• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende tartıldım aceleyle iftar hazırlıklarının arasında zaten hüsranlı bir tartı sonucu oldu birde ben yarının tarihini attım nolcak acaba o kabul olurmu LAydLiNe LAydLiNe sonuç +800gr hoş şimdi ödem çayı içip belki yarına daha az artılı çıkabilirim yarın 12 sonmuydu ben yarışırken 3 yıl öncesi cuma akşam bildiriyorduk değişmiş

Bende tartıldım aceleyle iftar hazırlıklarının arasında zaten hüsranlı bir tartı sonucu oldu birde ben yarının tarihini attım nolcak acaba o kabul olurmu LAydLiNe LAydLiNe sonuç +800gr hoş şimdi ödem çayı içip belki yarına daha az artılı çıkabilirim yarın 12 sonmuydu ben yarışırken 3 yıl öncesi cuma akşam bildiriyorduk değişmiş
Oruç olanlar, perşembe iftardan önce tartılyor canım.Geçen yılda böyleydi..
Olmayanlar cuma sabah..
Yarın oruçsan sahurdan sonra tartılacağın için normalden fazla çıkabilir.
Bende beklemediğim bi sonuç gördüm 😔

Bugün sizin için çektim ne ağaçlarrı bunlar acaba :-)

Eklentiler

• IMG20210415165721.jpg
    IMG20210415165721.jpg
    143 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG20210415170146.jpg
    IMG20210415170146.jpg
    256,3 KB · Görüntüleme: 22
selam kızlar

kahvaltı 07.30
1 patates+2 yumurtalı omlet

ara 09.00
kahve

öğle 13.00
2 servis kaşığı domatesli bulgur pilavı
bir kase yoğurt

ara 16.40
mocha

akşam 21.00
2 servis kaşığı domatesli bulgur pilavı
salata

1 litre su
3000 adım
1 mil leslie

Kızlar bugün bazı sıkıntılar çıktı iş yerimde. Yeni görevlendirmeye göre artık Acil Serviste çalışacağım. Yarın karışık olacak o yüzden benim için. Bugün oruç olup da tartılmayı unutanlar yarın saat 15:30’ a kadar mutlaka tartılıp bildirim yapsınlar lütfen. Yarın acilde çalışır mıyım çalışmaz mıyım bilmiyorum ama en kötü eve gelince paylaşırım listeyi. O nedenle herkes bildirimini yapmış olsun lütfen.

Perşembe menüm

Sahur 04:16
7 hurma+3 kupa su

İftar 19:23
1 kupa ceviz suyu

19:45
1 porsiyon fırında sebze(karnıbahar+kabak)
1 servis kaşığı közlenmiş patlican yatağında 2 et köfte
2 porsiyon tereyağlı dövme pilavı
1 kase yoğurt
Salata

Su
2,5 litre

Spor
Tibet egzersizi 9 tekrar
2 saat yürüyüş

Kitap
Kur'an 18.cüz

Kızlar bugün bazı sıkıntılar çıktı iş yerimde. Yeni görevlendirmeye göre artık Acil Serviste çalışacağım. Yarın karışık olacak o yüzden benim için. Bugün oruç olup da tartılmayı unutanlar yarın saat 15:30’ a kadar mutlaka tartılıp bildirim yapsınlar lütfen. Yarın acilde çalışır mıyım çalışmaz mıyım bilmiyorum ama en kötü eve gelince paylaşırım listeyi. O nedenle herkes bildirimini yapmış olsun lütfen.
Bizim hastanede öyle malesef vakalar artti servisler kapatildi sadece covid servislerine döndük Allah sonumuzu hayreylesin

Back