Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar kızlar ben de tartı bildirimi yapayım.
Cuma 66.40
Bugün 67.05
Sisiyorum sürekli. Bir süre yeme içmemi stres konusu yapmamaya karar verdim abartmadan cıslı yiyeceklerden fazla tüketmeden relax takiliacagim. Her gün her an aklımda kilolarim var ve sinirler alt üst benim. O yüzden şimdilik böyle bir karar aldım. Diyetisyenimi de bırakıyorum özgür davranacagim. Bana hiç seçenekler sunmadı ve önerdiği şekilde beslenmek iyi gelmedi. Kendi kendinin diyestisyeni olarak hareket edeceğim bir süre.

28 Mart Pazar menü kontrolü

bi-zuzu menü cıslı+spor
ekhion menü cıslı+spor
K knickerbockerbande menü çok güzel+spor
Aysegul 6666 menü cıslı+spor
Ellssa menü güzel+spor
polokey2244 menü sevgi dolu+spor
Bravequeen menü cıslı+spor
K kahvevekitapsever menü cıslı
Sibal57 menü güzel
E elaalemi menü+spor
Mehtoskuzu menü cıslı+spor
berceste_ menü cıslı+spor
Souldfly menü+spor
afrasyab08 menü cıslı
candy -candy menü

Bildirimde Bulunmayanlar

LAydLiNe
yeninesilsosyolog
S salt
Eyslg
pessinus

Bende bir ara böyleydim çok takıntı yapmıştım. Geceleri yatmadan önce Yoğurt pulbiber limon önerdi bi arkadaşım. Düzenli kullanımda işe yarıyormuş bende denicem başlayalımmı arkadaşlar hepimiz bu üçlüye??

YA HANIMLAR YULAF EZMESİ VE SÜT UYUMU BU KADAR MÜMEMMEL OLAMAZ. AKŞAMDAN FASULE ISLAR GİBİ YULAFI BİR KASEDE SÜTLE KARISTIRDIM SABAH İCİNE ÜZÜM ATTIM SADECE KURU ÜZÜMLE BİLE MÜKEMMEL OLDU. İÇİNE MEYVE CEVİZ FINDIK VS. EKLEYİNCE KİM BİLİR NASIL OLUR İNANAMADIIMM

Eklentiler

• DSC_1183~2.JPG
    111,7 KB · Görüntüleme: 27
Kuru üzüm ve turna yemişi diye bişey almıştım bimden. Yaban mersiniyle arasındaki farkı çözemedim ama Yulafa çook yakıştığı kesin resmen tatlı ihtiyacımı bile keser bu beniim onuda belirtmiş olayımda mutlaka deneyin gerçekten diyorum süper

yulafı ben de çok seviyorum ama suyla yapıyorum. üzerine evde taze meyve ne varsa ondan ve birazcık bal ve fındık. mis mis

ya kahvalyı yapamadım bugün gogıl rekalmlarda da kfc burger reklamı var Allah ıslah etsin ancak 12.00 gibi yemeğe çıkabilicem neyse aralıklı oruç yapmış olucam bugün

Sütle denemeni tavsiye ederim. Reklamları göörrme mesela ben bugün teyzeme gidicem umarım ayarımı kacırmam

Tatlım üzüm miktarın çok olmuş. Onu biraz azaltman lazım. Bugün benim kahvaltımda da yulaf vardı. Ben önce blendırdan geçirdim, un haline geldi. Sonra sütle karıştırdım. Ama bir daha ki sefere akşamdan hazırlayayım senin gibi. Ben içine sadece bir tane meyve ve 1 çay kaşığı kakao kattım. Diyet listemde öyleydi.

bu sefer 2 bardak yulaf, 9 hurma, 4 muz, bolca keten tohumu, 20 badem, 9 ceviz 2 yumurta beyazı, 2 çk kabartma tozu ile yaptım.
yumurta beyazlarını çırptıktan sonra muzları ezdım. rondadan geçirdiğim diğer malzelemeri ve kabartma tozunu ekleyip elimle yoğurdum. minik minik 40 kurabiye yaptım. önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 25 dk pişirdim. buz dolabında saklıyorum.

selamlar ben de kilo bildireyim ama biraz karışık olacak çünkü tartım değişti. Cuma günü tartıldığım tartıda 66.1'dim dün evden çıkmadan o tartıda 66.0'dım, yeni tartıda 65.4 çıktım. bu tartıdaki rakama hep 600 düzenleyerek yazacağım kendimi 66.0 varsayıyorum. Cuma hedefim 65.1 yeni tartıya göre 64.8.

baslayalim. bizim komsu seker hastaligi var diye baslamisti bir ayda hicbir sey yapmadan 3 kilo vermisti. diyetle dusunemiyorum bile

Canım kaptan bu konuda görüşünü bildirecektir ama şöyle bir durum var. Cuma günleri bildirim yaparken aynı tartıyla tartilmak gerekiyor sürekli bunun değişikliğini yapmaları gerek. Ben sorun olabileceğini düşünüyorum belki yanında giderken tartını götürebilirsin.@ LAydLine canım konuya bir el atabilir misin yanlış yönlendirme yapmayayım

Eski tartına ne oldu? Yeni tartıdan devam etmen lazım normalde. Çünkü cuma bildirimleri fotoğraflı yapılıyor canım. Sorun çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…