Tehtid eder gibi yazmışsın kaptan korktum vallaSouldfly canım bu haftanın sonuncusu olduğun için yapman gereken yükümlülükler var. Henüz yazmamışsın. Eğer yazmazsan takım olarak ceza alırız. Böyle bir şeyin olmasını hiç istemem. Hemencecik yaz lütfen
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Hem çok basit hem de çok sağlıklı bir tarifle geldim bugün. Mutlaka denemelisiniz. İsteğe göre içine ton balığı ya da peynir ilave edilebilir. Nohutlu Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış nohut Yarım demet dereotu 2 adet kırmızı biber 1 tatlı kaşığı nar ekşi Nohutlu...www.kadinlarkulubu.com
Ben Nerede Hata Yaptım?
Birtürlü odaklanamadım sağlıklı beslenmeye maalesef.. Böyle olunca da akşam menüsü sonrası mide doldu taştı hep.. Perşembe günü kendime gelip toparladım ama yeterli olmadı.. Sonuncu olmak da tokat gibi oldu, tamamen kendimdeyim 😍 Bir daha buraya yazmamak dileği ile.. Hoşçakalın, kendinizde kalın🌸🌸🌸www.kadinlarkulubu.com
Cok tesekkur ederim canim⚘Maalesef benim her ay düzenli bir ya da iki kez 3 gün süren migrenim var.migren ilacı ne yazık ki fayda etmiyor. Bunun kalıcı çözümünün olmaması da çok kötü.Geçmiş olsun canım migren çok menem bir ağrı bende yok ama annem teyzem çok muzdaripler. Tek çözümü var senin migrenini ne tetikliyor onu bulman lazım. Çikolata çok ağrı yapıyor bilgigim kadarıyla
Çok teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Teyzem çok fena ağrılar çekerdi doktor glutensiz beslenme verdi ve hergun elma dilimlerinin üstüne kuru kahve döküp yemesini söyledi dene canim iyi gelir belkiCok tesekkur ederim canim⚘Maalesef benim her ay düzenli bir ya da iki kez 3 gün süren migrenim var.migren ilacı ne yazık ki fayda etmiyor. Bunun kalıcı çözümünün olmaması da çok kötü.
Çok teşekkür ederim kaptanım
Çok teşekkür ederim
Kalori saymamak aslında çok güzel ama artık benim yaşımda olmuyor sen sağlıklı beslen gider zaten kilolar29.03.2021
Kahvaltı 08.00
Bir adet tam buğday lavaş
50 gr peynir
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
5 yeşil zeytin
Domates-Salatalık-Yeşillik
Araöğün 10.00 : 1 muz
Öğle Yemeği 12.20
5 adet mücver
3 kaşık semizotu salatası
5 kaşık havuç tarator
Araöğün 14.00 : 7 tane çilek
Akşam Yemeği 16.16
3 adet vegan köfte (bakliyat köftesi)
Salata
Ayran
50 dk yürüyüş (10.000 adım)
2.5 litre su
*Akşam yemeğini çok erken uyuduğum için erken yiyorum.
*Porsiyon ve makro mikro hesabı yapıyorum. Yeme bozukluğunu tetiklememesi için kalori saymıyorum.
Çok teşekkür ederim canım, tarçınlı elmayı çok yerim severim de.kahveli deneyeceğim mutlaka, inşaallah iyi gelirTeyzem çok fena ağrılar çekerdi doktor glutensiz beslenme verdi ve hergun elma dilimlerinin üstüne kuru kahve döküp yemesini söyledi dene canim iyi gelir belki
cok gecmis olsun. migren basladiginda bi sade kahve ic karanlik bi odaya gec. bi yerde okumustum iyi geliyormus.2 gündür rahatsızım. Dün bildirim yapamadım. Şimdi de yeni hastaneden geldim.dayanılmaz migren ağrım tuttu, ne ilaç aldıysam geçmedi bir türlü.
Çok teşekkür ederim canımcok gecmis olsun. migren basladiginda bi sade kahve ic karanlik bi odaya gec. bi yerde okumustum iyi geliyormus.
Ben niye görmedim diyet magnolyayi acabaMenüm
Yarım litre limonlu su
Kahvaltı 9.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek
Öğle 13.30
1kadeh tarifini paylaştığım diyet manolya
Akşam 18.00
2 kaşık patlıcan oturtma
1kaşık haydari
1kase salata
2,5su
100 ip atlama
20 dk spor hareket
saol canimmEki Görüntüle 2811845
Hareketler bunlar.. Detaylı olarak netten de bakabilirsiniz.
afiyet olsun canim bende cok severimYA HANIMLAR YULAF EZMESİ VE SÜT UYUMU BU KADAR MÜMEMMEL OLAMAZ. AKŞAMDAN FASULE ISLAR GİBİ YULAFI BİR KASEDE SÜTLE KARISTIRDIM SABAH İCİNE ÜZÜM ATTIM SADECE KURU ÜZÜMLE BİLE MÜKEMMEL OLDU. İÇİNE MEYVE CEVİZ FINDIK VS. EKLEYİNCE KİM BİLİR NASIL OLUR İNANAMADIIMM
Çok çok az olmamış mı canım menün?iyi aksamlar kizlar
niyetliydim bugun
19.30 bir kase mercimek corbasi, tavuklu salata
1 lt su icerim uyuyana kadar
gece maydanoz suyu icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?