- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Sabah kahvaltısında yulaf su baharatları pişiriyorum. Ekmek niyetine güzel gidiyor hem yumurtanın tadını alıyor beraber yediğindeBen neden yiyemiyorum nasıl yapıyorsunuz anlatsan ya benim ağzıma sert ve kabuk geliyo. Hep
Aa öyle mi valla ben düzenli olarak bişey yapamadığım için şimdi dengeyi bi bozarsam geri toparlayamamLesli falan onları yapıyoruz bu yönetim ruhu biraz farklı vücut dengesini ilkten bozup sonra toparlıyor mis gibi hissettim deneyecem ve tecrübelerimi yazacam
Yoğurt daha kıvamlı olur diye belki. Tost ya hani.. Denr bakalım nasıl olduğunu yaz ama.TEŞEKKÜRLEER. bence Yoğurt yerine süt daja güzel olur öyle denemek lazım
Teşekkürler canım. Robottan gecirilmis halde mi pişiricez doğru mu anladımYulafı ilk 3 yıl önce tükettim. İlk yediğimde ben bunu yemem diye bıraktım ve 2 3 ay yüzüne bakmadım. Sonra tarifler görüp denemeye başladım. Zamanla tadına alışmaya başladım. Şuan güzel geliyor. Önemli olan yulafı sevmiyorsanız tatlandırmak . Mesela benim ilk tarif denemem süt yulaf robottan geçiriyoruz. Biraz bal + doğranmış 1 kuru inciri beraber pişiriyoruz. Üstüne istersek 2 3 tane fındık ya da yarım elma doğruyoruz. Şahsen ben yulaf tadını almıyordum. Soğuk yemenizi tavsiye ederimm, muhallebiye benziyor
Şimdi uyandım yapmam gereken işler var bugün geceden 1kase ye yulaftan koymustum süt icinede ou yicem yarın yaparım artık atarım sizedeYoğurt daha kıvamlı olur diye belki. Tost ya hani.. Denr bakalım nasıl olduğunu yaz ama.
Aynen öyle. Ben her halini deniyorum evde ne bulursam mesela elmayı tarçınla kavuruyorum biraz. Süt ile yaptığım lapanın üstüne koyuyorum bence o da çok lezzetli oluyorTeşekkürler canım. Robottan gecirilmis halde mi pişiricez doğru mu anladımbaşka bol bol tarif lütfen
canim iyi yersem gunu kuvvetli gecirirsem acikmiyorumValla helal olsun. Acıkmamak nasıl bişey ya?
cok guzel kitabi var bende okumustum ama yapmamistim,baslayim bende kitabini bidaha okuyupDün 2.haftaya girdim ve 3 ten 5 e yükseldim.. Bu hareketlerin şekillendirmeye faydası olduğunun yanısıra enerji verme ve iştah azaltma özelliği var canım ve evet faydasını görüyorum☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?