Başla hemen balım. Sadece 1 hafta olur aramızda..Diyete baslama isteğini tebrik ediyorum canım inşallah bu siskoluktan kurtulalımben yapacam bu Tibet hareketlerini eğer vasutse beraber yapalım başlangıcı ne dersin
Tamam heyecanla bekliyorum... Bir de ufak bir tüyo vereyim.. 5 hareketin 5 sayısı önemli ve her hareket kapalı olan çakralara yönelik..Baktım ve yarın saatimi kurup sabah başlıyorum en son hareketi çok severim bakalım yarın ilk deneyimimi yazarım canım
Evet katılıyorum sana.. Ben yeni başladığım için sadece tibet ve yürüyüş var ek olarak. Kilom azaldıkça hatta hedefe yaklaştıpımda ekstra eklemeler düşünüyorumÇok değil tabii ben beden egitimciyim ama sabah akşam için erken diyorum kendim için
Sporla xayiflamak diye bir gerçek var. Ama hayatının sonuna kadar bu tempoda spor yapamazsın ve spora alistirirsan ( ben diyet yapmayı bilmezdim spor hayatımda olduğu için hastalanınca areketsizlikten kilo aldım mesela )sonrasında kilo vermek zor olur. Sporla değilde diyetle zayıflamak daha önemli sporu şekillenip dikilasmak için kullanmak lazım
Tatlım yürüyüşün yeterli.. Kilo verdikçe sıkılaştırıcı hareketler de eklersin.Teşekkür ederim detaylı anlatımın için. Ben normalde işe gidip gelirken hızlı tempoda 25 er dk yürüyorum yani 50dk toplam. Eskiden hayatımda da hep spor vardı yüzmeye giderdim, fitness yapardım ama son 4 yılda bebekle hepten bıraktım. Şimdi bu diyetle beraber spora da tekrar dönmek istiyorum o yüzden sporla vermek zarali olmaz diye düşündüm ama sana da sormak isterim sonrasında da hayatımda spor hep olacak olsa da bu kadar yapmam yanlış mı?
Ben diyetisyenin menüsüne yarın sabah itibariyle başlıyorum haftasonu biraz gevşek haftaici çok sikiyiz haftaici kaçamak isteği olmuyor o yüzden bu hafta benimde adet haftam inşallah bekletmeden gelir de tatlı ataklarım olmazAh o baklavalar :)
ben geçen haftayı deli gibi tatlı diye dolanarak geçirdim ama bu hafta adet olmama rağmen hiç tatlı yemek istemiyorum
Tatlı hariç iyi bir menü canım hatta sanki biraz protein eksik gibi. Bence sabah için biraz protein icekli besin ekleyebilirsin akşam da salata yanına yine protein ve akşama doğru ara öğün yaparsan akşam kaçamakları olmaz.
Diyetisyenimin ağzından yazıyorum bu arada :)
İnşallah canımTamam heyecanla bekliyorum... Bir de ufak bir tüyo vereyim.. 5 hareketin 5 sayısı önemli ve her hareket kapalı olan çakralara yönelik..
Bizdeki karşılığı da namaz.. 5 vakit namaz.. Yine 5 ☺ ve namazda yapılan hareketler de çakraların açılmasına yönelik..
Tıkanan çakralar enerji akışını önlediğinden gün boyu halsiz asabi ve ağırlaşmış bedene sahip oluyoruz..
Çakraların açılması demek müthiş bir enerji ile dolmak demek.. Olaylara daha olumlu bakan daha hafif daha bir dingin biri haline dönüşüyoruz.
Düşünsene hem namaz ile tibet egzersizinin birlikte devam ettiğini
Evet canım aslında anlatmak istediğim şu vücudu çok alistirirsan yani kalori açığını sporla saglarsan 50 li yaşlarda bu şekilde spor yapamayacagin için mesela yürüyüşü bu tempoda yapamayacagin için kalori açığını diyetle yapmalı spor sadece zinde sağlıklı ve dikilasmak için n olmalı demek istedim sonuçta ben aktif sporu bırakınca anında 20 kilo aldımTeşekkür ederim detaylı anlatımın için. Ben normalde işe gidip gelirken hızlı tempoda 25 er dk yürüyorum yani 50dk toplam. Eskiden hayatımda da hep spor vardı yüzmeye giderdim, fitness yapardım ama son 4 yılda bebekle hepten bıraktım. Şimdi bu diyetle beraber spora da tekrar dönmek istiyorum o yüzden sporla vermek zarali olmaz diye düşündüm ama sana da sormak isterim sonrasında da hayatımda spor hep olacak olsa da bu kadar yapmam yanlış mı?
Ya ben yulafın her haline bayılıyorum. Süt ile ya da su ile lapa olsun tatlı olsun tuzlu olsun yoğurt ile olsun. İnsan yedikçe alışıyor.Ayy harika tebrik ederiiimm
Spor güzel ama ıslak kek cısss ya da keşke akşam yemeğinden önce yeseydin canım
Ay süper. Ekmeksiz tostu nasıl yaptın? Peki detoks corba tarifi??
Revaniyi bitirmene sevindimah şu bitmeyen yemekleerr. Kayseri yağlaması mıı cıss
hep öyle oluyor valla tahmin edebiliyorum. Ara ara kuruyemiş üzüm hurma kayısı falsn yeseydin keşke yemek yemesende atıstırmalık yani
12 bucuktan 6bucuga kadar nasılll olurda bisey yemezsiiin? Ceviz suyunu bende yapcaam unutmazsam
ıslak kurabiye mii ay bayılırım ama olmaaz ki bacım ya. Yulafı nasıl kullanıyorsun ya?
Zaten en önemlisi hayatımızı düzene sokmak valla. En güzeli inşallah hep böyle devam eder.
Valla helal olsun. Acıkmamak nasıl bişey ya?
Yulaf lı kurabiye tarifi istiyorum yaa
Kendince hesapla eksik tarttığı kadarını ekle öyle yaz açıklamaya bişey olmaz bence hani +600gr gibi
Normalde 7’yi geçmemeye çalışıyorum ama evler arasında taşındık mecburen geç yedimAkşamı çok geç yemişsin canım.. Akşam 9 çok geç. En geç 7 olsun ama 9 olmasın.. Dikkat et olur mu
Ben neden yiyemiyorum nasıl yapıyorsunuz anlatsan ya benim ağzıma sert ve kabuk geliyo. HepYa ben yulafın her haline bayılıyorum. Süt ile ya da su ile lapa olsun tatlı olsun tuzlu olsun yoğurt ile olsun. İnsan yedikçe alışıyor.
Bende yeni tanıştım bakalım umarım iyi anlaşırızYa ben yulafın her haline bayılıyorum. Süt ile ya da su ile lapa olsun tatlı olsun tuzlu olsun yoğurt ile olsun. İnsan yedikçe alışıyor.
Robottan geçirilip omlet krep falan yaptıklarını gördüm internette biraz baktım ama garanti tarif lazım tabiBen neden yiyemiyorum nasıl yapıyorsunuz anlatsan ya benim ağzıma sert ve kabuk geliyo. Hep
Kızz gerçekten mi ya. Yanş geç kahvaltı yapmak gerekiyor dimii?O 6 saatte pis yağlar yanıyor işte.. Sen ona uzun zaman mı diyosun.. Bir de akşamdan diğer güne kadar olan saate ne dersinakşamı 19:00 da sonlandırıyorum.. Diğer gün de 12:30 da yiyorum.. Aradaki fark 17,5 saat.. İşte asıl yağlar bu 17,5 saatte yanıyor.
Ya nedense bi ısınamıyorum ben buna. Leslie videoları var. Youtube a LESLİE yazınca çıkıyor denemek isteyeniniz varsa bakın arkadaşlarEki Görüntüle 2811845
Hareketler bunlar.. Detaylı olarak netten de bakabilirsiniz.
TEŞEKKÜRLEER. bence Yoğurt yerine süt daja güzel olur öyle denemek lazımEkmeksiz tostumu hemen tarif ediyorum şöyle;
3 yemek kaşığı yulaf kepeği + 1 yumurta + 1 yemek kaşığı yoğurt çırpıyoruz ve tavada azıcık zeytin yağı ile omlet gibi pisirip arasına az yağlı beyaz peynir rendeliyoruz peynir eriyince alıp afiyetle yiyoruz. Çok lezzetli oluyor, diyetisyenimin tarifi
Iyyy bir kere baktım tadına ve anında ayrıldı yollarımızYa ben yulafın her haline bayılıyorum. Süt ile ya da su ile lapa olsun tatlı olsun tuzlu olsun yoğurt ile olsun. İnsan yedikçe alışıyor.
Lesli falan onları yapıyoruz bu yönetim ruhu biraz farklı vücut dengesini ilkten bozup sonra toparlıyor mis gibi hissettim deneyecem ve tecrübelerimi yazacamYa nedense bi ısınamıyorum ben buna. Leslie videoları var. Youtube a LESLİE yazınca çıkıyor denemek isteyeniniz varsa bakın arkadaşlar
Benvde böyleyim ana herşeye ikinci bir şans veririm. Bir de robottan çekip deneyecem artık diyetisyenim ısrarla yaziyo ama ben hiç kullanmiyorumIyyy bir kere baktım tadına ve anında ayrıldı yollarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?