Vee ilk defa menün çok güzel olarak tarihin sayfalarına geçti balımveee maydanoz suyu icip yatiyorum simdi. inanamiyorum cisssssiizzzzz bi menum oldu ilk defaEllssa buyuk harflerle yaz bunu canim.
koydum kafaya bayrama kadar gidecek bu kilolar
Kısır mi ben de istiyorummm haftasonu yapacam galiba adet sendromun çok ağır.geliyor şuan Nutella kavanozu geçiyor aklımdan yarın artık yulaflı o magnolyayi yapacam galibaPazartesi menüm
Saat 11:00
Ceviz suyu+sade kahve
12:30
1 haşlanmış yumurta
4 kaşık kısır
Marul+haşlanmış lahana
18:30
2 kaşık kısır+Marul
Bulgurlu tavuk kapama
1 kase cacık
Su
2,5 litre
Spor
Tibet 5 tekrar
1,5 saat yürüyüş
Kitap
Yesribde Bahar
Teşekkürler tam zamanında attın dimi ama ben hazırlıkliyim inşallah sacmalamayacam adet oldugumda
Sakin ol şampiyonTeşekkürler tam zamanında attın dimi ama ben hazırlıkliyim inşallah sacmalamayacam adet oldugumda
Yarın yulaflı çikolata yapacam. adet olmam herşeyden önemli şuan
İnşallah olurum adet olmayınca uzun süre tatlı krizi yaşıyorum. Hayırlısı adet oldugumda da kilo verebiliyorum herşey adete bağlı
Ahahahaaa sen 83 dedin ben 63 mü yazmışım..haftada 22 kilo verebileceğimi sanmıyorumşimdilik 84 olsun hedef ahah
evet 84 demiştim ben ama 63'ü görünce bi heyecanlanmadım değilAhahahaaa sen 83 dedin ben 63 mü yazmışım..
Tatlım menünü daha erken paylaş olur mu30 MART PAZARTESİ
10.30
Yulaf süt üzüm karısımı
13.00
Soba fırınında patates yarımm
15.00
Patlıcan közlemesi yoğurtlu
Fasulye kavurması
Semizotu salatası
17.00
Maden suyu
19.00
Yoğurtlu patlıcan közlemesi
Form bisküvi yarım paket
45dk yürüyüş
2litre su
Demekki göreceksin şekerimevet 84 demiştim ben ama 63'ü görünce bi heyecanlanmadım değilo günleri de görürüz umarım
Eeee böyle dillendi ise vardır bir hikmetiay ne güzel dedin öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?