Tünaydın balımGünaydın çiçeklerimnasılsınız ben dün yediklwrimi artık bugün hazmderim insallah bu haftada kilo verelim kizlar hadi bakalım yarış başlasin
İnşallah en yakın zamanda sağlıkla kurtuluruz maskedenUyarı almak çok ayıp olur. Yasakjen dışarı çıkmak kendime yakistiramam inşallah bu durum hemen bitsin maskeden de nefret ediyorum
Bi kere ciddiye aldım artık, yarış arkadaşın 1.olursa sebebi sensinAy tatlım sen beni ciddiyemi aldınşaka kız şaka yaptımdı ben gönül rahatlığı ile ye bugünkü menün ekmek arası lahmacun olsun mesela veya ekmek arası makarnaa
Her gün yeni bi başlangıç, umarım duygusal ataklarını da en hafif şekilde atlatırsın, yeniden başlayalım her gün her günnGünaydın olsun ben 2 gündür duygusal atak yaşıyorum ve çok fazla alkol tükettim. Yediklerimden utandığım için de liste paylaşamadım maalesef... Ama bugün toparladım ve arınma için sıvı detoksa geri dönüyorum
Hay maşallah sporlara, ben de şuan filtre kahve içerek okuyorum ama spor yapmadın bugün. İnşallah bize de nasip olurAç karnına daha verimli spor yapıyorum ben niyeyse cnm25 dk üst seviye hitt kardiyo yaptım mesela acayip dincim şuan kahvesiz yapamayanlardanmısın sende ben filtre kahve ve espresso hastasıyım
Burası soğuk ya hatta bence yağmur yağacak gibi. Yapmurluğumu giyip yürüyüşe çıkasım var markete gitmem lazım, o bahaneyle birazcık yürüsem iyi mi gelir diye ümitliyimGünaydın kızlar.Yaaa hava çok güzel.Bahar geldi.
Ekmeksiz kahvaltı yapamıyorum kuzum ben asla doyamıyorum iştahlı bile yiyemiyorum ekmeksiz kahvaltı aç kalkarım kesinYine ekmek
Şu mesajı yazmasamıydım bilemedimBugün bana en uzak fırına gidesim varsonra da marketleri turlasam yürüyüşümü tamamlarmıyım acep
Dün tibette 7 tekrara geçtim. Sabah yaparken zorlanmaya başladım ama çok iyi geldi.. Bırakın beni sporlanayım aşkı doldu içime..
Tur atabilirsem sonrası da 30 gün fit proğramına da başlarım bugün
Çok tatlısın sen ya ne güldümŞu mesajı yazmasamıydım bilemedim
1 saatlik yürüyüşle sonlanan maceramı anlatayım size de
Kahvaltı ve ev toparlama sonrası, aklıma düştü ya bir kere, dedim hadi ben gideyim fırına 2 gündür çıkamadım.. Hem çöpleri de atarım dedim.. Neyse hazırlandım çıktım attım çöpleri. Taaa en uzaktaki fırına gittim tabi ara sokaklardan gidiyorum. Fırına girdim.. Eleman geldi kaç ekmek derken refleks olarak cüzdanı açtım.. Adet söylerken parayı da çıkarcam. Allahımmm ne göreyimmcüzdan bomboşşş.. Cuma günü Marta ayını sonlandırıp Nisan ayına başlamıştım aylık bütçe ajandamda ve cüzdanı da boşaltıp birikim kasama atmıştım.. Zaten evdeyim diye yeni ayın bütçesinden sebeplenmemişti cüzdanım iyiki arkamdan gelen kızcapız atağa geçti ve ben çıktım amaaa cardio yapmış gibi oldum kalp atışımdan.. Enn korktuğummdur çünkü alışverişte cüzdan almamak.. Cüzdan var para yok. Korku filmi gibi
Velhasıl gerisin geri eve gittim.. Parayı alıp çıktım.. Tekrar taaa uzaktaki fırına.. Karizmayı düzeltmeye2 ekmek alıcam ama bozuk yok dedim az önce de ondan çıktım evde de yoktu dedim.. Çocuk demesin mi 200 ü bozamam beynim çözüme odaklıdır ya hemen akşıma geldi. Dedim markete gidicem dönüşte alcam. Oysa market yoktu planda.. Sırf para bozdurmak için gittim bir parça bişey aldım. Tekrar fırına.. Ekmeği aldımmmm dönüş yolunda aklıma geldi.. Eşime ekmeği ve siparişleri söylemedim.. Ekmeği aldım diğer şeyler nolcak.. Bu sefer dönüş yolumun farklı ilerisindeki markete gittim ordan aldım alacaklarımı.. Elimdekilerin ağırlıpı ile evin yolunu tuttum..
İlk çıktığımla eve dönüşüm tamm 1 saat sürmüş yahu
Eşcağızım gelmiş eve.. Hayırdır diyor aramadın beni ben alırdım...
Diyemedimki yazdığım mesaj üstüme yapıştı
Aynı benBen bugün sarma sardım ama lahana yoktu buzlukta asma vardı, ondan sarabildim. Bil bakalım neden? BurAda mönülerine sarma yazanlar yüzünden aklıma düştü resmen. Yoksa oturup yapmam iki çocukla, çok zor :)
Seninle gurur duydum kardeşim gerçekten, git aynada kendini öp
tevafuk İşte. . Bugünkü egzersizin de böyle olacakmis demekŞu mesajı yazmasamıydım bilemedim
Kahvaltı ve ev toparlama sonrası, aklıma düştü ya bir kere, dedim hadi ben gideyim fırına 2 gündür çıkamadım.. Hem çöpleri de atarım dedim.. Neyse hazırlandım çıktım attım çöpleri. Taaa en uzaktaki fırına gittim tabi ara sokaklardan gidiyorum. Fırına girdim.. Eleman geldi kaç ekmek derken refleks olarak cüzdanı açtım.. Adet söylerken parayı da çıkarcam. Allahımmm ne göreyimmcüzdan bomboşşş.. Cuma günü Marta ayını sonlandırıp Nisan ayına başlamıştım aylık bütçe ajandamda ve cüzdanı da boşaltıp birikim kasama atmıştım.. Zaten evdeyim diye yeni ayın bütçesinden sebeplenmemişti cüzdanım iyiki arkamdan gelen kızcapız atağa geçti ve ben çıktım amaaa cardio yapmış gibi oldum kalp atışımdan.. Enn korktuğummdur çünkü alışverişte cüzdan almamak.. Cüzdan var para yok. Korku filmi gibi
Velhasıl gerisin geri eve gittim.. Parayı alıp çıktım.. Tekrar taaa uzaktaki fırına.. Karizmayı düzeltmeye2 ekmek alıcam ama bozuk yok dedim az önce de ondan çıktım evde de yoktu dedim.. Çocuk demesin mi 200 ü bozamam beynim çözüme odaklıdır ya hemen akşıma geldi. Dedim markete gidicem dönüşte alcam. Oysa market yoktu planda.. Sırf para bozdurmak için gittim bir parça bişey aldım. Tekrar fırına.. Ekmeği aldımmmm dönüş yolunda aklıma geldi.. Eşime ekmeği ve siparişleri söylemedim.. Ekmeği aldım diğer şeyler nolcak.. Bu sefer dönüş yolumun farklı ilerisindeki markete gittim ordan aldım alacaklarımı.. Elimdekilerin ağırlıpı ile evin yolunu tuttum..
Aynen ya sorma hatta ben o lafı değiştirdim basenimde olsun diyorum gerçekçi bi şekilde, yediğim oraya gidiyoe çünkü hepAynı benaklımda olacağına midemde olsun
Valla okurken çok eğlendim harika bi spor olmuş, birisi de bana şöyle bütçe tutmayı öğretse ya biyerden falan mı öğrendiniz yoksa fıtrat meselesi mi? 10 senelik evliyim, şu işi yapamıyoruz doğru düzgün. Yalnız kurtken yapabiliyodum zaten ama evlilikte zorlandımŞu mesajı yazmasamıydım bilemedim
Valla maşallah bacım ben bugün gömdüm gömdüm sorma, aslında kalori sınırımı da karbonhidrat sınırımı da aşmadım ama yazınca menülerimi hiç öyle durmuyorselam kizlar
10.00 kasarli omlet, ceyrek ekmek, 2 bardak cay tek sekerli (neden anlamadim artik iki sekerli icemiyorum)
15.00 nescafe
19.00 kereviz salatasi
2 lt su
gece yatmadan da yogurt kürü
ve gun biter
bugun tatliya ve karniyariga hayir dedim olsun uzulmedim. sonrasi vicdan azabi cunku
İtirazım varEllssa
Menüm
12.00 sadece 1 yemek kasigi yulaf kepeginden yaptigim peynirli domatesli sandviç
17.30 1 alabalık ve 1 kase salata
2.5 lt su
20 dk eliptik
1 saat de atletizm spor tesisinde açık aha yürüyüş yaptım, fotosunu da birakayim.
Sen de öylesin balımÇok tatlısın sen ya ne güldümolsun sebep olmuş işte ne güzel yürüyüş olmuş sana ama market olayı da cilası olmuş
Allah göstermesin canım sakadi bile kötüSen de öylesin balım
Bugünü hafızamdan nasıl silebilirim onu düşünüyorum.
Hayır bir de polis durdursaydı asıl cila o zaman olurdu.. Düşünsene evinden bu kadar uzakta ne marketi ne fırını demezmiydievimin altı yanı yönü market ve fırın dolu açıklayamazdımki ben S salt ve berceste_ ile yarışa girdim diye direk hastaneye götürürlerdi bence bu evde kocadan eziyet görmüş kafayı yemiş diye son zamanlarda yasaklardan dolayı durum böyleymiş ya
Bende bu durum hep var balım. Öğrenciliğimden bugüne kadar bütçe planlaması yaparım. Harcamalarım ve birikimlerim bu şekilde olur.Valla okurken çok eğlendim harika bi spor olmuş, birisi de bana şöyle bütçe tutmayı öğretse ya biyerden falan mı öğrendiniz yoksa fıtrat meselesi mi? 10 senelik evliyim, şu işi yapamıyoruz doğru düzgün. Yalnız kurtken yapabiliyodum zaten ama evlilikte zorlandımyalnızken kolaydı, öğrenciydim ve her şey çok stabildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?