9 tekrarda bayaa zorlanıyorum. 21 i düşünemiyorumHadi inşallah enerji toplamak iradeyle alakalı iradeni düşüren ne onu bulmalisin ve önce onu halletmelisin benimde son zamanlarda iradem çabuk düşüyor ve böyle yapıyorum ben de düşüren ne hangi duygu gereksiz işlerle mi uğraşıyorum mesela gibi
Tibet güzel ya 21 olunca çok merak ediyorum ben o yüzden hiç aksatmiyorum
Benim en çok zorlandigim hareket 4. Hareket ters bank ama ona da alıştım dinlenerek yapabilirsin canım aralarda peş peşe yapma kitapları aldım öyle diyor ve en önemlisi dönüş hareketiymis 21 olduğunda yapamazsan basın döndüğünde bırak diyor mesela9 tekrarda bayaa zorlanıyorum. 21 i düşünemiyorum
Ben 5.hareketin son sayılarında zorlanıyorum. Diğer hareketlerde hiç sıkıntı yok.Benim en çok zorlandigim hareket 4. Hareket ters bank ama ona da alıştım dinlenerek yapabilirsin canım aralarda peş peşe yapma kitapları aldım öyle diyor ve en önemlisi dönüş hareketiymis 21 olduğunda yapamazsan basın döndüğünde bırak diyor mesela
Kilo bildirimini yarın yapmıyormuyduk bende iftar olmadan bi foto alayım ne olur ne olmaz.. Bu arada tebrik ederim 6 lara hoşgeldin en kısa zamanda hedefine varırsın inşallah.. Yani tüm takım aminnİyi akşamlar hepinize
Geçen hafta 70.3
bu hafta 69.7
Fark -600 gr
6 lı rakamlara uzuunn zaman sonra merhabaaa
Eki Görüntüle 2826169
Oruç tutanlar bir gün önce bildiriyo canım, yanlış hatırlamıyosam sahur sonrası tartılınca fazla çıkıldığı içinKilo bildirimini yarın yapmıyormuyduk bende iftar olmadan bi foto alayım ne olur ne olmaz.. Bu arada tebrik ederim 6 lara hoşgeldin en kısa zamanda hedefine varırsın inşallah.. Yani tüm takım aminn
Çok yoğun bi araştırma işi devraldım, sabah akşam onunla uğraşıyorum. Diğer önceliklerimi de bir kenara bıraktım. Aslında insan sporunu vs aksatmamalı ama çocuklarla vs hem de iş olunca işime odaklanabilmek içinbiraz daha çaba sarfetmem gerekiyor.Hadi inşallah enerji toplamak iradeyle alakalı iradeni düşüren ne onu bulmalisin ve önce onu halletmelisin benimde son zamanlarda iradem çabuk düşüyor ve böyle yapıyorum ben de düşüren ne hangi duygu gereksiz işlerle mi uğraşıyorum mesela gibi
Tibet güzel ya 21 olunca çok merak ediyorum ben o yüzden hiç aksatmiyorum
Teşekkür ederim canım inşallah inşallahKilo bildirimini yarın yapmıyormuyduk bende iftar olmadan bi foto alayım ne olur ne olmaz.. Bu arada tebrik ederim 6 lara hoşgeldin en kısa zamanda hedefine varırsın inşallah.. Yani tüm takım aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?