Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım internetten arastirabilirsin
Ellssa benden önce başladı 5 tane hareket var 3 tekrar yapıyoruz her hafta 2 hareket artırıyoruz ve 21 de sabitlenecek canım araştır istersen YouTube da video var yazdığında göreceksin canım

Burda da var ekmek
Tatlım bunca hamura 20 dk mezdeke kesmezki 1 saat 20 dk yapsaydın..
Biz senle de yarıştaydık dimi tüm söylediklerimi geri alıyorum
Ay kesmez valla dediğin gibi yürüyüşe çıkacaktım gündüz aksilik oldu morelim bozuldu uzunda oynayamadım akşamda çıkamadım neyse yarın telafi ediyim baaaarii. Alma kız gerii olsun ne var

Yarın diyeyim başlıyor benim kizlar.
Listeyi değiştirmedim diyetisyene sevdim bu haftada yapacam dedim sikilirsam değiştireceğiz
Malum yarın yasaklardayiz evde çok iyi spor yapacam diyetisyene söylemeyin hadi bakalim yarın eritilsin tüm kaloriler

1 dilim peynirle 4 dilim ekmek yeseydin iyiydiayrıca yasak olmayıp yürümeni de hiiç kıskanmadım
Ekmek arası yaptım canimdemek kiskanmadin
Ben kıskandım ciddi anlamda
Kiskanmakta çok haklısın, bildiğin beynime oksijen giderek spor yapıyorum, sen de balkonda yapabilirsin, yasakta ben öyle yapıyordum güzel hava varsa
Hayır tam da yarışa girmişiz.. Biz külkedisi gibi camdan dışarı bakarken, kendileri kraliçe edası ile yürümekte yasaklar bile S salt tan yana iken bakalım sonuç ne olcak
Cuma günü dumur olmayalım da, kül kedisine dönüşür müşüm tekrar
Cezası çok yüksek.şaka bir yana İnşallah sağlıklı günler tüm dünyaya gelir de maskesiz gönül rahatlığıyla açık hava yuruyuslerimizi yaparız, biz de yasak yok ama insanların rahatlığını gördükçe tedirgin oluyorum. Bende maske var karşıdaki maskesiz yaklaşıyor, ben kaçıyorum resmen

Uyarı almak çok ayıp olur. Yasakjen dışarı çıkmak kendime yakistiramam inşallah bu durum hemen bitsin maskeden de nefret ediyorum

Geçmiş olsun birtanem öyle ataklarda içkiden başka şeyler yonelsen daha mı iyi olur tabii sen daha iyi bilirsin. Buraya yaz duygularını belki iyi gelir

Aç karnına daha verimli spor yapıyorum ben niyeyse cnm 25 dk üst seviye hitt kardiyo yaptım mesela acayip dincim şuan kahvesiz yapamayanlardanmısın sende ben filtre kahve ve espresso hastasıyım
Kahvaltı öncesi yaptığımda aşırı iştahlı oluyorum önce tüm işlerimi bitirip öyle spor yapmam lazım aklımda hicbirsey olmamalı ayy eve gidip yemek yapmam lazım supurmem lazım demeden rahat olmalı kafa bekarken ne rahatmisiz yav şimdi onu hatırladım

Öyle valla eve geliyodum tertemiz ev, yemek pişmiş bana keyfini sürmek kalıyodu

Ay tatlım sen beni ciddiyemi aldın şaka kız şaka yaptımdı ben gönül rahatlığı ile ye bugünkü menün ekmek arası lahmacun olsun mesela veya ekmek arası makarnaa

Sen ne ettin canım.. O duygusal ataklar seni dibe çektikçe çeker.. Üstelik mübarek üç aylardayız.. Hiç yapmamışsın gibi yeni bir sağlıklı sayfa olsun bugün ve sonrası..
Çok da uçlarda ceza verme kendine.. Yavaş yavaş düzene girersen daha garantili olur hedefine giden adımların.

Uyarı almak çok ayıp olur. Yasakjen dışarı çıkmak kendime yakistiramam inşallah bu durum hemen bitsin maskeden de nefret ediyorum
Bugün bana en uzak fırına gidesim var sonra da marketleri turlasam yürüyüşümü tamamlarmıyım acep
Dün tibette 7 tekrara geçtim. Sabah yaparken zorlanmaya başladım ama çok iyi geldi.. Bırakın beni sporlanayım aşkı doldu içime..
Tur atabilirsem sonrası da 30 gün fit proğramına da başlarım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…