- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sizlere de güç kuvvet versin işiniz çok zor dayanın astrolojik olarak Mayıs sonunda rahatlama olacak inşallah tabiiBizim hastanede öyle malesef vakalar artti servisler kapatildi sadece covid servislerine döndük Allah sonumuzu hayreylesin
1. Sini çıkaramadım ama 2. Si kiraz gibi duruyor, Berceste çekerse kirazı çeker benceBugün sizin için çektim ne ağaçlarrı bunlar acaba
Allah kolaylık versin canım, inşallah hakkında hayırlısı neresi ise orda çalışırsınKızlar bugün bazı sıkıntılar çıktı iş yerimde. Yeni görevlendirmeye göre artık Acil Serviste çalışacağım. Yarın karışık olacak o yüzden benim için. Bugün oruç olup da tartılmayı unutanlar yarın saat 15:30’ a kadar mutlaka tartılıp bildirim yapsınlar lütfen. Yarın acilde çalışır mıyım çalışmaz mıyım bilmiyorum ama en kötü eve gelince paylaşırım listeyi. O nedenle herkes bildirimini yapmış olsun lütfen.
İnşallah kirazlar olsun da buraya her gün kiraz fotosu atacam ben bayağı kiraz istiyorum yaaa1. Sini çıkaramadım ama 2. Si kiraz gibi duruyor, Berceste çekerse kirazı çeker bence
İnşallah canimAllah sizlere de güç kuvvet versin işiniz çok zor dayanın astrolojik olarak Mayıs sonunda rahatlama olacak inşallah tabii
Canım bir daha ki sefere fotoğrafı daha okunaklı çek lütfen. Bazen kabul edilmeyebiliyor notlar okunmayınca.Günaydın arkadaşlar kilom geçen hafta ile aynı. Haftaya hedefim 82.5 kilo