• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben neden yiyemiyorum nasıl yapıyorsunuz anlatsan ya benim ağzıma sert ve kabuk geliyo. Hep
Sabah kahvaltısında yulaf su baharatları pişiriyorum. Ekmek niyetine güzel gidiyor hem yumurtanın tadını alıyor beraber yediğinde 😂
Ama genelde tatlı versiyonunu yapıyorum. Süt+yulaf bazen blender kullanıyorum bazen kullanmıyorum. Bu lapayıda bal olsun pekmez olsun fıstık ezmesi olsun tatlandırıyorum. Üstüne meyve ekliyorum hem tatlı isteğini alıyor hem güzel bir ara öğün

Yulafı ilk 3 yıl önce tükettim. İlk yediğimde ben bunu yemem diye bıraktım ve 2 3 ay yüzüne bakmadım. Sonra tarifler görüp denemeye başladım. Zamanla tadına alışmaya başladım. Şuan güzel geliyor. Önemli olan yulafı sevmiyorsanız tatlandırmak . Mesela benim ilk tarif denemem süt yulaf robottan geçiriyoruz. Biraz bal + doğranmış 1 kuru inciri beraber pişiriyoruz. Üstüne istersek 2 3 tane fındık ya da yarım elma doğruyoruz. Şahsen ben yulaf tadını almıyordum. Soğuk yemenizi tavsiye ederimm, muhallebiye benziyor :KK66: :KK66: :KK66:

Günaydın kızlar:KK15:

maşallah çok sayfa birikmiş hafta sonu çeneniz düşmüş :KK48: keşke ben de girebilseydim :KK51:

Ben maalesef yine bir hafta sonu yine giremedim bunu düzeltmek değiştirmek çok istiyorum da neden başaramadığımı bile bulamadığım için çözemiyorum:KK64: hafta sonu vaktim nasıl geçiyor, napıyorum niye planlamıyorum ya da planlamak istemiyorum henüz bunları çözemedim. resmen kendimi eve adıyorum hafta sonu :KK51:

hafta sonu menülerim berbat :olamaz::olamaz: çok karbonhidrat var :KK14:

cumartesi

kahvaltı 8.30
yarım beyaz ekmek
domates
peynir
maydanoz

ara yoktu sanırım hatırlamıyorum varsa da kahve içmişimdir

öğlen 13.00
lorlu biberli omlet (2 yumurtadan)
2,5 wasa

arada kahve içtim şekersiz neskafe ama saatini hatırlamıyorum

akşam yok :eek:

gece 23.30
1,5 pors. mantarlı makarna :KK57:
1 bardak kola

su neredeyse hiç içmedim akşamüstü farkettim içmediğim 1 lt ancak içmişimdir
spor yok

pazar

kahvaltı 10.00

bol yeşillikli bol yumurtalı yumurta salatası
2 dilim ekmek

öğle yemeği 13.30
400ml ayran
1,5 simit

ara 16.30
şekersiz kahve

akşam 20.00
1 tabak kısır
yeşillik

haşlanmış lahana
hardal otu

su içtim baya ama hesabını bilmiyorum. spor yok ama çok hareketli bir gündü

haftasonum tamamen Allah ne verdiyse mantığı ile geçti yani anlayacağınız :işsiz:tartımın pili bitmiş bugün pil alıcam yarın yüzleşicez bakalım:KK14:

Yulafı ilk 3 yıl önce tükettim. İlk yediğimde ben bunu yemem diye bıraktım ve 2 3 ay yüzüne bakmadım. Sonra tarifler görüp denemeye başladım. Zamanla tadına alışmaya başladım. Şuan güzel geliyor. Önemli olan yulafı sevmiyorsanız tatlandırmak . Mesela benim ilk tarif denemem süt yulaf robottan geçiriyoruz. Biraz bal + doğranmış 1 kuru inciri beraber pişiriyoruz. Üstüne istersek 2 3 tane fındık ya da yarım elma doğruyoruz. Şahsen ben yulaf tadını almıyordum. Soğuk yemenizi tavsiye ederimm, muhallebiye benziyor :KK66: :KK66: :KK66:
Teşekkürler canım. Robottan gecirilmis halde mi pişiricez doğru mu anladım🙃 başka bol bol tarif lütfen 😊

Souldfly Souldfly canım bu haftanın sonuncusu olduğun için yapman gereken yükümlülükler var. Henüz yazmamışsın. Eğer yazmazsan takım olarak ceza alırız. Böyle bir şeyin olmasını hiç istemem. Hemencecik yaz lütfen :KK39:

Dün 2.haftaya girdim ve 3 ten 5 e yükseldim.. Bu hareketlerin şekillendirmeye faydası olduğunun yanısıra enerji verme ve iştah azaltma özelliği var canım ve evet faydasını görüyorum☺
cok guzel kitabi var bende okumustum ama yapmamistim,baslayim bende kitabini bidaha okuyup

Back