- 24 Temmuz 2015
- 593
- 1.043
- 113
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oruç olanlar, perşembe iftardan önce tartılyor canım.Geçen yılda böyleydi..Bende tartıldım aceleyle iftar hazırlıklarının arasında zaten hüsranlı bir tartı sonucu oldu birde ben yarının tarihini attım nolcak acaba o kabul olurmu LAydLiNe sonuç +800gr hoş şimdi ödem çayı içip belki yarına daha az artılı çıkabilirim yarın 12 sonmuydu ben yarışırken 3 yıl öncesi cuma akşam bildiriyorduk değişmiş
Ben biliyordum ama rutin dışı olduğu için herhalde tamamen unuttumCanlarım kaptan söyledi ya. Perşembe iftar öncesi diye.
berceste_ girmedinde hiç öğleden sonra Bakındım durdum sana
Ben de çıktım yürüyüşe öğleden sonra.. Tartı aşkı ile tam 2 saat yürüdüm dönünce hemen tartıldım.Ben biliyordum ama rutin dışı olduğu için herhalde tamamen unuttum
Öğleden sonra yürüyüşe çıktım gelemedim hiç
cok degilmis niye uzuldun ki. ben +2 kg cikmis insanim seninki bisey miGeçen cuma 69.4
Bugün. 69.6
Fark: +200 Gr
Ben de çıktım yürüyüşe öğleden sonra.. Tartı aşkı ile tam 2 saat yürüdüm dönünce hemen tartıldım.Ben biliyordum ama rutin dışı olduğu için herhalde tamamen unuttum
Öğleden sonra yürüyüşe çıktım gelemedim hiç
Tartılmayı neden unuttuğun belli oldu bir ağaç bulmacası daha hazırlamakta imişsinBugün sizin için çektim ne ağaçlarrı bunlar acaba
Hiç aklıma gelmedi ki yemek yedikten sonra geldi aklımaTartılmayı neden unuttuğun belli oldu bir ağaç bulmacası daha hazırlamakta imişsin
Kaçırdım sanırım ben neyse artik yarin tartilacamCanlarım kaptan söyledi ya. Perşembe iftar öncesi diye.
berceste_ girmedinde hiç öğleden sonra Bakındım durdum sana
Bizim hastanede öyle malesef vakalar artti servisler kapatildi sadece covid servislerine döndük Allah sonumuzu hayreylesinKızlar bugün bazı sıkıntılar çıktı iş yerimde. Yeni görevlendirmeye göre artık Acil Serviste çalışacağım. Yarın karışık olacak o yüzden benim için. Bugün oruç olup da tartılmayı unutanlar yarın saat 15:30’ a kadar mutlaka tartılıp bildirim yapsınlar lütfen. Yarın acilde çalışır mıyım çalışmaz mıyım bilmiyorum ama en kötü eve gelince paylaşırım listeyi. O nedenle herkes bildirimini yapmış olsun lütfen.