Canım internetten arastirabilirsinGayte başarılı (alkış emojisi:) )
Gayet dengeli. Tibet spor nedir?
Temizlik günü sporuna bayıldım:) menü ii geldi bana:)
Lavaşın hepsinş yemediysen süper:) 6 saat temizlik bence spordur:)
Serbest olduğu hissediliyor. Tibet egzersizini sende yazmışsın hiç duymamıştım.
Ay kesmez valla dediğin gibi yürüyüşe çıkacaktım gündüz aksilik oldu morelim bozuldu uzunda oynayamadım akşamda çıkamadım neyse yarın telafi ediyim baaaarii. Alma kız gerii olsun ne varBurda da var ekmek
Tatlım bunca hamura 20 dk mezdeke kesmezki 1 saat 20 dk yapsaydın..
Biz senle de yarıştaydık dimitüm söylediklerimi geri alıyorum
Ekmek arası yaptım canim1 dilim peynirle 4 dilim ekmek yeseydin iyiydiayrıca yasak olmayıp yürümeni de hiiç kıskanmadım
Kiskanmakta çok haklısın, bildiğin beynime oksijen giderek spor yapıyorum, sen de balkonda yapabilirsin, yasakta ben öyle yapıyordum güzel hava varsaBen kıskandım ciddi anlamda
Cuma günü dumur olmayalım da, kül kedisine dönüşür müşüm tekrar
Cezası çok yüksek.şaka bir yana İnşallah sağlıklı günler tüm dünyaya gelir de maskesiz gönül rahatlığıyla açık hava yuruyuslerimizi yaparız, biz de yasak yok ama insanların rahatlığını gördükçe tedirgin oluyorum. Bende maske var karşıdaki maskesiz yaklaşıyor, ben kaçıyorum resmen
Bugün itibariyle karbonhidrati bırakıyorum akrebim. Doktor bana tamamen yasaklamıştı normalde ama yenik düştüm nefsime, yaptım bi hataYine ekmek
Uyarı almak çok ayıp olur. Yasakjen dışarı çıkmak kendime yakistiramam inşallah bu durum hemen bitsin maskeden de nefret ediyorumEkmek arası yaptım canimdemek kiskanmadin
Kiskanmakta çok haklısın, bildiğin beynime oksijen giderek spor yapıyorum, sen de balkonda yapabilirsin, yasakta ben öyle yapıyordum güzel hava varsa
Cuma günü dumur olmayalım da, kül kedisine dönüşür müşüm tekrar
Cezası çok yüksek.şaka bir yana İnşallah sağlıklı günler tüm dünyaya gelir de maskesiz gönül rahatlığıyla açık hava yuruyuslerimizi yaparız, biz de yasak yok ama insanların rahatlığını gördükçe tedirgin oluyorum. Bende maske var karşıdaki maskesiz yaklaşıyor, ben kaçıyorum resmeolayon
Geçmiş olsun birtanem öyle ataklarda içkiden başka şeyler yonelsen daha mı iyi olur tabii sen daha iyi bilirsin. Buraya yaz duygularını belki iyi gelirGünaydın olsun ben 2 gündür duygusal atak yaşıyorum ve çok fazla alkol tükettim. Yediklerimden utandığım için de liste paylaşamadım maalesef... Ama bugün toparladım ve arınma için sıvı detoksa geri dönüyorum
Aynen cnm bende o tatlıları anca yakarımGünaydın çiçeklerimnasılsınız ben dün yediklwrimi artık bugün hazmderim insallah bu haftada kilo verelim kizlar hadi bakalım yarış başlasin
Ben önce kahvaltı yapayım da spor sonra kahve çanim istediAynen cnm bende o tatlıları anca yakarımkahvemi içtim birazdan spor yapıcam, akşamada hafif n spor yapayım dyorum
Aç karnına daha verimli spor yapıyorum ben niyeyse cnmBen önce kahvaltı yapayım da spor sonra kahve çanim istedi
Kahvaltı öncesi yaptığımda aşırı iştahlı oluyorumAç karnına daha verimli spor yapıyorum ben niyeyse cnm25 dk üst seviye hitt kardiyo yaptım mesela acayip dincim şuan kahvesiz yapamayanlardanmısın sende ben filtre kahve ve espresso hastasıyım
Öyle valla eve geliyodum tertemiz ev, yemek pişmiş bana keyfini sürmek kalıyoduKahvaltı öncesi yaptığımda aşırı iştahlı oluyorumönce tüm işlerimi bitirip öyle spor yapmam lazım aklımda hicbirsey olmamalı ayy eve gidip yemek yapmam lazım supurmem lazım demeden rahat olmalı kafa bekarken ne rahatmisiz yav şimdi onu hatırladım
Ay tatlım sen beni ciddiyemi aldınBugün itibariyle karbonhidrati bırakıyorum akrebim. Doktor bana tamamen yasaklamıştı normalde ama yenik düştüm nefsime, yaptım bi hataartık ekmeğimi yine ya yulaf kepegi ya da bademden kendim yapacagim.iyiki varsın
Sen ne ettin canım.. O duygusal ataklar seni dibe çektikçe çeker.. Üstelik mübarek üç aylardayız.. Hiç yapmamışsın gibi yeni bir sağlıklı sayfa olsun bugün ve sonrası..Günaydın olsun ben 2 gündür duygusal atak yaşıyorum ve çok fazla alkol tükettim. Yediklerimden utandığım için de liste paylaşamadım maalesef... Ama bugün toparladım ve arınma için sıvı detoksa geri dönüyorum
Bugün bana en uzak fırına gidesim varUyarı almak çok ayıp olur. Yasakjen dışarı çıkmak kendime yakistiramam inşallah bu durum hemen bitsin maskeden de nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?