Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takdire şayankizlar 4 tepsi pogaca yaptim en sevdigimden ve yememek icin hepsini buzluga attim![]()
Tabi her bünyenin yapısı farklı, ben de 2 ana öğün yemek, 1 öğün de meyve bazen de bitki çayı ile geçen yıl burda hatrı sayılır kilolar verdim.Açlıktan sonra aşırı yemek yenince öyle oluyo canim tabiki sağlıklı olan 3 ogundur ama bende pek işe yaramiyo
Daha önce tek ogunle 13 kg verdim gün içinde kahve akşamda ne yemek varsa o uzun süre böyle devam edince etkili oldu kilo almadım hamile kalana kadar
Bugünden beri yapmamak için zor tuttum kendimi birden mesajını görünce yarın kesinlikle yapmalıyım dedimkizlar 4 tepsi pogaca yaptim en sevdigimden ve yememek icin hepsini buzluga attim![]()
İçli köfte mi yahu nerden buluyosunuz siz içli köfte tatlı falanEllssa bugünkü menum
9.30 peynirli tost domates salatalık 7 zeytin
11.30 2 adet burçak bisküvi yeşil çay
13.30 tavuk ızgara salata
16.00 2 hurma 1 fincan kahve
18.00 2 adet iclikofte 1 sb ayran
2.5 lt su
1 saat açık hava yürüyüş
O kadar iyi anlıyorum ki seniUymaya çalışıyorum aslında ama hayatımı duzene sokmakta zorlanıyorum. Oğlum diş çıkarıyor çok huysuz ayrıca gece uykularimiz berbat uyuyamadikca sabah bir bakıyorum ellerim ayaklarım acıyor şişmiş. Çok da gerginim. Of az önce tam bir saat kendini yerden yere atarak ağladı şu an o kadar kötüyüm ki sinirden.kollarim ağırlaştı sadece ağlamak istiyorumyatacağım başka hiçbir şey yapamayacağım
![]()
İkinci azilar geliyor canım huysuzluk tavan yaptı uykusuzluk da öyle.oglum 2.5 yaşında su anO kadar iyi anlıyorum ki senibebeğin kaç aylık canım bende de var bi canavar 14 aylık