saol nurcum yorucu ve tatlı telaşCanım hoşgeldin
Çok yoğunsun galiba tatlı telaşeleriniz var hayırlı olsun çok çok da kolay gelsin
sağol canım iyi dileklerin için. süresinin az kalması bile o kadar iyi geliyor ki anlatamam. ilk gittiği zamanlar hiç aklım almıyordu.
menünün gelişmesi lazım biliyorsun. o yüzden bu seferlik fazla bir şey yazmayacağım:)) hastalıktı derslerdi bu ara biraz beslenmen etkilenecek gibi gözüküyor. bir iyi şeyi farkettim ki meyve yiyorsun:13:
kayseri tarafında kalmana üzüldüm, yazık olmuş
elbiseni ben de merak ettim:)) masal'la benim merakımı giderirsin zannediyorum:)
merakınızı gidereceğim inş.iyi diyelim iyi olalımm evet cok tatlı cnmda cokta cadıı:))
afiyet olsun evet ya su bende az içmeye başladımm
aklıma gelirse
cnm güzel olmuş güzel ol bakalım düğüne
bende merak ettim elbiseni tatlım resim eklersin artık
hoşgeldin cnm bende emine
Bende aranıza bugün katıldım
İlk başta kendimi tanıtayım tabiki sizlere :)
Seda ben. Tamı tamına 85 kg olup 1,65 cm boyum var. Yanı namıdeğer şişko bir insanım Bır cok kez denedım. İlaçlar rejımler. Sonuçlarında hep verdim ama daha sonra tekrar geri aldım.
Ama bu sefer cok azimliyim ne yapıp edip şu üstümdeki 20 kg den kurtulmak istiyorum
Normalde bugün spora baslıyordum ama hastalıgımın 2. günü agrılarımdan ancak yarın baslıcam. Diyet olark diyetısyene gıttım ve bır dıyet lıstesı aldım kendıme 3 ana 3 ara öğün toplam 6 öğünlük bir liste. Fakat tamamen uymam ıcın sureklı evde olmam lazım. Spor hocam ekmegı ve cıkolatayı kesıtıgım surece hem gozumun hemde karnımın doyacagını soyledı :)
Cunku nıyeyse bır kıbrıt kutusu lafları benı oldukca sıkıyorrr :)
Bakalım 1 hafta sonra umarım aranızda olur ve sureklı hep beraber kılolarımızdan kurtulabılırızzzz :)
nasılsın cnm bayramda eskdeydin sanırım benim yerimede gezseydinBugünkü yediklerimi yazayım ..
Kahvaltıdan önce: elma sirkeli ballı su ( midem için aç karnına içmemeye karar vermiştim ama başka türlü de içemedim vücut direnci içinde ihtiyacım olduğundan tekrar başladım.
Kahvaltı: YArım dilim kek
Ara: bir incir
Öğle: tavuk dönerin sadece etleri..
Ara: salep
Akşam : 1 elma
1 portakal
Bundan sonraki aralarda bol bol bitki çayı olacak ki bir an önce iyileşeyim ..
kolay gelsin cnm zor ama güzel telaşlarryarın ayakkabı ve diğer işler için uğraşacağım
kaptanım bu arada 3 hafta izin istemiştim acaba kabul oldu mu??
böyle katılımda bulunayım ama listede olma ihtimalim çok düşük(
cuma günü ereğliye geliyorum ve seni görmek istiyorum ama işlerimiz yetişmeyebilir...ablamın evini sereceğiz sonra hemen dönmemiz lazım çnk memleketteki işler bizi beklio
ama düğünden sonra gerçekten seni ziyaret etmek istiyorum
cnm sık sık uğra özletme kendiniiiAsumancım canım benim arkadaş gelmişti ya o katılacak şu anda memlekette neti yok bi türlü girip haber verememiş
Şu andada nişanlısının ailesinin yanına gitti nişanlısı askere gidecek onu uğurlayacak
Haftaya mutlaka katılır ama
gecmiş olsun cnm senin bölüm neydi ?Biliyorum Neyneysecim ama cidden dersler hastalık derken o aralar bile yenmek için çok çabalanmış şeyler.
Bugün 9 dan 16.30 kadar toplam en fazla 1.5 saat aramız vardı onlarda 15-20 dk lık .. Ancak atıştırabiliyorum böyle.. Ama pazartesi bitince okul açısından haftayı bitmiş sayıyorum.
Meyve konusunda da etkin çok fazla :) Artık meyve tüketimine başladım ..
gecmiş olsun nur cnmkızına inş önemli bişeyi yokturŞekerlerim gündüz gelemedim kızım grip oldu onu dra götürdüm
Anca oturdum bilgisayarın başına
bugün ne yedim hemen yazayım
sabah kahvaltıyı dışarda yaptık ama
1 parça kepek ekmeği ve 1 dilim peynir
öğleden sonra
çok az simit
akşamda 1 kaşık pilav ve 1 kaşık kavurma
yanındada yağsız salata
az içmişsin cnm bende hergün bakıyorum unutuyorum bende azalttım ama suyuBugün suyum 1.5 litrede kaldı ..
Yatana kadar belki 2 olur
hoşgeldin cnm bende emine
nasılsın cnm bayramda eskdeydin sanırım benim yerimede gezseydin
cnm salep istedi bak beselnmez fena deil
kolay gelsin cnm zor ama güzel telaşlarr
cnm sık sık uğra özletme kendiniii
gecmiş olsun cnm senin bölüm neydi ?
gecmiş olsun nur cnmkızına inş önemli bişeyi yoktur
kpss kötü gecmiş sanırım okudum yazamamıştım herşeyin hayırlısı cnm kızınla vakit gecirirsin
seney inş herşey gönlünce olurr
kavurma dışında güzel simit olmasaymıştı
az içmişsin cnm bende hergün bakıyorum unutuyorum bende azalttım ama suyu
kimseciklede kalmamış
buğün yediklerimi yazayım
sabah 2dilimden tost
öğlen 1dilim ekmek 1yumurta
arada 1 tane portakal
akşam 1tabak makarna
1fincan türk kahvesi,1fincan nescafe
2litre kadar su 2bucuk olur yaztana kadar
merhaba
burda yazilanlar insani motive ediyor.Ben de biraz once kahvaltimi yaptim.tabi arada saat farki var.sakin geceyaptigimi dusunmeyin ben yurt disinda ta uzaklarda Avustralya dan yaziyorum.su an da aramiz da ki saat farki tam dokuz saat.Kahvaltidan once bir istah kesici cay var onu kullandim daha sonra da kepek ekmekli tost yedim. biraz sonrada cay icecegim.
yarın ayakkabı ve diğer işler için uğraşacağım
kaptanım bu arada 3 hafta izin istemiştim acaba kabul oldu mu??
böyle katılımda bulunayım ama listede olma ihtimalim çok düşük(
cuma günü ereğliye geliyorum ve seni görmek istiyorum ama işlerimiz yetişmeyebilir...ablamın evini sereceğiz sonra hemen dönmemiz lazım çnk memleketteki işler bizi beklio
ama düğünden sonra gerçekten seni ziyaret etmek istiyorum
canım, hoşgeldin. kendini çok özlettin. aktif olarak buralarda bulunabileceğine çok sevindim. sınavların nasıldı? erasmus hazırlıklar ne alemde?
site bayramda değişmiş, ben de tatil dönüşü şoke oldum:))
arkadaşlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorumm. boş yeriniz var mı? 70 kilo 1.59 boy :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?