- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyete baslama isteğini tebrik ediyorum canım inşallah bu siskoluktan kurtulalımTibetin gençlik pınariydi yanlış hatırlamıyorsam kitabın adı. Ay keşke yapaibilsem ama ben diyet için bile anca içimde istek bulmuş bir kadınım 4 yıl şişko gezdim bana mısın demedim.
Dün 2.haftaya girdim ve 3 ten 5 e yükseldim.. Bu hareketlerin şekillendirmeye faydası olduğunun yanısıra enerji verme ve iştah azaltma özelliği var canım ve evet faydasını görüyorum☺tibet hareketlerini ne zamandir yapiyosun canim,yararini gördünmü
Akşamı çok geç yemişsin canım.. Akşam 9 çok geç. En geç 7 olsun ama 9 olmasın.. Dikkat et olur mumerhabalar:) bugünkü menüm
ara (09:00)
2 sağlıklı ev yapımı yulaflı kurabiye
kahvaltı (11:15)
35 gr tam tahıllı lavaş
bir avuç kadar soğanlı kıyma kavurma
1 çk kahvaltılık sos
1 çk pesto sosu
1 çk pekmez
ara (13:30)
1 hurma
ara (17:00,)
3 sağlıklı ev yapımı yulaflı kurabiye
akşam (20:50)
1 tabak sebze çorbası
yağsız salata
1 tabak susus etli kuru fasulye
ayran
spor sabah 15 dk az tempolu zumba
akşam 20 dk yoga
su 2 lt
Tavsiye ederim balım.. Netten de bakabilirsin hareketlere.. Toplam 5 hareket ve 3 tekrarla başlıyor. Her hafta 2 şer yükseltiliyor sayı. 21 de sabitleniyor. Tek gün unutma hakkı var.. 2 gün unutursan hareketi yapmayı, en başa dönüyosun. Yani 3 tekraraEllssa ben de Tibet hareketlerini çok merak ediyorum ve ise yarıyor mu gerçekten hareketleri de tarif edersen ben de baslayacam
İnternetten bakarım canım ama arkadaşların da aklına yatarsa belki yapmak isterlerTavsiye ederim balım.. Netten de bakabilirsin hareketlere.. Toplam 5 hareket ve 3 tekrarla başlıyor. Her hafta 2 şer yükseltiliyor sayı. 21 de sabitleniyor. Tek gün unutma hakkı var.. 2 gün unutursan hareketi yapmayı, en başa dönüyosun. Yani 3 tekrara☺
Alabilirsem resim atayım..
İskendere kadar çok iyi gidiyordu halbukiMenüm
8.30
1 litre limonlu su
Bir kupa filtre kahve
Kahvaltı 11.00
1haşlanmış yumurta
1dilim tambuğday
2 bardsk siyah çay
Ara öğün 14.00
Limonlu yeşil çay
10 tane çilek
Akşam 17.00
Bir porsiyon iskender
Çoban salata
60 ip atlamak
20 dk spor hareket
Yarım saat yürüyüş
3.lt su
Öğleden sonra dışarıdaydım o yüzden dışarda yemek zorunda kaldımama bin pişman oldum midem çok fena
O 6 saatte pis yağlar yanıyor işte.. Sen ona uzun zaman mı diyosun.. Bir de akşamdan diğer güne kadar olan saate ne dersinAyy harika tebrik ederiiimm
Spor güzel ama ıslak kek cısss ya da keşke akşam yemeğinden önce yeseydin canım
Ay süper. Ekmeksiz tostu nasıl yaptın? Peki detoks corba tarifi??
Revaniyi bitirmene sevindimah şu bitmeyen yemekleerr. Kayseri yağlaması mıı cıss
hep öyle oluyor valla tahmin edebiliyorum. Ara ara kuruyemiş üzüm hurma kayısı falsn yeseydin keşke yemek yemesende atıstırmalık yani
12 bucuktan 6bucuga kadar nasılll olurda bisey yemezsiiin? Ceviz suyunu bende yapcaam unutmazsam
ıslak kurabiye mii ay bayılırım ama olmaaz ki bacım ya. Yulafı nasıl kullanıyorsun ya?
Zaten en önemlisi hayatımızı düzene sokmak valla. En güzeli inşallah hep böyle devam eder.
Valla helal olsun. Acıkmamak nasıl bişey ya?![]()
Yulaf lı kurabiye tarifi istiyorum yaa
Kendince hesapla eksik tarttığı kadarını ekle öyle yaz açıklamaya bişey olmaz bence hani +600gr gibi
Sporun kasları yıkıcı özelliği de vardır ve vücudun kuvvetli değilse günde iki spor ödeme de sebep olurBen az da önce 40dk daha spor yaptım :) bu hafta inşallah güzel sonuçlar alırım![]()
Ah o baklavalar :)Bugün ki menüm yine cisli ama az cisli
Sabah
yarım ekmek kaşarlı tost Tere 3 zeytin
Öğle Türk kahve
Ara yeşil çay
Akşam
Çorba salata
Ara çay 3 dilim baklava
Ama bugün sporum çok güzel
2 saat yürüyüş 12000 adım
30 dakika yer hareketleri
Su 2 litre
Haklı olabilirsin canım ama toplamda 40dk sabah 40dk akşam oldu. Çok mu sence yine de? Bilemedim?Sporun kasları yıkıcı özelliği de vardır ve vücudun kuvvetli değilse günde iki spor ödeme de sebep olur
Diyeti sporla desteklemek güzel tabii ama tadında
Baktım ve yarın saatimi kurup sabah başlıyorum en son hareketi çok severim bakalım yarın ilk deneyimimi yazarım canımEki Görüntüle 2811845
Hareketler bunlar.. Detaylı olarak netten de bakabilirsiniz.
Çok değil tabii ben beden egitimciyim ama sabah akşam için erken diyorum kendim içinHaklı olabilirsin canım ama toplamda 40dk sabah 40dk akşam oldu. Çok mu sence yine de? Bilemedim?
Ben tibet felsefesi yerine İslam felsefesini tercih ederim zira peygamber efendimizin (sav) sünnetine uygun beslenirsek en sağlıklı beslenmeyi uygulamış oluruz.. Şu an benim yaptığım proğram da sünnet ışığında yapılan bir beslenme proğramı..Kitabı vardı ben çok eskiden okumuştum alıp bir de benim bir abim var 45 yaşlarında ve bu olayı hayat felsefesi haline getirdi her gün hareketlerini yapıyor ve yemeklerini falan tek çeşit yiyor. İnanmazsınız en fazla 30 gösteriyor. Keşke biraz daha azimli olsam ve ben de yapabilsem.
Teşekkür ederim detaylı anlatımın için. Ben normalde işe gidip gelirken hızlı tempoda 25 er dk yürüyorum yani 50dk toplam. Eskiden hayatımda da hep spor vardı yüzmeye giderdim, fitness yapardım ama son 4 yılda bebekle hepten bıraktım. Şimdi bu diyetle beraber spora da tekrar dönmek istiyorum o yüzden sporla vermek zarali olmaz diye düşündüm ama sana da sormak isterim sonrasında da hayatımda spor hep olacak olsa da bu kadar yapmam yanlış mı?Çok değil tabii ben beden egitimciyim ama sabah akşam için erken diyorum kendim için
Sporla xayiflamak diye bir gerçek var. Ama hayatının sonuna kadar bu tempoda spor yapamazsın ve spora alistirirsan ( ben diyet yapmayı bilmezdim spor hayatımda olduğu için hastalanınca areketsizlikten kilo aldım mesela )sonrasında kilo vermek zor olur. Sporla değilde diyetle zayıflamak daha önemli sporu şekillenip dikilasmak için kullanmak lazım
Mmm harika.. Bu tarif bana da uyar.. Yaparım arada..Ekmeksiz tostumu hemen tarif ediyorum şöyle;
3 yemek kaşığı yulaf kepeği + 1 yumurta + 1 yemek kaşığı yoğurt çırpıyoruz ve tavada azıcık zeytin yağı ile omlet gibi pisirip arasına az yağlı beyaz peynir rendeliyoruz peynir eriyince alıp afiyetle yiyoruz. Çok lezzetli oluyor, diyetisyenimin tarifi![]()
Evet tibetin gençlik pınarı.. Okumuştum ben de.Tibetin gençlik pınariydi yanlış hatırlamıyorsam kitabın adı. Ay keşke yapaibilsem ama ben diyet için bile anca içimde istek bulmuş bir kadınım 4 yıl şişko gezdim bana mısın demedim.