• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eski tartına ne oldu? Yeni tartıdan devam etmen lazım normalde. Çünkü cuma bildirimleri fotoğraflı yapılıyor canım. Sorun çıkar.
Canım dün yazmıştım. Bizim iki evimiz var ramazan sonuna kadar diğer evimize geçtik. Ama arada diğer eve de geçebilirim. İki tartı arasında 400-600 gr arasında fark oluyor. Fotoğrafta altta belirtirim. Şimdi geçtiğim trtı daha az tartıyor. Sorun olursa ana listeye hiç girmeden devam ederim.

Canım ben de seninle aynı durumdayım ama sabah uyanınca kendi kahvaltımı yapıyorum. En fazla öğle yemeği niyetine geçiyor ikinci kahvaltı. O yüzden uyandığın zaman sen kendi kahvaltını yap. Eşine ve çocuğuna ayrı hazırlarsın. Onlarla oturduğunda da öğle yemeği niyetine yersin. O yüzden uyanır uyanmaz kahvaltını yapmanı tavsiye ederim.
bir önceki hafta sonu da aynı hatayı yapmıştım, bu hafta sonunu dediğin gibi yapayı planladım ama başaramadım:KK67: ama bu hafta sonu inşallah bunu yapıcam
teşekkür ederim kaptanım :KK19:

bir önceki hafta sonu da aynı hatayı yapmıştım, bu hafta sonunu dediğin gibi yapayı planladım ama başaramadım:KK67: ama bu hafta sonu inşallah bunu yapıcam
teşekkür ederim kaptanım :KK19:
Ben de şöyle yapıyorum eşim geç kalkmayı seviyor sabah önce 2 kayisiyla Türk kahvesi içiyorum sonra da eşimle öğle menümü yiyorum iki kalori almamış olursun hem 🤗🤗

Kızlar bu aralar doyduğumu gram hissetmiyorum. Elim hep yemeklere gidiyor. Tokluk duygum yok 1 haftadır. Sadece akşamları yaşıyorum bu durumu sabah öğl çok güzel kaçamak yapmıyorum fazladan bişeyler yemiyorum ama ikindi başlıyor isteklerim yatana kadar canım hep birşeyler istiyor ağzım boş durmasın yani . Su içiyorum bol bol akşamları da elimden düşünmüyorum. Kendimi aç da bırakmıyorum garip durumlar. Sizce ne yapmalıyım

Kızlar bu aralar doyduğumu gram hissetmiyorum. Elim hep yemeklere gidiyor. Tokluk duygum yok 1 haftadır. Sadece akşamları yaşıyorum bu durumu sabah öğl çok güzel kaçamak yapmıyorum fazladan bişeyler yemiyorum ama ikindi başlıyor isteklerim yatana kadar canım hep birşeyler istiyor ağzım boş durmasın yani . Su içiyorum bol bol akşamları da elimden düşünmüyorum. Kendimi aç da bırakmıyorum garip durumlar. Sizce ne yapmalıyım
Çünkü Alman gereken karbonhidrat ve protein eksiği var demekki vucut eksik olanı tamamlamak istiyor ara yaparken çayın yanında ceviz kuru meyve falan ye yoksa atıştırmak isteyeceksin canım kalori sayımı yap Alman gereken kaloriyi hesaplayip kalori miktarını ona göre ayarla canım ♥️

28 Mart Pazar menü kontrolü

bi-zuzu bi-zuzu menü cıslı+spor
ekhion ekhion menü cıslı+spor
@knickerbockerbande menü çok güzel+spor
@Aysegul 6666 menü cıslı+spor
Ellssa Ellssa menü güzel+spor
polokey2244 polokey2244 menü sevgi dolu+spor
Bravequeen Bravequeen menü cıslı+spor
K kahvevekitapsever menü cıslı
@Sibal57 menü güzel
E elaalemi menü+spor
@Mehtoskuzu menü cıslı+spor
berceste_ berceste_ menü cıslı+spor
@Souldfly menü+spor
@afrasyab08 menü cıslı
@candy-candy menü

Bildirimde Bulunmayanlar

LAydLiNe LAydLiNe
@yeninesilsosyolog
S salt
@Eyslg
@pessinus
2 gündür rahatsızım. Dün bildirim yapamadım. Şimdi de yeni hastaneden geldim.dayanılmaz migren ağrım tuttu, ne ilaç aldıysam geçmedi bir türlü.

Canım bazen bana da oluyor kimisinde 1 lt suyu içip şişiriyorum kendimi yiyecek yer kalmıyor kimisinde spor yapıyorum kıyamıyorum yaktığım kalorinin boşa gitmesine. Takıma menümü yazmakta akşamları beni dizginliyor. Kalorisini hesaplayıp 2 dk düşünebilirsin gerek varmı pişman olacakmıyım diye.. Dönem dönem oluyor böyle ataklar bende şuanda dolaptaki çikolatayı düşünüyordum minicik zaten bitane yesemmi diye. Ama olayı minicikleştirmeye gerek yok 150 kalori niye alayım ki spor yapıp 150 dha yakıp zayıflamamı hızlandırmalıyım.

Ben de şöyle yapıyorum eşim geç kalkmayı seviyor sabah önce 2 kayisiyla Türk kahvesi içiyorum sonra da eşimle öğle menümü yiyorum iki kalori almamış olursun hem 🤗🤗
eşim kalkana kadar sorunum yok, eşim kalkınca genelde oğlan uyanana kadar film izliyoruz yanımda bir şeyler yedikçe aklımı çeliyor en güzeli normal bir kahvaltı yapıp bunlara mahal vermemek

aslında sabah 8:30 da kahvaltıya alışık olduğum için vücut belli bir saatten sonra alarm veriyor, kahvaltı edersem bu alarmıda susturmuş olurum

birde hafta içi diyet modundayım ya hafta sonu sanki serbest olabilir kafası çok hakim bende, bunu da aşmam şart

bu çok kötü bir kısır döngü, acaba özel günün mü geliyor, o zamanlar iştah kontrolden çıkabiliyor
mümkün oldukça karbonhidrattan uzak protein ağırlıklı beslenmeye çalış
hatta mümkünse akşamları erken uyu

2 gündür rahatsızım. Dün bildirim yapamadım. Şimdi de yeni hastaneden geldim.dayanılmaz migren ağrım tuttu, ne ilaç aldıysam geçmedi bir türlü.
Geçmiş olsun canım migren çok menem bir ağrı bende yok ama annem teyzem çok muzdaripler. Tek çözümü var senin migrenini ne tetikliyor onu bulman lazım. Çikolata çok ağrı yapıyor bilgigim kadarıyla

eşim kalkana kadar sorunum yok, eşim kalkınca genelde oğlan uyanana kadar film izliyoruz yanımda bir şeyler yedikçe aklımı çeliyor en güzeli normal bir kahvaltı yapıp bunlara mahal vermemek

aslında sabah 8:30 da kahvaltıya alışık olduğum için vücut belli bir saatten sonra alarm veriyor, kahvaltı edersem bu alarmıda susturmuş olurum

birde hafta içi diyet modundayım ya hafta sonu sanki serbest olabilir kafası çok hakim bende, bunu da aşmam şart
Bende de böyle bir kafa hakim aslında diyetisyen sadece cumartesi kaçamak yap diyor ben pazar kahvaltısında da kaçamak yapıyorum ama bu hafta daha makuldu yediklerim

11.30
-2 yumurta+ 1 beyazı ile çok az tereyağlı omlet
- 3yk lor peynir
-7 zeytin
-1 havuç
-çeyrek simit
-1 yeşil çay

12.15: türk kahvesi+ 2 kare bitter

15.45: sade nescafe

19.05: 4 yk tavuk göğsü
2 tabak fırında pırasa (yumurta+yulaf unu+ havuç + 1 yk zeytinyağı + biraz peynir ile börekimsi bişey yaptım)

2 lt yapmaya zorlayacağım
1 saat yürüyüş

Sabah 9:30
Yesellikli omlet 5 zeytin bol yeşillik
Ara neskafe
Ara diyet patlamış mısırlı neyse artık onlardan adını bilmiyorum
Ara meyve kivi yeşil çay

Akşam 18:30
2 kepçe Bamya yemeği 1 kase yoğurt 1 filim ekmek
Ara yapacam

Mısır püskülü ile soda icecem
Şu iki lt daha da içerim
Spor okula yürüyerek gidip geliyorum 8000 adım attım ay nasıl unuturum sabah Tibet egzersizlerimi yaptım başlangıç haftasındayim
Ellssa Ellssa

Bir süre sonra alışacaksın ve emin ol aklına bile gelmeyecek gereksiz yemek. Biraz daha sabır :KK39:

Ekmeksiz yemek yiyemeyen ben şu an ekmek yemeden günlerimi geçirebiliyorum. Bir kupa çayı 6 kesme şekerle içen ben şekerli hiçbir şey içemiyorum. En son ne zaman kola ya da meyve suyu içtim hatırlamıyorum. Meyveli sodaları bile içemiyorum çok şekerli geliyor. Zamanla vücut her şeye alışıyor ve tadını hatırlamadığın şeyi canın da çekmiyor.
Ay hadi İnşallah, bi dönem bunu yaşadım ama sonra yine böyle oldum, dönemsel sanırım

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltım saat 07.00 de
11de 1 avuç çiğ fındık ve çiğ badem, filtre kahve
Öğlen yemeğim 12.30 da; 4 kaşık bakla, 3 kaşık yoğurt, 6 tane etli sarma
Akşam yemeğim saat 18.30 da
Su 1.5 litre, işten geldiğim gibi 30 dk. Hitt kardiyo yaptım

Eklentiler

• IMG_20210329_182905.jpg
    IMG_20210329_182905.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210329_070258.jpg
    IMG_20210329_070258.jpg