İşte o tabloda öyle bir dönüş olsun istiyorsan, ne yapman gerektiğini biliyorsunBen de diyorum , ben dün revani yememişmiydim diye?
Kendimden şüphe ettim
Güveniyorum sanaAma inan iyi oldu bu süpriz, 1 dakikalığına bile olsa menümle gurur duydum
Bu mesajı bundan sonra tekrar görebilmek için daha dikkatli olucam
İnşallah tamam canım, teşekkür ederimGüveniyorum sanasen de güven kendine olurmu
Guzelmis tesekurler27 Mart Cumartesi menü kontrolü
@salt menü harika+bol sporlu
Bravequeen menü harika+bol sporlu
@polokey2244 menü harika+bol sporlu
@bi-zuzu menü harika+bol sporlu
Aysegul 6666 menü harika+bol sporlu
Ellssa menü harika+bol sporlu
E elaalemi menü harika+bol sporlu
@afrasyab08 menü harika+bol sporlu
@ekhion menü harika+bol sporlu
@Eyslg menü harika+bol sporlu
@Souldfly menü harika+bol sporlu
@yeninesilsosyolog menü harika+bol sporlu
K knickerbockerbande menü harika+bol sporlu
Sibal57 menü harika+bol sporlu
Mehtoskuzu menü harika+bol sporlu
K kahvevekitapsever menü harika+bol sporlu
Size benden Kandil hediyesi kızlar Defterime not aldım ama hadi hergün bu şekilde olsun kontroller
Bildirimde Bulunmayanlar
LAydLiNe
@candy-candy
@begum75
@pessinus
@dira90
aynen benimde cok hosuma gittiAma inan iyi oldu bu süpriz, 1 dakikalığına bile olsa menümle gurur duydum
Bu mesajı bundan sonra tekrar görebilmek için daha dikkatli olucam
tibet hareketlerini ne zamandir yapiyosun canim,yararini gördünmüPazar menüm
11:00
Ceviz suyu
Sade kahve
12:30
1 sahanda yumurta
1 çubuk peynir
1 tk tulum peyniri
7 yeşil 7 siyah zeytin
Domsalbib
Nane maydanoz
18:30
1 porsiyon dövme pilavı
Yarım porsiyon yahni
1 porsiyon kısır
Marul süsbiberi turşusu
Haşlanmış lahana salatası
Su
2,5 litre
Spor
Tibet 5 tekrar
Assslllaaa bugün 3litre su içtim valla halaa içiyorum birazdan leslie yapıcamTeşekkür ederim yarış arkadaşımsen de çok kasmasaydın kendini. Yeseydin bol bol
Ayy harika tebrik ederiiimmİlk menü benden gelsinEllssa
Kahvaltı 09.30
2 haşlanmış yumurta
1 yk zeytinyağı
Yeşillikler ile yumurta salatası
1 dilim beyaz ekmek
Akşam 16.00
2 parça hindi ızgara
1 kase piyaz salata
1 dilim beyaz ekmek
Ara 17.30
5 dilim muz
1 kivi
Ara 18.00
Şekersiz sütlü dibek kahvesi
1 lokmacık halley
Su 2lt
Spor 60 dk yürüyüş
30 dk dans
Spor güzel ama ıslak kek cısss ya da keşke akşam yemeğinden önce yeseydin canımSelam canlarım,
Bugünki menümü parkta bebe peşine koşarken yazıp kaybolucam ama iki çocukla bu kadar yapabiliyorum hoşgörün :)
10.30 bi avuç dolısı patates kızartması, 3 fındık, 2 mini krep, 1 tk çilel reçeli, 3 kk süzme peynir, 3 zeytin
17.00 7 yk kore usulü soğuk pilav, 1 tk acılı sos(yandım gavruldum), 4 yk kıyma kavurması, 8 yk zeyrinyağlı arpacık soğanlı brüksel lahanası
Birazdan 20.00 gibi 1 dilim ıslak kek yiyeceğim ama az unlu ve çok az şekerli bi kek, sütlü sosu bol.
2 lt su
10 dk göbek kalça hareketi
Adım şuan 4bin küsür 6bini geçerim inşallah
Ay süper. Ekmeksiz tostu nasıl yaptın? Peki detoks corba tarifi??Merhaba kızlar,
Bugün yediklerim şöyle;
Sabah 11:00 ekmeksiz tost
Öğle 16:00 detoks çorba 2 kase
Ara öğün 17:30 sütlü kahve + protein bar
1 saat spor ve bol su
Akşam yemeği yemeyecegim çünkü çok doymuş hissediyorum. Eğer yapabilirsem 40dk daha spor yapacağım.
Revaniyi bitirmene sevindimİyi akşamlar,
100gr hazır yufka ile yaptığım ıspanaklı gözleme,
3 zeytin,
Domates, salatalık.
17:30
1 kase ekşili çorba
Biraz Kayseri yağlaması.(1 porsiyon kadar)
Yarım dilim revani (şükür bitti)
2 litre su, 1 saat dışarda gezinti
hep öyle oluyor valla tahmin edebiliyorum. Ara ara kuruyemiş üzüm hurma kayısı falsn yeseydin keşke yemek yemesende atıstırmalık yaniSelam kızlar
Sahur 04.40
(oruçlu değildim eşim tuttu ben sahurda ona eşlik ettim)
2 sıkım çiğköfte
1 maden suyu
Aralarda hiiçbişey yemedim sürekli bi koşturma halindeydim vaktim olmadı
Saat 19.30 da
2 ince dilim ev yapımı pizza
30 dk yürüyüş
100 ip atlama
1.5 litre su
Değişik bi menü oldu farkındayım o oruçlu olunca ve tabi evde olunca vicdanen yiyemedim yahasta olmasaydım da keşke tutsaydım
12 bucuktan 6bucuga kadar nasılll olurda bisey yemezsiiin? Ceviz suyunu bende yapcaam unutmazsamPazar menüm
Ceviz suyu
Sade kahve
12:30
1 sahanda yumurta
1 çubuk peynir
1 tk tulum peyniri
7 yeşil 7 siyah zeytin
Domsalbib
Nane maydanoz
18:30
1 porsiyon dövme pilavı
Yarım porsiyon yahni
1 porsiyon kısır
Marul süsbiberi turşusu
Haşlanmış lahana salatası
Su
2,5 litre
Spor
Tibet 5 tekrar
ıslak kurabiye mii ay bayılırım ama olmaaz ki bacım ya. Yulafı nasıl kullanıyorsun ya?08.30: yeşil çay
11.10
-2 yumurta
- 3yk lor peynir
-7 zeytin
-1 havuç
11.45:türk kahvesi+1 hurma
14.45: 2 yk yoğurt+ 2 yk yulaf
3 tane ıslak kurabiye
18.45:elma+ 1 avuç leblebi
2 lt su
1000 ip+ bölgesel
Zaten en önemlisi hayatımızı düzene sokmak valla. En güzeli inşallah hep böyle devam eder.Bugünkü menüm de yine 24 saat çalışırken olduğu için saatler geçe kaydı
Saat 10:Kepek ekmeğine kaşarlı tost
Saat 14:Filtre kahvenin yanında çikolata kaçamağı(hesapladım 49 kalori ediyor)
Saat 18.20:1 kase mercimek çorbası
2 İzmir köfte üzeri 1 kaşık patates püresi
Kaymaklı ayva tatlısı
Gece 22: 1 elma ve marul,dereotu yeşillikleri ile sabahlama
Bu arada gün aşırı böyle olacak önümüzdeki hafta da ama çok koşturuyorum harcıyorumdur benceEskiden olsa ne aburcuburlar gömerdim sabaha kadar ama artık hayat boyu sağlıklı yaşama geçtim,mutluyum Hemi de herkes sen zayıfladın iyi olmuş diyor artık pek bi mutluyum
Valla helal olsun. Acıkmamak nasıl bişey ya?pazar menusu
09:30 1,5 yumurtali salata,6 zeytin,1 dilim tambugday peynirli kek(ekmek niyetine)
12:00 1 yesil elma
15:00 izgara balik,salata
3 litre su
acikmadim acikirsam ayran icerim kizlar
Yulaf lı kurabiye tarifi istiyorum yaamerhabalar:) bugünkü menüm
ara (09:00)
2 sağlıklı ev yapımı yulaflı kurabiye
kahvaltı (11:15)
35 gr tam tahıllı lavaş
bir avuç kadar soğanlı kıyma kavurma
1 çk kahvaltılık sos
1 çk pesto sosu
1 çk pekmez
ara (13:30)
1 hurma
ara (17:00,)
3 sağlıklı ev yapımı yulaflı kurabiye
akşam (20:50)
1 tabak sebze çorbası
yağsız salata
1 tabak susus etli kuru fasulye
ayran
spor sabah 15 dk az tempolu zumba
akşam 20 dk yoga
su 2 lt
Kendince hesapla eksik tarttığı kadarını ekle öyle yaz açıklamaya bişey olmaz bence hani +600gr gibikaptanlarım selam şöyle özel bir durumum var bizim iki evimiz var. ramazan sonuna kadar diğer evimizde kalmayı düşünüyoruz. bu evde de diğer evde de tartı var ama ikisi arasında fark çıkıyor. diğer evden çıkmadan tartıldım 66.0'dım, bu eve gelir gelmez tartıldığımda 65.4 çıktım. bu durumda cuma günü verdiğimden daha fazla kilo vermişim gibi görünecek. ben paylaşırken resime açıklama yazıp paylaşayım diyorum.
Kitabı vardı ben çok eskiden okumuştum alıp bir de benim bir abim var 45 yaşlarında ve bu olayı hayat felsefesi haline getirdi her gün hareketlerini yapıyor ve yemeklerini falan tek çeşit yiyor. İnanmazsınız en fazla 30 gösteriyor. Keşke biraz daha azimli olsam ve ben de yapabilsem.Ellssa ben de Tibet hareketlerini çok merak ediyorum ve ise yarıyor mu gerçekten hareketleri de tarif edersen ben de baslayacam
Kitabı mi var bir de ben de alayım hatta merak ettimKitabı vardı ben çok eskiden okumuştum alıp bir de benim bir abim var 45 yaşlarında ve bu olayı hayat felsefesi haline getirdi her gün hareketlerini yapıyor ve yemeklerini falan tek çeşit yiyor. İnanmazsınız en fazla 30 gösteriyor. Keşke biraz daha azimli olsam ve ben de yapabilsem.
Ekmeksiz tostumu hemen tarif ediyorum şöyle;Ayy harika tebrik ederiiimm
Spor güzel ama ıslak kek cısss ya da keşke akşam yemeğinden önce yeseydin canım
Ay süper. Ekmeksiz tostu nasıl yaptın? Peki detoks corba tarifi??
Revaniyi bitirmene sevindimah şu bitmeyen yemekleerr. Kayseri yağlaması mıı cıss
hep öyle oluyor valla tahmin edebiliyorum. Ara ara kuruyemiş üzüm hurma kayısı falsn yeseydin keşke yemek yemesende atıstırmalık yani
12 bucuktan 6bucuga kadar nasılll olurda bisey yemezsiiin? Ceviz suyunu bende yapcaam unutmazsam
ıslak kurabiye mii ay bayılırım ama olmaaz ki bacım ya. Yulafı nasıl kullanıyorsun ya?
Zaten en önemlisi hayatımızı düzene sokmak valla. En güzeli inşallah hep böyle devam eder.
Valla helal olsun. Acıkmamak nasıl bişey ya?
Yulaf lı kurabiye tarifi istiyorum yaa
Kendince hesapla eksik tarttığı kadarını ekle öyle yaz açıklamaya bişey olmaz bence hani +600gr gibi
Tibetin gençlik pınariydi yanlış hatırlamıyorsam kitabın adı. Ay keşke yapaibilsem ama ben diyet için bile anca içimde istek bulmuş bir kadınım 4 yıl şişko gezdim bana mısın demedim.Kitabı mi var bir de ben de alayım hatta merak ettimgeç kalmış sayilmazsin sen de yap şimdilik sadece hareketleriyle.baslarsin bak daha çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?