Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tehtid eder gibi yazmışsın kaptan korktum valla yazdım hemencecik

29.03.2021

Kahvaltı 08.00

Bir adet tam buğday lavaş
50 gr peynir
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
5 yeşil zeytin
Domates-Salatalık-Yeşillik

Araöğün 10.00 : 1 muz

Öğle Yemeği 12.20

5 adet mücver
3 kaşık semizotu salatası
5 kaşık havuç tarator

Araöğün 14.00 : 7 tane çilek

Akşam Yemeği 16.16

3 adet vegan köfte (bakliyat köftesi)
Salata
Ayran

50 dk yürüyüş (10.000 adım)
2.5 litre su

*Akşam yemeğini çok erken uyuduğum için erken yiyorum.
*Porsiyon ve makro mikro hesabı yapıyorum. Yeme bozukluğunu tetiklememesi için kalori saymıyorum.

Geçmiş olsun canım migren çok menem bir ağrı bende yok ama annem teyzem çok muzdaripler. Tek çözümü var senin migrenini ne tetikliyor onu bulman lazım. Çikolata çok ağrı yapıyor bilgigim kadarıyla
Cok tesekkur ederim canim⚘Maalesef benim her ay düzenli bir ya da iki kez 3 gün süren migrenim var.migren ilacı ne yazık ki fayda etmiyor. Bunun kalıcı çözümünün olmaması da çok kötü.
Geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim kaptanım
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim

Teyzem çok fena ağrılar çekerdi doktor glutensiz beslenme verdi ve hergun elma dilimlerinin üstüne kuru kahve döküp yemesini söyledi dene canim iyi gelir belki

Kalori saymamak aslında çok güzel ama artık benim yaşımda olmuyor sen sağlıklı beslen gider zaten kilolar

2 gündür rahatsızım. Dün bildirim yapamadım. Şimdi de yeni hastaneden geldim.dayanılmaz migren ağrım tuttu, ne ilaç aldıysam geçmedi bir türlü.
cok gecmis olsun. migren basladiginda bi sade kahve ic karanlik bi odaya gec. bi yerde okumustum iyi geliyormus.

Ben niye görmedim diyet magnolyayi acaba adetim yaklaştı ve tatlı krizine girdiğimde yaparım

afiyet olsun canim bende cok severim

İyi akşamlar herkese

11:00
Yarım ıspanaklı gözleme
1 tabak eşkili çorba

14:00
1 portakal
2 elma

18:30
Yarım tabak bulgur pilavı
1 tabak salata

2 litre su, spor yok.

Az önce evdekiler çikolatalı gofret yedi, çok ısrar ettiler, baktım ki 257 kalori, yarım ekmek kadar yani hiç yermiyim
Ellssa ,in hatrına reddettim

berceste_
canım burada

Selam kızlar;
Bugün sabah 5:40 dan beri ayaktayım hafta içi rutinim bu şekilde
Neyse menüm şöyle
sabah: 9:00 iki hindi füme + 3 salatalık + 100gr light peynir
Öğlen: 12:30 fasulyeli ton balığı su aç bitirlerden
Ara öğün: 15:30 smotihie
Akşam: 20:00 1,5 kase mercimekli çorba + bol salata
Şimdi de roibos çayımı içiyorum yatmadan da kombucha çayımı içip yatacağım.
Sabah ve akşam 20ser dakika tempolu yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…