Allah kardeşinin yardımcısı olsun balım..Allah göstermesin canım sakadi bile kötüAllahhiimmm eziyet çeken eşleri kurtarsın çünkü Kardeşim pandemi sürecinde boşanıyor onunki fiziki değil ama psikolojik şiddet çok üzücü oluyor gerçekten
Sen artık bu günü güzel ve ilerde hatırlanacak komik bir anı olarak hatırlarız inşallahunutmam ki ben
Midemde ekmek stoğu var zatenİtirazım varmenü eksik hani ekmek
Bu yarışı ben başlattım da , inşallah sonuncu ben olmamSen de öylesin balım
Bugünü hafızamdan nasıl silebilirim onu düşünüyorum.
Hayır bir de polis durdursaydı asıl cila o zaman olurdu.. Düşünsene evinden bu kadar uzakta ne marketi ne fırını demezmiydievimin altı yanı yönü market ve fırın dolu açıklayamazdımki ben S salt ve berceste_ ile yarışa girdim diye direk hastaneye götürürlerdi bence bu evde kocadan eziyet görmüş kafayı yemiş diye son zamanlarda yasaklardan dolayı durum böyleymiş ya
Kardeşim suan iyiAllah kardeşinin yardımcısı olsun balım..
Ayy sen unutsan ben unutturmam diyosun yanii
Maşallah o zaman sana, darısı başımıza inşallahBende bu durum hep var balım. Öğrenciliğimden bugüne kadar bütçe planlaması yaparım. Harcamalarım ve birikimlerim bu şekilde olur.
Yani şöyle menüleri görünce kendimden utanıyorum, yarın inş böyle bir şey yapacağım ben de. Ceviz suyunu da geçen annem söylemişti, tiroide de iyi geliyormuş sanırım. Ben de deniyeyim dur aklımdayken suya koyayım :)Menüm
11:00
Ceviz suyu+sade kahve
12:30
3 yumurta ile soğanlı yumurta
9 zeytin
1 dilim peynir
1 ceviz+7 fındık+7 badem(çiğ)
2 havuç+biber+kıvırcık
18:30
Kısır (son dakika canım çekti acıcık yaptım)
Kıvırcık+acur turşusu
Yarım porsiyon kabak eşkilemesi(antep yöresi)
1 kase haşlanmış nohut
Su
2,5 litre
Spor
Tibet 7 tekrar
1 saat yürüyüş
İyi gelmediği bir şey yokki.. Troid kabızlık kolesterol mantar egzama ve en önemlisi yağ yakıyor olması.Yani şöyle menüleri görünce kendimden utanıyorum, yarın inş böyle bir şey yapacağım ben de. Ceviz suyunu da geçen annem söylemişti, tiroide de iyi geliyormuş sanırım. Ben de deniyeyim dur aklımdayken suya koyayım :)
Bence güzel menü, haftada 1 sütlaç yenir canım bugün cumartesi sonuçta :) yalnız 1 saat eliptik yapmana saygı duydum. Ben en hafifte bile 30 dkyı asla geçemem, maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?