Gunaydin canimGünaydınnn
canim bende dün kopardim 5 ten sonra bugun 800 gram artiya patladikeşke 1 sütlaçla kalabilseydim
güya evdekilere yapıyorum ama yapınca illa yiyorum buda zayıf noktam
eliptiğide şöyle, genelde dizi saatine denk getirmeye çalışıyorum yada tlc de ev programlarına o zaman vakit geçiyor
canim bende dün kopardim 5 ten sonra bugun 800 gram artiya patladi
kız sabah içmeyi unuttum da çıktım evden, aceleyle olunca hep böyle oluyorİyi gelmediği bir şey yokki.. Troid kabızlık kolesterol mantar egzama ve en önemlisi yağ yakıyor olması.
valla iyiymiş ben neye denk getirsem de yapamam herhalde, vücudu baya şekillendiriyor düzenli kullanımda diyorlar. faydasını gördün mü?keşke 1 sütlaçla kalabilseydim
güya evdekilere yapıyorum ama yapınca illa yiyorum buda zayıf noktam
eliptiğide şöyle, genelde dizi saatine denk getirmeye çalışıyorum yada tlc de ev programlarına o zaman vakit geçiyor
maydonoz ye canim adacayi ic,tarcin kullanmaGunaydin kizlar
Cuma:58.7kg
Bugun:58.6kg
Fark 100gr cik.Ama hala regl olmadım.Baya gecikti.
kız sabah içmeyi unuttum da çıktım evden, aceleyle olunca hep böyle oluyor
valla iyiymiş ben neye denk getirsem de yapamam herhalde, vücudu baya şekillendiriyor düzenli kullanımda diyorlar. faydasını gördün mü?
Hemen deniyorum canım.Ya sabah tarçınlı süt içmiştim bu hiç aklıma gelmedi.maydonoz ye canim adacayi ic,tarcin kullanma
tarçin geciktiriyor canimHemen deniyorum canım.Ya sabah tarçınlı süt içmiştim bu hiç aklıma gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?