Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldiniz takıma, sağlıkçı mısınız, her sabah çok erkenden beri ayakta olduğunuzu okuyunca merak ettim? Çaylarınızı ilk defa duydum nasıl çaylar acaba menümüzün altına günlük içtiğimiz suyu da yazıyoruz, menü ve sporunuz çok güzel

Selamlar:)
ara (06:30)
1 ev yapımı kurabiye
kahvaltı (08:00)
30 gr tam tahıllı lavaş
4 az tuzlu zeytin
22 gr sucuk
nane
22 gr tulum
1 çk pesto
1 ç kahvaltılık sos
1 çk pekmez
ara (11:00)
1 hurma
öğlen (12:15)
200 gr yoğurt
40 gr müsli gronala karışımı
ara (15:30)
2 ev yapımı yulaflı kurabiye
akşam (19:30)
3 köfte
salata
bir avuç kadar patates kızartması
ayran
3 lt su
sabah 15 dk spor, 7500 adım.
yeşil çay
yarın ramazan için ön prova niteliğinde bir oruç tutacağım. sahura kalkmayacağım için akşamı biraz abarttım. ama yarın akşama kadar yemeyeceğim.

ay okuyamadim cok kalabalik bu menu

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
1 çırpılmış baharatlı yumurta
1 dilim tb ekmek
2 yk kaymak
1 yk bal
4 tuzsuz zeytin
Domates salatalık

Ara 12.00
2 hurma
2 ceviz
250 ml Süt ile hazırlanmış latte

Akşam 16.00
1 porsiyon kremalı makarna
1 porsiyon kremalı tavuk
Salata
(Tavukdünyasının ev yapımı kekiklimi)

Ara 18.00
2 lokma gofret
1 kase yoğurt
5 çilek

Su 1.5 lt
Spor yok

Özel günüm yaklaştığından tatlı isteğimi bastırmak çok zorluyor beni yemeyeceğim dedim ama iki ısırık gofreti yedim 50 kalori spor yaparım dedim ama halim yok acıktım yine hemen uyuyup açlığımı unutmam lazım

Selam kızlar

Sabah 8.30
2 yumurtalı menemen
Çeyrek beyaz ekmek
8 zeytin

Akşam 21.30
1 kase tarhana çorbası
Çeyrek beyaz ekmek
Biberiye turşusu

Dün gece uyumadım. Bugün 10'dan 16'ya kadar uyudum. Uyanınca da aç değildim anca yedim.

1 litreye yakın su içtim şimdilik. Gün benim için yeni başlıyor sayılır, 2 litreden fazla içerim.

Cıs yedim cıs yedim hemde bu saatte 1 kandil simidi ve 1 dilim kek 100 mekik yeterli olur mu bacılar vicdanım cok kötüüüüüü
Arttırıyorum 100 mekik artı 200 ip atlama vicdanının rahatsız olması bile çok güzel mutlaka sporunu yap yarını daha hafif geçir telafi etmelisin..

Hoş buldum:) yok sağlıkçı değilim sadece Anadolu yakasında oturup Avrupa yakasında çalışan bir beyaz yakaliyim ayakta derken uyandığım anlamında söylemiştim
Şeker isteğini kesiyormus roibos çayı içimi de güzel ben beğendim. Kombuca çayı da probiyotik bir çay, mayalanarak yapılıyor çok sağlıklı.
Suyu ben her gün en az 2lt içiyorum ondan yazma gereği duymuyordum bir daha onu da eklerim :)

Çok teşekkür ederim canım, tarçınlı elmayı çok yerim severim de.kahveli deneyeceğim mutlaka, inşaallah iyi gelir
Migren taşı diye naneli bi masaj kremi var alına ve şakaklara nasaj yaparak sürünce rahatlatıyor, tamamen geçirmez ama rahat atlatmanıza yardım eder belki.sakın gözünüze yakın bir yere sürmeyin cayır cayır yakıyor :)

Afiyet olsun canım, paket bisküvi hariç güzel bi menü olmuş

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş

Afiyet olsun canım güzel bir menü ve spor olmuş mısır püskülü nasıl bir şey hazır satılan bi şey mi mısırın püskülünden mi yapıyorsun? Ve ne işe yarıyor?

iyi aksamlar kizlar
niyetliydim bugun
19.30 bir kase mercimek corbasi, tavuklu salata
1 lt su icerim uyuyana kadar
gece maydanoz suyu icerim

Afiyet olsun, niyetli olmana rağmen güzel bi menü yapmışsın bence. Korumuşsun gününü

Geçmiş olsun canım, hastanede koşturmak bile bi spor bence çok yoruyor insanı. Dışarda olmana rağmen güzel beslenmişsin

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün ve sporun

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün

Afiyet olsun canım, menün güzel ama bir öğün için meyve bana biraz fazla olmuş gibi geldi

Afiyet olsun canım, çok yoğun bi tempon var belli, kolay gelsin

Afiyet olsun canım, menün ve sporun güzel olmuş

Afiyet olsun canım, kremalıları erken yemiş olman iyi gofret de regl öncesi normal bence. 2 lokmada kaldığın için mutlu ol hatta, hemen bozma morali.

Arttırıyorum 100 mekik artı 200 ip atlama vicdanının rahatsız olması bile çok güzel mutlaka sporunu yap yarını daha hafif geçir telafi etmelisin..
Tamda dediğin gibi 100 mekik 200 ip atlama yaptım nefesim kesildi Bu ceza bana yettiiii yettiii bir daha yersem noolsun

Selam,

13.30 1 simit, 4 yk labne, 2 tk baharatlı kahvaltılık sos, 2 galeta, 60 gr hindi füme
19.30 3 kepçe tarhana, 6 yk brüksel lahanası, 3 yk pilav, 5 adet siroz bol yoğurtla

2 lt su
4000 adım

Evet canım normal misir püskülü ister yazın aldığın mısırın püskülunu kurut ister aktardan al vücuttaki ödemi atmak için birebirdir ben ödemli bir vucudum olduğu için her gün bir ya da iki kupa içerim hatta şuan iciyorum

Anladım canım, kolay gelsin.

Teşekkürler canım afiyet olsun ben de bi alıp deniyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…