Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi aksamlar kizlar
niyetliydim bugun
19.30 kereviz salatasi, yarim tabak bulgur uzerine sulukofte
20.30 iki kupa sekerli limonlu cay, biraz cekirdek, bi tane cikolata
gece yatmadan maydanoz suyu

Baktım ve yarın saatimi kurup sabah başlıyorum en son hareketi çok severim bakalım yarın ilk deneyimimi yazarım canım
Tamam heyecanla bekliyorum... Bir de ufak bir tüyo vereyim.. 5 hareketin 5 sayısı önemli ve her hareket kapalı olan çakralara yönelik..
Bizdeki karşılığı da namaz.. 5 vakit namaz.. Yine 5 ☺ ve namazda yapılan hareketler de çakraların açılmasına yönelik..
Tıkanan çakralar enerji akışını önlediğinden gün boyu halsiz asabi ve ağırlaşmış bedene sahip oluyoruz..
Çakraların açılması demek müthiş bir enerji ile dolmak demek.. Olaylara daha olumlu bakan daha hafif daha bir dingin biri haline dönüşüyoruz.
Düşünsene hem namaz ile tibet egzersizinin birlikte devam ettiğini

Evet katılıyorum sana.. Ben yeni başladığım için sadece tibet ve yürüyüş var ek olarak. Kilom azaldıkça hatta hedefe yaklaştıpımda ekstra eklemeler düşünüyorum

Tatlım yürüyüşün yeterli.. Kilo verdikçe sıkılaştırıcı hareketler de eklersin.

Ben diyetisyenin menüsüne yarın sabah itibariyle başlıyorum haftasonu biraz gevşek haftaici çok sikiyiz haftaici kaçamak isteği olmuyor o yüzden bu hafta benimde adet haftam inşallah bekletmeden gelir de tatlı ataklarım olmaz

İnşallah canım ben tibeti daha önce de duydum ve yapayım dedim ama unuttum nasip yarına benim de kök Çakır'a ve boğaz Çakra da tıkanıklık var taşlarla açmaya çalışıyorum aslında bir ara Reiki de yaptırdım bu hareketleri yapayım bakalım inşallah açılır

Evet canım aslında anlatmak istediğim şu vücudu çok alistirirsan yani kalori açığını sporla saglarsan 50 li yaşlarda bu şekilde spor yapamayacagin için mesela yürüyüşü bu tempoda yapamayacagin için kalori açığını diyetle yapmalı spor sadece zinde sağlıklı ve dikilasmak için n olmalı demek istedim sonuçta ben aktif sporu bırakınca anında 20 kilo aldım

Ya ben yulafın her haline bayılıyorum. Süt ile ya da su ile lapa olsun tatlı olsun tuzlu olsun yoğurt ile olsun. İnsan yedikçe alışıyor.

Kızz gerçekten mi ya. Yanş geç kahvaltı yapmak gerekiyor dimii?

TEŞEKKÜRLEER. bence Yoğurt yerine süt daja güzel olur öyle denemek lazım

Ya nedense bi ısınamıyorum ben buna. Leslie videoları var. Youtube a LESLİE yazınca çıkıyor denemek isteyeniniz varsa bakın arkadaşlar
Lesli falan onları yapıyoruz bu yönetim ruhu biraz farklı vücut dengesini ilkten bozup sonra toparlıyor mis gibi hissettim deneyecem ve tecrübelerimi yazacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…