- 8 Ağustos 2008
- 35.412
- 42.904
- 1.123
Kilomuzda yakınmış.. Hedefimize en kısa zamanda ulaşalm inşallahÇok teşekkür ederim :) inşallah bu defa başaracağım çok motive hissediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilomuzda yakınmış.. Hedefimize en kısa zamanda ulaşalm inşallahÇok teşekkür ederim :) inşallah bu defa başaracağım çok motive hissediyorum.
Evde herkesin yemek listesi farklı balım.. Ben kendi sağlıklı beslenme yolundayım.. Ne cıslı yemekler pişiyor anlatamam..Evdekiler isyan bayrağı cekmedimi![]()
çok çok geçmiş olsun, haşitimo hastalığını sık duyar oldum bugünlerde, umarım zayıfladıkça oda düzene girerTeşekkür ederim, hoşbuldum. Evlenmeden önce oldu ama o zaman 60lı kilolardan 50lere düşmek için çabalıyordum. Asıl kilo problemimi yaşamaya hasimato hastalığım çıktıktan sonra başladım ama hiç diyet yapmadım daha doğrusu yapamadım çünkü tatlı bağımlısı olmuştum. Yemek yememek hiç sorun değil ama tatlı isteği beni bitiriyor.
Pazartesi günü diyetisyenimle başladım, çok kararlıyım. Sadece tatlı yemedikce baş ağrısı yaşıyorum. Diyetisyenim yoksunluk yaşadığımı söyledi bakalım dayaniyorum. İlk iki haftayı atlatırsam daha kolay olacakmış.
nohutta yiyecek misiniz? şişlik yapabilir yarın için, eğer yiyecekseniz sporu aksatmayın derimBugün nohut pilav pisiriyorum ama pilav yemicem bu saate kadar da bisey yemedim valla yarın +çıkmayım diye kahve yani 1 bitter aadece6![]()
İnşallah kaptanımKıyamam yaaaaaa inşallah bir an önce sağlıkla çıkartır dişlerini de rahat edersiniz. Biraz daha sabret, geçecek bu günlerin hepsi![]()
![]()
Aaa evetnohutta yiyecek misiniz? şişlik yapabilir yarın için, eğer yiyecekseniz sporu aksatmayın derim
gün içinde aç kalmakta çok doğru değil, ertesi gün vücut daha çok saldırıyor yemeklere, dengeli ve gerekli beslenmek lazım
çok geçmiş olsunKarnımın ağrısı ile eve zor attım kendimiishal olmuşum iyice
Bugün ceviz suyuna da başladım.. Az önce aklıma geldi.. Onun da etkisi oldu sanırım![]()
Ne mutlu bana o zamanAysegul 6666 farketmeden hepimizi eskilere götürdün
nur icinde yatsın anneannemi hatırladım çağrışım yaptı lokumlar falan. Bu arada lahananın sert kısımları annemler dolma yaparken keserlerdi tuzlayıp tuzlayıp yerdim çocukken
![]()
Mekanı cennet olsun canımRahmetli annem tüm satmaları çok güzel yapardıkelem sarmadı yapacaksa kökünü aramızda paylastirirdi bir de suyunu fazla yapardı ekmek banardik
biskuvi kistirmasi deniyor Manisa'da ben hiç yememistim askere giden çocuğu için dagitmislardi garip gelmişti adetmis ev arkadaşım bayıla bayıla yemişti
Bana cok tatlı gelmişti çok hoşlanmadım yani
ayni durumdayim. 4 tepsi pogaca yaptim. ama niyetliyim insallah yemem. sana enerji bana da irade lazimÖlüyorum arkadaşlar yaa![]()
sabah 11den beri 2 pasta 1 tuzlu kurabiye 1 elmalı kurabiye yaptım pestilim çıktııııııı
Spor yapmak istiyorum kaç gündür koşuşturmaca ile atlamak zorunda kaldım. Enerjiiiii bulllll beniiiii![]()
Waooww sahaneymisEvde herkesin yemek listesi farklı balım.. Ben kendi sağlıklı beslenme yolundayım.. Ne cıslı yemekler pişiyor anlatamam..
Yeterince yedin diyorum kendime.. Şimdi hedefe ulaşabilmek için kurallara uy miss gibi kilo ver onlar cıss diyorum. İşe yarıyor![]()
Yedim çoktan canım malesef evde bisey kalmamisti ızne cikicaz diye alışveriş yapmadık meccbuurrAaa evetEyslg nohut yeme bugün sakın yarın tartı günü canım
2 gun önce akşam yaptığım spor bacaklarımı fena hamlatti o yüzden dün bugün hicbisey yapamadım ama akşam cardio içerikli bisey yapmaya calisicamnohutta yiyecek misiniz? şişlik yapabilir yarın için, eğer yiyecekseniz sporu aksatmayın derim
gün içinde aç kalmakta çok doğru değil, ertesi gün vücut daha çok saldırıyor yemeklere, dengeli ve gerekli beslenmek lazım
Aç kalmak geçici kilo kaybı yapar, kısa zamanda verilen kilolar hızla alınır, tecrübe ile sabit2 gun önce akşam yaptığım spor bacaklarımı fena hamlatti o yüzden dün bugün hicbisey yapamadım ama akşam cardio içerikli bisey yapmaya calisicam
Ben aç kalarak kilo verebiliyorum diğer türlü çok zor oluyo yedikçe ıstahim aciliyo
Açlıktan sonra aşırı yemek yenince öyle oluyo canim tabiki sağlıklı olan 3 ogundur ama bende pek işe yaramiyoAç kalmak geçici kilo kaybı yapar, kısa zamanda verilen kilolar hızla alınır, tecrübe ile sabit
Dengeli ve ölçülü yemek kalıcı kilo kaybı yapar, karbonhidrat ve yağlardan mümkün olduğunca uzak kalıp, protein ve sebze ve ölçülü meyve ile öğünlerinizi dengelerseniz, tok kalarak ta kilo verebilirsiniz