Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun benim listemden uzak şimdilik

Günaydın kızlar.Bi kac gundur pek iyi degildim.Ama daha iyiyim bugün.Yediklerime dikkat ettim ama menü yazamadım.
58.5 kg cıktı kg sabah.
Geçmiş olsun canım nedenki üşüttün mü acaba?

Hoşgeldin canım. Kilomuz hemen hemen aynı..iyiki geldin senle de yarış yaparız.

Aynı sıkımtıdan bende de vardı.. O yüzden şimdiki proğramımdayım. Saatlerine uyarak geçinip gidiyoruz. Yoksa acıktığımı hissetmeden devamlı yiyen bir yaratıktım. Özellikle akşamları

Ben de buraya geldiğimden beri yani yaklaşık 10 gündür geceleri yememek için savaş veriyorum, baktım olacak gibi değil erkenden yatıyorum. Gerçekten acıkmadan yemek, can sıkıntısından bişiler yemek hele bir şeyler izlerken yemeden duramamak ne değişik bişey ya. Allah daha zorda olanların yardımcısı olsun, inşallah bu nefisleri terbiye edebilelim. amin.

Bir süre sonra alışacaksın ve emin ol aklına bile gelmeyecek gereksiz yemek. Biraz daha sabır

Ekmeksiz yemek yiyemeyen ben şu an ekmek yemeden günlerimi geçirebiliyorum. Bir kupa çayı 6 kesme şekerle içen ben şekerli hiçbir şey içemiyorum. En son ne zaman kola ya da meyve suyu içtim hatırlamıyorum. Meyveli sodaları bile içemiyorum çok şekerli geliyor. Zamanla vücut her şeye alışıyor ve tadını hatırlamadığın şeyi canın da çekmiyor.

Hoş geldin canım aramıza. 13. Takım sadece bir zayıflama yarışması takımı olmaktan çok bir aile gibi. Zamanla bunu çok daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Ve inşallah bütün fazlalıklarından burada bizimle birlikte kurtulacaksın

LAydLiNe kaptanım konu gerilerde kaldı ama yulaf istersen ince öğütülmüş versiyonundan alıp dene ben de az önce aldım baya yenilebilir kıvamda görünüyor

Evde iki paket var canım. Onlar bittikten sonra hala ihtiyacım olursa öğütülmüş olanları da denerim. Teşekkürler tavsiye için

Ama menün böyle düzensiz ve sağlıksız olursa kendini toparlaman çok zor olur. Lütfen sabahları güzel bir kahvaltı yap hafta sonu. Ve yememen gereken yiyecekleri gözünün önünden kaldır. İnsanın gözü görünce daha çok istiyor çünkü canı. Bugün daha güzeldir umarım menün

Su içmemen ayrıca kötü olmuş. Günlük en az mutlaka 2 lt su içmeye çalış lütfen.

Yürüyüş çok güzel olmuş. Hepsini tek seferde mi yürüdün?

Evde iki paket var canım. Onlar bittikten sonra hala ihtiyacım olursa öğütülmüş olanları da denerim. Teşekkürler tavsiye için
Benim de 1.5 paket vardı onları yulafl bar yapmaya karar verdim fena değilmiş bu arada ince öğütülmüş olanın daha kolay yenildi pişirilmiş gibiydi

Benim de 1.5 paket vardı onları yulafl bar yapmaya karar verdim fena değilmiş bu arada ince öğütülmüş olanın daha kolay yenildi pişirilmiş gibiydi

Yulaflı bar yapmayı deneyebilirim aslında ama birebir diyetisyen listesine uyuyorum şu an. Tahminlerimize göre en geç 2 ay içinde bütün fazlalıklardan kurtulacağım inşallah. O zaman denerim mutlaka

Yulaflı bar yapmayı deneyebilirim aslında ama birebir diyetisyen listesine uyuyorum şu an. Tahminlerimize göre en geç 2 ay içinde bütün fazlalıklardan kurtulacağım inşallah. O zaman denerim mutlaka
Olur canım sen kendine uygun beslenmelidir zaten ben arada sırada tüketmek için yapacağım becerebilirsem

hafta sonu oğlum ve eşim geç kalkıyor hele oğlan 12 yi buluyor kalkması, ben ise en geç 8 de uyanmış oluyorum, eşim birlikte kahvaltı ederiz diye oğlum uyanana kadar atıştırma yapıyor o öyle yapınca bende onla beraber atıştırma modunda oluyorum derken gereksiz şeyler yemiş oluyorum

cumartesi ve pazar neredeyse komple dışardaydık, tuvalet sorun olur diye su içemedim birazda
yürüyüş hem cumartesi hem de pazar ayrı ayrı 5 km yürüdüm bi avantajım o oldu

bugün kabak detoksu yapmaya çalışıyorum, şuana kadar her şey yolunda

Canım ben de seninle aynı durumdayım ama sabah uyanınca kendi kahvaltımı yapıyorum. En fazla öğle yemeği niyetine geçiyor ikinci kahvaltı. O yüzden uyandığın zaman sen kendi kahvaltını yap. Eşine ve çocuğuna ayrı hazırlarsın. Onlarla oturduğunda da öğle yemeği niyetine yersin. O yüzden uyanır uyanmaz kahvaltını yapmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…