Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

9 tekrarda bayaa zorlanıyorum. 21 i düşünemiyorum

9 tekrarda bayaa zorlanıyorum. 21 i düşünemiyorum
Benim en çok zorlandigim hareket 4. Hareket ters bank ama ona da alıştım dinlenerek yapabilirsin canım aralarda peş peşe yapma kitapları aldım öyle diyor ve en önemlisi dönüş hareketiymis 21 olduğunda yapamazsan basın döndüğünde bırak diyor mesela

Ben 5.hareketin son sayılarında zorlanıyorum. Diğer hareketlerde hiç sıkıntı yok.

İyi akşamlar kızlar tartı öncesi biraz kötü beslendim malesef
Kahvaltı 12.00 de, 1 dilim hellim peyniri
1 dilim tulum peyniri
Domates, salatalık, 1 dilim hindi füme
2 yumurtadan omlet, 2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 17.30; 3 kaşık et sote
4 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık kuru patlıcan üstüne az biraz yoğurt
Salata
18.30 da 1 dilim güllaç
Su 1.5 litre
1 saat yürüyüş

İyi akşamlar hepinize
Geçen hafta 70.3
bu hafta 69.7
Fark -600 gr

6 lı rakamlara uzuunn zaman sonra merhabaaa
Eki Görüntüle 2826169
Kilo bildirimini yarın yapmıyormuyduk bende iftar olmadan bi foto alayım ne olur ne olmaz.. Bu arada tebrik ederim 6 lara hoşgeldin en kısa zamanda hedefine varırsın inşallah.. Yani tüm takım aminn

Kilo bildirimini yarın yapmıyormuyduk bende iftar olmadan bi foto alayım ne olur ne olmaz.. Bu arada tebrik ederim 6 lara hoşgeldin en kısa zamanda hedefine varırsın inşallah.. Yani tüm takım aminn
Oruç tutanlar bir gün önce bildiriyo canım, yanlış hatırlamıyosam sahur sonrası tartılınca fazla çıkıldığı için

Çok yoğun bi araştırma işi devraldım, sabah akşam onunla uğraşıyorum. Diğer önceliklerimi de bir kenara bıraktım. Aslında insan sporunu vs aksatmamalı ama çocuklarla vs hem de iş olunca işime odaklanabilmek içinbiraz daha çaba sarfetmem gerekiyor.

10.25: 1 dilim ince börek(peynirli)
- 2 yumurta
-1 domates
-1 salatalık
-5 zeytin
-2 yk lor peynir
-1 bardak kayısı çayı

12.25: 20 tane yer fıstığı +1 tane lavi bitter çikolata + türk kahvesi

17.05: 300 gr süt + 30 gr yulaf + 10 gr pekmez ile yulaf lapası

20.00: 1 yk tavuk göğsü
Bol yeşil salata

1 lt su (arttırmaya çalışacağım)
300 ip

Teşekkür ederim canım inşallah inşallah geçen sene oruçluyken perşembeden bildirim yapıyorduk diye aklımda kalmış benimde. O yüzden riske atmak istemedim

Hepinize iyi akşamlar

Sahur 04.40
2 çatal patatesli yumurta
Salata
1 hurma
Çay

İftar 19.50
2 hurma
Yarım tabak bulgur pilavı
Yarım tabak taze fasulye
Soğan salatası
Acı biber
Salata turşusu
2 elim kadar pide (bu kötü oldu farkındayım ama sıcacıktı dayanamadım)

2 litre su

Merhabalar Menüm:

Saat 18o kadar yoğundu ki ancak akşam yiyebildim)
2 adet but tavuk
1 porsiyon bulgur pilavı
Salata

Saat 19:
İnce Stick bitter çikolata (36 kaloricik cidden çok yoğun bir nöbet olduğu için ihtiyacım vardı kahvenin yanında )

Saat 22:
1 elma ve roka-marul yeşilliklerle bir an evvel sabah edeceğimi umuyorum

Ellssa mönümü yazıyorum,

Sahur
1 yumurtadan omlet, 1 dilim ekşi maya tam buğday ekmek, 2 yemek kaşığı çökelek eritmesi, 3 zeytin, 1 tk kaymak, 1 tk bal, 3 sigara böreği, 1 kupa çay

İftar
5 yk kapuska pirinçsiz, 3 tane çıtır fish finger tavada, 9 10 tane patates kızartması, 3 yk yoğurt, çeyrek domates

Suyu 1 lt yaparım sahura kadar, en az 1 lt, 1.5 yapabilsem çok iyi olur
Spor 6bin adım, koşturduğum bu kadar, yürüyüşe çıkmadım toplu taşıma kullandığım için böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…