyumadığı için düzenli spor alışkanlığım kalmadı, menülerime de bir gün dikkat etsem , 2 gün bozuyorum... tartıda milim milim ilerleyip 2 ileri 1 geri yapınca canım sıkılıyor 🙄
Teşekkür ederim canım 💝

İyi geceler kızlar menüm
Sahur 04.00
1 yumurta tereyağında
5 zeytin
3 tane yağlı biber turşusu
2 dilim çt ekmek
1 kk beyaz peynir

İftar 20.00
1 pors taze fasulye
1 porsiyon sebzeli fırın somon

Ara 22.00
1 pors triliçe

Ara 12.00
2 avuç tuzlu çekirdek

Sahura kadar uyumuyorum film keyfi yaparken ağzım boş kalamadı bugün

Su 2.5 lt
Spor 60dk yürüyüş
kız çekirdek neyse de o triliçeyi yemiyeydin canımı da çektirdin sabah sabah :KK70: acaba evde şekersiz unsuz trileçe yapablir miyiz, her iddiasına varım ki yapılır :) Bence trileçe dışında çok güzel menü, yürüyüş de var ve suyu da nası içiyon 2.5 lt maşallah sana

Merhabalar 😇 Benim 21 Nisan Çarşamba menüm:

Saat 11:
1 büyük boy muz,1 tk bal,3 ceviz
1 avuç beyaz leblebi

Saat 16:
2 porsiyon mercimek çorbası
1 porsiyon fırında karnabahar beşamelli
4 adet fırında mücver

Saat 21:
4 parça fıstıklı çikolata 😅
1 paket Greta bisküvi

Son kısım olmayaydı iyiydi😪
valla son kısımda patlamış gerçekten, böyle şeyler yapacaksan bari gündüzden yap :KK70: tabii onların tadı gece ekran karşısında çayla çıkıyo biliyorum :) bence yapma, bizim de canımız çekiye sonra

Evet, suyu eskiden min 2,5 içerdim bazen 3-3,5 olurdu, şimdi 2 yi zor içiyorum.. Ama en önemlisi eskiden kızım gündüz uyuduğu için yürüyüş bandında hergün 1 saat yürüyüş yapıyordum, her gün spor yapınca menülerime de daha özen gösteriyordum o kadar sporum boşa gitmesin diye.artık gündüz uyumadığı için düzenli spor alışkanlığım kalmadı, menülerime de bir gün dikkat etsem , 2 gün bozuyorum... tartıda milim milim ilerleyip 2 ileri 1 geri yapınca canım sıkılıyor 🙄
Teşekkür ederim canım 💝

bence süreç deam ediyorsa canını sıkma ayda 3 kilo değil de 1.5 ver ama veriyosun sonuçta, ilerlemeyi de küçümsememek lazım. e tabii ki daha iyisi için çabalamak da lazım. ben de bu sabah sporumu yapıp çıktım ya bi enerjiğim :KK70: motivasyoncuyum dostlar tutmayın beni

Günaydın herkese, işe koyulmadan bi mesaj atayım dedim takıma.
Bugün tartı günü, oruçlular için diyecek birşey yok atı alan üsküdarı geçti, dün geceden yemicektik
ama yarın sabah tartılacak olan arkidişler lütfen kendinize hakim olun, hafif beslenin ödem atmalı şeylere yoğunlaşın :KK70:

inş bugün güzel sonuçlar alacağız ben bu sabah çıkmadan kıyafetlerimde 62li sayıları gördüm, akşam hafif kıyafetlerle ve aç karınla güzel sonuçlar alacağımı ümit ediyorum :KK70:
hadi akşama görüşürüz, herkeşe hayırlı günler ve iyi çalışmalar

Hep içtiğim şişe ve bardağa göre göz hesabı yaptım 😂😂 dediğin gibi yatana kadar bitirdim şişeyi de ☺️

Ödevlerim, sınavlarım başladı ders başından kalkamadım 🤦
Anladım canım ama sen su içme arası verir gibi her saatte egzersiz arası ver canım hem dinçlik gelir hemde hareketsiz olmazsin

LAydLiNe LAydLiNe bugün tartılam günü, eve 17:30 da gidiyorum sorun olmaz sanırım

Ellssa Ellssa canım ramazan boyunca menü veremiycem, iftar sonrası bulaşıkları yıkayıp yatma moduna geçiyorum hiç halim kalmıyor, zaten bu süreçte amacım korumaktı, şimdilik başarıyorum, ramazan sonrası menülere devam ederim

bu arada menülerde baklava görüyorum
1-2 hatta 3 dilimle sınırlı kalabilenlere :KK9::KK9::KK9:asla ve asla o kadarla kalamıyorum:mad:

Anladım canım ama sen su içme arası verir gibi her saatte egzersiz arası ver canım hem dinçlik gelir hemde hareketsiz olmazsin
Öyle öyle 800 adım oldu zaten. Genelde esneme hareketleri yapıyorum, iyi geliyor. Bu ara böyle mecbur.. Teşekkürler önerin için 🌸

Muhteşemsin enerjine hayranım alakana teşekkür ederim 🥰. Aslında herkes diğerlerinin menülerini yorumlasa çok güzel olur. Hatayı biliyoruz ama okumak dha bi işe yarıyor.. Ramazan da nasıl besleneceğimi biliyorum ama uygulamada başarısızım tüm günün açlığıyla herşeye saldırasım geliyor ve engelleyemiyorum kendimi. Alakasız menüler yapıyorum hepsinden yemek için aslında ramazan açgözlülüğe de son vermedir başarmak için ramazan menülerime sıkı kurallar getiriyorum. Bu sahurda da hafiften coştum ama yarın iftardan itibaren tatlısız az menülü olucam.. Hergün menüleri değerlendirme yapacağım yüzüm olmuyor kendi menümün yanlışlarından ilk iş menülerimi düzenlemek.. Tekrardan emeğine sağlık 🥰

Ramazanda işin sırrı yavaş yemek canım. Ben ilk defa bu ramazan çok rahat oturuyorum sofraya. İlk olarak yavaş yavaş suyla orucumu açıyorum. Arkadan yavaş yavaş 1 kepçe çorbamı ve yanında biraz salata yiyorum. Sonra 5-10 dakika ara veriyorum. Arkadan ana yemeğimi yiyorum. İftarda pide yok menümde ama sahura yazmış diyetisyen. Yavaş yediğim zaman doyduğumu çok daha kolay hissediyorum ve hiç çok yemişim hissi yaşamadım. Denemelisin bu yavaş yeme olayını.

X