Afiyet olsun benim listemden uzak şimdilikYA HANIMLAR YULAF EZMESİ VE SÜT UYUMU BU KADAR MÜMEMMEL OLAMAZ. AKŞAMDAN FASULE ISLAR GİBİ YULAFI BİR KASEDE SÜTLE KARISTIRDIM SABAH İCİNE ÜZÜM ATTIM SADECE KURU ÜZÜMLE BİLE MÜKEMMEL OLDU. İÇİNE MEYVE CEVİZ FINDIK VS. EKLEYİNCE KİM BİLİR NASIL OLUR İNANAMADIIMM
Geçmiş olsun canım nedenki üşüttün mü acaba?Günaydın kızlar.Bi kac gundur pek iyi degildim.Ama daha iyiyim bugün.Yediklerime dikkat ettim ama menü yazamadım.
58.5 kg cıktı kg sabah.
Teyzene selamlar... Anladın sen onuSütle denemeni tavsiye ederim. Reklamları göörrme mesela ben bugün teyzeme gidicem umarım ayarımı kacırmam
Süper.. Hemen not alıyorum.Ellssa cim ben bu haftanın listesini topluca atıyorum canım. Eğer fazla bir şey yersem ekstradan yazarım. Her gün yazamıyorum böyle bir çözüm üreteyim dedim.
Eki Görüntüle 2812033
Hoşgeldin canım. Kilomuz hemen hemen aynı..iyiki geldin senle de yarış yaparız.Günaydın olsun.Ben takımınızın yeni üyesiyim. (13 harika bir sayı benim icin o sebeple çok mutlu oldum. ) Hemen katılım formunu doldurarak sizlerle tanışmak istiyorum.
Kullanıcı Adı : whitedress
İsim (İsteğe Bağlı ): (Şimdilik belirtmek istemiyorum)
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 155
Kilonuz: 82.7
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Yeme bozukluğu sebebiyle 17 yaşımda geçirdiğim zorlu bir süreçte ilk kilolarımı almaya başladım. Daha sonra bu kiloları verdim ama yeme bozukluğum tekrar edince 30 kilo daha aldım. Şimdi bunları vermeye çalışıyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha özgüvenli olabilmek, ruhsal hastalıklarımı iyileştirmeye biraz olsun yardımcı olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet, 4-5 yıl öncesinde kaptan yardımcısı olarak katıldım. Ancak sonra kendi isteğimle ayrıldım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Aynı sıkımtıdan bende de vardı.. O yüzden şimdiki proğramımdayım. Saatlerine uyarak geçinip gidiyoruz. Yoksa acıktığımı hissetmeden devamlı yiyen bir yaratıktım. Özellikle akşamlarıTeşekkür ederim. Hep birlikte umarım
Hoşbuldum teşekkür ederim.Yeme bozukluğumun adı tıkınırcasına yeme bozukluğu. Kontrol dışı yeme davranışı diyebiliriz. Duygusal olarak en ufak bir şey hissettiğimde hırsımı yemeklerden çıkarıyor ve atak geçiriyorum. Yani sizler gibi acıktığımda yemek yemiyorum duygusal olarak aç hissettiğimde kontrolümü kaybedip yemeklere sarılıyorum. Yaygın görülen bir bozukluk aslında ama benimki çok ileri düzeyde ve buna eşlik eden bir borderline da olduğu için tedavi görüyorum. Umarım açıklayabilmişimdir. Aşağıya detaylı bir makale bırakıyorum.
Yeme Bozuklukları: Tıkınırcasına Yeme Bozukluğu
https://open.spotify.com/episode/2NEMp4Y2bMOl6o3GgTJkjZ?si=cbaCVXh8QxGvuw-3Hj1TxQTıkınırcasına Yeme Bozukluğu (Binge Eating Disorder) Nedir?Tıkınırcasına yeme bozukluğu (TYB), kısa sürmozartcultures.com
Ben de buraya geldiğimden beri yani yaklaşık 10 gündür geceleri yememek için savaş veriyorum, baktım olacak gibi değil erkenden yatıyorum. Gerçekten acıkmadan yemek, can sıkıntısından bişiler yemek hele bir şeyler izlerken yemeden duramamak ne değişik bişey ya. Allah daha zorda olanların yardımcısı olsun, inşallah bu nefisleri terbiye edebilelim. amin.
Yeşil çay ödem atmıyor yağ yakıcı misir püskülü çayı yada kiraz sapı ödeme çok iyi geliyo canimHaklısın canım gideyim de su içeyim bide yeşil çay yapayım
Günaydın olsun.Ben takımınızın yeni üyesiyim. (13 harika bir sayı benim icin o sebeple çok mutlu oldum. ) Hemen katılım formunu doldurarak sizlerle tanışmak istiyorum.
Kullanıcı Adı : whitedress
İsim (İsteğe Bağlı ): (Şimdilik belirtmek istemiyorum)
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 155
Kilonuz: 82.7
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Yeme bozukluğu sebebiyle 17 yaşımda geçirdiğim zorlu bir süreçte ilk kilolarımı almaya başladım. Daha sonra bu kiloları verdim ama yeme bozukluğum tekrar edince 30 kilo daha aldım. Şimdi bunları vermeye çalışıyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha özgüvenli olabilmek, ruhsal hastalıklarımı iyileştirmeye biraz olsun yardımcı olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet, 4-5 yıl öncesinde kaptan yardımcısı olarak katıldım. Ancak sonra kendi isteğimle ayrıldım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
LAydLiNe kaptanım konu gerilerde kaldı ama yulaf istersen ince öğütülmüş versiyonundan alıp dene ben de az önce aldım baya yenilebilir kıvamda görünüyor
28.03.2021 Pazar menüm
Ellssa
Hafta sonum hiç düzenli ve temiz geçmedi, Cumartesi yazamayacak kadar saatsiz, düzensiz ve cıs dolu idi
Pazar günüde cıslı o yüzden erken kesmeye çalıştım
2 dilim uno ekmekten tost
4 parça çikolata
çeyrek simit
çeyrek poğaça
2 bardak nektari suyu
peynir
zeytin
1 avuç kadar leblebi
2 haşlanmış yumurta
yeşil biber, maydanoz
en son saat 3 de yedim
Spor: 5 km yürüyüş
Su: eser miktarda
Benim de 1.5 paket vardı onları yulafl bar yapmaya karar verdimEvde iki paket var canım. Onlar bittikten sonra hala ihtiyacım olursa öğütülmüş olanları da denerim. Teşekkürler tavsiye için
Benim de 1.5 paket vardı onları yulafl bar yapmaya karar verdimfena değilmiş bu arada ince öğütülmüş olanın daha kolay yenildi pişirilmiş gibiydi
Olur canım sen kendine uygun beslenmelidir zaten ben arada sırada tüketmek için yapacağım becerebilirsemYulaflı bar yapmayı deneyebilirim aslında ama birebir diyetisyen listesine uyuyorum şu an. Tahminlerimize göre en geç 2 ay içinde bütün fazlalıklardan kurtulacağım inşallah. O zaman denerim mutlaka
Olur canım sen kendine uygun beslenmelidir zaten ben arada sırada tüketmek için yapacağım becerebilirsem
hafta sonu oğlum ve eşim geç kalkıyor hele oğlan 12 yi buluyor kalkması, ben ise en geç 8 de uyanmış oluyorum, eşim birlikte kahvaltı ederiz diye oğlum uyanana kadar atıştırma yapıyor o öyle yapınca bende onla beraber atıştırma modunda oluyorum derken gereksiz şeyler yemiş oluyorumAma menün böyle düzensiz ve sağlıksız olursa kendini toparlaman çok zor olur. Lütfen sabahları güzel bir kahvaltı yap hafta sonu. Ve yememen gereken yiyecekleri gözünün önünden kaldır. İnsanın gözü görünce daha çok istiyor çünkü canı. Bugün daha güzeldir umarım menün
Su içmemen ayrıca kötü olmuş. Günlük en az mutlaka 2 lt su içmeye çalış lütfen.
Yürüyüş çok güzel olmuş. Hepsini tek seferde mi yürüdün?
Çocuklara almıyorum artık atıştırmalık zaten evde varsa bitter çikolata veriyorum en fazla bir parça.onun dışında kuru meyve taze meyve falan yiyorlarÇocuklara da iyi olur bence sağlıklı atıştırmalık cinsinden
hafta sonu oğlum ve eşim geç kalkıyor hele oğlan 12 yi buluyor kalkması, ben ise en geç 8 de uyanmış oluyorum, eşim birlikte kahvaltı ederiz diye oğlum uyanana kadar atıştırma yapıyor o öyle yapınca bende onla beraber atıştırma modunda oluyorum derken gereksiz şeyler yemiş oluyorum
cumartesi ve pazar neredeyse komple dışardaydık, tuvalet sorun olur diye su içemedim birazda
yürüyüş hem cumartesi hem de pazar ayrı ayrı 5 km yürüdüm bi avantajım o oldu
bugün kabak detoksu yapmaya çalışıyorum, şuana kadar her şey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?