Ay tabi senin ki daha zordur 2 yaş sendromu da var tabi,Allah sana dayanma gücü sabır versin kuzum valla analık zor meziyet hiçbir mesleğe benzemiyorİkinci azilar geliyor canım huysuzluk tavan yaptı uykusuzluk da öyle.oglum 2.5 yaşında su an
Tatlım biz kilo veriyoruz.. Ne poğaçası ne yapmasıBugünden beri yapmamak için zor tuttum kendimi birden mesajını görünce yarın kesinlikle yapmalıyım dedim
Amin canım hepimize kolaylıklar versin rabbim. İki yaş çok fırtınalı geçiyor umarım 3 yaş sonrası sakinleşirAy tabi senin ki daha zordur 2 yaş sendromu da var tabi,Allah sana dayanma gücü sabır versin kuzum valla analık zor meziyet hiçbir mesleğe benzemiyor
Evet hayatımıza paketli işlenmiş gıdalar girdikçe bağırsaklarımiz geçirgen olmaya başladı ve bunlarda ummi hastalıklara sebep oluyor ne yazık kiçok çok geçmiş olsun, haşitimo hastalığını sık duyar oldum bugünlerde, umarım zayıfladıkça oda düzene girer
şeker bağımlısı olup diyetisyene gidip yardım almana sevindim, yanlış anlama bende aşırı tatlı bağımlısıyım diyebilirim, görünce hala karşı koyamam ve bir türlü öğrenemedim malesefkilo almama sebepte hep bunlar oldu, o yüzden sizin tecrübelerinizi, öğrendiklerinizi okuyup öğrenmek isterim o yüzden sevindim yani yanlış anlamayın
ben hatta bazı öğünler yemek yemez tatlı, çikolata, çay yanına gofret, bisküvi ile öğün yapardım kendimekilo alacağımı bildiğim için yemiyorum yoksa hala potansiyelim var
sağlıklı ve güzel kilo vermeler dilerim
Canım ne kadar su ictin bu önemli belki baş ağrınin sebebi de az su icmendir. 2 litre en az su İciyoruz bizBugün yadiklerimi paylaşıyorum kızlar;
sabah 9:00 : iki hindi füme + 7 zeytin+ söğüş
Öğlen 13:30 : 200gr mercimekli enginar
Ara 152 elma + 3 ceviz
Akşam 19:00: somon ve salata
Bunlara ek olarak 3 hurma ve iki kare bitter çikolata yedim maalesef.
40dk da bisiklet çevirdim.
Gün boyu baş ağrısı çektiğim için bir türlü giremedim beni bu bir kaç gün mahzur görürseniz sevinirim çünkü basım ağrıyor gün boyu.
Haklısın.. tuttum kendimiiiTatlım biz kilo veriyoruz.. Ne poğaçası ne yapması
Çok içtim sabahtan beeri 3 sürahi bitirdim ama geçmiyor. Resmen yürürken her adımda zonkluyor. Neden böyle oldum hiç anlam veremiyorum..Canım ne kadar su ictin bu önemli belki baş ağrınin sebebi de az su icmendir. 2 litre en az su İciyoruz biz
Buna rağmen hurma ve bitter yemişsin tatlım. Şöyle 40 gün yemesen hiç inanki düzelirsin.Evet hayatımıza paketli işlenmiş gıdalar girdikçe bağırsaklarımiz geçirgen olmaya başladı ve bunlarda ummi hastalıklara sebep oluyor ne yazık ki
Ben hiç tatlıya aşırı düşkün olmadım ama gün boyu çayımı şekersiz içmedim ve gün içinde mutlaka kahvenin yanına ya lokum ya çikolata birşeyler koydum şimdi bunlar hayatımdan tamamen çıktı ve ben baş ağrısından duramıyorum, diyetisyen şeker yoksunluğu olduğunu söyledi nette araştırdım haklılık payı var. Hiç bir zaman şerbetli tatlı düşkünü vs olmadım ama günü şekersiz de geçirmedim maalesef.
İyi dilekleriniz için sağolun :)
Şekerden ve paketli gıdadan uzak olunca vücut toksin atıyor. Nasıl birikmişse demekki vücudunda.. Geçer canım az sabır.. Suya Ayetelkürsi nas ve felak sureleri oku ve iç. Hafiflersin inşallah.Çok içtim sabahtan beeri 3 sürahi bitirdim ama geçmiyor. Resmen yürürken her adımda zonkluyor. Neden böyle oldum hiç anlam veremiyorum..
Başın sağolsun canımHanımlar selamunaleyküm nasılsınız? Cenazemiz var diye evimde değildim 10gün falan oldu bugün geldim. Yarın tartı gününde inşallah başlıyorum tekrar. Biraz psikolojik desteğe ihtiyacım olan bi dönemdeyim kendimi diyete odaklayıp hem kafa dağıtmak hem kilo vererek mutlu olmayı istiyorum. Çok istiyorum ve çok kararlıyım. Birbirimize yardımcı oluruz değil mi?Ellssa yarışa devammı?
Diyete yeni başladın ve tatlı insanda bağımlı gibi tepkiler veriyor ilk zamanlar lütfen seni ele geçirmesine izin verme canım çünkü 3 gün sonra geçecek şekerli yeme bak nasıl alışacak vücudunÇok içtim sabahtan beeri 3 sürahi bitirdim ama geçmiyor. Resmen yürürken her adımda zonkluyor. Neden böyle oldum hiç anlam veremiyorum..
Allah razı olsunBaşın sağolsun canımAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Hemen listeye göremiyordu diye biliyorum kaptan gelince yazar şartları zaten
aleykumselam canim hosgeldin. tekrar aramizda olmana sevindim. basin sagolsun mekani cennet olsun. cok mu yakinindi? elbette canim birbirimize destek olmak icin burdayiz. kararliyim diyorsun ya inaniyorum ki basaracaksinHanımlar selamunaleyküm nasılsınız? Cenazemiz var diye evimde değildim 10gün falan oldu bugün geldim. Yarın tartı gününde inşallah başlıyorum tekrar. Biraz psikolojik desteğe ihtiyacım olan bi dönemdeyim kendimi diyete odaklayıp hem kafa dağıtmak hem kilo vererek mutlu olmayı istiyorum. Çok istiyorum ve çok kararlıyım. Birbirimize yardımcı oluruz değil mi?Ellssa yarışa devammi
Ve aleyküm selam yarış arkadaşımHanımlar selamunaleyküm nasılsınız? Cenazemiz var diye evimde değildim 10gün falan oldu bugün geldim. Yarın tartı gününde inşallah başlıyorum tekrar. Biraz psikolojik desteğe ihtiyacım olan bi dönemdeyim kendimi diyete odaklayıp hem kafa dağıtmak hem kilo vererek mutlu olmayı istiyorum. Çok istiyorum ve çok kararlıyım. Birbirimize yardımcı oluruz değil mi?Ellssa yarışa devammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?