Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün yadiklerimi paylaşıyorum kızlar;
sabah 9:00 : iki hindi füme + 7 zeytin+ söğüş
Öğlen 13:30 : 200gr mercimekli enginar
Ara 15 2 elma + 3 ceviz
Akşam 19:00: somon ve salata
Bunlara ek olarak 3 hurma ve iki kare bitter çikolata yedim maalesef.
40dk da bisiklet çevirdim.
Gün boyu baş ağrısı çektiğim için bir türlü giremedim beni bu bir kaç gün mahzur görürseniz sevinirim çünkü basım ağrıyor gün boyu.

Ay tabi senin ki daha zordur 2 yaş sendromu da var tabi,Allah sana dayanma gücü sabır versin kuzum valla analık zor meziyet hiçbir mesleğe benzemiyor
Amin canım hepimize kolaylıklar versin rabbim. İki yaş çok fırtınalı geçiyor umarım 3 yaş sonrası sakinleşir

Evet hayatımıza paketli işlenmiş gıdalar girdikçe bağırsaklarımiz geçirgen olmaya başladı ve bunlarda ummi hastalıklara sebep oluyor ne yazık ki
Ben hiç tatlıya aşırı düşkün olmadım ama gün boyu çayımı şekersiz içmedim ve gün içinde mutlaka kahvenin yanına ya lokum ya çikolata birşeyler koydum şimdi bunlar hayatımdan tamamen çıktı ve ben baş ağrısından duramıyorum, diyetisyen şeker yoksunluğu olduğunu söyledi nette araştırdım haklılık payı var. Hiç bir zaman şerbetli tatlı düşkünü vs olmadım ama günü şekersiz de geçirmedim maalesef.
İyi dilekleriniz için sağolun :)

Canım ne kadar su ictin bu önemli belki baş ağrınin sebebi de az su icmendir. 2 litre en az su İciyoruz biz

Buna rağmen hurma ve bitter yemişsin tatlım. Şöyle 40 gün yemesen hiç inanki düzelirsin.

Çok içtim sabahtan beeri 3 sürahi bitirdim ama geçmiyor. Resmen yürürken her adımda zonkluyor. Neden böyle oldum hiç anlam veremiyorum..
Şekerden ve paketli gıdadan uzak olunca vücut toksin atıyor. Nasıl birikmişse demekki vücudunda.. Geçer canım az sabır.. Suya Ayetelkürsi nas ve felak sureleri oku ve iç. Hafiflersin inşallah.

Bugünkü menüm

11:00
Sade kahve

12:30
2 dilim peynir ve 2 yumurta ile omlet
1 çay kaşığı tulum peyniri
1 ceviz
10 çiğ badem
7 zeytin
1 kocaman kase ıspanak çorbası

18:30
1 kase ıspanak çorba
1 porsiyon kıymalı ıspanak
1 küçük kase sarmısaklı yoğurt

Su
2,5 litre

Spor
Tibet egzersizi 3 tekrar
40 dk yürüyüş

Hanımlar selamunaleyküm nasılsınız? Cenazemiz var diye evimde değildim 10gün falan oldu bugün geldim. Yarın tartı gününde inşallah başlıyorum tekrar. Biraz psikolojik desteğe ihtiyacım olan bi dönemdeyim kendimi diyete odaklayıp hem kafa dağıtmak hem kilo vererek mutlu olmayı istiyorum. Çok istiyorum ve çok kararlıyım. Birbirimize yardımcı oluruz değil mi? Ellssa yarışa devammı?

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Hemen listeye göremiyordu diye biliyorum kaptan gelince yazar şartları zaten

Çok içtim sabahtan beeri 3 sürahi bitirdim ama geçmiyor. Resmen yürürken her adımda zonkluyor. Neden böyle oldum hiç anlam veremiyorum..
Diyete yeni başladın ve tatlı insanda bağımlı gibi tepkiler veriyor ilk zamanlar lütfen seni ele geçirmesine izin verme canım çünkü 3 gün sonra geçecek şekerli yeme bak nasıl alışacak vücudun

aleykumselam canim hosgeldin. tekrar aramizda olmana sevindim. basin sagolsun mekani cennet olsun. cok mu yakinindi? elbette canim birbirimize destek olmak icin burdayiz. kararliyim diyorsun ya inaniyorum ki basaracaksin

Ve aleyküm selam yarış arkadaşım
Başınız sağolsun öncelikle...
Gidenler gidiyor, kalanlar için yaşam devam ediyor işte..
Kendine en güzel iyiliği yaptın buraya gelmekle...
Yarışa devamm tabikiHaydi Bismillah

Son düzenleme:
Allah razı olsun LAydLiNe kaptanım ben normal devam edebiliyor muyum yardımcı olur musun?
Henüz listeye girmemiştin zaten canım. Yarın tartıl, tarihli ve isimli kağıdınla fotonu at buraya..
LAydLiNe kaptan yazar zaten listeye giriş tarihini..
Sen menünü yaz bakalım. Döndün madem

25 Mart Perşembe menü kontrolü

begum75 menü çok güzel
Aysegul 6666 menü+spor
Eyslg menü
pessinus menü
S salt menü cıslı+spor
berceste_ menü acaip enteresan+spor
Bravequeen menü güzel+spor
polokey2244 menü güzel
dira90 menü güzel
bi-zuzu menü çok güzel+spor
Sibal57 menü çok güzel
K kahvevekitapsever menü
afrasyab08 menü
yeninesilsosyolog menü cıslı+spor
Souldfly menü çok güzel+spor
K knickerbockerbande menü+spor
Ellssa menü güzel+spor

Bildirimde bulunmayanlar

LAydLiNe
candy -candy
Ceylinimdeceylinim
E elaalemi
ekhion

İyi geceler 13.takımın güzellikleri..

Uyuyalım ve yansın yağlar
Çok heyecanlıyım yarın kaç çıkıcam acaba artı çıkarsam diye karanlık bir ses yankılanıyor bazen beynimdehemen kışkışlıyorum
Yarın hepimiz bol eksili çıkalım inşallah.. Musmutlu olalım.. Kocaman gülüşler olsun yüzümüzde.. Herşey gönlümüzce olsun hayat herşeye rağmen yaşamaya değer bizler de çok güçlüyüz.. Pis yağlar korksun bizden dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…